kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.642
- Πόντοι
- 716
Ομορφη αλλα περιεργος χαρακτηρας, δεν ειναι πολυ θερμη
εν ταχειΣυναγωνιστές καλησπέρα,
μετα απο 5 χρόνια όπου και έφυγα απο την Θεσσαλονίκη σαν φοιτητής επιστρέφω για επαγγελματικούς λόγους για λίγες ημέρες.
Δεδομένου ότι έχω χάσει την επαφή με τα μαγαζιά εκεί,μπορεί κάποιος να με ενημερώσει που αξίζει ή τι όνομα παίζει
αυτη την στιγμή?
Το ξέρω ότι γενικολογώ αλλα ελπίζω να μου δώσετε κάποια ονόματα ή σπίτια που αξίζουν το κόπο!
Σας ευχαριστώ και καλή συνέχεια
αδερφε σορρυ για το γελιο αλλα πηστεψε με περασανε 5 χρονια αλλα δεν εχουν αλλαξει κ πολλα!!!!!
το μονο που αλλαξε τωρα ειναι η τοποθεσια οτι εχουνε παει στην περιοχη βιλκα τα περισοτερα σπιτια!! απο κοριτσια αστο καλυτερα!! οι περησοτερες καλες εχουνε φυγει απο τοτες!!
δηλαδη απο το κακο στο χειροτερο!!
οτι ηξερες το ιδιο κ τωρα!!
αλλα για να μην σε απογοητευσω απο τωρα..........πες μας τι ξερεις η τι θυμασε εσυ να βοηθησουμε!!
σορρυ αδερφε για το γελιο αλλα μολις διαβασα για τα 5 χρονια εσκασα στα γελια μπροστα στο πσ!!
εν ταχει
καταρχας οπως τα θυμασαι απο παλια θα πας προς μυλο βιλκα και περιξ.ξεχνα τον βαρδαρη...
στην βιλα εροτικα καντυ και καρμεν αξιζουν
στο λαφαμ αν πετυχεις μια τζαστιν
εφη στην φριξου 15 απο τα παλια γνωστη
αφρουλα στην κωλετη αλλα δυσκολο να την πετυχεις
στο ερως16 κατεμε αξιζει η νατασα,αλλοι εχουν αντιθετη γνωμη
νταιανα οπωσδηποτε στην αχελωου ενα καινουριο που ειναι
μερικα απο τα πιπινια του 26ης οκτ 35 διπλα στο πλατινουμ αξιζουν πχ σοφια εχει καλες κριτικες
ειρηνη μιλφ και την παλια χριστινα αν πετυχεις στην ουρανου στην αρχη επισης πολυ καλες
εμμα αν πετυχεις στην φριξου 15 για εξτριμ κολπα στην πιπα
σονια στο γεωργιου 21 και νταινα ταιλανδεζα αν πετυχεις αξιζουν
στο 38 ανεφερθη πιο παλια η αλβανιδα χριστινα,γκιλφ πλεον αλλα ισως να την θυμασαι και αξιζει σχετικα
η μαντυ -λαρα στις βιλες εχει κι αυτη την ιστορια της και τους φαν της
η μιρελλα ειναι αγαπημενη πολλων
κανε τσαρκα και βλεπεις
σωστος ο gl................
πες μας κιολας αδερφε τι σου αρεσε τοτες η λιγο τα γουστα σου!!
αλιος θα πρεπει να τα γυρισεις ολα!! π.χ. πιπινια,μιλφ..............
παιδια αυτη η ελισα καινουργιο φρουτοοο στις βιλες;εντυπωσεις κανεις;
Τα γούστα μου είναι τα εξής,όχι milf,σίγουρα πιπίνι,καμιά ξανθιά.Αλλα το μόνο σίγουρο είναι ότι γουστάρω
να έχει μπροστά κίνηση ενισχυμένη!
επισεις ξεχασα η να το πω καλυτερα ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ Ο Μ.......
εχει λιγο καιρο στην βραδυνη βαρδια πριν 5 μερες στο καζα ντι ρενε ειχα πετυχει μια καινουρια κοπελα...
πρωτη φορα την εβλεπα.....μαλι μακρυ ξανθο αρες κ λιγο γεματουλα κ το σωμα της λιγο περιεργο..συσπανσιον να το πω δεν ξερω πως να το περιγραψω!!
λιγο αρτσουμπαλο!! οχι τοσο ασχημο ομως!!
ξερει κανεις κατι???
δεν ειναι η ρωσιδα η η ναντια η αναστασια που δουλευουνε κ στου ερημητη!!!
καινουρια τελειως!! απο παντως καλο πραμα!!
info κανεις???
την λιλη αστην εγω τουλαχιτον δεν θα στην προτεινα.........
τωρα βεβαια χτηπησες το εβεστητο σημειο μας........πιπινι με μπροστα κινηση ενισχυμενο ............δυσκολη περιπτωση αδερφε!!!
ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ!!!
το μονο που με αρεσε απο πιπινι κ πηρα τωρα τελευταια ειναι στο Ανδρέου Γεωργίου 38
εχω γραψει κ μια κριτικη εδω στο φορουμ!!ψαξε λιγο ποιο πισω θα την βρεις!!
εχουνε γραψει κ αλοι δυο ο τζαμαικανος κ ο hagem.......
νελη την λενε την κοπελα!!
το κακο ειναι οτι εχω καιρο να την δω κ στις βραδινες βαρδιες ειναι μια γωγω που δεν εχω γνωμη!!
για ολα τα υπολιπα μια συμβουλη...........παρε τον καταλογο του gl κ βολτα εξω!!
οτι δεις κ σου αρεσει βαρας!! εσυ κρινεις απο τις γκαβλες σου το ρισκο που θα παρεις!!
ρε παιδια εχουμε καμια info για την νελη που ανεφερα?? θα ηθελα να την ξαναεπισκευτω!!
Kαλησπερα συναγωνιστη , η κοπελα ειναι ρουμανα που δηλωνει τσεχα ( τουλαχιστο σε μενα ) εκανα το λαθος και πηγα μαζι της , οταν την ειδα στο σαλονι μου αρεσε , μου εταξε πως θα περασουμε καλα και μπηκα . Στο δωματιο ηταν ψυχρη , μου περασε βιαστηκα την καποτα και και αφου παιδευτηκε λιγο της ειπα να ξαπλωσει . Καθοταν αμετοχη και με κοιταζε , της ειπα να γυρισει στα 4 μπας και τελειωναμε να φυγω , μετα απο 5 λεπτα αρχισε να μου λεει να τελειωνω γιατι περασαν τα 10 λεπτα και πως ειναι πολιτικη του μαγαζιου , τελικα το ριξαμε στη συζητηση αφου με ξενερωσε απιστευτα και εφυγα μεσα στα νευρα και χωρις να τελειωσω .
Υ.Γ. Τα εχωσα τρελα στην τσατσα που τολμησε να με ρωτησει πως περασα !!!!!!!!!
ωραιο μωρο με πλαστικουσ βυζουσ,πολυ καλη αλλα στο βαριοταν λιγο. για μια ξεπετα μια χαρα. ααα αμα την εχεισ ανασκελα βλεπεισ ουλεσ απο την πλαστικη και ξενερωνεισ λιγο.παιδια αυτη η ελισα καινουργιο φρουτοοο στις βιλες;εντυπωσεις κανεις;