gerojimmy
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
έχει πλάκα να είναι ο Λευτέρης από τα παλιά...όντως μεγάλη μορφή...ειχε και παλια τον πουστροτσατσο του βαρδαρη....μορφη
έχει πλάκα να είναι ο Λευτέρης από τα παλιά...όντως μεγάλη μορφή...ειχε και παλια τον πουστροτσατσο του βαρδαρη....μορφη
ειχε και παλια τον πουστροτσατσο του βαρδαρη....μορφη
παει αυτοςέχει πλάκα να είναι ο Λευτέρης από τα παλιά...όντως μεγάλη μορφή...
σοβαρά? κρίμα ήταν νέος...παει αυτος
δεν ταιριαζουν τα χρωματα αυτες που λες...Ηρα με Βερονικα και Νταϊανα ειναι ο καλυτερος συνδυασμος...εγω θα ηθελα να παρω παρτουζα 2 κοπελες που σταματησαν το αθλημα....ανφερομαι στην ηρα που δουλευε προμηθεως και στηνμαιρουλα που δουλευε στο μπλεσπιτι....
δεν ταιριαζουν τα χρωματα αυτες που λες...Ηρα με Βερονικα και Νταϊανα ειναι ο καλυτερος συνδυασμος...
Νατασα με Αντριανα πιστευω ειναι καλο διδυμο και απο μιλφ Ειρηνη με Μονικα ενα ζευγαρι και Ναντια-Χριστινα το αλλο θα ηταν οι καλυτεροι συνδυασμοι
Α τσατσος ηταν? μιλας γι αυτον εξω απ το πρασινο? εγω νομισα πηγαινε εκει εξω μπας και ψωνισει κανα αγορακι , τον παρεξηγησα τον ανθρωποο λευτερης ο τσατσος ηταν αυτος που δουλευε πριν 4-5 χρονια σαπφους 20 και σαπφους 7 νομιζω πρωινα και στεκονταν ολο το απογευμα μεταξυ σαπφους και τανταλου
αυτον μια φορα τον πετυχα δεξια απ το σαπφους 8, ειχε αλλη πορτα, οταν επεσε σημα οτι θα ερθουν για ελεγχο κλειδωσε την πορτα , εσβησε το εξω φως και μου λεει " θες να παιξουμε ταβλι να πεσασει λιγο η ωρα ? " ο ενας φιλος μου που ηταν μαζι δεν ηξερε που να κρυφτειειχε και παλια τον πουστροτσατσο του βαρδαρη....μορφη
ηταν καλος στο πλακωτο αλλα εσυ ηξερες φευγα;αυτον μια φορα τον πετυχα δεξια απ το σαπφους 8, ειχε αλλη πορτα, οταν επεσε σημα οτι θα ερθουν για ελεγχο κλειδωσε την πορτα , εσβησε το εξω φως και μου λεει " θες να παιξουμε ταβλι να πεσασει λιγο η ωρα ? " ο ενας φιλος μου που ηταν μαζι δεν ηξερε που να κρυφτει
ηταν καλος στο πλακωτο αλλα εσυ ηξερες φευγα;
το θεμα ειναι να ανεβασει καποιος καμια κριτικη για να δουμε αν αξιζει να κανουμε το ντουετακι αυτο...
ημουνα ετοιμος να δοκιμασω...ευχαριστω φιλος!!!παιδια ασ τα παρουμε λιγο σοβαρα τα πραγματα γιατι ειναι κ κοσμος που μας διαβαζει εδω κ θα την πατησει!!!!
αυτες δεν αξιζουνε με τιποτα για ντουο!! ουτε για μονο βεβαια!!!
προς θεου θα πεταξετε τα λεφτα σας!!
Η Μιλφ Μονικα σας λενε οτι κανει τα παντα και γουσταρει να γαμιεται και ειναι η καλυτερη...αλλα δεν ακουτε,δε τα πιανετε τα μηνυματα
Πολύ καυλωμενος ρε φιλε...παιδια αυτη την ωρα ποιες παιζουν μπαλα απο μιλφ, γκιλφ, και βυζαρουδες, οποιος μπορει ας απαντησει γιατι καιγομαι
παιδια ασ τα παρουμε λιγο σοβαρα τα πραγματα γιατι ειναι κ κοσμος που μας διαβαζει εδω κ θα την πατησει!!!!
αυτες δεν αξιζουνε με τιποτα για ντουο!! ουτε για μονο βεβαια!!!
προς θεου θα πεταξετε τα λεφτα σας!!
Έτσι είναι όπως τα λες, αλλιώς θα περνούσα κι΄εγώ, όχι πως είναι άσχημες αλλά δεν κάνουν για παρτούζα, κάθισα για ώρα στο σαλόνι τη στιγμή που τις περιποιόταν κάποιος συναθλητης, γέλια στο δωμάτιο κι΄έτσι, κρατάω όμως το γεγονός σαν γεγονός, γιατί κοπέλες θάρθουν κι΄αλλες, το μυστικό στην παρτούζα είναι να είναι ερωτικές οι κοπέλες και να έχουν και μεταξύ τους χημεία ώστε να παίζει κάτι το μυστηριακό, ίδωμεν...