Οι βυζάρες παραμένουν όπως τις θυμάμαι? Άρμεξες καλά ή σου έκανε τπτ κόνξιες?
μόνο άρμεξα; και ρούφηξα και πιπίλησα, χούφτωσα, και και και ......
Οι βυζάρες παραμένουν όπως τις θυμάμαι? Άρμεξες καλά ή σου έκανε τπτ κόνξιες?
εχει γυρισει η Εμμα..κι ομως οι κακες γλωσσες λενε πως κανει τα παντα αμα γουσταρει
Θα ελεγα οτι θεωρητικα ο τομεας της Νικ.ουρανου εχει δυναμωσει παρα πολυ στην πρωινη βαρδια.Αλλα η Δαναη ξεκαθαριζει οτι δε θα μεινει και η Ευα αν ειναι ετσι οπως ηταν σημερα δε τη βλεπω να τραβαει.Αλλα και παλι με Ειρηνη,Νταϊανα,Λιζα η οποια ειναι πολυ καλη,Καρμεν με Καντυ ή αλλιως Καρμεν με Αντριαννα και οταν ειναι η Εφη,και λιγο παραπερα με το υπεροπλο Νατασα εχεις δηλαδη καθημερινα 6-7 στανταρακια στην πρωινη βαρδια.Δε ξερεις σε ποια να πας δηλαδη οπως επαθα εγω σημερα...
Αλλα η βραδυνη βαρδια υστερει παρα πολυ
Mια εμμα δεν φερνει την ανοιξηεχει γυρισει η Εμμα..
ρε παιδια η καντυ αφηνει τα παντα..εκτος απο ελευθερο στοματικο...δεν την εχω παρει βεβαια στο απλο ποτε..απο 60 και πανω..εγω εχω κανει τα παντα μαζι της..εχεις και απο την αλλη την νταιανα=war dog...και την αντριαννα να συμπληρωνει την καντυ σε αυτο που της λειπει-ελευθερη πιπα..η καρμεν ειναι για αγριο...και η νατασσα οκ εδω βαραμε προσοχη..κι ομως οι κακες γλωσσες λενε πως κανει τα παντα αμα γουσταρει
Θα ελεγα οτι θεωρητικα ο τομεας της Νικ.ουρανου εχει δυναμωσει παρα πολυ στην πρωινη βαρδια.Αλλα η Δαναη ξεκαθαριζει οτι δε θα μεινει και η Ευα αν ειναι ετσι οπως ηταν σημερα δε τη βλεπω να τραβαει.Αλλα και παλι με Ειρηνη,Νταϊανα,Λιζα η οποια ειναι πολυ καλη,Καρμεν με Καντυ ή αλλιως Καρμεν με Αντριαννα και οταν ειναι η Εφη,και λιγο παραπερα με το υπεροπλο Νατασα εχεις δηλαδη καθημερινα 6-7 στανταρακια στην πρωινη βαρδια.Δε ξερεις σε ποια να πας δηλαδη οπως επαθα εγω σημερα...
Αλλα η βραδυνη βαρδια υστερει παρα πολυ
Δες το χαρτη...Παιδια η Ευα σε πιο μαγαζι εμφανιζεται? Δεν ξερω ποια ειναι τα Τριδυμα.
"οσοι θελουν κολοδαχτυλα, γυμνα κ αλλα ....επικινδυνα σπορ"
Στα υπολοιπα σπιτια...
-Νικ.Ουρανου 1β.Λενα Ουκρανη,μελαχρινη κουκλαρα και κορμαρα.Πολυ δυνατο συνολο λεμε
δεν εχω τηλεφωνο...ε τι αλλη λεπτομερεια?μια κουκλαρα με ματαρες και πολυ ωραιο κορμι,σπανιο κομματι θα ελεγαΓια πες καμια λεπτομερια για αυτο, ακουγεται πολυ ενδιαφερον. Τηλεφωνο απο εκει εχουμε γιατι οσα βρηκα εδω δε δουλευουν;
αντιγραφω απο την κριτικη μου για καντυ
οσο για την πρωινη βαρδια ηταν ειναι και θα ειναι η βαρδια με τα καλυτερα κοριτσια,η ποιοτικη βαρδια,η βαρδια του ρεπατζη,του εισοδηματια,του ελευθεροεπαγγελματια,του λεφτα,του σεξοτουριστα,του συνειδητοποιημενου μπουρδελιαρη που παει στοχευμενα,του πελατη που αφηνει λεφτα ενω η βραδινη βαρδια επειδη μαζευε και μαζευει πολλη σαβουρα μεθυσμενους,προβληματικους,περιεργους,ματακηδες κλπ ηταν μια βαρδια που γενικα οι κοπελες δεν την πολυπροτιμουσαν και οσες ειχαν καποια ενσημα στον χωρο προσπαθουσαν να την αποφυγουν
εξαλλου αν το σκεφτεις η βραδυνη βαρδια τρεις με τεσσερις ωρες ουσιαστικη δουλεια ειναι μεχρι τις 12,μετα τις καθημερινες πλην παρασκευης σαββατου νεκρωνει η πολη
δεν εχω τηλεφωνο...ε τι αλλη λεπτομερεια?μια κουκλαρα με ματαρες και πολυ ωραιο κορμι,σπανιο κομματι θα ελεγα
ε ναι πρωινη βαρδια την ειδα κι εγω...η μια μουναρα το πρωι και η αλλη το βραδυΑυτο ρε φιλε ειναι η εκκλησια; Περασα και ηταν η Αντζελα. Ρωτησα και λεει μαλλον λες την Ελενα, παντα πρωινη ειναι
πρωινο λεγοντας αυτες καθονται μεχρι τις 19.00 συνηθως...η Αντζελα δε σου αρεσεΓαμω δε το μπορω το πρωινο. Πληροφοριακα και η ρομινα η αλλη ωραια που αναφερθηκε στο Μινωταυρου θα ειναι πρωινη αυριο
Απο αντζελα και ελενα δηλαδη εμφανισιακα ποια θα προτεινατε;
μαζοχιστης;Μιραμπελα με τα χιλια σου λεω.
μαζοχιστης;