Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Ολες τις σφραγιδες καποιος μπορει να τις αντιγραψει :P

Επισκέπτης
Φρίξου 14 Η Αφροδιτη οπως λεει επισης ο τζαμαικαν, η οποια ειναι η Τσεσικα που δουλεψε για λιγο στο Α.Γεωργιου 34, μαυρομαλα ψιλογυφτε φατσα, γεματο καμπυλοτο σωματακι...
Eμενα με ειπε οτι ειναι απ το καλοκαιρι εδω και δουλευε στο μινωταυρου...και απο τι ειδα εχει και μια κριτικη εκει.
Βεβαια με μπερδεψαν λιγο τα ελληνικα της που δεν ειναι απο κοπελα με ενα εξαμηνο στην ελλαδα αλλα δεκα χρονια τουλαχιστον... ασε που στην αρχη νομιζα οτι ειναι ελληνιδα!  :o :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Α.Γεωργιου 28 ???? Μαλλον το 28 ειναι, νεο μαγαζακι, μεσα η Αλεξανδρα ακα Ροναλντινιο, απο Βαρδαρ μερια, το κοριτσι δεν στεκει καλα αυτο ειναι σιγουρο, εκανε τα παντα και οταν λεμε τα παντα ενουουμε τα παντα για να μας βαλει μεσα στο δωματιο, αλλα γιατι κανει τετοια στο σαλονι και μεσα ειναι κομοδινο απο οτι διαβαζω.?? Παντως δεν ειχα ποτε σκοπο να γαμισω τον Ροναλντινιο...
αν ισχυουν αυτα που ακουω πραγματι δε στεκει καλα...κριμα παντως γιατι αρχες καλοκαιριου που τη γαμησα την ιδια μερα με τον gl ηταν παρα πολυ δυνατη,σε επιπεδο τοπ φιρμας δηλαδη

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Ωραιος Karaman.
Η Γιαννα δουλευε στο casa d'Irene και στον Μινωταυρο.Εδω και η αποτυχημενη καταθεση τον Σεπτεμβρη .
Για την Κορινα που λες οντως απο εμφανιση δε λεει και πολλα αλλα εχει λεπτο σωματακι και κωλαρακι κολαση και στο δωματιο ειναι φωτια με πολλα προκαταρκτικα και ανεση χρονου.
Επισης στο καινουργιο σπιτι Ανδ.Γεωργ. 28 ειδα πριν καμμια 15αρια μερες την Αννα που δουλευε περυσι στο Μαντζαρου 1Α.Δεν ειχα φραγκα μαζι μου και δε περασα,τις επομενες μερες που περνουσα συνεχεια μηπως και την πετυχω δεν ηταν εκει ουτε πρωτη ουτε δευτερη βαρδια.Την ξαναπετυχε μηπως κανεις?Αν και τετοια ωρα τετοια λογια γιατι δεν εμεινε δεκαρα :P
Στο casa d'irene πετυχα δυο καινουργιες κοπελες,η μια η ελληνιδα Νικη με τις βυζαρες οπου περασα για καταστασεις φετιχισμου και ηταν πολυ καλη (προηγουμενως δουλευε σε μασατζιδικο) και μια αλλη μελαχρινη νταρντανα αλλα με μικρο στηθος απ'οσο θυμαμαι.
Επισης στο ανορθογραφο στον Βαρδαρη ενα μελαχρινο πιπινι,καβλετο για πολυ  :knockinb: στην πρωινη βαρδια.Εκανε κανα 20λεπτο να βγει απο το δωματιο,στα συν οτι η τσατσα αφηνε και με 20 ευρω.
Καινουργια κοπελα επισης στην πρωινη βαρδια στο Νικ Ουρανου 26.Δε λεει και πολλα απο εμφανιση αλλα φανηκε προσχαρη και πολλα υποσχομενη στο σαλονι.

Fetish corner.
Stockings φορουσαν αυτη η καινουργια στο Νικ.Ουρανου 26,η Μερτσυ(τι επιστροφη ηταν αυτη) :P,η Ντιανα στην πρωινη βαρδια στις Μελισσες και διχτυωτο bodystocking η Αφροδιτη στο Φριξου 14 ,η Αννα στο καινουργιο διπλα απο το Ανδ.Γεωργ 21 και η Μονικα στα Τριδυμα.
Μποτες γιοκ...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Ωραιος Karaman.
Η Γιαννα δουλευε στο casa d'Irene και στον Μινωταυρο.Εδω και η αποτυχημενη καταθεση τον Σεπτεμβρη .
Για την Κορινα που λες οντως απο εμφανιση δε λεει και πολλα αλλα εχει λεπτο σωματακι και κωλαρακι κολαση και στο δωματιο ειναι φωτια με πολλα προκαταρκτικα και ανεση χρονου.
Επισης στο καινουργιο σπιτι Ανδ.Γεωργ. 28 ειδα πριν καμμια 15αρια μερες την Αννα που δουλευε περυσι στο Μαντζαρου 1Α.Δεν ειχα φραγκα μαζι μου και δε περασα,τις επομενες μερες που περνουσα συνεχεια μηπως και την πετυχω δεν ηταν εκει ουτε πρωτη ουτε δευτερη βαρδια.Την ξαναπετυχε μηπως κανεις?Αν και τετοια ωρα τετοια λογια γιατι δεν εμεινε δεκαρα :P
Στο casa d'irene πετυχα δυο καινουργιες κοπελες,η μια η ελληνιδα Νικη με τις βυζαρες οπου περασα για καταστασεις φετιχισμου και ηταν πολυ καλη (προηγουμενως δουλευε σε μασατζιδικο) και μια αλλη μελαχρινη νταρντανα αλλα με μικρο στηθος απ'οσο θυμαμαι.
Επισης στο ανορθογραφο στον Βαρδαρη ενα μελαχρινο πιπινι,καβλετο για πολυ  :knockinb: στην πρωινη βαρδια.Εκανε κανα 20λεπτο να βγει απο το δωματιο,στα συν οτι η τσατσα αφηνε και με 20 ευρω.
Καινουργια κοπελα επισης στην πρωινη βαρδια στο Νικ Ουρανου 26.Δε λεει και πολλα απο εμφανιση αλλα φανηκε προσχαρη και πολλα υποσχομενη στο σαλονι.

Fetish corner.
Stockings φορουσαν αυτη η καινουργια στο Νικ.Ουρανου 26,η Μερτσυ(τι επιστροφη ηταν αυτη) :P,η Ντιανα στην πρωινη βαρδια στις Μελισσες και διχτυωτο bodystocking η Αφροδιτη στο Φριξου 14 ,η Αννα στο καινουργιο διπλα απο το Ανδ.Γεωργ 21 και η Μονικα στα Τριδυμα.
Μποτες γιοκ...

Οντως η ιδια κοπελα ειναι η Γιαννα, πουστια που το μαγαζι την πλασαρει για Λιανα ενω αυτη μεσα συστηνετε ως Γιαννα...βρισκω μερικες ομοιοτητες στην κριτικη σου, οντως στα μπουζουκια βρησκεις κατι τετοια γκομενακια, στο σωληναρι που το κολησε στο μουνι της και οτι ιεραποστολικα με τραβουσε να κολησω πανω της...δυστηχως επαιξα και εχασα...
Οσο για Κορινα, μερικες φορες τα φαινομενα απατουν, και αν δεν ξες...ετσι ειναι.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Για την Κορινα εχω γραψει κριτικη το καλοκαιρι. Πολυ καλη για τα γουστα μου. Ξαναπηγα 3-4 φορες κι ηταν εξισου καλη.
Για τον Ροναλντίνιο εχω την χειροτερη δυνατη αποψη εδω και
τρια χρονια που την πηρα στο πρασινο.
Για την Λιανα κριμα γιατι ειναι ομορφο κοριτσι. Δεν εχω δοκιμασει.
Σημερα ηταν ανοιχτο το φως στο Αν. Γεωργιου 18 στο πρωτο περασμα. Στο δευτερο οχι...
Καταθεση στην υπέροχη Σονια!!!!!

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
Επισης στο καινουργιο σπιτι Ανδ.Γεωργ. 28 ειδα πριν καμμια 15αρια μερες την Αννα που δουλευε περυσι στο Μαντζαρου 1Α.Δεν ειχα φραγκα μαζι μου και δε περασα,τις επομενες μερες που περνουσα συνεχεια μηπως και την πετυχω δεν ηταν εκει ουτε πρωτη ουτε δευτερη βαρδια.Την ξαναπετυχε μηπως κανεις?

Μιλάμε για την γνωστή Άννα την μιλφ που έχει γυρίσει τα περισσότερα μαγαζιά;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
μ αρεσει ρε καραμαν που εβαλες τιτλο δεν μπηκε καλα το 2014.....λες και το 2013 ηταν καλυτερο.....κανε ενα μπουρδελοευχελαιο μαν :grin: :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
μ αρεσει ρε καραμαν που εβαλες τιτλο δεν μπηκε καλα το 2014.....λες και το 2013 ηταν καλυτερο.....κανε ενα μπουρδελοευχελαιο μαν :grin: :grin:
Αν και το 14 εδειξε τα δοντια του απο νωρις, η ελπιδα πεθαινει τελευταια...τι τα ηθελα τα κασκαντεριλικια, πανε εκει που ξερεις εγγυημενα...

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065

schwarz

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
αν καποιος εντοπισει την Αννα ας μας πει που.. την ψαχνω αρκετο καιρο και καπου πιστεψα οτι εφυγε οριστικα...ηταν ενα απο τα δυο στανταρακια μου...μη κλαψετε ετσι που τα εγραψα:)))))

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
216
Πόντοι
26

καλησπέρα στα παιδια..............
blastbeast αυτή η νικη που αναφερεσαι στο irene είναι μαλλον αυτή που ειδα κ εγω η καινουρια!!?? καστανοξανθο μαλι αν θυμαμαι σωστα λιγο γεματουλα με  :tits: :tits:??

περασες μεσα αν καταλαβα σωστα?? τι λεφτα εδωσες πρόγραμμα??
δωσε λιγες πληροφοριες για το κομματι σε παρακαλω!! ενδιαφέρομαι!!
είναι καλη μεσα?? αφηνει δαχτυλιασματα??

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μετά από πολύ καιρό είπα να κάνω μια βραδινή περιήγηση στον Μύλο περιορίζοντας την κατά το ήμισυ της διαδρομής:

-N. Ουρανού 26, η Αλίνα σούπερ καύλα με πανέμορφο κορμί, ωραίο πρόσωπο και χαμόγελο που όταν την βλέπεις σου έρχεται να την χουφτώσεις και να την φιλήσεις σε όλο το κορμί. Η σέξι τσατσά να μιλά για άνεση χρόνου και εγγύηση  στο δωμάτιο αλλά όχι που παίρνω σοβαρά τις πολλές διχασμένες κριτικές δεν με βοηθά και το ένστικτο μου, έχει μπει όμως στην ατζέντα μου....
-Μινώταυρου 16, η Κάρλα με μαλλάκι  κομμωτηρίου, ξανθιά με άσπρη επιδερμίδα, λίγες καμπύλες.
-Αχελώου 10, Βίκυ ψηλή με κοντό μαλλάκι στιλάτο με φράντζα, αρκετές καμπύλες και πολύ αεράτο ύφος, σίγουρα θα προτιμηθεί σε επόμενη βόλτα...
-Φρίξου 9, Εμμανουέλα από την Τσεχία, αρκετά ψηλή, σχετικά αδύνατη με μακρύ κυματιστό μαλλάκι, φαινόταν δυνατό κορμί ( όπως όλες εξάλλου οι Τσέχες ) αλλά αυτό το διάστημα με εμπνέει το ξανθό...
-Φρίξου 13, η Έμμα που ήταν σε πρόγραμμα αλλά δεν είναι καθόλου του γούστου μου οπότε έφυγα όπως μπήκα.
-Φρίξου 15, η Τάνια τη γκομενάρα είναι αυτή, κορμί έτσι όπως με αρέσει σε γυναίκα, πρόσωπο σέξι και οποίος αντέξει, τσαχπίνα, φυσικά ξανθιά και αυτή , είναι σίγουρα στα υπόψιν και αυτή...
-Φρίξου 14, η Γιασμίν που αφού αδυνάτισε και έβαψε το μαλλάκι της δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε, παραμένει καλοδιατηρημένη αλλά μου βγάζει κάτι άγριο για βράδυ.
-Στα τρίδυμα μαζέψανε τις Ευρωπαίες όπου αν εξαιρέσουμε στο Ν1την Άντζελα  μελαχρινή  αδύνατη με πιασμένος μαλλάκι, είχαμε στο Ν2 την Ισπανίδα Κάρλα και στο Ν3 την Γαλλίδα Κάτια και καλά, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.

Άρα με σειρά προτίμησης βάζω Βίκυ, Τάνια, Αλίνα τη προτείνετε για να μην το ρίξω στην λοταρία...

ΥΓ δεν είχα όρεξη για συνέχιση της περιήγησης παρά την σχετικά καλή  κίνηση που είχε στα καταστήματα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Είναι υποκειμενικό Αλ?  μου έβγαλε πολύ θετική ενέργεια, πρέπει να είναι γυναικάρα πάντως άσχετα αν έδειχνε λίγο σνομπ...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Αυτη η Βικυ βγενει στο σαλονι σαν εφοριακος ετοιμος να εισπραξει...καθετε και σε κοιταει με ενα βλεμα σαν σκανερ.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Εντάξει σίγουρα έχει γδύσει πολύ κόσμο -φαντάζομαι- μέσα τελικά όμως, λέει... είναι κόμματος η τύπισσα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom