Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (2 μέλη και 46 επισκέπτες)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Μικρη τσαρκα πριν απο λιγο.

Red light district Η Βικυ,μελαχρινo μουνι,φωτος στο αλλο site.
Villa erotica H Eβελινα,επισης photos διπλα.Μεσα στην τρελη χαρα ηταν.
Εκκλησια Η petite μελαχρινη Κατια.
Διπλα Η Χριστιναρα.Ειχα αρκετο καιρο να τη δω.Παραμενει μουναρα μεσα σε μαυρο babydoll.
Golden stars H Κριστυ.Νομιζω ειναι η Χριστινα που εχει περασει απο πολλα σπιτια,οπως πρασινο στο Βαρδαρη,casa d'irene κλπ.Αλλαξε το μαλλι της προς το ξανθο και φανηκε να γυμναστηκε πολυ.Τα κολπα της στον στυλο δε με επεισαν.
Μινωταυρος Η ξανθια τσεχα που δουλευε στο case d'irene.Κοντοπουτανο με πλατινε μαλλι,κωλαρα και σχετικα καλο στηθος.Μια φορα την πηρα και ηταν σκετη απογοητευση.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
το red light district πως και δεν εχει καταχωρησει στα στουντιο της πολης για να βαλουμε καμια κριτικη κτλ ? Περασα με βικυ υπεροχα πριν μια βδομαδα ειπα να βαλω κριτικη δεν ειδα καταχωρηση.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Σημερα ενα μελος, με ενημερωσε οτι ο Maaneskyggen εμφανηζετε ως επισκεπτης, μετα απο επικοινωνια με τον gl, μου ειπε οτι αποχωρησε οικειοθελως...μετα απο την σιωπηλη αποχωρηση του jo145, μιας και ο λογαριασμος του υπαρχει αλλα δεν ειναι ενεργος...η αποχωρηση του Maaneskyggen, με λυπησε, γιατι ηταν ενα σεβαστο μελος στα ματια μου και ειχαμε και κοινα γουστα  :grin: ...θα ειχε τους λογους του και κανεις δεν τον αδικει...
...απο εδω μεσα πιστευοντας να διαβασει καποτε αυτες τις γραμμες του ευχομαι καλη συνεχεια σε οτι κανει εκει εξω σε αυτο που λεγετε ζωη......
και εμένα με λειπεί, αλλά.....  ο καθένας μας έχει το δικαίωμα να αλλάζει σελίδα στη ζωή του, καλή συνέχεια στη ζωή σου και από μένα Maanes, μας λείπεις, αλλά θα είμαστε και πολύ χαρούμενοι όταν καλά θα περνάς ,  :rockon: :rockon: :rockon: καλή τύχη  :rockon: :rockon: :rockon:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
Η καινουρια η Σονια απο τις βιλλες δε λεει παντος καθολου,ελπιζω οι νεες που θα ερθουν να εχουν και κατι να μας δωσουν.
Ελπιζω να τις προλλαβω πριν φυγω παλι για Ολλανδια,οπου εκει εχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ !!! :cheesy:  :cheesy:

melaxrinaki de gamieste ?

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα και απο μενα και καλως σας βρηκα . Ασχολουμε πολλα χρονια με το σπορ ( οχι απο αναγκη ) . Διαβαζω χρονια το site και αποφασισα να γινω μελος και να γραφω και εγω τις εμπειριες τοσο τις δικες μου οσο και των φιλων μου που δεν ειναι μελοι αλλα οπως και εγω ειναι λατρεις των ωραιων γυναικων , λιαν συντομος λοιπον θα δειτε και τις δικες μας βολτες και κριτικες !!!

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
ελεος ερχονται καινουργιες που δεν εχουν καλες κριτικες μερικες απο οτι λενε... και σημερα που ηθελα καντυ στο ρεντ λαιτ την βγαλανε απο το προγραμμα....ζζζζ :headbang: :headbang: :headbang:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Θα έρθουν η Ελίζα και μια άλλη από 12/12 βλέπω στο άλλο σάιτ.

eeeeee

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
Η καινουρια η Σονια απο τις βιλλες δε λεει παντος καθολου,ελπιζω οι νεες που θα ερθουν να εχουν και κατι να μας δωσουν.
Ελπιζω να τις προλλαβω πριν φυγω παλι για Ολλανδια,οπου εκει εχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ !!! :cheesy:  :cheesy:
Πρόθυμη  στη συμπεριφορά, από εμφάνιση γούστα είναι αυτά, μεγάλο θέμα τα αγγλικά υπάρχει μια ψιλοασυνεννοησία. Επίσης και αυτή όπως σχεδόν όλες, τουλάχιστον στα απλά προγράμματα, έχουν την στάση με είδες, τσολιάς με την μία, φιλικός αγώνας 5λέπτου και χαιρετούρα. Είπα να γράψω κρητική στο ανάλογο θέμα αλλά αναθεώρησα και μάλλον θα απενεργοποιηθώ από την συμμετοχή μου στο site παρά την σύντομη "πορεία" μου.           

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585

Την δοκιμασες, ή μονο την ειδες.?? απο φωτογραφιες καλη φενετε, με καλο βυζακι... :think:

eeeeee

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
Την δοκιμασες, ή μονο την ειδες.?? απο φωτογραφιες καλη φενετε, με καλο βυζακι... :think:
Φαίνεται και είναι καλή, αν μετράει δηλ. η γνώμη μας γιατί εγώ δεν την είδα μόνο, πέρασα και στα ενδότερα. η ένσταση είναι ότι και αυτή όπως και οι περισσότερες κάνουν εμφανές το αίσθημα αγγαρείας κατά την διάρκεια του αγώνα. Ίσως είναι πάλι δικό μου  θέμα αλλά το καταθέτω.  

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Φαίνεται και είναι καλή, αν μετράει δηλ. η γνώμη μας γιατί εγώ δεν την είδα μόνο, πέρασα και στα ενδότερα. η ένσταση είναι ότι και αυτή όπως και οι περισσότερες κάνουν εμφανές το αίσθημα αγγαρείας κατά την διάρκεια του αγώνα. Ίσως είναι πάλι δικό μου  θέμα αλλά το καταθέτω.  

Γιατι να μην δεν μετραει.?? Για αυτο ειμαστε εδω για να λεμε την γνωμη μας, απο εκει και περα ο καθενας εχει τα γουστα του και τους τροπους να περναει καλα με την καθεμια κοπελα.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
περα απο την πλακα τωρα δεν ειναι κακο να χρησιμοποιησεις το σαϊτ απο τη στιγμη που και οι ιδιες οι κοπελες ειναι μελη εδω και καποιες μαλιστα γραφουν κιολας...και απο τη στιγμη που και η πλειοψηφια των τσατσαδων γνωριζει την υπαρξη του σαΪτ απο κει να καταλαβετε ποσο μετραει η διαφημιση γι'αυτους

αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να πας σε μια κοπελα και να το παιξεις νταβατζης του στυλ αν δε μου τα κανεις ολα θα σε κραξω στο σαϊτ...οχι δε χρειαζεται ετσι.Μια κλασσικη πρωτη προσεγγιση που συνηθως εχει αποτελεσμα ειναι να της πεις...'εχω διαβασει καλα για σενα στο ιντερνετ'...συνηθως χαιρονται με αυτο και θεωρουν οτι πρεπει να ανταποκριθουν

Δηλαδη της Ειρηνης της εκανε κακο που απο τη 2η φορα μαζι της της ειπα οτι εγραψα πολυ καλα γι'αυτην και μετα θεωρησε η γυναικα οτι επρεπε να μ'ευχαριστησει  :grin:
Δε νομιζω να της εχει γινει καλυτερη διαφημιση απο μενα ή να την περιμενε ποτε.Αλλα το αξιζε κιολας και οσους εχω στειλει απο δω μεσα με στελνουν μετα πμ και μου λενε ποσο δικιο ειχα

Ετσι λειτουργει αυτο το πραμα και ποσο μαλλον τωρα που τα 50αρικα δεν περισσεουν σε κανεναν.Με την ιδια λογικη δηλαδη να μη γραφουμε καθολου αρνητικες κριτικες για να μην τις θιξουμε κιολας τις κοπελες
σωστο σε βρισκω..απλα υπαρχουνε 3-4 ατομα που πρεπει να εχεις το μυαλο να ακολουθησεις για να δεις οτι δεν ειναι fake  αυτο που λενε....εγω τις εχω παρει σχεδον ολες...και καταλαβαινω ποτε ο καραμαν και ποτε ο gl και ποτε ο al  λενε ψεμματα...και δεν το κανανε ποτε...αν τωρ ατους ξεφυγε και κατι η εχουνε παραπονο απλα ετυχαν στην μερα....σεβαστοοοο....

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
216
Πόντοι
26
προχτες ο gl εκανε μια αναλυση για τους λογους που εχουμε ξενερωσει καποια μελη ή που εχουμε ξεκοψει σε μεγαλο βαθμο απο το αθλημα....ομως κρατουσα τη ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ για τις τελευταιες μερες του χρονου μαλλον :cheesy: :cheesy:...

Καταθεση πριν λιγο στη μιλφ Μονικα στο πρωτο τριδυμο...να την κανω την ιεροσυλια???Μιλαμε για ισαξια περιπτωση της Ειρηνης και οποιος καταλαβε...καταλαβε  ;).Απαιχτη η θειτσα κανει τα παντα,δεχεται τα παντα,καυλωνει απιστευτα με το γλειφουμουνι,γουσταρει δυνατο ρουφηγμα και δαγκωμα στις ρωγαρες της,κανει και δωρακια σ'εμας τα ομορφοπαιδα  :sunglasses:

Κορμι καλοδιατηρημενο,ηταν και χορευτρια απ'οσο λεει,φατσα εντελως σκυλε και εκφυλη θυμιζει καπως Αννετα Μαρμαρινου και δηλωνει Ρωσσιδα.
Μιλαμε για μεγαλη δυναμη και οποιος εμπιστευεται το παρακμιακο γουστο μου να παει χωρις δευτερη σκεψη

αχ ρε αλ παναθεμα σε με προλαβες στην γωνια!!! :sunglasses:
κριμα που δεν γνωριστικαμε κιολας γιατι κ εγω την ιδια μερα κατα τις 6 ημουνα εκει!!
την δοκιμασα κ εγω με ακριβως τις ιδιες εντυπωσεις!!!
τωρα βεβαια για το αν θα μας βγει σαν την ειρηνη δεν ξερω αλλα πραγματικα αξιζει το μιλφονι για δοκιμη κ οχι μονο!! μου αφησε παρα πολυ καλες εντυπωσεις κ ξαλαφρωμενο αρκετα :grin:!! παρατηρησες οτι εχει υπεροχα κ περιποιημενα πατουσακια???
ετσι ειναι ρε γμτ η καλη μιλφαρα!! ξερει να περιποιητε!!
μεγαλυτερο βυζι να ειχε κ για μενα θα γινοτανε σιγουρα στανταρακι!!

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
216
Πόντοι
26
κ τωρα που ανεφερα τα βυζια..........
τι θα γινει ρε παιδια κανα βυζι θα δουμε????

αν δειτε καλα  :tits: :tits2: εκτος απο βιλες φυσικα πειτε το κ σε μας να παμε μια βολτα!!!

αα αλ οσο για την ειρηνη ν2 που ειπες για βυζι μηπως ειναι αυτη που δουλευε λιγες μερες στο κεφαλληνιας βραδυ??? αυτη που ειχε ξεκηνησει στον βαρδαρη σαν κατερινα!!
κοντη αφρατος κολος μαυρηδερη επιδερμιδα μακρυ μαλι,σγουρο λιγο, μελαχρινη!?

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
344
Πόντοι
36
μπορει καποιος παρακαλω να αναφερει τι ωρα πιανει δουλεια αυτη η μονικα η μιλφ, που εγραψε κριτικη ο al pacino γιατι δεν ειμαι βραδυνος τυπος και σε ποιο νουμερο απο τα τριδυμα τη βρισκω?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
μπορει καποιος παρακαλω να αναφερει τι ωρα πιανει δουλεια αυτη η μονικα η μιλφ, που εγραψε κριτικη ο al pacino γιατι δεν ειμαι βραδυνος τυπος και σε ποιο νουμερο απο τα τριδυμα τη βρισκω?
τη μερα ειναι στο νο1 και τη νυχτα στο νο2 αλλα δεν ξερω αν ειναι καθε μερα διπλοβαρδια

αα αλ οσο για την ειρηνη ν2 που ειπες για βυζι μηπως ειναι αυτη που δουλευε λιγες μερες στο κεφαλληνιας βραδυ??? αυτη που ειχε ξεκηνησει στον βαρδαρη σαν κατερινα!!
κοντη αφρατος κολος μαυρηδερη επιδερμιδα μακρυ μαλι,σγουρο λιγο, μελαχρινη!?
για Κεφαλληνιας δεν ξερω αλλα την Κατερινα απο Βαρδαρη νομιζω τη θυμαμαι και δεν ειναι αυτη...αυτη ειναι θηριακι στα κυβικα της παλιας Σαμπρινας του Λαφαμ οπως την εκοψα

κριμα που δεν γνωριστικαμε κιολας γιατι κ εγω την ιδια μερα κατα τις 6 ημουνα εκει!!
:grin:!! παρατηρησες οτι εχει υπεροχα κ περιποιημενα πατουσακια???
ετσι ειναι ρε γμτ η καλη μιλφαρα!! ξερει να περιποιητε!!
μεγαλυτερο βυζι να ειχε κ για μενα θα γινοτανε σιγουρα στανταρακι!!
με ανοιχτη πορτα πηδουσα γιατι δεν μπηκες να με χαιρετισεις?  :2funny:...σοβαρα το λεω το συγκεκριμενο δωματιο δεν ειχε πομολο απο μεσα και απλα την σπρωξαμε

πατουσες δεν προσεξα αλλα γενικα ειναι μπιμπελο η θειτσα,τα βυζια καλα ειναι απλα κρεμασαν τωρα.Στα νιατα τους λογικα θα ηταν μεγαλουτσικα

Επισκέπτης
Καλημερα και απο μενα και καλως σας βρηκα . Ασχολουμε πολλα χρονια με το σπορ ( οχι απο αναγκη ) . Διαβαζω χρονια το site και αποφασισα να γινω μελος και να γραφω και εγω τις εμπειριες τοσο τις δικες μου οσο και των φιλων μου που δεν ειναι μελοι αλλα οπως και εγω ειναι λατρεις των ωραιων γυναικων , λιαν συντομος λοιπον θα δειτε και τις δικες μας βολτες και κριτικες !!!
Καλως ορισες Συναδελφε.  :rockon:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Στην αναζήτηση της Έφης τις προάλλες  διακτινίστικα  στην Φρίξου 15 αλλά προς έκπληξη μου παρουσιάστηκε η ρεπατζού της η Γκρέτα η οποία αφού έκανε τα γλυκά της με έπεισε για ένα πρόγραμμα άνετο και βολικό έτσι όπως το θέλω.
Γκρέτα, σπάνια την βλέπεις στα στούντιο είναι μια κοπέλα νέα ( 25-27 ετών ) με μπόλικες καμπύλες και λίγο ασύμμετρο σώμα αλλά πανέμορφο πρόσωπο και εκπληκτικά μάτια. Ξεχωρίζει για τον καλό χαρακτήρα της, την ωραία επιδερμίδα της αλλά και τον αρκετά στενό κόλπο της κάτι το οποίο και προσωπικά δεν με τρελαίνει.
Περιποιητική, υπομονετική και σίγουρα αγαπητή στου λάτρεις των πολλών κυβικών…

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Εχει δει κανενας τελευταια την Καρμεν τωρα που επεστρεψε.?? Εχει αδυνατησει καθολου, ή εχει τα παλια κιλακια της.??  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom