Στα υπολοιπα σπιτια...
-Ερημιτη.η Χριστινα προσχαρη καστανη κοπελα με ωραια κορμοστασια και πολυ μεγαλο τατου στην αριστερη πλευρα του στερνου.Ενα ολοκληρο κειμενο ηταν το τατου
-Νικ.Ουρανου 26.η Γωγω το θεϊκο και αθωο πλασμα
φορουσε και στοκινς αποψε και ηταν γαμησε τα
-Μινωταυρου Venus.Η Καρλα ομορφη κοντουλα ξανθουλα με πιασιματα
-Μινωταυρου Ξυλινο.καινουριο σπιτι ακριβως διπλα στο προηγουμενο ιδιας ιδικτησιας και διαρρυθμισης..παλι φιδι στο σαλονι,ξυλινο τζακουζι κλπ...Η Ντανιελα το ξανθο γκομενακι με τα πολλα τατου ητανε
-Αχελωου.η Σισσυ πρωτη φορα την εβλεπα,συμπαθητικο,αερατο ξανθο κοριτσι
-Τσουκαλα 1.Εβελινα
-Τσουκαλα 2.Μιχαελα δε τη θυμαμαι καθολου αυτη τη στιγμη
-Τσουκαλα 3. ...κενο μνημης κι εδω αυτη τη στιγμη
-Αν.Γεωργιου 19.κοντο προμιλφ μελαχρινο συμπαθητικο στο ιδιο στυλ με την Κατια τη γαλλιδα
-Αν.Γεωργιου 30.δωστε προσοχη εδω...Παολα ξανθια ελληνιδα πιτσιρικα,με μακρυ μαλλι,ομορφουλα με καλο κορμακι αν και μικροκαμωμενη.Πολυ επικοινωνιακη με χειραψια στο σαλονι,κουβεντουλα και διαφημιση της πραματειας της 'δεν υπαρχει αλλη ελληνιδα εδω γυρω'
...ναι τωρα μ'επεισες με το καλυτερο επιχειρημα
-Αν.Γεωργιου 24α. ...κενο μνημης κι εδω αυτη τη στιγμη
-Αν.Γεωργιου 24β.η Μιρελα
-Σαπφους 8.Ρομινα πολυ ωραια και ομορφη μοντελισια γυφτισα με εξωτικα χαρακτηριστικα
-Προμηθεως 5.Λουιζα ειπε η προηγουμενη τσατσα,την εχω δει αλλα δε τη θυμαμαι καθολου
3 κενα μνημης σε μπουρδελοτσαρκα του al pacino δεν εχει ξανασυμβει και ειναι πολυ κακο σημαδι.Προβληματιζομαι αυτη τη στιγμη...ή αρχιζω να γερναω,ή οι γκομενες ηταν αδιαφορες και δε θυμαμαι,ή απλα η Καντυ μου πηρε το μυαλο και εχω κολλησει τωρα