Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 104 άτομα (5 μέλη και 99 επισκέπτες)

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
βιλες που περασα πριν σε βολτα 12-με 2 κλειστα το ιδιο και οι μελισσες.
Καταθεση ερως 16 ντακατι το ονομα ξανθια ντημενη σε περιτυλιγμα δωρου. Υπεροχη πιπα και μονο αυτο. Εβαλε τζελ στις 2 στασεις μου ειπε δεν εχουμε χρονο. Τα βυζια απαραδεκτη δουλεια. Δεν θελει σαλιο ρουφηγματα φιλια, ιδρωτα και γενικως μυγιάγγιχτη.
Στο λαφαμ που ηταν η εκπληξη της βραδιας μετα απο τοσα χρονια μπουρδελιαρης εφαγα πορτα. Στο εν λογω καταστημα ειχα να πατησω απο το πριν το καλοκαιρι που ειχα παρει την λαρα φουλ προγραμμα και γενικα ημουν τακτικος πελατης παντα τυπικος και μπανιαρισμενος. Αφου πηγα και ειχε προγραμμα μιας ωρας εκανα μια βολτα γιαννιτσων και στις πιατσες δεν υπηρχε τπτ αξιολογο και γενικως πολυ λιγες κοπελες στις 2 ωρες που γυρισα. Οταν ξαναπηγα μετα απο 40-50λεπτα επειδη ηθελα να περασω μαζι της ειπα να μπω και να περιμενω. Ενημερωθηκα πως χαρακτηρηστικα η κοπελα της ειπε να μην περασει ο κυριος με το ταδε πουκαμισο και μου ειπε να μην ξαναπαω. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ομως... Ειτε θα φαει μαυρο και θα χασω ενα στανταρακι ειτε θα το ψαξω γιατι ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα και δεν ξερω γιατι. Η τσατσα με το ζορι μου μιλουσε και δεν εβγαινε απο το δωματιο. Ενιωσα ασχημα. :S

Μήπως σε πέρασαν για κάποιον άλλο;
Ή μήπως είχες γράψει στο παρελθόν τίποτε κακό για το μαγαζί εδώ στο forum και σε σταμπάρανε;
Πάντως την πρώτη φορά που πήγες και σου είπαν ότι είχε πρόγραμμα μάλλον μούφα ήταν για να φύγεις και να μην ξαναπάς

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Μήπως σε πέρασαν για κάποιον άλλο;
Ή μήπως είχες γράψει στο παρελθόν τίποτε κακό για το μαγαζί εδώ στο forum και σε σταμπάρανε;
Πάντως την πρώτη φορά που πήγες και σου είπαν ότι είχε πρόγραμμα μάλλον μούφα ήταν για να φύγεις και να μην ξαναπάς
εχω γραχει αρνητικα για τη λιλη που ηταν ζωο και μετα πηγαινα με τη λαρα που δεν ειχα καποιο προβλημα. Μπορει και να με μπερδεψε δεν νομιζω να ξανα ασχοληθω
Στο ερως 16 το ονομα ηταν ντανιελα.

Miltoooos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ξερει κανεις να μου πει αν η Αναστασια που ειναι Πετρου Ερημιτη ειναι η ιδια που ηταν και στο Νικηφορου Ουρανου 1Β?

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
το ομορφο μουνακι που εθεαθη στο σαπφους το φαγε κανεις;;

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
εχω γραχει αρνητικα για τη λιλη που ηταν ζωο και μετα πηγαινα με τη λαρα που δεν ειχα καποιο προβλημα. Μπορει και να με μπερδεψε δεν νομιζω να ξανα ασχοληθω
Στο ερως 16 το ονομα ηταν ντανιελα.

Τις προάλλες που κάναμε βόλτα με ένα φίλο μου σε δύο διαφορετικά μαγαζιά οι τσατσάδες μας είπαν με μεγάλη σιγουριά "Την ξέρετε την κοπέλα, την έχετε ξαναδεί πολλές φορές". Το ένα από αυτά τα μαγαζιά ήταν το La Femme, όπου μάλιστα η τσατσά ούτε καν φώναξε τη Λάρα να βγει να τη δούμε, μας είπε μόνο το όνομά της και ότι ήταν σίγουρη ότι την ξέρουμε και δε θα περάσουμε.
Το αστείο είναι ότι και στα 2 αυτά μαγαζιά είχαμε πάρα πολύ καιρό να πάμε, τις τσατσάδες αυτές αμφιβάλλω αν τις είχαμε ξαναδεί και την κοπέλα στο άλλο μαγαζί (το οποίο ήταν το Αν Γεωργίου 50) ούτε καν την ξέραμε (μια Αντριάννα).
Προφανώς την ίδια τρελή  :uglystupid: πέτυχες και σε έδιωξε η ίδια και όχι η Λάρα. Η ιδιοκτήτρια αν διαβάζει ας το ερευνήσει το θέμα...

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
Τις προάλλες που κάναμε βόλτα με ένα φίλο μου σε δύο διαφορετικά μαγαζιά οι τσατσάδες μας είπαν με μεγάλη σιγουριά "Την ξέρετε την κοπέλα, την έχετε ξαναδεί πολλές φορές". Το ένα από αυτά τα μαγαζιά ήταν το La Femme, όπου μάλιστα η τσατσά ούτε καν φώναξε τη Λάρα να βγει να τη δούμε, μας είπε μόνο το όνομά της και ότι ήταν σίγουρη ότι την ξέρουμε και δε θα περάσουμε.
Το αστείο είναι ότι και στα 2 αυτά μαγαζιά είχαμε πάρα πολύ καιρό να πάμε, τις τσατσάδες αυτές αμφιβάλλω αν τις είχαμε ξαναδεί και την κοπέλα στο άλλο μαγαζί (το οποίο ήταν το Αν Γεωργίου 50) ούτε καν την ξέραμε (μια Αντριάννα).
Προφανώς την ίδια τρελή  :uglystupid: πέτυχες και σε έδιωξε η ίδια και όχι η Λάρα. Η ιδιοκτήτρια αν διαβάζει ας το ερευνήσει το θέμα κανει ενα διαλειμα απο την αποχη και ας κατεβει στον αγωνα  :fuck2: ...

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Προφανώς την ίδια τρελή  :uglystupid: πέτυχες και σε έδιωξε η ίδια και όχι η Λάρα. Η ιδιοκτήτρια αν διαβάζει ας το ερευνήσει το θέμα...
μια ξανθια με αγορε μαλλια. Η οποια στο παρελθον μου μιλουσε και καναμε και συζητησεις στο σαλονι μεχρι να περασω και δεν ειχαμε θεμα... αλλα τι να πω...

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Μάγκες ξέρει κανείς πόσα και ποια σπιτάκια έχουν απομείνει ανοιχτά στον Βαρδάρη ;;;  :think:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Villa Erotica Δευτέρα 30.09.2013 Αντριάνα 10.00 - 20.00

ηρεμα αυριο μην την ξεπατωσεται  :grin:

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
αναρωτιουνταν καποιοι προλαλησαντες πως γινεται με τετοια κριση στη Θεσσαλονικη οι τιμες να παραμενουν υψηλες κ να εχουνε πολλη κινηση..

μα απλα γιατι δεν ειναι πολλα...

καμια 25 στουντιο συν 3 ντελα συνολο 28 για 1,5 εκατομμυρια κοσμο συν τους επισκεπτες απο υπολοιπη Μακεδονια..

στην Αθηνα εχει καμια 4ΟΟ...

ΔΛΔ με τριπλασιο πληθυσμο η Αθηνα εχει δεκαπλασια ντελα..

οποτε απλα δεν ειναι πολλα κ σε συνδιασμο που με την αγαμια που εχει πεσει σε μεγαλο μερος αντρων για ενα σωρο λογους δημιουργει την κινηση παρα την κριση..κ οι τιμες παραμενουν ψηλα...

κ μην πει κανενας δεν επικρατει αγαμια...οταν το καθε μπαζακι που περναει μπροστα απο το καφε γυρναει αν το κοιταξει ολη η καφετερια

καλα να περνατε κυριοι
Γ.

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
μια ξανθια με αγορε μαλλια. Η οποια στο παρελθον μου μιλουσε και καναμε και συζητησεις στο σαλονι μεχρι να περασω και δεν ειχαμε θεμα... αλλα τι να πω...

για να πω την αλήθεια δεν πρόσεξα πως ήταν εμφανισιακά

Επισκέπτης
Πριν λιγο τα ιδια. Αναμενα φώτα, κλειστη πόρτα.

Ξαναπήγα κ εγώ σήμερα κ τα ίδια. Ντάξει ας το φτιάξουνε αυτό το θέμα με το αν θέλουν κ μπορούν να δουλέψουν κ ας μας πούνε, εγώ βαριέμαι να ξαναπηγαίνω τζάμπα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom