Πρωινη αναφορα σε σχεδον ολα τα στουντιο της πολης, σε κανα δυο μονο ξεχασα να μπω
Ενταξει η πρωινη βαρδια ειναι χειροτερη σιγουρα απο την βραδυνη σε επιλογες.. εκανα μια μετρια καταθεση στην πολυ δυνατη εμφανισιακα βικτωρια.. λεπτομερειες αργοτερα.
26ης Οκτωβρίου 35Α:κλειστο, και πηγα δυο φορες με περιπου διαφορα μιας ωρας
26ης Οκτωβρίου 52-
Case D'Amore (Τρίδυμα):Νο1
ελενα ουκρανεζα, δεν μ'αρεσει εμενα.Νο2 Η γνωστη μιλφ ξανθια τωρα και στα τρυδιμα
Νο3 μου ειπαν οτι θα ερχοταν η
ζωη
La Casa d' Irene:Ελληνιδα 23αρα εχουμε :o μπραβο τους λεω και περιμενω αλλα τελικα απογοητευτηκα με αυτο που αντικρισα, μαλλον καινουργια ειναι αλλα πολυ μετρια εμφανισιακα.
Ανδρέου Γεωργίου 16:Σκουπιζε η τσατσα εξω αλλα μετα δεν ανοιξαν :-
Ανδρέου Γεωργίου 19:Στο καινουργιο στην γωνια μια
αντριαννα κοκινομαλα γνωστη μου φανηκε αλλα δεν θυμαμαι που την εχω ξαναδει.
Ανδρέου Γεωργίου 21:Στην απεναντι γωνια
η
σονια οχι και κατι το ιδιεταιρο εμφανισιακα μοιαζει και λιγο σαν βαρβατη χωριατοπουλα
Ανδρέου Γεωργίου 24:κλειστο
Ανδρέου Γεωργίου 30:εδω μια ξανθια προμιλφ νομιζω
συλβια τιν λενε, λιγο περιεργα με κοιτουσε.
Ανδρέου Γεωργίου 32 (Μέλισσες):Εδω μια σαν ταιλανδεζα με φανηκε,
ντιανα νομιζω την λενε.
Ανδρέου Γεωργίου 34:κλειστο
Ανδρέου Γεωργίου 38:σκουπιζε εξω η
χριστινα η αλβανιδα αν δεν κανω καποιο λαθος, τωρα δεν ξερω αν δουλευε αυτη μεσα η εβγαζε μεροκαματο σαν καθαριστρια
Ανδρέου Γεωργίου 4:κλειστα ολα αν και σε καποια στιγμη που περασα προς το τελος της τσαρκας βγηκε ενας τυπος απο μεσα, τελικα βαρεθηκα και δεν κατεβηκα να παω να δω τι παιζει.
Ανδρέου Γεωργίου 50:Η πιτσιρικα
φλωρη, δεν με συγκινη πολυ
Ανδρέου Γεωργίου 52:Το ακριβος αντιθετο με την φλωρη μια ψιλη νταρντανουλα πιτσιρικα μαυρομαλα, πρωτη φορα την βλεπω παντως.
Αχελώου 10:Ανοιχτο αλλα δεν πηγα.
Ι. Κωλέττη 17
Κεφαλληνίας 8 (& Ανδρέου Γεωργίου):κλειστο
Κοροβάγκου 5:η βικτωρια, οτι ποιο ομορφο κυκλοφορη τα πρωινα, αλλα το σαρανταρι μαε επεσε βαρυ :S
Μαντζάρου 1Α:κλειστα ολα προς σιτυ γκειτ
Μινωταύρου 16 (Venus Angels):μου ανοιξα και περιμεναν μια
καιτη, μαλλον αργησε να ξυπνηση η κοπελα
Νικηφόρου Ουρανού 1Α:κλειστο
Νικηφόρου Ουρανού 1Β:κλειστο
Νικηφόρου Ουρανού 26:μια καινουργια
κλαουντια, νομιζω την λενε...οχι και κατι το φοβερο.
Πέτρου Ερημίτη 2:κλειστο
Φρίξου 13:κλειστο, διακοπες κανει η μιραμπελα η κουκλαρα
Φρίξου 14:μια κοντη αδιαφορη, κατι για αλβανια ειπαν. δεν καταλαβα
Φρίξου 15:η
στεφη η ντεμεκ ιταλιδα, ειχα καιρο να την δω την κοπελια αυτην, που πλεον εγινε ξανθια. μετρια την θυμαμαι μεσα.
Φρίξου 9 (Villa Erotica):στο ρεντ δεν μπηκα ξεχασα και μετα ξεχασα να ρωτησω την τσατσα πια εχουν διπλα
στο αλλο η
λαρα δυναμικο γκομενακι μου φερνει κατι σε αναρχικια
Αυτα τα ολιγα απο την πρωτη μου αναφορα για το 2014 πηγα και βαρδαρη αλλα ειχε καποιες μετριες κοπελες στα πεντε εξι ντελα που ηταν ανοιχτα, αξιες αναφορας η ιζαμπελα και μια ζαμπρινα
στο αλλο με τις πολλες σκαλες για πρωτη φορα στην πολη μας ειχε δυο κοπελες και διαλεγες πια ηθελες
το εζησα κι αυτο ρε παιδια
νομιζω γινεται πρωτη φορα στην θεσσαλονικη