You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (3 μέλη και 57 επισκέπτες)
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
οσο διαβαζω απογοητεομαι για την ποιοτητα που προσφερουνε τα μαγαζια στην θεσσαλονικη.....δεν μπορει κατι καλο θα εχει αυτη η πολη
Εχει καλο τσουρεκι και καλα τριγωνα πανοραματος...
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Περασα νωριτερα απ το la femme, για να δω την καινουρια.
Ηταν η Λαρα....δεν μπορεσα ν αντισταθω Εχω ξαναπει οτι την θεωρώ την πιο ομορφη στη Θεσσαλονίκη. Θα το ξαναπω, το κορμι της ειναι εντελως αψεγαδιαστο!!! Εντελως ομως!!!
Βέβαια οι υπηρεσιες της δεν ηταν ποτε σπουδαιες, αλλα αν την κανετε να αισθανθει ανετα, το ανταποδιδει.
Πιο πριν περασα απ το Νικ. Ουρανου 26. Ηταν η Αλινα. Κορμαρα κια αυτή αλλα...μαλλον δεν της αρεσα
Τσατσα ηταν μαλλον αυτη που λεγατε ότι ειναι πολυ ωραια, στης Εμμας.
Ηταν η Λαρα....δεν μπορεσα ν αντισταθω Εχω ξαναπει οτι την θεωρώ την πιο ομορφη στη Θεσσαλονίκη. Θα το ξαναπω, το κορμι της ειναι εντελως αψεγαδιαστο!!! Εντελως ομως!!!
Βέβαια οι υπηρεσιες της δεν ηταν ποτε σπουδαιες, αλλα αν την κανετε να αισθανθει ανετα, το ανταποδιδει.
Πιο πριν περασα απ το Νικ. Ουρανου 26. Ηταν η Αλινα. Κορμαρα κια αυτή αλλα...μαλλον δεν της αρεσα
Τσατσα ηταν μαλλον αυτη που λεγατε ότι ειναι πολυ ωραια, στης Εμμας.
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Τρομερό δίδυμο, δεν ξέρεις πια να κοιτάς την Αλίνα η την σουπερ τσατσά…
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Ναι παναθεμα με!!! Μου ριξε μια ματια και...πηγε και την επεσε στον αλλο διπλα, που ηταν και μεγαλυτερος μου :- :-Δεν της άρεσες της Αλίνας
Δεν πειραζει ομως...Θα βαλω τον Ζαιτσεφ να της μιλησει για μενα, και θα μιλησω εγω στην Λαρα γι αυτον!!!
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
Μη το βάζεις κάτω. Να κοιτάς να πηγαίνεις όταν δε θα έχει κόσμο στο σαλόνι. Έτσι θα είσαι μόνος σου και θα την πέφτει αναγκαστικά σε εσένα..Ναι παναθεμα με!!! Μου ριξε μια ματια και...πηγε και την επεσε στον αλλο διπλα, που ηταν και μεγαλυτερος μου :- :-
Δεν πειραζει ομως...Θα βαλω τον Ζαιτσεφ να της μιλησει για μενα, και θα μιλησω εγω στην Λαρα γι αυτον!!!
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Ασε, το κολπο με τον Ζαιτσεφ που σκεφτηκα, ειναι καλυτερο...την καταφερνει αυτοςΜη το βάζεις κάτω. Να κοιτάς να πηγαίνεις όταν δε θα έχει κόσμο στο σαλόνι. Έτσι θα είσαι μόνος σου και θα την πέφτει αναγκαστικά σε εσένα..
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Oλο οι ιδιες και οι ιδιες φιλε Καραμαν.Ωραια αναφορα, πηρα μια γευση τι θα συναντισω μεσοβδομαδα που θα κανω μια βολτα....
Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ναι παναθεμα με!!! Μου ριξε μια ματια και...πηγε και την επεσε στον αλλο διπλα, που ηταν και μεγαλυτερος μου :- :-
Ασε, το κολπο με τον Ζαιτσεφ που σκεφτηκα, ειναι καλυτερο...την καταφερνει αυτος
Εντάξει δεν είμαι και νταβάς της...
Άσε που έχω να την επισκεφτώ πάνω από 3 μήνες! Το πιο πιθανόν να μην μου μιλάει τώρα...
Αλλά για τη Λάρα θα συμφωνήσω, είναι ίσως ότι πιο φρέσκο κυκλοφορεί!
Κι από πολύ κοντά είναι πιο όμορφη απ' οτι στο σαλονάρισμα που βγάζει μια ξινίλα...
Ίσως και το ομορφότερο μουνάκι, ότι πρέπει για γλύψιμο.
Αλλά από υπηρεσίες με ξενέρωσε απίστευτα... Ότι και να πείς ρε Hagem δεν το βλέπω να γίνεται τπτ.
Η κοπέλα 1 χρόνο τώρα δεν έμαθε να βάζει καπότα...
Βαριέται να κάνει πίπα πάνω από 30 δευτερόλεπτα(που είναι και μετριότατη)
Δεν μπορεί να βρει ρυθμό σε καμία στάση...
Δεν μπορεί να συντονιστεί για κανένα λόγο!
Κι είχε και το θράσος στο 5λεπτο να πει πως δεν έχουμε πολύ χρόνο ακόμα!!!
[size=12pt]Ε Λ Ε Ο Σ ! ! ! [/size]
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 218
- Πόντοι
- 26
καλησπερα στην παρεα.......
να πω κ εγω τις εντυπωσεις μου απο την πρωινη βαρδια εχθες..
στο la fame περιμενα να βρω αυτο το πετιτ που λεγατε ανταυτου βρηκα ενα bigtit μωρο ουτε που την ξερω αληθεια!! ψυλη με βυζαρες θα ελεγα κ αρκετα γεματη!! δεν ρωτησα ονομα σορρυ κ δεν καταλαβα αν δουλευε πουθενα αλλου! μολις βγηκε να την δω στο δευτερολεπτο εξαφανιστηκε οποτε εφυγα!!
στο πηγασου ααααλη μια φουσκωτη με ρωσιδα νομιζω αυτη δουλεψε κ στο ανρ.γεωργιου 30! την ειχα παρει θυμαμαι (σε φαση απογνωσης που δεν εβρισκα βυζια)με πολυ μετριες εντυπωσεις ολο μη κ μη!!
στο γεωργιου 16 ητανε αυτη με τα πολλα τατου κ πολυ καλο βυζι αλλα πολυ μετριες κριτικες!! δουλεψε κ στο ανδρ.γεωργιου 50!! αντριαννα αν θυμαμαι σωστα
στο αχελωου ητανε η νταιανα γνωστη σε πολλους!!
στην ουρανου 1β ενα καινουριο αδυνατο μελαχρινο με φουντοτο μαλλι αβυζο κ για να πω την αληθεια μου φανικε λιγο μαστου.....
παιδια ξερω η αναφορα μου ειναι χαλια!! απο ονοματα δεν θυμαμαι τιποτα!!
αλλα ισως φταιει το γεγονος οτι δεν εχω πια το ενδιαφερον που ειχα παλια!!
απο πιοτητα στις υπηρεσιες μια ειρηνη εμεινε κ αυτην ποσες φορες να παω πια ο ερημος???
οσο ναναι βαριεσαι κιολας!!!
καλα απο θεμα ομορφιας αααααστο καλυτερα.............
οποτε κατελιξα στην χηρα με τα πεντε ορφανα!!
να πω κ εγω τις εντυπωσεις μου απο την πρωινη βαρδια εχθες..
στο la fame περιμενα να βρω αυτο το πετιτ που λεγατε ανταυτου βρηκα ενα bigtit μωρο ουτε που την ξερω αληθεια!! ψυλη με βυζαρες θα ελεγα κ αρκετα γεματη!! δεν ρωτησα ονομα σορρυ κ δεν καταλαβα αν δουλευε πουθενα αλλου! μολις βγηκε να την δω στο δευτερολεπτο εξαφανιστηκε οποτε εφυγα!!
στο πηγασου ααααλη μια φουσκωτη με ρωσιδα νομιζω αυτη δουλεψε κ στο ανρ.γεωργιου 30! την ειχα παρει θυμαμαι (σε φαση απογνωσης που δεν εβρισκα βυζια)με πολυ μετριες εντυπωσεις ολο μη κ μη!!
στο γεωργιου 16 ητανε αυτη με τα πολλα τατου κ πολυ καλο βυζι αλλα πολυ μετριες κριτικες!! δουλεψε κ στο ανδρ.γεωργιου 50!! αντριαννα αν θυμαμαι σωστα
στο αχελωου ητανε η νταιανα γνωστη σε πολλους!!
στην ουρανου 1β ενα καινουριο αδυνατο μελαχρινο με φουντοτο μαλλι αβυζο κ για να πω την αληθεια μου φανικε λιγο μαστου.....
παιδια ξερω η αναφορα μου ειναι χαλια!! απο ονοματα δεν θυμαμαι τιποτα!!
αλλα ισως φταιει το γεγονος οτι δεν εχω πια το ενδιαφερον που ειχα παλια!!
απο πιοτητα στις υπηρεσιες μια ειρηνη εμεινε κ αυτην ποσες φορες να παω πια ο ερημος???
οσο ναναι βαριεσαι κιολας!!!
καλα απο θεμα ομορφιας αααααστο καλυτερα.............
οποτε κατελιξα στην χηρα με τα πεντε ορφανα!!
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 218
- Πόντοι
- 26
παντως ρε παιδια ενα ωραιο θεματακι για να ανοιξουμε θα ητανε να μπορει ο καθενας να μας πει πως κρινει η βαθμολογει τελος παντων τις επιδοσεις κ τις υπηρεσιας της καθε κοπελας!!!
το θεμα ομορφια ειναι λιγο υποκειμενικο αλλα το θεμα αποδοσης δεν νομιζω τοσο!!
ο λογος που κανω αυτην την κουβεντα ειναι οτι τωρα τελευταια διαβαζω τις κριτικες απο διαφορες κοπελες που με φενονται πολυ παραξενες!!
π.χ. πως ειναι δυνατον να βαζει καποιος 8(αρα ειναι καιρο στο σαιτ)στις επιδοσεις υπηρεσιες κοπελας κ να μας γραφει οτι η κοπελα ητανε βιαστικη κ οτι στο 10λεπτο ηθελε να τελιωσει!!
ο λογος που κανω αυτην την κουβεντα ειναι οτι τωρα τελευταια διαβαζω τις κριτικες απο διαφορες κοπελες που με φενονται πολυ παραξενες!!
π.χ. πως ειναι δυνατον να βαζει καποιος 8(αρα ειναι καιρο στο σαιτ)στις επιδοσεις υπηρεσιες κοπελας κ να μας γραφει οτι η κοπελα ητανε βιαστικη κ οτι στο 10λεπτο ηθελε να τελιωσει!!
?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
Η κλίμακα βαθμολογίας είναι υποκειμενική για τον καθένα. Άλλος είναι αυστηρός και βάζει δύσκολα πάνω από 8 άλλος είναι μαλακός και βάζει πιο εύκολα.παντως ρε παιδια ενα ωραιο θεματακι για να ανοιξουμε θα ητανε να μπορει ο καθενας να μας πει πως κρινει η βαθμολογει τελος παντων τις επιδοσεις κ τις υπηρεσιας της καθε κοπελας!!!
Εγώ μετράω το πόσο άνετα με κάνει να νοιώθω, αν έχει βιασύνη και αν μου δείχνει πως της αρέσει αυτό που κάνουμε. Μετράω λίγο και τη διάθεση για κουβέντα μετά.
Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
καλησπερα στην παρεα.......
Για το πρωτο λέτε να ξανακύλησε καμιά La Φάμαινα?
Όσο γι' αυτήν μάλλον Ντανιέλλα την λένε... 'Η μήπως Ρεβέκκα.'Η μήπως και τα 2
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 218
- Πόντοι
- 26
Η κλίμακα βαθμολογίας είναι υποκειμενική για τον καθένα. Άλλος είναι αυστηρός και βάζει δύσκολα πάνω από 8 άλλος είναι μαλακός και βάζει πιο εύκολα.
Εγώ μετράω το πόσο άνετα με κάνει να νοιώθω, αν έχει βιασύνη και αν μου δείχνει πως της αρέσει αυτό που κάνουμε. Μετράω λίγο και τη διάθεση για κουβέντα μετά.
φιλε αινιγμα θα συμφωνισω στο γεγονος οτι μλαμε για κατι υποκειμενικο!!
πως γινεται ρε αδερφε να σε κανει να νιωθεις ανετα αλλα απο την αλλη να ειναι βιαστικη μαζι σου !! εμενα λιγο οξυμορο μου ακουγετε αυτο!!??
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 218
- Πόντοι
- 26
Για το πρωτο λέτε να ξανακύλησε καμιά La Φάμαινα?
βασιλη κ εμενα αυτο μου περασε απο το μυαλο..........
την εχω δει την la φαμαινα!! ζωη αν θυμαμαι??
λιγο τα σκοταδια λιγο η βιασινη της κ δεν προλαβα να δω τιποτα!! γμτ.......
δεν ρωτησα κιολας ο μαλ.........
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Οχι ρε, η Μαρια η Τσεχα ηταν στο La Femme.Για το πρωτο λέτε να ξανακύλησε καμιά La Φάμαινα?
Κι η Ντανιελα στο 16
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις