extramask
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 50
- Like
- 163
- Πόντοι
- 3.285
βιλες που περασα πριν σε βολτα 12-με 2 κλειστα το ιδιο και οι μελισσες.
Καταθεση ερως 16 ντακατι το ονομα ξανθια ντημενη σε περιτυλιγμα δωρου. Υπεροχη πιπα και μονο αυτο. Εβαλε τζελ στις 2 στασεις μου ειπε δεν εχουμε χρονο. Τα βυζια απαραδεκτη δουλεια. Δεν θελει σαλιο ρουφηγματα φιλια, ιδρωτα και γενικως μυγιάγγιχτη.
Στο λαφαμ που ηταν η εκπληξη της βραδιας μετα απο τοσα χρονια μπουρδελιαρης εφαγα πορτα. Στο εν λογω καταστημα ειχα να πατησω απο το πριν το καλοκαιρι που ειχα παρει την λαρα φουλ προγραμμα και γενικα ημουν τακτικος πελατης παντα τυπικος και μπανιαρισμενος. Αφου πηγα και ειχε προγραμμα μιας ωρας εκανα μια βολτα γιαννιτσων και στις πιατσες δεν υπηρχε τπτ αξιολογο και γενικως πολυ λιγες κοπελες στις 2 ωρες που γυρισα. Οταν ξαναπηγα μετα απο 40-50λεπτα επειδη ηθελα να περασω μαζι της ειπα να μπω και να περιμενω. Ενημερωθηκα πως χαρακτηρηστικα η κοπελα της ειπε να μην περασει ο κυριος με το ταδε πουκαμισο και μου ειπε να μην ξαναπαω. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ομως... Ειτε θα φαει μαυρο και θα χασω ενα στανταρακι ειτε θα το ψαξω γιατι ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα και δεν ξερω γιατι. Η τσατσα με το ζορι μου μιλουσε και δεν εβγαινε απο το δωματιο. Ενιωσα ασχημα. :S
Μήπως σε πέρασαν για κάποιον άλλο;
Ή μήπως είχες γράψει στο παρελθόν τίποτε κακό για το μαγαζί εδώ στο forum και σε σταμπάρανε;
Πάντως την πρώτη φορά που πήγες και σου είπαν ότι είχε πρόγραμμα μάλλον μούφα ήταν για να φύγεις και να μην ξαναπάς