Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Κανενα σχολιο για την Λιλη την καινουρια στιν βιλλα?

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
... ισως επειδη ηταν η 1η φορα μαζι της.

Εξαρτάται από το πότε, παλιά και σε μένα στο 30αρι ήταν εκπληκτική, πρόσφατα όμως ήταν πεσμένη αρκετά στο 30αρι

Την Τετάρτη, 1η φορά, 30άρι!

Μιλάμε για Αλέν Ντελόν...  :birdman:

Α και δεν μου φάνηκε και πολύ πεσμένη...( Δεν την έχω ξαναδοκιμάσει βέβαια, αλλά μιλάω σε σχέση με τον ανταγωνισμό)

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Διαβασε λιγο πιο πανω, εδωσα live περιγραφη, δε μπηκα ομως, δε με εφτιαξε

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Χαχαχα....παλικαρια σφαζονται για το φιλι της Νατασσας  :2funny: :2funny: :2funny:

πάντως να ξέρεις ότι οι "εμφανίσιμοι" είναι πολλοί περισσότεροι από ότι νομίζεις και πως ακόμα και αυτοί για το 99,9% των περιπτώσεων είναι για τις κοπέλες απλά "πελάτες".
+1000...

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Βρεθηκα στην περιοχη ψιλοτυχαια
βλεπω ενα μικρο πιπινακι με ροζ σορτσακι να κανει βολτα με το μικρο σκυλακι τις
τι στον πουτσο λεω εδω βρηκε να τον κανει βολτα? υποπτον!και πραγματι μετα απο μερικα μετρα το νεαρο ξεκωλακι μπαινει στο Ανδρέου Γεωργίου 50 !

περναω απο βιλα πριβε η μαντυ(λαρα) ενταξει εχει απιστευτο κορμι που βλεπεις μονο σε χορευτριες σε μαγαζια και ουτε ειναι στα τοπ απο αυτο το θεμα επισης και πολυ καλη συμπεριφορα εφυγα και ηταν απιστευτα ευγενικη οχι σαν κατι αλλες πχ μιραμπελα που σε αρχιζουν στα μπινελικια
2++ απο μενα για σωμα συμπεριφορα
αα το πομολο ακομα δεν το φτιαξανε :tickedoff: :2funny:

μετα περασα να τσεκαρω το πιπινακι που ειχα πετυχει απ εξω ανεβαινω τις σκαλες στο ανδ γεωργ 50 καλα μου βγηκε η γλωσσα αλλα μεσα πολυ χλιδα ολοκληρο home cinema στο σαλονι και μου φανηκε οτι επικοινωνει με το διπλανο σαν χωροι?? :think:
γιατι η υποψια μου μεγαλωσε οτι η κοπελα που βγηκε δεν μου πολυεμοιαζε με αυτην που πετυχα πριν λιγο απ εξω
μονικα ξανθια ψιλογεματουλα μ φανηκε με ιχνη κυταριτιδας

ερως 16 εκει ηθελα βασικα να παω για νατασσα αλλα εφαγα ακυρακι ηταν ρεββεκα ξανθια βγηκε με τα βυζια εξω οπου εχει πανω τους διπλα ενα τατουαζ και ωραιο κωλαρακι αξιογαμησι σαν εμφανιση αλλα ειχα παει για αλλο στοχο

φευγοντας πετυχαινω ενα μελαχρινο καβλακι απο πισω μου,σκεφτηκα να παω στην ψυχρα να την ρωτησω σε ποιο δουλευει αλλα λεω ασε μην ειναι απλα τυχαια εκει και ξεφτυλιστουμε :cheesy:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Περασα προχθες το βραδυ απο villa erotica, να δω την Λιλυ.  Απο φατσα φαινεται εντελως λαζοντοιτς, με κατι σαγονια σα του καρχαρια. Επισης εμφανισιακα θα την ελεγα milf αν την εβλεπα εξω, παντως 28 που λεει στο αλλο δεν ειναι με την καμια. Επισης οι φωτογραφιες πρεπει να ειναι προ 10ετιας, μου φανηκε πολυ πιο πλαδαρο το κορμι της, και το βυζι ψιλοκρεμαστο, καμια σχεση. Ολα αυτα απο το σαλονι, δε μπηκα, την εκανα για αλλου.  

Παιδιά η Λίλλυ από τις βίλλες τεστάρίστηκε... Ψήνομαι γι αυτό ρωτάω. Μου είπαν ότι θα μονιμοποιηθεί.

Κανενα σχολιο για την Λιλη την καινουρια στιν βιλλα?

Περί Λίλυς λοιπόν,  εγώ την έχω δοκιμάσει ένα χρόνο και βάλε πέρσι τέτοιον καιρό περίπου στην Αθήνα στο Κηφισού 30, ήταν για μένα το απωθημένο μου μέσα από τις φωτογραφίες της καθότι έχει το σωματότυπο που γουστάρω σε μια γυναίκα, νταρντάνα , ψηλή, σίγουρα η άφιξη της θα συζητηθεί, στην Αθήνα έπαιρνε 50 (τόσα είχα δώσει και εγώ τότε), οι κριτικές της πολλές και αμφιλεγόμενες, είναι γερμανίδα με ότι το θετικό και αρνητικό συνεπάγεται γι΄ αυτό, διαβάστε την κριτική μου και θα καταλάβετε, φυσικά υπάρχουν πολλές για αυτήν στο Κηφισού 30 και το Πειραιώς 193  ;)

Η τελευταία φράση της κριτικής μου ήταν προφητική  :sunglasses:

Εγώ λέω να αξιοποιήσω μια πληροφορία της μπουρδελοκατάστασης, ελπίζω τουλάχιστον, τα νεα το βραδάκι  :birdman:

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
..που ειναι ο Al Kavlone, εκανε καταδρομικη προς Γιαννιτσα...?? :think:
[/quote]

Οχι καραμαν δεν πηγα τελικα Γιαννιτσα,με απετρεψαν κατι φιλοι απο εδω επειδη ηθελα να παω και βεροια μαζι να το κανω σαν εκδρομη μου ειπαν οτι δεν αξιζει κατι κι ετσι δε ρισκαρα να καψω αδικα βενζινη.Εκανα ομως καταθεση την παρασκευη το βραδυ στην Ιζαμπελα την καινουρια στο τσιρκο και ηταν πετυχημενη.Εχω ανεβασει και κριτικη...

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Τον εριξα στην Νατασσα στο Ερως. Το μαγαζι παρατημενο, τα δωματια μυριζαν μουχλα, τα σεντονια βρωμερα, ολο το πηδημα το εκανα στα ορθια. Η νατασα καλη, αλλα με το 30αρι δεν την βλεπω να αποδιδει πολυ. π.χ δεν εκανε γλωσσοφιλα που γενικοτερα κανει, και δεν ειναι να πεις οτι δεν εκανε με εμενα λογω εμφανισης η κατι τετοιο γιατι με εμενα εχουν κανει πολλες που γενικοτερα δεν εχουν κανει με κανεναν. anyway
το μαγαζι ειναι τεραστιο ok ,εχουν ριξει χρημα ,αλλα η καθαριστρια εχει να πατησει κατι χρονια μεσα..την τελευταια φορα που ξαπλωσα στο κρεβατι με ειχε πιασει τρελη φαγουρα μετα...
γλωσσοφιλα κανει και στο 30ρι..με εμενα πηγε να κανει και το απεφυγα.φυσικα ηξερα οτι στο προγραμμα της εχει γυμνα τσιμπουκια γι'αυτο.αλλιως ποιος θα αντισταθει σε αυτη τη γκομενα...
Φιλικη ερωτηση τωρα..μπορεις να φιλισεις γκομενα που πριν απο σενα εγλυφε ενα αλλο πουτσο και ξεπλενοντας το στομα της με Listerine νομιζει οτι εκανε κατι?
φιλικα παντα..

Επισκέπτης
Επιτέλους Ρεβέκα, ευχαριστώ το φίλο για την πληροφορία. Σούπερ η Ρεβέκα παίζει να δουλέψει κ άλλες μέρες πρωινή. Το κωλαράκι της κ το δέρμα της oscar. Στο δωμάτιο ΑΡΙΣΤΗ!

sprite3

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καμια προταση για καταθεση σημερα μαγκες? Εξυπηρετικη στο δωματιο να ειναι κι ας μην ειναι μουναρα (εξαιρειται ιζαμπελα  :2funny:)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Εγώ λέω να αξιοποιήσω μια πληροφορία της μπουρδελοκατάστασης, ελπίζω τουλάχιστον, τα νεα το βραδάκι  :birdman:

Επιτέλους Ρεβέκα, ευχαριστώ το φίλο για την πληροφορία. Σούπερ η Ρεβέκα παίζει να δουλέψει κ άλλες μέρες πρωινή. Το κωλαράκι της κ το δέρμα της oscar. Στο δωμάτιο ΑΡΙΣΤΗ!

Χαχαχα…..και εγώ αυτή την πληροφορία πήγα να αξιοποιήσω και την πάτησα, ναι κύριοι μιλάμε για κάζο όχι αστεία, και ύστερα λέμε να τούτος έγραψε την τάδε κριτική πήγα εγώ και έφαγα φόλα, τι να λέμε τώρα, με την κοπέλα συναντήθηκα μία και μοναδική φορά τον περσινό Οκτώβρη, μιλάμε ήταν ένα όνειρο, τι γλωσσόφιλα, τι προκαταρκτικά, ηφαίστειο σκέτο , ένα από τα καλύτερα μου περσινά γαμήσια είχα ρίξει και μάλιστα σε μια χρονιά ιδιαίτερα επιτυχημένη.
Πάω σήμερα, εκμεταλλευόμενος την πληροφορία του Στέλιου, περιμένω στο σαλόνι, η τσατσα μου τα μασούσε, λέω από μέσα μου τι μαλακίες μας λέει, ξεπετάει τον προηγούμενο σε 6 λεπτά, θα έτυχε λέω πολύ καυλωμένος ο συναγωνιστής, μουρχεται εκείνη τη στιγμή η μουτρωμένη φάτσα του συναθλητή που έβγαινε την ώρα που έμπαινα στο μπουρδέλο, δεν πτοούμε, δίνω 30 και μπαίνω μέσα, έρχεται η μικρή με υφάκι, πάω να την αγκαλιάσω στα όρθια, τρίπλα και πέφτει στο κρεβάτι, μηδέν προκαταρκτικά, πίπα της πλάκας, μη πονάω έτσι, δεν μπορώ πισωκολητά, δώσε μου αλλά 20 ευρώ να με χύσεις στη κοιλιά, ξεπετατζού μιλάμε έγινε η μικρή, χρόνια είχα να ζήσω τέτοιο πράγμα, τελείωσα με το ζόρι στο 8λεπτοκαι μετάνιωσα, έπρεπε να την είχα στείλει και να είχα φύγει, μέχρι να ντυθώ και να βγω από το δωμάτιο στο 3λετπο είχε ξεπετάξει και τον επόμενο, κάνει κάποια ρεπό της Νατάσσας, προσοχή είναι πανέμορφο πλάσμα, εξεπλάγην αρνητικά, έπρεπε να το είχα καταλάβει αλλά η αλαζονεία και ο εγωισμός δεν με άφησαν, νόμιζα ότι ήξερα τα πάντα, αλλά πιάστηκα αδιάβαστος, ήμουν απρόσεκτος και την πάτησα,  :headbang: :headbang: :headbang: δεν φταίει η κοπέλα, φταίω εγώ, είχα δει όλα τα σημάδια αλλά δεν έδωσα σημασία, καλά να πάθω, ας πρόσεχα, παρόλα αυτά όποιος είναι φορτωμένος με 15ημερη αποχή από το sex και ικανός να τελειώσει σε 45 sec ας την επισκεφθεί θα περάσει καλά, είναι πλάσμα μοναδικής ομορφιάς, λουκουμαδάκι…..

sprite3

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Γι αυτο ρε gameover δωσε καμια καλη πληροφορια να τεντωσουμε λιγο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γιαυτο αγαπαμε γκειμοβερ....αναλυει και την αποτυχια επιστημονικα και με επιχειρηματα.....εδω μου θυμιζει λιγο τον χρησταρα στο στοιχηματικο θρεντ που οταν χανει σημειο τα ριχνει στον εαυτο του και την απληστια του παιχτη/τζογαδορου εν γενει.....ρε μπας και το μπουρδελιζειν ειναι λιγο τζογος τελικα;και πρεπει και εδω να ειμαστε ψυχραιμοι και να πηγαινουμε βασει λογικης; :grin:
δεν φταίει η κοπέλα, φταίω εγώ, είχα δει όλα τα σημάδια αλλά δεν έδωσα σημασία, καλά να πάθω, ας πρόσεχα, παρόλα αυτά όποιος είναι φορτωμένος με 15ημερη αποχή από το sex και ικανός να τελειώσει σε 45 sec ας την επισκεφθεί θα περάσει καλά, είναι πλάσμα μοναδικής ομορφιάς, λουκουμαδάκι…..

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
γιαυτο αγαπαμε γκειμοβερ....αναλυει και την αποτυχια επιστημονικα και με επιχειρηματα.....εδω μου θυμιζει λιγο τον χρησταρα στο στοιχηματικο θρεντ που οταν χανει σημειο τα ριχνει στον εαυτο του και την απληστια του παιχτη/τζογαδορου εν γενει.....ρε μπας και το μπουρδελιζειν ειναι λιγο τζογος τελικα;και πρεπει και εδω να ειμαστε ψυχραιμοι και να πηγαινουμε βασει λογικης; :grin:

Η ζωή γενικά σε όλες τις μορφές αν το καλοσκεφτείς ένας τζόγος είναι, ρισκάρεις, παίζεις, κερδίζεις ή χάνεις δεν έχει και τόση σημασία, σημασία έχει ότι έπαιξες και αν παίζεις κάποια στιγμή θα σου βγει και σε καλό, και όταν κάνεις ταμείο στο τέλος θα πρέπει να έχεις τη δύναμη να είσαι αφαιρετικός, να θυμάσαι δηλαδή τα καλά και να ξεχνάς τα ανάποδα, πάντοτε με ψυχραιμία, με διάθεση καλή, η ζωή δεν είναι μόνο επιτυχίες, θα ήταν πολύ ανούσια, και αυτό που μένει στα σίγουρα είναι οι θύμισες, οι καλές, αυτές που θα σου δώσουν τη δύναμη να κάνεις και την υπέρβαση, που αν την πιστέψεις θα σου βγει  :grin: :grin: :grin:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Respect!!!!  :rockon:  :rockon:  :rockon:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Φαινοτανε λιγο "μαγκιορισα" στο σαλοναρισμα η ρεβεκκα και συνηθως(οχι παντα) αυτο δεν ειναι καλο για τις επιδοσεις εντος

Επισκέπτης
:o :o

Αλλη το πρωί αλλή το βράδυ όπως έλεγε και η σείρα. Εγώ πέρασα υπέροχα παιδιά πάντως. Σε κριτική έβαζα 10 άνετα τελείως GFE και στο τέλος είδικα GFE στο τετράγωνο!

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Μολις γυρισα απο καταδρομικη σε Βικτωρια καροβαγκου. Εχω παθει σοκ με το ποσο μουναρος εινσι με βαση το γουστο μου.  Δε την χορταινα. Φαινεται και αρκετα σοβαρη κοπελα, μακαρι να μεινει.

Ανεβασα κριτικη και περιμενω εγκριση

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Μολις γυρισα απο καταδρομικη σε Βικτωρια καροβαγκου. Εχω παθει σοκ με το ποσο μουναρος εινσι με βαση το γουστο μου.  Δε την χορταινα. Φαινεται και αρκετα σοβαρη κοπελα, μακαρι να μεινει.

Ποια ειναι αυτη φιλε?νεο αιμα?
Εκει στην κοροβαγκου μονο βιλλα δεν εχει,αν δεν κανω λαθος?

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Μολις γυρισα απο καταδρομικη σε Βικτωρια καροβαγκου. Εχω παθει σοκ με το ποσο μουναρος εινσι με βαση το γουστο μου.  Δε την χορταινα. Φαινεται και αρκετα σοβαρη κοπελα, μακαρι να μεινει.

Επιβεβαιώνω ότι πρόκειται για πολύ ωραίο μουνί...

Επειδή είχα ανάγκη για άδειασμα, τσιγκουνεύτηκα τα 40 κι έδωσα τα 25 στη Μιρέλλα...
Κάπως μονότονη μου φάνηκε αυτήν τη φορά. Καλή αλλά μέχρι εκεί. Χρειάζεται μόνο λίγο φαντασία παραπάνω,
γιατί αντικειμενικά είναι πολύ ωραίο κορίτσι.
Δεν παύει εννοείται να είναι το απόλυτο VFM στη πόλη αυτή τη στιγμή!

edit: Να επιβεβαιώσω επίσης τα λεγόμενα του συναθλητή για την Λίλλυ... Καμία σχέση με τις φώτο!
Τουλάχιστον 5ετίας οι φωτογραφίες. Κι απο πρόσωπο άστα να πάνε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom