Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Εντάξει σίγουρα έχει γδύσει πολύ κόσμο -φαντάζομαι- μέσα τελικά όμως, λέει... είναι κόμματος η τύπισσα...
δεν νομιζω οτι λεει και πολλα....αξιζει να την παρεις με κανα φιλαρακι σε διπλη διεισδυση και απο κωλο....πιστευω δινει ακομη

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μπα είμαι  των προσωπικών στιγμών, αλλά σίγουρα η απαρχή έχει γίνει, οπότε θα καταθέσω και εγώ τα συμπεράσματα μου μετά και τον οβολό μου....
ΥΓ μια βοήθεια είχε μήπως  δουλέψει παλιότερα και Φρίξου 9, Κοροβάγκου 5 διότι είχα σταμπάρει  μια περίπου με τα ίδια χαρακτηριστικά και δεν ενέδωσα...

Witchking

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Fetish corner.
Stockings φορουσαν αυτη η καινουργια στο Νικ.Ουρανου 26,η Μερτσυ(τι επιστροφη ηταν αυτη) :P,η Ντιανα στην πρωινη βαρδια στις Μελισσες και διχτυωτο bodystocking η Αφροδιτη στο Φριξου 14 ,η Αννα στο καινουργιο διπλα απο το Ανδ.Γεωργ 21 και η Μονικα στα Τριδυμα.
Μποτες γιοκ...

:rockon:  :rockon:  επικροτω  τη συγκεκριμενη ενημερωση!  Θα τολμουσα να πω οτι ειναι αρκετα σημαντικη για αρκετους απο μας..  :thumbsup:  :thumbsup:    ειναι καποια απο τις κοπελες αυτες (εκτος απο αυτες που εχουν βαρδια στα Τριδυμα- γιατι εκει σχεδον παντα πετυχαινω stockings χωρις να ζητησω να βαλουν)  που τα προτιμαει στις εμφανισεις της..??

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Μπα είμαι  των προσωπικών στιγμών, αλλά σίγουρα η απαρχή έχει γίνει, οπότε θα καταθέσω και εγώ τα συμπεράσματα μου μετά και τον οβολό μου....
ΥΓ μια βοήθεια είχε μήπως  δουλέψει παλιότερα και Φρίξου 9, Κοροβάγκου 5 διότι είχα σταμπάρει  μια περίπου με τα ίδια χαρακτηριστικά και δεν ενέδωσα...
μηπως την μπερδευεις με καντυ με το κοντο ξανθο μαλλι;

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Την Κάντυ την έχω πετύχει κάποιες φορές παλαιότερα, μπορεί να ήταν και αυτή αλλά δεν θυμάμαι  να είχε καμπύλες η Κάντυ και ήταν θα έλεγα πιο γυμνασμένη και συνήθως κοκκινομάλλα.
Για να μην κουράζω μόλις βρω χρόνο θα εξακριβώσω το γούστο μου, θα θυμάμαι εξάλλου το Peugeot από έξω για να μην πολύ τραβιέμαι....

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Την Κάντυ την έχω πετύχει κάποιες φορές παλαιότερα, μπορεί να ήταν και αυτή αλλά δεν θυμάμαι  να είχε καμπύλες η Κάντυ και ήταν θα έλεγα πιο γυμνασμένη και συνήθως κοκκινομάλλα.
Για να μην κουράζω μόλις βρω χρόνο θα εξακριβώσω το γούστο μου, θα θυμάμαι εξάλλου το Peugeot από έξω για να μην πολύ τραβιέμαι....

Για ποια μηλας ρεσυ, ποια κοκινομαλα.??? ποια γυμνασμενη.??? Και οι δυο ξανθες ηταν και ειναι, και οι δυο τους αρεσει το βρωμικο φαγητο...φενετε. εκτος για πολυ λιγο που η καντυ φορουσε...περουκα.!! και αυτη ηταν μαυρη...

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Εκεί θα κολλήσουμε, ας φοράνε ότι θέλουν, κορμί κορμάρα να έχουν και διάθεση για εξυπηρέτηση στο ζενίθ να διαθέτουν, αν και με εκνευρίζουν οι περούκες, τα ποστίζ και ότι είναι Fake....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Οκέι, σε πιστεύω αλλά καμιά φορά σε φτιάχνει περισσότερο έτσι, δεν νομίζω να έχω πρόβλημα θα βρω το κουμπί της....

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ξέρουμε ηλικιακά τη παίζει η Βίκυ, δεν μπορούσα στο σκοτάδι και στο πέρασμα  της- είχε πελάτη σε αναμονή- να εντοπίσω στοιχεία περί  αυτού...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Το φαντάστηκα, η πιο τέλεια ηλικία για γυναίκα που την θες και μόνο για σεξ, επιπλέον κριτήριο στα συν της.....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Εκεί θα κολλήσουμε, ας φοράνε ότι θέλουν, κορμί κορμάρα να έχουν και διάθεση για εξυπηρέτηση στο ζενίθ να διαθέτουν, αν και με εκνευρίζουν οι περούκες, τα ποστίζ και ότι είναι Fake....

Που θα κολησουμε αν μας λες οτι ειδες την καντυ ή Βικη κοκκινομαλα.???  :uglystupid:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Υποθέσεις κάνω μεγάλε, δεν μιλάω με αποδείξεις, δεν έχω πάρει κάποια από αυτές όπως καταλαβαίνεις και εν τέλει μου είναι αδιάφορο  αν έχω μπερδέψει τις κοπέλες η αυτές εμένα.
ΥΓ για Κάντυ στα κόκκινα μιλούσα...

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
blastbeast αυτή η νικη που αναφερεσαι στο irene είναι μαλλον αυτή που ειδα κ εγω η καινουρια!!?? καστανοξανθο μαλι αν θυμαμαι σωστα λιγο γεματουλα με  tits tits??

περασες μεσα αν καταλαβα σωστα?? τι λεφτα εδωσες πρόγραμμα??
δωσε λιγες πληροφοριες για το κομματι σε παρακαλω!! ενδιαφέρομαι!!
είναι καλη μεσα?? αφηνει δαχτυλιασματα??

Η περιγραφη σου ταιριαζει απολυτα στην τυπισσα αρα αυτη ηταν.Μπηκα με το απλο των 30 ευρω αλλα δεν γαμησα,περασα για αλλη μια φορα στον ενδοτερο κοσμο του φετιχισμου  :lheel: :lheel:
Σ'αυτον τον τομεα ηταν καλη αλλα φανηκε λιγο να δυσανασχετει που δε τη γαμησα σε μια φαση σαν να λεει "τοσο μπαζο ειμαι?" :2funny:

:rockon:   :rockon:  επικροτω  τη συγκεκριμενη ενημερωση!  Θα τολμουσα να πω οτι ειναι αρκετα σημαντικη για αρκετους απο μας..   :thumbsup:  :thumbsup:    ειναι καποια απο τις κοπελες αυτες (εκτος απο αυτες που εχουν βαρδια στα Τριδυμα- γιατι εκει σχεδον παντα πετυχαινω stockings χωρις να ζητησω να βαλουν)  που τα προτιμαει στις εμφανισεις της..??
Χαιρομαι που υπαρχουν και αλλοι ηδονιστες παρομοιων αναζητησεων αναμεσα μας.
Αυτες που εγραψα τα φορανε απο μονες τους τα stockings,δε χρειαζεται να τους ζητησεις.Επισης στην παραπανω λιστα να προσθεσω και την Αλεξανδρα την Μεξικανα που δουλευε νυχτα στο Ανδ.Γεωργιου 21. :sunglasses:

Επισκέπτης
Καταθεση σημερα στο στουντιο της κατερινη, αρκετα καλη θα ελεγα αλλα απο τιμες αστα να πανε :s&m_1:  :2funny: οποιος εχει σκοπο να εκδραμη αυτο τον καιρο, πληροφοριες στην κριτικη που ανεβασα προ ολιγου.

ΥΓ1. αυτα τα γ@μημενα κυκλικα ποιος σκευτηκε να τα κανει σε ολες τις διασταυρωσεις της πολης  :uglystupid: :jerking:
ΥΓ2. Ωραια μουνακια εχει η κατερινη ρισπεκτ!  :rockon:  :bigdick:

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
Πηγα μετα απο καιρο στο Ερως και πετυχα τη Νατασσα. Επειδη ειχα διαβασει οτι εχει αλλαξει σταση και συμμετοχη διστασα προς στιγμην αλλα τελικα ενεδωσα στον πειρασμο. Προσωπικα δεν ειδα καμια αλλαγη το επιπεδο της παραμενει υψηλο για τα δικα μου κριτηρια και υπ οψιν πηρα το απλο προγραμμα στα 30. "Χαθηκε η μπαλα" για αλλη μια φορα!

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
συνηθως κανω τσαρκα βραδυ και παρα πολυ σπανια πρωι η μεσημερι.ετυχε να κανω μια μινι τσαρκα μεσημερι και περασα να δω την ειρηνι την μιλφ.οτι να ναι παιδια,πως τις γαμανε,αυτην,την μονικα και πιο παλια οταν ηταν η γαλλιδα η νικολ.πρεπει να εισαι 60+ χρονων για να πας με δαυτες.δε σου βγαζει καθολου ερωτισμο και το πιο σημαντικο δεν προκειται να σου σηκωθει το παπαρι οταν βλεπει τετοιες θειτσες.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
239
Πόντοι
36
συνηθως κανω τσαρκα βραδυ και παρα πολυ σπανια πρωι η μεσημερι.ετυχε να κανω μια μινι τσαρκα μεσημερι και περασα να δω την ειρηνι την μιλφ.οτι να ναι παιδια,πως τις γαμανε,αυτην,την μονικα και πιο παλια οταν ηταν η γαλλιδα η νικολ.πρεπει να εισαι 60+ χρονων για να πας με δαυτες.δε σου βγαζει καθολου ερωτισμο και το πιο σημαντικο δεν προκειται να σου σηκωθει το παπαρι οταν βλεπει τετοιες θειτσες.
θα διαφωνησω με τη νικολ διοτι ειχε στηθος που δεν βρισκεις ουτε στα καλυτερα stripτιτζαδικα...Προσωπικα,τη Νικολ οταν την ειχα παρει 3-4 φορες,πηγαινα πραγματικα μοο για να θηλασω και να χαρω αυτες τις υπεροχες,τεραστιες,στητες και χορταστικες βυζαρες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom