You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
τι να πω?...η ουσια ειναι τα καλα μουνιαο μύλος ετσι και αλλιως δεν καλο δουλευει, φαντασου να καναν εκει μεσα μια συγκεντρωτική κατασταση??? εχει και ωραια ατμοσφαιρα..., απο τις ανακαινησμενες αποθηκες που γινονται στουντιο πολυ καλυτερη του μυλου!
τι λες?
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
απορω για το τι επιλογες εχω για αποψε χμ....
χμμμ, dvd ταινιουλα, φαι απο εξω, σου προτεινω πιτσα με κρυα μπυρα, γλυκακι μετα φυσικα εννοητε, και νανι.!! .priceless.!!
Cecell
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 4.525
αχχααχ κοιτα, την πιτσουλα την εφαγα και την μπυρα την ηπια. Κατα τις 11 θα βγω με κατι γκομενες. Αλλα μιας που ξερω τι στουρναρια ειναι και να γινει κατι δεν παιζει ελεγα να παω πιο νωρις να ξελαφρωσω αν δουλευε καμια καντυ δεν θα το συζητουσα αλλα στις 3 βιλες δεν μου κανει κλικ καμια οποτε στενευουν οι επιλογες μου σε βραδινη αξιολογη καταθεση.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
η καρμεν η καυλα δεν σου κανει κλικ;αχχααχ κοιτα, την πιτσουλα την εφαγα και την μπυρα την ηπια. Κατα τις 11 θα βγω με κατι γκομενες. Αλλα μιας που ξερω τι στουρναρια ειναι και να γινει κατι δεν παιζει ελεγα να παω πιο νωρις να ξελαφρωσω αν δουλευε καμια καντυ δεν θα το συζητουσα αλλα στις 3 βιλες δεν μου κανει κλικ καμια οποτε στενευουν οι επιλογες μου σε βραδινη αξιολογη καταθεση.
παιδια για την αννα mif που γραφτικε μια κριτικη στο μαχαζι ανδρεα γεωργιου εχει gfeδεν δειχνει να δουλευει στις βιλες και επισης την δοκιμασα και δεν πολυτρελαθηκα αν και οι υπηρεσιες ηταν αριστες. Ηθελα πιο gfe κτλ ενω καναμε σκληρο σεξ xD
και ποια προτεινετε για very hot gfe?
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
και πρωι και νυχτα,μαλλον καθε μερα στα τριδυμα...καλυτερη απο τη Ναντια και σαν εμφανιση και στα κολπαπου και ποτε η ΜΟΝΙΚΑ?
σε σχεση με τη ΝΑΝΤΙΑ τι λεει?
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Συμφωνώ κι εγώ απόλυτα!και πρωι και νυχτα,μαλλον καθε μερα στα τριδυμα...καλυτερη απο τη Ναντια και σαν εμφανιση και στα κολπα
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
αμα θα πας πες οτι διαβασες γι'αυτην στο ιντερνετ απο εναν υπεροχο κυριο που εγραψε καλα γι'αυτην ...ωστε την αλλη φορα που θα παω να παρω και γω τα δωρα μου και να'μαστε ολοι ευχαριστημενοιθενξ αλ!!!
karakapsouris
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
δυσκολο πολυ να μας σηκωθει η πουτσα με την φατσα που εχει.Η Μιλφ Μονικα σας λενε οτι κανει τα παντα και γουσταρει να γαμιεται και ειναι η καλυτερη...αλλα δεν ακουτε,δε τα πιανετε τα μηνυματα
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
δυσκολο πολυ να μας σηκωθει η πουτσα με την φατσα που εχει.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
εσυ καμια αλλη εκτος απο την Εμμα γνωριζεις?...ή τελοσπαντων εισαι διατεθειμενος να γνωρισεις ποτε καμια αλλη?ασε τωρα...δυσκολο πολυ να μας σηκωθει η πουτσα με την φατσα που εχει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις