?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
Θα ρισκάρω να κάνω μια πρόβλεψη που θα μου άρεζε.Υπομο(υ)νη θα ερθουν καλυτερες μερες
Καρίνα ή Σάσα από το Φίβερ θα δουλέψουν σε σπιτάκια;
Θα ρισκάρω να κάνω μια πρόβλεψη που θα μου άρεζε.Υπομο(υ)νη θα ερθουν καλυτερες μερες
Και πανω που ημουν ετοιμος να πω που ειναι ο αζαζελ να μας πεταξει την ατακα παλι και να φυγει;
νοελ;Λοιπον θα σας πω οτι μπορω,θα εχουμε μεταγγραφες απο μασαζοιδρυματα σε ντελα πολυτελειας(πιστευω γνωριζεται ποια ειναι αυτα) ;)
Αυτο το ονομα gl ειναι ιδρυμα η κοπελα
Γνωμη μου ειναι οτι δεν πρεπει να υπαρχουν τετοια εξτρα προγραμματα. Βεβαια δικαιωμα του καθενως ειναι να κανει οτι θελει και να ξοδεψει οσα λεφτα θελει με οποιον τροπο νομιζει. Οι τιμες μην περιμενετε να πεσουν πιθωντας εδω μεσα 5,10 ατομα να μην παιρνουν ακριβα προγραμματα....μια μονη λυση υπαρχη αλλα ειναι καπως δυσκολη για ολους σχεδον να σταματησουμε να πηγαινουμε για ενα αρκετα μεγαλο διαστημα και μιλαμε ουτε για το απλο, ενταξει και αυτο να το κανουμε εμεις εδω μεσα παλι δεν θα ειναι σιγουρα αποτελεσματικο γιατι απο την εμπειρια μου στα μπουρδελα (αρκετα χρονια στο αθλημα )ειμαστε πολυ λιγη ισως και το 5 με 10% αυτον που πανε μεσο ορο καθημερινα, αλλα πιστευω οτι επιδεις ειμαστε οι περισσοτεροι εδω, ατομα που μας βλεπουν συχνα.. να παρουν το μνμ. Τωρα θα μου πειτε το νικ τζαμαικαν θα πει στο νικ τζ ελ η στο νικ αλ η στο νικ αζαζελ και αλους τους αλλους εδω μεσα μην πατε ρε παιδια ειναι για το καλο μας και αυτη θα ακουσουν, δεν νομιζω απλα αυτο μπορουμε να κανουμε και να επηρεασουμε καπως την κατασταση. Αλλιως πληρωστε 30αρια αυτη που δεν εχουμε και 120αρια αυτη που τα εχετε.καταλαβαινω το σκεπτικο σου,το θεμα πτωση τιμων το εχουν συνδεσει καποιοι με τα προγραμματα και μερικοι λεγαν παντα οτι μην παιρνετε προγραμματα χαλατε την πιατσα....
εγω ομως λεω οτι πρεπει να υπαρχει ενα απλο που σημειωτεον για αθηνα ειναι στο πενηνταρι πολλες φορες δλδ ακριβοτερο αλλα αξιοπρεπες απλο οχι μαλακιες απλο 30,χαλαρο 40 ανεβαινει απο πανω 50.....και ενα σπεσιαλ πχ στα 70-80 που να τα χει ολα τα αλλα μεσα 69,γυμνα,ισπανικα οχι εξτρα χρεωσεις για το καθενα.....ενταξει τζακουζια και τετοια προγραμματα ημιωρα,ωριαια,δυο εκτονωσεων κλπ ξεφευγουν,αμα ο αλλος εχει να τα δινει τι να πω;
το πρωκτικο παλι ειναι λιγο ακριβο,εμενα μου αρεσει πολυ και αμα το βρισκω σε καλη τιμη το παιρνω,ειμαι φαν του κωλου....
την καντυ επειδη την ειχε ερωτευτει ο τζο νομιζαμε ολοι οτι ειχε την αποκλειστικοτητα και δεν παιρναμε στα σοβαρα ποσο power ειναι μεσα....αλλα μια δοκιμη μας επεισε ολους
αυτη ηταν η πρωτη.....μετα χωρισε και τα φτιαξε με την καντυΟχι ρε gl ο τζο ειχε ερωτευτει την κουμπαρα του την Κριστιν, μπερδευεσαι
αυτη ηταν η πρωτη.....μετα χωρισε και τα φτιαξε με την καντυ
τωρα να σου απαντησω;δεν λεει θα πεσω επιπεδο.....σου τα ειπανε οι υπολοιποι που ξερουν και καταλαβαινουν!!ναι σιγα μη δωσω και 200...μαλλον εισαι βλακας αν δινεις τοσα λεφτα τυπε
η καρινα ειναι εσκορτ σιγα μην αφησει τα 200αρικα να παει σε ντελο.....και η σασα ειναι αθηνα και λεει δεν γυρναει με τιποτα.ασε που εχει χαλασει..βγαζουνε τρελο χρημα εκει με την νικολ και τις λοιπες οι οποιες καποτε ηταν τοπ στο φιβερ!!!χλωμο το κοβω ...Θα ρισκάρω να κάνω μια πρόβλεψη που θα μου άρεζε.
Καρίνα ή Σάσα από το Φίβερ θα δουλέψουν σε σπιτάκια;
να απευθυνεσαι σε αυτους που κλαινε...αν δεν εχετε λεφτα να κανετε τα γουστα σας,βρειτε γκομενες...τα κοροιδα μια ζωη θα υπαρχουν.μετα θελετε τα στουντιο απο 40 που εχουν να το πανε 25.κουνα που σασ κουναγε
μαγγα μου πολυ καλη απαντησηνα απευθυνεσαι σε αυτους που κλαινε...αν δεν εχετε λεφτα να κανετε τα γουστα σας,βρειτε γκομενες...