You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
το ότι περνούν πολλές φορές μερική κ κάθε μέρα κιόλας και ζητούν να δουν την κοπέλα είναι αλήθεια επίσης κ σπαστικό εγώ προσωπικά σε έναν τετίων τύπο 2 συνεχόμενες μέρες του έδωσα να κατεβάσει σκουπίδια αφού του λέω παίρνεις που παίρνεις τζάμπα μάτι κάνει κ καμία δουλειά και το έκανε μερικές φορές ,τώρα το τι έγινε με τα άλλα τα αγόρια δεν ξέρω ακόμα η υπόθεση βρίσκετε στον ανακριτή για ότι νεότερο προκύψει θα σας ενημερώσω ... :-*Τις προάλλες που κάναμε βόλτα με ένα φίλο μου σε δύο διαφορετικά μαγαζιά οι τσατσάδες μας είπαν με μεγάλη σιγουριά "Την ξέρετε την κοπέλα, την έχετε ξαναδεί πολλές φορές". Το ένα από αυτά τα μαγαζιά ήταν το La Femme, όπου μάλιστα η τσατσά ούτε καν φώναξε τη Λάρα να βγει να τη δούμε, μας είπε μόνο το όνομά της και ότι ήταν σίγουρη ότι την ξέρουμε και δε θα περάσουμε.
Το αστείο είναι ότι και στα 2 αυτά μαγαζιά είχαμε πάρα πολύ καιρό να πάμε, τις τσατσάδες αυτές αμφιβάλλω αν τις είχαμε ξαναδεί και την κοπέλα στο άλλο μαγαζί (το οποίο ήταν το Αν Γεωργίου 50) ούτε καν την ξέραμε (μια Αντριάννα).
Προφανώς την ίδια τρελή πέτυχες και σε έδιωξε η ίδια και όχι η Λάρα. Η ιδιοκτήτρια αν διαβάζει ας το ερευνήσει το θέμα...
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.459
- Πόντοι
- 34.538
Ε Οχι,να κατεβαζουμε και τις χυμενες καποτες στα σκουπιδια.....το ότι περνούν πολλές φορές μερική κ κάθε μέρα κιόλας και ζητούν να δουν την κοπέλα είναι αλήθεια επίσης κ σπαστικό εγώ προσωπικά σε έναν τετίων τύπο 2 συνεχόμενες μέρες του έδωσα να κατεβάσει σκουπίδια αφού του λέω παίρνεις που παίρνεις τζάμπα μάτι κάνει κ καμία δουλειά και το έκανε μερικές φορές ,τώρα το τι έγινε με τα άλλα τα αγόρια δεν ξέρω ακόμα η υπόθεση βρίσκετε στον ανακριτή για ότι νεότερο προκύψει θα σας ενημερώσω ... :-*
Αυτο παει πολυ.
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
έτσι είναι ,όπως επίσης για αυτούς που έχουν αλτσχάιμερ κ λίγο είναιΕ Οχι,να κατεβαζουμε και τις χυμενες καποτες στα σκουπιδια.....
Αυτο παει πολυ.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.074
- Πόντοι
- 11.585
έτσι είναι ,όπως επίσης για αυτούς που έχουν αλτσχάιμερ κ λίγο είναι
Παιζει τιποτα καμια προσφορα στις 5 σακουλες κανα πηδημα δωρο.???
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.459
- Πόντοι
- 34.538
Εστω κανα ΜΑΤΙ ΔΩΡΟ...αμα ανεβοκατεβεις πεντε φορες τα σκαλια του λα φαμ τι πηδημα να κανεις μετα
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
Παιζει τιποτα καμια προσφορα στις 5 σακουλες κανα πηδημα δωρο.???
μπα μπα καλώς τονε κι ας άργησε ,όχι αγόρι μου σε σένα ούτε σακούλα δεν εμπιστεύομαι σίγουρα θα σκίσει θα την πάρει ο αέρας θα θα θα θα ,καλά είσαι ? βρήκες επιτέλους κοπέλα στα γούστα σου ?
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
μετά ? χμ καλή ερώτηση λες είσαι πτώμα κ σε ξεκουραζή η κοπέλααμα ανεβοκατεβεις πεντε φορες τα σκαλια του λα φαμ τι πηδημα να κανεις μετα
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.459
- Πόντοι
- 34.538
Τελος παντων,αν θες τιποτα σφουγγαρισμα στο μαγαζι,στειλε pm να ρθω...μετά ? χμ καλή ερώτηση λες είσαι πτώμα κ σε ξεκουραζή η κοπέλα
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.074
- Πόντοι
- 11.585
όχι αγόρι μου σε σένα ούτε σακούλα δεν εμπιστεύομαι
με στεναχωρεις τωρα....... :'(
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
οκ αλλά προστώ παρών είμαι καλυμμένηΤελος παντων,αν θες τιποτα σφουγγαρισμα στο μαγαζι,στειλε pm να ρθω...
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
εγώ εσένα ποτέ αγόρι μου , μου λέμε τώρα εσένα δεν σε είδα ποτέ οπότε είσαι τους κ όχι μου :-*με στεναχωρεις τωρα....... :'(
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.459
- Πόντοι
- 34.538
εγώ εσένα ποτέ αγόρι μου , μου λέμε τώρα εσένα δεν σε είδα ποτέ οπότε είσαι τους κ όχι μου :-*
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
είσαι σαΐνι λέμε πως τα βρίσκεις όλαΤου την πεφτει ,τι δεν καταλαβενεις?
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.074
- Πόντοι
- 11.585
εγώ εσένα ποτέ αγόρι μου , μου λέμε τώρα εσένα δεν σε είδα ποτέ οπότε είσαι τους κ όχι μου :-*
εχεις χαλασμενο πληκτρολογιο.??
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
εχεις χαλασμενο πληκτρολογιο.??
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
εγώ πάω για απόσυρση , έτσι κι αλλιώς όλοι ψάχνετε πιπίνιαΚαι εσυ εισαι πολυ καλη σε αυτο που κανεις. ποτε θα επανελθεις στην δραση
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
Ουδείς αναντικατάστατος...θα στεναχωρηθουν πολυ εδω μεσα να ξερεις. :'(
θα φερεις κανα σωστο μουνι;;Ουδείς αναντικατάστατος...
τα λουσατα δωματια μας φαγανε
maldi
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 90
- Πόντοι
- 6
Και εσυ εισαι πολυ καλη σε αυτο που κανεις. ποτε θα επανελθεις στην δραση