Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Ειλικρινα φιλε τρελαθηκα τοσο που δεν ειχα ορεξη να ασχοληθω..δεν ξερω αν θα εβγαζα και ακρη κιολας...ηταν κ ο νταβας στο κουζινακι εκεινη την ωρα..ρε συ οκ πηρα το απλο προγραμμα..αυτο ομως δεν σημαινει οτι πρεπει να σηκωθει και να φυγει στο 10λεπτο..
Αλλος για να το βγαλει το 30αρι μπορει να δουλευει 3 και 4 μερες..ας επαιρνες λεει μεγαλυτερο προγραμμα..στα του δωματιου , πιπα πολυ μετρια αλλα εχει κωλαρα οτι και να λεμε..

Τσατσα ηταν αυτη που σε κοιταει καπως περιεργα και ειναι λιγο τσιβδη νομιζω..
Φιλε Djole_7 αυτα που μου λες τα νιωθω μεχρι μεδουλι κατασαρκα φιλε ειλικρινα σε μιλαω τωρα,ημουν πρωην μεροκαματιαρης και ξερω παρα πολυ καλα, ποσο ''δυσκολα''μα δυσκολα βγαινει το μεροκαματο...παρολα αυτα σε καταλαβαινω απολυτα οτι μετα την ξενερα την οποια εφαγες δεν ειχες καμια διαθεση να κανεις θεμα για τα λεφτα κλπ,κλπ αλλα θα διαφωνησω μαζι σου στο θεμα αυτο,γιατι εμεις κανουμε κουμαντο που ειμαστε πελατες και δινουμε τον παρα μας,και εχουμε ολο το δικαιωμα να πουμε κατι παραπανω εαν δεν ειμαστε ευχαριστημενοι απο καποια υπηρεσια γενικα,ειδηκα με τετοιες εποχες,και επηδει το να βαλεις καποια λεφτα στην ακρη για τις αναγκες σου,για αλλους ειναι κλαιν για αλλους ειναι Οδυσσεια....σε καθε περιπτωσει ομως κατα την γνωμη μου,πρεπει να επιβληθουμε σε κατι τετοιες απαραδεκτες υπηρεσιες.Στην θεση σου χωρις να θελω να πω οτι δεν εκανες καλα κλπ,ο καθενας εκφραζεται οπως μπορει και ξερει,εγω επειδη ειμαι αρκετα οξυθυμος σε κατι τετοιες συμπεριφορες και νοοτροπιες, θα τους εκραζα και οσο πηγαινε... δεν πανα ηταν ο νταβας και η cosa nostra μεσα στο μπουρδελο γιατι αιντε το εχουν παρακανει στην τελικη μερικα μαγαζια....νομιζουν οτι τα 30€ και τα 50€ τα κλανουμε να πουμε,λοιπον μου εχουν τυχει 3-4 φορες τετοιες μαλακιες αλλα τελικα βρηκα το δικιο μου,και σε τσαρκες και σε καταθεσεις που εκανα,ευτυχως ομως ηταν λιγες οι φορες που συναντησα τετοια κρουσματα.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
εγω εχω 3 κολλητους και δεν εχει παει κανενας τους με πουτανα....
ο ενας ειναι μποντιμπιλντερας....
0 αλλος ηταν τραγουδιστης..τωρα ειναι παντρεμενος με παιδια..
και ο τελευταιος ειναι του...ψαρεματος..δεν ασχολειται.το μονο που τον νοιαζει ειναι να ξανοιχτει στο πελαγος με την βαρκα του και να ψαρεψει..ψαρια

κι εμενα ελαχιστοι απο τους φιλους μου εχουν παει με ντανες, 2 για την ακριβεια και αυτοι μονο κανα 2 φορες για τη δοκιμη. προτιμανε χειροκινητες καταστασεις :jerking:

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
Kamaraman πολυ σωστα τα λεει ο death zone. εγω 2-3 φορες που μαλωσε με την ιεροδουλη στον οικο ανοχης

οχι μονο τα ακουσε αλλα τα ειπα και στο σαλονι βγαινοντας για να φυγουν αυτοι που περιμεναν, τα εγραψα εδω στο φορουμ και της το ειπα κιολας οτι θα την δυσφημησω στην ιστοσελιδα για να χασει πελατεια.

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
μπερδεψα τον kamaraman με τον Djole_7 . σορρυ....χαχαχ

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
σοβαρα ρε παιδες δεν πηγανε σε ντελα ποτε στη ζωη τους?

εγω θυμαμαι 3η λυκειου ολη η ταξη ειχε παει..οι περισσοτεροι στα 15-16 τους...

κ τα ξαδερφια μου το ιδιο..

τωρα το τι κανουν δεν ξερω...αλλα καποιες φορες ολοι ειχαν παει για τον χ,ψ λογο....

νταξ το χειροκινητο ειναι μια προχειρη οικονομικη λυση...αλλα Μαριγουλα Μαριγω δεν λεει συνεχως..χρειαζεται γυναικα κακα τα ψεματα...ειτε σχεση....ειτε επαγγελματιας ειτε κερατο...οτιδηποτε...

βεβαια εμεις εδω πανω εχουμε το μειονεκτημα με τις τιμες σε σχεση με Αθηνα...
δινεις το σαρανταρι κ κανουν αγγαρεια 10 λεπτα οι περισσοτερες...
οι προηγουμενοι λεγανε για 120 ευρω για 40 λεπτα...120 ευρω δουλευει ο αλλος 5 μερες σημερα σαν μαυρο σκυλι....αυτες το βγαζουν σε 40 λεπτα...κ ακουνε κ τα μπραβο...

τεσπαντων....στην τελικη πιστευω στα στανταρακια..

ps)μας εφυγε η Εφη προσωρινα κ κλαιει ολος ο ντουνιας....γυρναει συντομα μαγκες.

καλη χρονια σε ολους σας κ ψηλα το κεφαλι (πανω κ κατω)

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
πριν απο λιγο ειχα 1ο ραντεβου με τυπισσα που μου ειπε οτι δεν θα μπορουσε να κανει σεξ με τιποτα με καποιον που εχει παει με που...νες...

κ μονο η σκεψη οτι ενας αντρας παει με τανες την αηδιαζει..

κ το περιεργο δεν ειναι αυτο μονο...το περιεργο ειναι οτι ουτε καμια αγαμητη ειναι ουτε καμια αβγαλτη ουτε καν μπαζο, γκομεναρα ειναι...

εγω φυσικα δεν της ειπα οτι κ εγω ειμαι του σπορ, απλα επειδη θελω να την ...φαω...

κ αυτο επειδη μου πε οτι προχτες ετοιμαζοταν να το κανει με εναν τυπα κ μολις της ειπε οτι εχει παει με τανες, τον εδιωξε πανω στο κρεβατι...αστα να πανε...

απλα εγω της ειπα οτι το 99% εχει παει με τανες....κ να μην ονειρευεται αλλα κ αλλα..

αυτα...σορρυ για την ασχετη παρεμβαση κ καλα να περνατε....κ να πηδατε αβερτα.....γιατι χανομαστε.....αλλα με προ.....
Φιλε Γιαννη μην ζητας συγνωμη,καλα εκανες και postαρες την γνωμη σου γιαυτο και υπαρχει αυτο το sex portal για να λεει ο καθενας την γνωμη του,απλα οι κακομαθημενες ''Νεοελλεεινηδες'' του 2014 πλεων εχουν πολλα σκατα και ταμπου στο πουτσινο μυαλο τους οι περισσοτερες φιλε,και χωρις να το εχουν παρει πρεφα,δημιουργουν σε εμας τον ανδρικο πληθυσμο κατα ενα μεγαλο ποσοστο ουκ ο λιγα σεξουαλικα προβληματα.... με την ηλιθια και μη ανθρωπινη νοοτροπια τους, που ειναι μεσα στα κομπλεξ,τα ψυχολογικα και την μεγαλομανια που τους περιβαλλει,γιατι εχουν κατι προτυπα για τον πουτσο,οχι πως εμεις οι αντρες ειμαστε καλυτεροι ετσι???? σιγουρα και εμεις να εχουμε συμβαλλει με την ηλιθια μουνοδουλεια και συμπεριφορα που εχουμε και τις καναμε ετσι,και θα θεσω ενα απλο παραδειγμα:βγαινει ενα πουτανι στο facebook πεταει την κωλοτρυπιδα της εξω,και εχει 400 likes απο ανδρες ''λιγουρηδες'' κυριως ποιο πολυ, που εχουν υποστει τενοντιτιδα στην παλαμη με την φωτογραφια αυτης.Ετσι σκατα οπως εχουν γινει τα πραγματα με τις γκομενες συγκεκριμενα εκει εξω, φταιει και μια μεγαλη μεριδα μαλακοκαβληδων,μουνοδουλων και κλαψιαρηδων τυπαδων χωρις κανενα σθενος επανω τους που τις κανακεβει,και στην τελικη την πληρωνουν ''ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΥΜΠΑΡΗΔΕΣ'' αλλα δεν χανονται και αυτοι, οι καλοι ''ΠΟΤΕ'' δεν χανονται.

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Kamaraman πολυ σωστα τα λεει ο death zone. εγω 2-3 φορες που μαλωσε με την ιεροδουλη στον οικο ανοχης

οχι μονο τα ακουσε αλλα τα ειπα και στο σαλονι βγαινοντας για να φυγουν αυτοι που περιμεναν, τα εγραψα εδω στο φορουμ και της το ειπα κιολας οτι θα την δυσφημησω στην ιστοσελιδα για να χασει πελατεια.
Και πολυ καλα εκανες :thumbsup: :thumbsup: γιατι εμαθαν το ευκολο χρημα να βγαινει μεσα σε 5 λεπτα,κανουν λαθος!!!! :jerking: :jerking: η θα κανουν σωστα την δουλεια τους η θα γυρνανε πισω απο την λασπη την οποια βγηκαν.....γιατι τα 50€ αν τα κλαναμε και εβγαιναν,θα τρωγαμε καθε μερα φασολια γιγαντες..... ΒΡΩΜΟΛΙΝΑΤΣΕΣ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ!!!!! (προσωπικα) για εμενα 2-3 ιεροδουλες που τις ξερουν ολοι εδω μεσα στην ''Θεσσαλονικη ολη'' ειναι κυριες στην δουλεια τους και σαν χαρακτηρες,και κερδιζουν σεβασμο απο τον πελατη,αξιοπιστια και το κυριοτερο αρκετα λεφτα με δικαιο ιδρωτα ετσι για πλακα,οι υπολοιπες ξυστε το μουνι σας με ταβανοβουρτσα παλιοκαμπιες :birdman: :birdman: :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Φιλε Γιαννη μην ζητας συγνωμη,καλα εκανες και postαρες την γνωμη σου γιαυτο και υπαρχει αυτο το sex portal για να λεει ο καθενας την γνωμη του,απλα οι κακομαθημενες ''Νεοελλεεινηδες'' του 2014 πλεων εχουν πολλα σκατα και ταμπου στο πουτσινο μυαλο τους οι περισσοτερες φιλε,και χωρις να το εχουν παρει πρεφα,δημιουργουν σε εμας τον ανδρικο πληθυσμο κατα ενα μεγαλο ποσοστο ουκ ο λιγα σεξουαλικα προβληματα.... με την ηλιθια και μη ανθρωπινη νοοτροπια τους, που ειναι μεσα στα κομπλεξ,τα ψυχολογικα και την μεγαλομανια που τους περιβαλλει,γιατι εχουν κατι προτυπα για τον πουτσο,οχι πως εμεις οι αντρες ειμαστε καλυτεροι ετσι???? σιγουρα και εμεις να εχουμε συμβαλλει με την ηλιθια μουνοδουλεια και συμπεριφορα που εχουμε και τις καναμε ετσι,και θα πω ενα απλο παραδειγμα:βγαινει ενα πουτανι στο facebook πεταει την κωλοτρυπιδα της εξω,και εχει 400 likes απο ανδρες ''λιγουρηδες'' κυριως ποιο πολυ, που εχουν υποστει τενοντιτιδα στην παλαμη με την φωτογραφια αυτης.Ετσι σκατα οπως εχουν γινει τα πραγματα με τις γκομενες συγκεκριμενα εκει εξω, φταιει και μια μεγαλη μεριδα μαλακοκαβληδων,μουνοδουλων και κλαψιαρηδων τυπαδων χωρις κανενα σθενος επανω τους που τις κανακεβει,και στην τελικη την πληρωνουν ''ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΥΜΠΑΡΗΔΕΣ'' αλλα δεν χανονται και αυτοι, οι καλοι''ΠΟΤΕ'' δεν χανονται.
+1

Djole_7

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
0
Φιλε Djole_7 αυτα που μου λες τα νιωθω μεχρι μεδουλι κατασαρκα φιλε ειλικρινα σε μιλαω τωρα,ημουν πρωην μεροκαματιαρης και ξερω παρα πολυ καλα, ποσο ''δυσκολα''μα δυσκολα βγαινει το μεροκαματο...παρολα αυτα σε καταλαβαινω απολυτα οτι μετα την ξενερα την οποια εφαγες δεν ειχες καμια διαθεση να κανεις θεμα για τα λεφτα κλπ,κλπ αλλα θα διαφωνησω μαζι σου στο θεμα αυτο,γιατι εμεις κανουμε κουμαντο που ειμαστε πελατες και δινουμε τον παρα μας,και εχουμε ολο το δικαιωμα να πουμε κατι παραπανω εαν δεν ειμαστε ευχαριστημενοι απο καποια υπηρεσια γενικα,ειδηκα με τετοιες εποχες,και επηδει το να βαλεις καποια λεφτα στην ακρη για τις αναγκες σου,για αλλους ειναι κλαιν για αλλους ειναι Οδυσσεια....σε καθε περιπτωσει ομως κατα την γνωμη μου,πρεπει να επιβληθουμε σε κατι τετοιες απαραδεκτες υπηρεσιες.Στην θεση σου χωρις να θελω να πω οτι δεν εκανες καλα κλπ,ο καθενας εκφραζεται οπως μπορει και ξερει,εγω επειδη ειμαι αρκετα οξυθυμος σε κατι τετοιες συμπεριφορες και νοοτροπιες, θα τους εκραζα και οσο πηγαινε... δεν πανα ηταν ο νταβας και η cosa nostra μεσα στο μπουρδελο γιατι αιντε το εχουν παρακανει στην τελικη μερικα μαγαζια....νομιζουν οτι τα 30€ και τα 50€ τα κλανουμε να πουμε,λοιπον μου εχουν τυχει 3-4 φορες τετοιες μαλακιες αλλα τελικα βρηκα το δικιο μου,και σε τσαρκες και σε καταθεσεις που εκανα,ευτυχως ομως ηταν λιγες οι φορες που συναντησα τετοια κρουσματα.

Σωστος σωστος!Εμενα πρωτη φορα ειναι που το παθαινω ( τι να κανεις και αυτα μεσα στο παιχνιδι ειναι )..απλα δεν ξαναπαταω εκει,πολυ απλα!

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
φιλε gl συμφωνω απολυτα μαζι σου..

ξερεις κ εγω κ λογω δουλειας κ τρελλας εχω πολλα παρε δωσε με εξωτερικο ταξιδια κτλ...
κ τουλαχιστον καταλαβα οτι οι δικες μας δεν εχουν καμια σχεση με τις ξενες (πλην Ιταλιδων)

οι οποιες ξενες γενικα ειναι πολυ πιο ευκολες αλλα κ πιο καλες στη συμπεριφορα

μεχρι κ οι Παριζιανες ειναι πιο απλες απο τις Σαλονικιες..χωρις πλακα..

εννοω βγαινεις εξω σε μπαρακια κ ειναι δεδομενο οτι παιζει φλερτ κ γνωριμιες..καποιες φορες παιζει σεξακι..καποιες οχι....αλλα τουλαχιστον γινεται χαβαλες ακομα κ να μην παιξει σεξ....

οχι σαν εδω που της μιλας κ σε βλεπουν σαν εξωγηινο....

κ στη ζωη μου εχω ακνει πιο πολλες φασεις παρα με Ελληνιδες..

αλλα σε αυτο φταινε κ οι αντρες που το καθε μπαζακι που περνα απο ενα καφε το κοιταει ολη η καφετερια...αλλα οκ αυτα κανει η αγαμια.....

κ την εχει δει το καθε μπαζο πριγκιπεσσα που ψαχνει τον πριγκηπα..

απλα απ οτι καταλαβα οι Ελληνιδες προτιμαν να ειναι μονες μεχρι αν βρουνε αυτο που θελουν, ενω οι ξενες εχουν αλλη νοοτροπια...

κ αυτο δεν ηταν παντα ετσι Ελλαδα...εγω ειμαι 34 κ προλαβα τα τελευταια καλα χρονια του ''αθωου φλερτ'' τοτε που η 2η ερωτηση δεν ηταν τι δουλεια κανεις...

85-2000 γινοτανε φασεις κ οι παλιοτεροι εδω το ξερουν...πηγαινες σε κλαμπακι κερνουσες 2 ποτα κ περνουσες καλα...η κ να μην επρνουσες καλα ειχε φαση

οχι αυτη η ξενερα που πανε ολοι οι κλαρινογαμπροι παγοκολονες κ οι τυπισσες με υφος χιλιων καρδιναλιων....βιδωμενοι ολοι τους να παιζουν με τα κινητα τους..

μετα αρχες του 2000 μπηκαμε ευρω...τις πηρανε τα μυαλα τα περιοδικα μοδας κ νεοπλουτισμου ΝΙΤΡΟ κτλ..αρχισαν να αντιγραφουν κ τις Ιταλιδες κ την ειδανε αλλιως οι περισσοτερες.....

κ οι περισσοτερες απο αυτες μολις περασουν τα 30 βαρανε καμπανες κ αναγκαστικα καταληγουν με εναν βλακα που πριν ουτε θα γυρνουσαν αν τον κοιταξουνε...

φυσικα εχει κ οκ κοπελες αλλα ειναι πολυ λιγες....

ps)για μια Ελισα απο βιλλες ξερετε κατι? αξιζει?

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Σωστος σωστος!Εμενα πρωτη φορα ειναι που το παθαινω ( τι να κανεις και αυτα μεσα στο παιχνιδι ειναι )..απλα δεν ξαναπαταω εκει,πολυ απλα!
Ευχομαι να μην εχεις αλλα τετοια ρε φιλε....πραγματικα δηλαδη :).

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11

ξερεις κ εγω κ λογω δουλειας κ τρελλας εχω πολλα παρε δωσε με εξωτερικο ταξιδια κτλ...
κ τουλαχιστον καταλαβα οτι οι δικες μας δεν εχουν καμια σχεση με τις ξενες (πλην Ιταλιδων)

εννοω βγαινεις εξω σε μπαρακια κ ειναι δεδομενο οτι παιζει φλερτ κ γνωριμιες..καποιες φορες παιζει σεξακι..καποιες οχι....αλλα τουλαχιστον γινεται χαβαλες ακομα κ να μην παιξει σεξ....

αλλα σε αυτο φταινε κ οι αντρες που το καθε μπαζακι που περνα απο ενα καφε το κοιταει ολη η καφετερια...αλλα οκ αυτα κανει η αγαμια.....

απλα απ οτι καταλαβα οι Ελληνιδες προτιμαν να ειναι μονες μεχρι αν βρουνε αυτο που θελουν, ενω οι ξενες εχουν αλλη νοοτροπια...

κ αυτο δεν ηταν παντα ετσι Ελλαδα...εγω ειμαι 34 κ προλαβα τα τελευταια καλα χρονια του ''αθωου φλερτ'' τοτε που η 2η ερωτηση δεν ηταν τι δουλεια κανεις...

85-2000 γινοτανε φασεις κ οι παλιοτεροι εδω το ξερουν...πηγαινες σε κλαμπακι κερνουσες 2 ποτα κ περνουσες καλα...η κ να μην επρνουσες καλα ειχε φαση

οχι αυτη η ξενερα που πανε ολοι οι κλαρινογαμπροι παγοκολονες κ οι τυπισσες με υφος χιλιων καρδιναλιων....βιδωμενοι ολοι τους να παιζουν με τα κινητα τους..

μετα αρχες του 2000 μπηκαμε ευρω...τις πηρανε τα μυαλα τα περιοδικα μοδας κ νεοπλουτισμου ΝΙΤΡΟ κτλ..αρχισαν να αντιγραφουν κ τις Ιταλιδες κ την ειδανε αλλιως οι περισσοτερες.....

κ οι περισσοτερες απο αυτες μολις περασουν τα 30 βαρανε καμπανες κ αναγκαστικα καταληγουν με εναν βλακα που πριν ουτε θα γυρνουσαν αν τον κοιταξουνε...

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΠΡΟΦΗΤΗ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ!!!!! ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.....
+1000

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Ο κώλος είναι σαν ανδρικός
τι να τον κάνω!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.709
Πόντοι
38.177
μουναρα,βυζαρες κλπ αλλα κριτικες μετριες μεχρι στιγμης

γυμνα τσιμπουκια δεν κανει,νομιζω ομως δινει και κωλο; :think:

Την καλημερα μου σε ολους,τιποτα το ιδιαιτερο δεν ειναι αυτη η Ελισα,για 40ε το απλο δεν αξιζει με τιποτα!!!

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Και αυτο που βγαινουν εξω για καφε η ποτο και ειναι συνεχεια ολοι με τα κινητα στα χερια....ποσο ακυρο παιζει να ειναι.
ο νεος τροπος διασκεδασεως το κινητο στο χερι και οχι ο καφες η το ποτο   :jerking: :jerking: :jerking:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820

ενταξει μιλησες σαν την φωνη που θελω να βγαλω και πνιγω μεσα μου...δεν θα μπορουσα να δω καλυτερο ποστ ...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
10 το πρωι με 4 το ξημερωμα η βικυ σημερα σε 2 μαγαζια εν αλλαξ....ορισμος του (ξεπατωθηκα)=σκεφτομαι αυτον που θα παει στις 3 να  :fuck2: και αυτη θα ειναι καπως ετσι  :S 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom