Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16

Η Ισαμπέλλα από Κωλέττη πόσο καιρό έχει να φανεί  :think: Την είδε κανείς τώρα τελευταία ή την χασαμε κι αυτην?  :huh:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Τις προάλλες που κάναμε βόλτα με ένα φίλο μου σε δύο διαφορετικά μαγαζιά οι τσατσάδες μας είπαν με μεγάλη σιγουριά "Την ξέρετε την κοπέλα, την έχετε ξαναδεί πολλές φορές". Το ένα από αυτά τα μαγαζιά ήταν το La Femme, όπου μάλιστα η τσατσά ούτε καν φώναξε τη Λάρα να βγει να τη δούμε, μας είπε μόνο το όνομά της και ότι ήταν σίγουρη ότι την ξέρουμε και δε θα περάσουμε.
Το αστείο είναι ότι και στα 2 αυτά μαγαζιά είχαμε πάρα πολύ καιρό να πάμε, τις τσατσάδες αυτές αμφιβάλλω αν τις είχαμε ξαναδεί και την κοπέλα στο άλλο μαγαζί (το οποίο ήταν το Αν Γεωργίου 50) ούτε καν την ξέραμε (μια Αντριάννα).
Προφανώς την ίδια τρελή  :uglystupid: πέτυχες και σε έδιωξε η ίδια και όχι η Λάρα. Η ιδιοκτήτρια αν διαβάζει ας το ερευνήσει το θέμα...
το ότι περνούν πολλές φορές μερική κ κάθε μέρα κιόλας και ζητούν να δουν την κοπέλα  είναι αλήθεια επίσης κ σπαστικό εγώ προσωπικά σε έναν τετίων τύπο 2 συνεχόμενες μέρες του έδωσα να κατεβάσει σκουπίδια αφού του  λέω παίρνεις που παίρνεις τζάμπα μάτι κάνει κ καμία δουλειά και το έκανε μερικές φορές ,τώρα το τι έγινε με τα άλλα τα αγόρια δεν ξέρω ακόμα η υπόθεση βρίσκετε στον ανακριτή για ότι νεότερο προκύψει θα σας ενημερώσω ... :grin: :-*

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.459
Πόντοι
34.538
το ότι περνούν πολλές φορές μερική κ κάθε μέρα κιόλας και ζητούν να δουν την κοπέλα  είναι αλήθεια επίσης κ σπαστικό εγώ προσωπικά σε έναν τετίων τύπο 2 συνεχόμενες μέρες του έδωσα να κατεβάσει σκουπίδια αφού του  λέω παίρνεις που παίρνεις τζάμπα μάτι κάνει κ καμία δουλειά και το έκανε μερικές φορές ,τώρα το τι έγινε με τα άλλα τα αγόρια δεν ξέρω ακόμα η υπόθεση βρίσκετε στον ανακριτή για ότι νεότερο προκύψει θα σας ενημερώσω ... :grin: :-*
Ε Οχι,να κατεβαζουμε και τις χυμενες καποτες στα σκουπιδια.....
Αυτο παει πολυ.
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Παιζει τιποτα καμια προσφορα στις 5 σακουλες κανα πηδημα  :knockinb: δωρο.???  :think: :think:

μπα μπα καλώς τονε κι ας άργησε ,όχι αγόρι μου σε σένα ούτε σακούλα δεν εμπιστεύομαι σίγουρα θα σκίσει θα την πάρει ο αέρας θα θα θα θα ,καλά είσαι ? βρήκες επιτέλους κοπέλα στα γούστα σου ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom