Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
εσυ καμια αλλη εκτος απο την Εμμα γνωριζεις?...ή τελοσπαντων εισαι διατεθειμενος να γνωρισεις ποτε καμια αλλη?ασε τωρα...
τις περισσοτερες καλες εμφανισιακα τις εχω παρει.δηλαδη εσενα σου αρεσει η φατσα της μονικας.....για να καταλαβω τωρα

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Πάντως λίγες είναι οι καλές εμφανισιακά!  :(

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Πάντως λίγες είναι οι καλές εμφανισιακά!  :(
διαβαζω απο πολλους οτι δεν εχει ομορφες τανες η σαλονικα.εγω θα ελεγα ειναι αρκετες καλες αλλα πρεπει να γινετε που και που καμια ανανεωση και να ερχονται καινουριες.στις βιλες η αντριανα,η βυκι και η καντυ,στο τσιρκο η παολα και η μπελα που λειπουν αρκετο καιρο και η σοφια που ειναι τωρα,η ντανιελα με τα πολλα τατου,η μεξικανα αλεξανδρα,η καρμεν ειναι καλη περιπτωση,η αλινα,επισης μια αντζελα που μια την πετυχα στα τρυδιμα και μια στην εκκλησια και καποιες ακομα που μου διαφευγουν τα ονοματα τους.αυτες συνηθως δουλευουν βραδυ,αν βαλουμαι και καποιες απο τη πρωινη βαρδια θα ειναι κοντα στις 20.

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
παντως οσον αφορα την Ειρηνη, βγαζω το καπελο στον Αλ.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Αθήνα πάμε να γίνουμε !!!! :rockon:

Πρωινή Βαρδαρότσαρκα, έξι μαγαζιά ανοικτά, τα πέρασα όλα, ξεκίνησα από Προμηθέως 16, όπου όντως ισχύει το double, δύο κοπέλες η μία ήταν η Μικαέλα η νταρντάνα μαζί με μία ακόμη πολύ όμορφη μελαχρινή Ρουμάνα, όνομα δεν θυμάμαι, στα 25 το απλό στα 50 η παρτούζα, :rockon: είναι value όπως και να το κάνουμε,

Συνέχεια με Σαπφούς 20, μια νεαρά όμορφη μελαχρινή 25 το απλό, 40 τα πάντα όλα, κώλος, γυμνό τσιμπούκι, 69, όλα λέμε, value και εδώ.

Στο Ταντάλου 9 ήταν η Μάγια, πιο μπαμπάτσικη από ποτέ, μιλάμε για κυβικά πλέον, της πάνες όμως, στο Σαπφούς 8 μια ομορφούλα Ρουμάνα, Λουίζα την λένε, λεπτή με ωραίο σωματάκι και απέναντι στο 7 η Αλεξάνδρα, μια αφρατούλα, καλή φαινόταν κι΄ αυτή.

Η κατάθεση έγινε όμως στο ανάμεσα από το 5 και το 7 σπιτάκι, θα πρέπει να το βάλουμε και στον κατάλογο, σαν 5Β ή 7Α, θα δούμε, ήταν η Ισαβέλλα η Βουλγάρα, γνώριμη μου από παλιά, πέρασα πολύ καλά και τα λόγια είναι περιττά. :)

Ο Βαρδάρης καλά κρατεί λοιπόν, λίγο ακόμα και σαν την Φυλής θα γίνει, ο φόβος όμως της παρανομίας ήταν διάσπαρτος παντού, στα υπ΄ όψιν ότι και εκεί στην Αθήνα στη Φυλής κανένα μαγαζί δεν έχει άδεια, όπως και εδώ στο Βαρδάρη, με την μόνη διαφορά ότι εδώ πέφτει κυνηγητό, ενώ εκεί ψυχή βαθιά, άλλη Ελλάδα είναι εκεί, τι να πω, Ίδωμεν….. :sunglasses:

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Πρωινή Βαρδαρότσαρκα, έξι μαγαζιά ανοικτά, τα πέρασα όλα, ξεκίνησα από Προμηθέως 16, όπου όντως ισχύει το double, δύο κοπέλες η μία ήταν η Μικαέλα η νταρντάνα μαζί με μία ακόμη πολύ όμορφη μελαχρινή Ρουμάνα, όνομα δεν θυμάμαι, στα 25 το απλό στα 50 η παρτούζα, :rockon: είναι value όπως και να το κάνουμε,

επανασταση...................
αν αληθευει πρεπει να το δοκημασω....... :2funny: :2funny:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Αθήνα πάμε να γίνουμε !!!! :rockon:

Συνέχεια με Σαπφούς 20, μια νεαρά όμορφη μελαχρινή 25 το απλό, 40 τα πάντα όλα, κώλος, γυμνό τσιμπούκι, 69, όλα λέμε, value και εδώ.

Στο Ταντάλου 9 ήταν η Μάγια, πιο μπαμπάτσικη από ποτέ, μιλάμε για κυβικά πλέον, της πάνες όμως, στο Σαπφούς 8 μια ομορφούλα Ρουμάνα, Λουίζα την λένε, λεπτή με ωραίο σωματάκι και απέναντι στο 7 η Αλεξάνδρα, μια αφρατούλα, καλή φαινόταν κι΄ αυτή.

Η κατάθεση έγινε όμως στο ανάμεσα από το 5 και το 7 σπιτάκι, θα πρέπει να το βάλουμε και στον κατάλογο, σαν 5Β ή 7Α, θα δούμε, ήταν η Ισαβέλλα η Βουλγάρα, γνώριμη μου από παλιά, πέρασα πολύ καλά και τα λόγια είναι περιττά. :)

Ο Βαρδάρης καλά κρατεί λοιπόν, λίγο ακόμα και σαν την Φυλής θα γίνει, ο φόβος όμως της παρανομίας ήταν διάσπαρτος παντού, στα υπ΄ όψιν ότι και εκεί στην Αθήνα στη Φυλής κανένα μαγαζί δεν έχει άδεια, όπως και εδώ στο Βαρδάρη, με την μόνη διαφορά ότι εδώ πέφτει κυνηγητό, ενώ εκεί ψυχή βαθιά, άλλη Ελλάδα είναι εκεί, τι να πω, Ίδωμεν….. :sunglasses:
αααααααααααααα θα μας κανεις να ξαναγυρισουμε στα παλια εσυυυυυ!!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Βολτα πριν λιγο στον Βαρδαρη με καλη καταθεση στο Σαπφους 7 σε μια καινουρια χοντρουλα Αλεξανδρα.Ρουμανα,μελαχρινη με κατασπρο δερμα,μπολικο μαγουλο,ακομα πιο μπολικο μπουτι και κοιλια.Μου'βγαλε κατι πολυ χωριατικο σαν εμφανιση και με το κουρεμα που ειχε  :cheesy:,μου'κανε κατι ναζια στο σαλονι,με λεει και η τσατσα 30ε με γυμνο τσιμπουκι ε και μπηκα...καλη ηταν,υπομονετικη και ναζιαρα,χωρις ιδιαιτερη τεχνικη αλλα εκανε την υπομονη της,φιλακια στα χειλη,πουτσοτριψιματα,αγκαλιτσες...γενικα εμεινα ευχαριστημενος και για 30ε με γυμνο νομιζω πως προτεινεται για ενα φιλοτιμο ξεφορτωμα χωρις βιασυνες....μεταξυ μας τωρα αυτην μονο κανενας GAMEOVER αμα τη γαμησει ακομα  :2funny: :2funny: :2funny:

Στα αλλα...
-Τανταλου 9.δε μ'ανοιξανε αλλα ητανε η Μαγια
-Σαπφους 20.Δε μ'ανοιξανε αλλα με ειπε αλλη τσατσα οτι δουλευε μια Χριστινα πολυ μικροκαμωμενη η οποια δε δινει κωλο ομως και χθες λεει οτι δουλευε εκει η Σαμπρινα η οποια δεν κανει κωλο και αρα δεν ηταν αυτη που ειδε o Gameover με 40ε φουλ εξτρα.Ποια να ηταν ομως???
-Σαπφους 8.Μια καινουρια Λουιζα,πιπινακι πολυ ομορφο και χαριτωμενο,μικροκαμωμενο με απιστευτα ομορφο καλοσχηματισμενο κωλαρακι.25ε το απλο,30ε γλυφομουνι,40ε γυμνο
-Σαπφους 7.Η καινουρια χοντρουλα Ρουμανα Αλεξανδρα που αναφερω και παραπανω
-Προμηθεως 5.δε μ'ανοιξανε αλλα μου ειπε αλλη τσατσα οτι δουλευε η Σαμπρινα
-Προμηθεως 16.δεν πηγα αλλα μου ειπε αλλη τσατσα οτι ειχε 3 κοπελες μια εκ των οποιων η Αλεξανδρα ροναλντινιο και οι αλλες 2 καινουριες.
Η λογικη ειναι η εξης:κανουμε που κανουμε την παρανομια,τουλαχιστον ας βαλουμε παραπανω κοπελες για καμια παρτουζα μπας και τσιμπησει κανεις

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Βολτα πριν λιγο στον Βαρδαρη με καλη καταθεση στο Σαπφους 7 σε μια καινουρια χοντρουλα Αλεξανδρα.Ρουμανα,μελαχρινη με κατασπρο δερμα,μπολικο μαγουλο,ακομα πιο μπολικο μπουτι και κοιλια.Μου'βγαλε κατι πολυ χωριατικο σαν εμφανιση και με το κουρεμα που ειχε  :cheesy:,μου'κανε κατι ναζια στο σαλονι,με λεει και η τσατσα 30ε με γυμνο τσιμπουκι ε και μπηκα...καλη ηταν,υπομονετικη και ναζιαρα,χωρις ιδιαιτερη τεχνικη αλλα εκανε την υπομονη της,φιλακια στα χειλη,πουτσοτριψιματα,αγκαλιτσες...γενικα εμεινα ευχαριστημενος και για 30ε με γυμνο νομιζω πως προτεινεται για ενα φιλοτιμο ξεφορτωμα χωρις βιασυνες....μεταξυ μας τωρα αυτην μονο κανενας GAMEOVER αμα τη γαμησει ακομα  :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  την είδα την μπουμπούκα  :grin: :grin: είναι καλή και μου άρεσε και σίγουρα κάποια στιγμή στα κοντά θα της τον δώσω  :knockinb: :knockinb:  :2funny: :2funny:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
χαχαχαχχα κλαιω με αλ πατσινο που λεει μονο ο game over θα της τον δωσει και απανταει ο αλλος αμεσως την ειδα και θα περασω για καταθεση... αυτες που με 50 κανεις παρτουζιτσα θελω να βρω εγωωω..

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
καλησπερα στην παρεα..........

ααααρεεεε πουστη μου δεν αντεξα κ πηγα σημερα να δω ποιο ντουο ειναι αυτο......???
ΜΕΓΑΛΕΙΑ που ειδα κ σε αυτην την πολη στο προμ 16!!! τρελαθηκα!!
λοιπον ειναι η μιχαελα με μια μικροκαμωμενη πιτσιρικα που εχει δουλεψει σε ολα τα μπου της γειτονιας εκει!! αν θυμαμαι σωστα γιαννα την λενε :think:!! γαμω την ρομ μεμορυ μου!!
εγω αυτην την μικρη την ειχα πρωτο καρφ στο προμ 5!!
αλλα εχει δουλεψει σε ολα τα μαγαζια σχεδον!! πολυ σκινυ μορο!!(δεν ελεγε κ πολλα απο αποδοση πολυ ξινη η μικρη)

στο μαγαζι για τσατσα ηταν ενα παλικαρι που τον επιασα κουβεντα για τα μπου της περιοχης τι θα γινουν!!??
ειδα τις μικρες κ την εκανα!!

εεεε ντουο στα μπουρδελα να κανω κ σαυτην την πολη κ τι αλλο θελω....................

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Δεν ξερω ισως ειμαι ο μονος που δεν του αρεσουν οι παρτουζες με 2 γυναικες,
πχ ειναι σαν να τρωω σοκολατινα και πουτινγκα...δεν μπωρω να τις απολαυσω...!!!!!!  :2funny: :2funny:

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
η μονη παρτουζα που θα ηθελα να παρω μερος θα ηταν μονο με τη Νταιανα απο Αχελωου :smitten: και καποια αλλη
πιστευω οτι θα το θυμομουν μεχρι να πεθανω  :rockon:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εγω θα ηθελα να παρω παρτουζα 2 κοπελες που σταματησαν το αθλημα....ανφερομαι στην ηρα που δουλευε προμηθεως και στηνμαιρουλα που δουλευε στο μπλεσπιτι.... :P :P :P :P

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
καλησπερα στην παρεα..........

ααααρεεεε πουστη μου δεν αντεξα κ πηγα σημερα να δω ποιο ντουο ειναι αυτο......???
ΜΕΓΑΛΕΙΑ που ειδα κ σε αυτην την πολη στο προμ 16!!! τρελαθηκα!!
λοιπον ειναι η μιχαελα με μια μικροκαμωμενη πιτσιρικα που εχει δουλεψει σε ολα τα μπου της γειτονιας εκει!! αν θυμαμαι σωστα γιαννα την λενε :think:!! γαμω την ρομ μεμορυ μου!!
εγω αυτην την μικρη την ειχα πρωτο καρφ στο προμ 5!!
αλλα εχει δουλεψει σε ολα τα μαγαζια σχεδον!! πολυ σκινυ μορο!!(δεν ελεγε κ πολλα απο αποδοση πολυ ξινη η μικρη)

στο μαγαζι για τσατσα ηταν ενα παλικαρι που τον επιασα κουβεντα για τα μπου της περιοχης τι θα γινουν!!??
ειδα τις μικρες κ την εκανα!!

εεεε ντουο στα μπουρδελα να κανω κ σαυτην την πολη κ τι αλλο θελω....................
το θεμα ειναι να ανεβασει καποιος καμια κριτικη για να δουμε αν αξιζει να κανουμε το ντουετακι αυτο...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δεν ξερω ισως ειμαι ο μονος που δεν του αρεσουν οι παρτουζες με 2 γυναικες,
πχ ειναι σαν να τρωω σοκολατινα και πουτινγκα...δεν μπωρω να τις απολαυσω...!!!!!!  :2funny: :2funny:
εχω κανει δεκα τουλαχιστον παρτουζες με δυο κοπελες σε νομιμα και παρανομα.....το βασικο ειναι να παιξει λεσβιακο μεταξυ τους εστω κανα γλωσσοφιλο,αν δεν παιζει και ειναι απλα δυο ξερα μονά γαμησια δεν λεει οντως και πολλα...

υγ τετοια γουστα παιζουν πολυ στην αθηνα πια,αλλα δεν ειναι τυχαιο που τα κανουν πολλες ιεροδουλες γνωστες λεσβιες στην προσωπικη τους ζωη ή καποιες εγχειρισμενες τρανς(μουναρες κατα τα αλλα  :2funny: :2funny: :2funny:  ) που δεν μασαν για τετοιες φασεις,γαμιουνται και με στραπον μεταξυ τους κλπ....

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
πηγα χθες στο εν λογω μαγαζι να δω τι παιζει, τσατσος (πρωτη φορα πετυχα) οι κοπελες απασχολημενες
στο περιμενε ακουσα χασκογελακια και την μια να τσιριζει αχ σκισε με γαμαμε λες και την γαμουσε μετροποντικας
και φυσικα γελουσε και κοροιδευε,
οταν βγηκανε ειδα μια κοπελα λιγο χοντρουλα και μια παρα πολυ αδυνατη μιλουσανε ξενα αλλα και παλι φαινοτανε
οτι ειναι μουφα η ολη φαση. στο κατεβασμα περιμενα τον τυπο ο οποιος μου ειπε οτι ενιωσε σαν μαλακας που τον κοροιδευανε
και πολυ μετριοτητα ολα.αντι να φιλιουντε και να γλυφοντε γαργαλουσε!!! η μια την αλλη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom