GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
Κανενα σχολιο για την Λιλη την καινουρια στιν βιλλα?
... ισως επειδη ηταν η 1η φορα μαζι της.
Εξαρτάται από το πότε, παλιά και σε μένα στο 30αρι ήταν εκπληκτική, πρόσφατα όμως ήταν πεσμένη αρκετά στο 30αρι
+1000...πάντως να ξέρεις ότι οι "εμφανίσιμοι" είναι πολλοί περισσότεροι από ότι νομίζεις και πως ακόμα και αυτοί για το 99,9% των περιπτώσεων είναι για τις κοπέλες απλά "πελάτες".
Περασα προχθες το βραδυ απο villa erotica, να δω την Λιλυ. Απο φατσα φαινεται εντελως λαζοντοιτς, με κατι σαγονια σα του καρχαρια. Επισης εμφανισιακα θα την ελεγα milf αν την εβλεπα εξω, παντως 28 που λεει στο αλλο δεν ειναι με την καμια. Επισης οι φωτογραφιες πρεπει να ειναι προ 10ετιας, μου φανηκε πολυ πιο πλαδαρο το κορμι της, και το βυζι ψιλοκρεμαστο, καμια σχεση. Ολα αυτα απο το σαλονι, δε μπηκα, την εκανα για αλλου.
Παιδιά η Λίλλυ από τις βίλλες τεστάρίστηκε... Ψήνομαι γι αυτό ρωτάω. Μου είπαν ότι θα μονιμοποιηθεί.
Κανενα σχολιο για την Λιλη την καινουρια στιν βιλλα?
το μαγαζι ειναι τεραστιο ok ,εχουν ριξει χρημα ,αλλα η καθαριστρια εχει να πατησει κατι χρονια μεσα..την τελευταια φορα που ξαπλωσα στο κρεβατι με ειχε πιασει τρελη φαγουρα μετα...Τον εριξα στην Νατασσα στο Ερως. Το μαγαζι παρατημενο, τα δωματια μυριζαν μουχλα, τα σεντονια βρωμερα, ολο το πηδημα το εκανα στα ορθια. Η νατασα καλη, αλλα με το 30αρι δεν την βλεπω να αποδιδει πολυ. π.χ δεν εκανε γλωσσοφιλα που γενικοτερα κανει, και δεν ειναι να πεις οτι δεν εκανε με εμενα λογω εμφανισης η κατι τετοιο γιατι με εμενα εχουν κανει πολλες που γενικοτερα δεν εχουν κανει με κανεναν. anyway
Εγώ λέω να αξιοποιήσω μια πληροφορία της μπουρδελοκατάστασης, ελπίζω τουλάχιστον, τα νεα το βραδάκι
Επιτέλους Ρεβέκα, ευχαριστώ το φίλο για την πληροφορία. Σούπερ η Ρεβέκα παίζει να δουλέψει κ άλλες μέρες πρωινή. Το κωλαράκι της κ το δέρμα της oscar. Στο δωμάτιο ΑΡΙΣΤΗ!
δεν φταίει η κοπέλα, φταίω εγώ, είχα δει όλα τα σημάδια αλλά δεν έδωσα σημασία, καλά να πάθω, ας πρόσεχα, παρόλα αυτά όποιος είναι φορτωμένος με 15ημερη αποχή από το sex και ικανός να τελειώσει σε 45 sec ας την επισκεφθεί θα περάσει καλά, είναι πλάσμα μοναδικής ομορφιάς, λουκουμαδάκι…..
γιαυτο αγαπαμε γκειμοβερ....αναλυει και την αποτυχια επιστημονικα και με επιχειρηματα.....εδω μου θυμιζει λιγο τον χρησταρα στο στοιχηματικο θρεντ που οταν χανει σημειο τα ριχνει στον εαυτο του και την απληστια του παιχτη/τζογαδορου εν γενει.....ρε μπας και το μπουρδελιζειν ειναι λιγο τζογος τελικα;και πρεπει και εδω να ειμαστε ψυχραιμοι και να πηγαινουμε βασει λογικης;
Μολις γυρισα απο καταδρομικη σε Βικτωρια καροβαγκου. Εχω παθει σοκ με το ποσο μουναρος εινσι με βαση το γουστο μου. Δε την χορταινα. Φαινεται και αρκετα σοβαρη κοπελα, μακαρι να μεινει.
Ανεβασα κριτικη και περιμενω εγκριση
Μολις γυρισα απο καταδρομικη σε Βικτωρια καροβαγκου. Εχω παθει σοκ με το ποσο μουναρος εινσι με βαση το γουστο μου. Δε την χορταινα. Φαινεται και αρκετα σοβαρη κοπελα, μακαρι να μεινει.
Ανεβασα κριτικη και περιμενω εγκριση