thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.135
- Πόντοι
- 6.835
Βουλα Βαβατση?Καλημέρα η υπομο(υ)νη ειναι χρυσός!!!
Καμία σχεση Βερονικα και Εμμα Κύπρια.
Βουλα Βαβατση?Καλημέρα η υπομο(υ)νη ειναι χρυσός!!!
θα μας το κανεις σηριαλ καλημερα ζωη εσυ ,το βλεπω.....σαν τους διαλογους φωσκολου θα μας πετας ενα μνμ την μερα μεχρι να μας το πεις....Καλημέρα η υπομο(υ)νη ειναι χρυσός!!!
Ξεχάσατε θαρρώ οτι ηταν πρωταπριλιά χθες
ελα μαρτυρα μαν,μας εχει φαει η αγωνιαΔεν ηταν αστειο ;)
ελα μαρτυρα μαν,μας εχει φαει η αγωνια
-Σαπφους 8.Ρομινα πολυ ωραια και ομορφη μοντελισια γυφτισα με εξωτικα χαρακτηριστικα
σουρομενος ησουνα φαινεται3 κενα μνημης σε μπουρδελοτσαρκα του al pacino δεν εχει ξανασυμβει και ειναι πολυ κακο σημαδι.Προβληματιζομαι αυτη τη στιγμη...ή αρχιζω να γερναω,ή οι γκομενες ηταν αδιαφορες και δε θυμαμαι,ή απλα η Καντυ μου πηρε το μυαλο και εχω κολλησει τωρα
χαχαχαχ που να δεις τι γινεται στα 120....φιλεεεε ενα θα σου πω...ξεχναω το ονομα μου!!!βγαινω και εχω το χαμογελο του βλακα...Moλις γυρισα απο το ..ΘΕΪΚΟ.. ΥΠΕΡΟΧΟ...
..ΤΡΥΦΕΡΟ.. ...ΟΜΟΡΦΟ
ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΛΗΠΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΚΑΝΤΥ !!!
Τι ηταν αυτο ρε παιδια??...καλα ρε πατε καλα? ...αυτα τα λεει ο κοσμος να ξερουμε κι εμεις τι γινεται...
Επαθα πλακα με την Καντυ οπως ειχα παθει με τη Νατασα πριν κανα μηνα περιπου.
Παθος-ερωτισμος-συγχρονισμος-χημεια!!!Οι λεπτομερειες στην κριτικη...
ααα...και τα πηρα τα δωρακια μου ...μιλαμε για το απολυτο γλειφιτζουρι αν και η καριολα η τσατσα δε το αφηνε στα 50 απο 60 που ειναι και γι'αυτο εγω πηρα απλο προγραμμα στα 40ε
τα λεγατε αλλα δε με πεισατε...εσεις φταιτε αραΑπο χρονια τα λέγαμε....
δεν ξερω νομιζω οτι τωρα τελευταια παιζει αρκετα αυτο το ονομα...παλια ηταν μοδα οι Κορινες μια περιοδοAl αυτη ειναι η ιδια Ρομινα η ομορφη που αναφερθηκε στα μινωταυρου;;
οχι ρε δεν ημουνα...και σημερα ακομα δε μπορεσα να τις θυμηθω.Δεν εχει ξανασυμβει αυτοσουρομενος ησουνα φαινεται
την καντυ επειδη την ειχε ερωτευτει ο τζο νομιζαμε ολοι οτι ειχε την αποκλειστικοτητα και δεν παιρναμε στα σοβαρα ποσο power ειναι μεσα....αλλα μια δοκιμη μας επεισε ολουςτα λεγατε αλλα δε με πεισατε...εσεις φταιτε αρα
ναι σιγα μη δωσω και 200...μαλλον εισαι βλακας αν δινεις τοσα λεφτα τυπεχαχαχαχ που να δεις τι γινεται στα 120....φιλεεεε ενα θα σου πω...ξεχναω το ονομα μου!!!βγαινω και εχω το χαμογελο του βλακα...
καλα χαλαρωσε με τους χαρακτηρισμους....ο καθενας δινει οσα εχει και οσα θελει να δωσει αναλογα με τα γουστα του.....καθε προγραμμα εχει και την χαρη του,αμα θελει να πλατσουρισει μια ωρα στο νερο,να την μπαλαμουτιασει καργα,να του τον ρουφηξει ακαποτα και να την γαμησει και απο κωλο μπορει να σκασει και 120.....γουστο και καπελο τουναι σιγα μη δωσω και 200...μαλλον εισαι βλακας αν δινεις τοσα λεφτα τυπε
καλα με συγχωρεις τυπε..απλα το ειπα γιατι υπαρχουν τετοιοι τυποι και δεν κατεβαινουν οι τιμες που με τετοια κριση μου φενονται υπερβολικες...τουλαχιστον στην επαρχιακαλα χαλαρωσε με τους χαρακτηρισμους....ο καθενας δινει οσα εχει και οσα θελει να δωσει αναλογα με τα γουστα του.....καθε προγραμμα εχει και την χαρη του,αμα θελει να πλατσουρισει μια ωρα στο νερο,να την μπαλαμουτιασει καργα,να του τον ρουφηξει ακαποτα και να την γαμησει και απο κωλο μπορει να σκασει και 120.....γουστο και καπελο του
καταλαβαινω το σκεπτικο σου,το θεμα πτωση τιμων το εχουν συνδεσει καποιοι με τα προγραμματα και μερικοι λεγαν παντα οτι μην παιρνετε προγραμματα χαλατε την πιατσα....καλα με συγχωρεις τυπε..απλα το ειπα γιατι υπαρχουν τετοιοι τυποι και δεν κατεβαινουν οι τιμες που με τετοια κριση μου φενονται υπερβολικες...τουλαχιστον στην επαρχια