και oσοι δε δινουν 200 για ενα γαμησι...δε σημαινει οτι δεν εχουν λεφτα...απλα μπορει να γουσταρουν να ξοδευουν τα λεφτα τους σε πραγματα που γουσταρουν κ πιστευουν οτι αξιζουν....περισσοτερο.......
εγω πχ εχω λεφτα πιστεψε με, αλλα το να δωσω για ενα γαμησι παραπανω απο 50...το θεωρω ξεφτιλα...οπως κ να πληρωσω 5 ευρω για εναν καφε....προτιμω να τα σταζω κ σε αλλα γουστα...ταξιδια, ποδοσφαιρο, σινεμα κτλ κτλ..
κ εννοειται οτι καθενας μπορει να δινει οσα γουσταρει...στο κατω κατω δικα του ειναι τα λεφτα.......αλλος μπορει να δωσει κ 1000 για ενα γαμησι....
απλα αυτοι που δινουν 100 κ 200 για ενα γαμησι...δεν καταλαβαινουν οτι χαλανε την πιατσα...
κ ο αλλος παει δινει 40.....κ τον κοιταει η αλλη με μισο ματι...κ καθεται 5-10 λεπτα με το ζορι...λες κ τα 40 ειναι λιγα...η μιση Ελλαδα δουλευει 2 μεροκαματα για να τα βγαλει.....αλλα ετσι κανουν οι κοπελες αν καποιοι τους τα σταζουν τρελλα...καλομαθαινουν....
κ το θεμα ειναι οτι λιγο αν σκεφτομασταν οπως λεει κ ο Τζαμαϊκανος...θα μπορουσαμε να γαμαμε ολοι με τα μισα λεφτα..απο σημερα....
κατι που συμφερει οχι μονο τα παιδια που δεν εχουν αλλα κ εμας που εχουμε...δλδ γιατι θα μας χαλουσε να δινουμε τα μισα?
μπηκα τσακα τσακα μονο κ μονο για να συμφωνισω με αυτο που εγραψες!!
κριμα που τα πραγματα εχοθν ετσι εδω στην πολη μας!!
πανω σε αυτο να γραψω κατι που με ετυχε πριν λιγες μερεσ στο ανδρ.γεωργιου 32 (μελισσες)
στην βραδυνη βαρδια......λεω αντε ας μπω να δω τι παιζει μπας κ φερανε τιποτα!!?
γιατι σε αυτο το μαγαζι ουτε που παταω! πολι σπανια!
μπενω μεσα μια γνωστη τσατσα (απο τον βαρδαρι νομιζω) μου λεει:
καινουρια κοπελα πορνοσταρ.............
οπα λεω...........ναι? ρωταω!
βεβαια μου απανταει πρωτη μερα στην δουλεια μας ηρθε απο την αθηνα......
αχα λεω..............
να σε πω προγραματα?...........με ρωταει!
οχι λεω κατσε να δουμε την κοπελα!!
ξεκιναει απο 40 ευρω μου λεει.........
ΣΩΠΑ!!!..........τις λεω! 40 εεε????
εεε ναι μου λεει!! ειναι πορνοσταρ η κοπελα δεν βιαζετε καθολου κ ξερει την δουλεια της!!
αχα.......τις λεω!! για να δουμε??
που λετε παιδια ερχετε ενα αδυνατο,ψηλο,μελαχρινο μαλι,αδυνατο σωμα,στυλ εβελινας,στραβα ποδια ατσουμπαλη(οχι πως μου αρεσει ιδιετερα)με κατι βυζια πλαστικα τελειως στην οψη που δεν τεριαζαν καθολου στο κορμι της!! τουλαχιστον τις εβελινας νομιζω ειναι νατουραλ!!
συνεχια λοιπον.............
ΩΡΑΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΕΕ????? μου λεει.........
ρωταω ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΚΑΝΕΙ???
κολαρακιιιιι??? εεε οχι μου λεει!!
κ απαντω................
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΚΥΡΑ ΜΟΥ!!??? ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!! ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΙΠΑ ΜΟΝΟ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ......
ΤΙΣ ΕΙΠΑΝΕ ΕΛΑΤΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ Μ.... ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΕΤΕ!!
ΑΙ... ΣΤΟ ΔΙΑ...... ειπα απο μεσα μου κ εφυγα!!
αντε πατε στην αθηνα να βαρατε πιπα κωλο με 10 ευρω!!
τα λεω κ με ποιανουν τα νευρα!!
αυτα κ σορρυ για τον τροπο που τα γραφω!
τα συμπερασματα δικα σας.........