Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.043
Πόντοι
13.755

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.043
Πόντοι
13.755
εγω θα ηθελα να παρω παρτουζα 2 κοπελες που σταματησαν το αθλημα....ανφερομαι στην ηρα που δουλευε προμηθεως και στηνμαιρουλα που δουλευε στο μπλεσπιτι.... :P :P :P :P
δεν ταιριαζουν τα χρωματα αυτες που λες...Ηρα με Βερονικα και Νταϊανα ειναι ο καλυτερος συνδυασμος...

Νατασα με Αντριανα πιστευω ειναι καλο διδυμο και απο μιλφ Ειρηνη με Μονικα ενα ζευγαρι και Ναντια-Χριστινα το αλλο θα ηταν οι καλυτεροι συνδυασμοι

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
δεν εχει να κανει με χρωματα....απλα ηταν τα αγαπημενα στανταρακια μου :P :P :P :P :P :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
δεν ταιριαζουν τα χρωματα αυτες που λες...Ηρα με Βερονικα και Νταϊανα ειναι ο καλυτερος συνδυασμος...

Νατασα με Αντριανα πιστευω ειναι καλο διδυμο και απο μιλφ Ειρηνη με Μονικα ενα ζευγαρι και Ναντια-Χριστινα το αλλο θα ηταν οι καλυτεροι συνδυασμοι

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ο λευτερης ο τσατσος ηταν αυτος που δουλευε πριν 4-5 χρονια σαπφους 20 και σαπφους 7 νομιζω πρωινα και στεκονταν ολο το απογευμα μεταξυ σαπφους και τανταλου

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
ο λευτερης ο τσατσος ηταν αυτος που δουλευε πριν 4-5 χρονια σαπφους 20 και σαπφους 7 νομιζω πρωινα και στεκονταν ολο το απογευμα μεταξυ σαπφους και τανταλου
Α τσατσος ηταν? μιλας γι αυτον εξω απ το πρασινο? εγω νομισα πηγαινε εκει εξω μπας και ψωνισει κανα αγορακι , τον παρεξηγησα τον ανθρωπο

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
ειχε και παλια τον πουστροτσατσο του βαρδαρη....μορφη :grin:
αυτον μια φορα τον πετυχα δεξια απ το σαπφους 8, ειχε αλλη πορτα, οταν επεσε σημα οτι θα ερθουν για ελεγχο κλειδωσε την πορτα , εσβησε το εξω φως και μου λεει " θες να παιξουμε ταβλι να πεσασει λιγο η ωρα ? " ο ενας φιλος μου που ηταν μαζι δεν ηξερε που να κρυφτει

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
αυτον μια φορα τον πετυχα δεξια απ το σαπφους 8, ειχε αλλη πορτα, οταν επεσε σημα οτι θα ερθουν για ελεγχο κλειδωσε την πορτα , εσβησε το εξω φως και μου λεει " θες να παιξουμε ταβλι να πεσασει λιγο η ωρα ? " ο ενας φιλος μου που ηταν μαζι δεν ηξερε που να κρυφτει
ηταν καλος στο πλακωτο αλλα εσυ ηξερες φευγα; :2funny:

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
το θεμα ειναι να ανεβασει καποιος καμια κριτικη για να δουμε αν αξιζει να κανουμε το ντουετακι αυτο...

παιδια ασ τα παρουμε λιγο σοβαρα τα πραγματα γιατι ειναι κ κοσμος που μας διαβαζει εδω κ θα την πατησει!!!!

αυτες δεν αξιζουνε με τιποτα για ντουο!! ουτε για μονο βεβαια!!!
προς θεου θα πεταξετε τα λεφτα σας!!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.368
Πόντοι
3.820
παιδια ασ τα παρουμε λιγο σοβαρα τα πραγματα γιατι ειναι κ κοσμος που μας διαβαζει εδω κ θα την πατησει!!!!

ημουνα ετοιμος να δοκιμασω...ευχαριστω φιλος!!!

bobydigi

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Παλικαρια θα ανεβω θεσσαλονικη σε λιγες μερες για 2-3 βραδια,
παιζει κανα τηλ απο κανενα θεικο για επισκεψη σε ξενοδοχειο ???

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Ξερει κανεις αν αυριο θα ειναι η Εφη στο ποστο της?

melaxrinaki de gamieste ?

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Η Μιλφ Μονικα σας λενε οτι κανει τα παντα και γουσταρει να γαμιεται και ειναι η καλυτερη...αλλα δεν ακουτε,δε τα πιανετε τα μηνυματα  :uglystupid: :uglystupid:

Παιδια συμφωνω απολυτα , οσες φορες πηγα μαζι της περασα τελεια , ενω στα (μοντελα) σε 10 λεπτα αρχιζουν να ξινιζουν και να βιαζονται , η Μονικα αξιζει τα λεφτα και γουσταρει και σεβεται . Μολις βγαινω απο το στουντιο δεν κλαιω ποτε τα λεφτα μου σε αντιθεση με πολλα αλλα !!!!

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
372
Πόντοι
36
παιδια αυτη την ωρα ποιες παιζουν μπαλα απο μιλφ, γκιλφ, και βυζαρουδες, οποιος μπορει ας απαντησει γιατι καιγομαι

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.331
Πόντοι
34.538
παιδια αυτη την ωρα ποιες παιζουν μπαλα απο μιλφ, γκιλφ, και βυζαρουδες, οποιος μπορει ας απαντησει γιατι καιγομαι
Πολύ καυλωμενος ρε φιλε...
Να προσεχουμε τα κωλια μας...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Έτσι είναι όπως τα λες, αλλιώς θα περνούσα κι΄εγώ, όχι πως είναι άσχημες αλλά δεν κάνουν για παρτούζα, κάθισα για ώρα στο σαλόνι τη στιγμή που τις περιποιόταν κάποιος συναθλητης, γέλια στο δωμάτιο κι΄έτσι, κρατάω όμως το γεγονός σαν γεγονός, γιατί κοπέλες θάρθουν κι΄αλλες, το μυστικό στην παρτούζα είναι να είναι ερωτικές οι κοπέλες και να έχουν και μεταξύ τους χημεία ώστε να παίζει κάτι το μυστηριακό, ίδωμεν...

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
Έτσι είναι όπως τα λες, αλλιώς θα περνούσα κι΄εγώ, όχι πως είναι άσχημες αλλά δεν κάνουν για παρτούζα, κάθισα για ώρα στο σαλόνι τη στιγμή που τις περιποιόταν κάποιος συναθλητης, γέλια στο δωμάτιο κι΄έτσι, κρατάω όμως το γεγονός σαν γεγονός, γιατί κοπέλες θάρθουν κι΄αλλες, το μυστικό στην παρτούζα είναι να είναι ερωτικές οι κοπέλες και να έχουν και μεταξύ τους χημεία ώστε να παίζει κάτι το μυστηριακό, ίδωμεν...

:thumbsup:
η μιχαελα κατι λεει.......η μαλον ελεγε στην αρχη!!
την τελευταια φορα που πηγα μαζι της την ειχα πετυχη μονη κ την πηρα κολαρακι με 40 ευρω!!
οταν της το ειπα τσινισε αλα στο δευτερολεπτο αλαξε γνωμη κ δεχτικε!!
μεσα ομως χαλια...............αντε να φυγουμε!!!

που εισαι ρε γκαμε?? χαθηκες!!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.368
Πόντοι
3.820
παιδια αυτη η ελισα καινουργιο φρουτοοο στις βιλες;εντυπωσεις κανεις;