You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)
Παιδια καλημερα.ηθελα να ρωτησω κατι,τελειως
Απο περιεργια και μονο ρωταω και επειδη ειχαμε με ενα φιλο μια κουβεντα.
Ας πουμε οτι σε ενα στουντιο το απλο ειναι 30€.μηπως ξερετε κατα προσεγγιση ποσα πανε στην κοπελα ποσα στον ιδιοκτητη και αν εχει μερος απ αυτα η τσατσα;
Ας πουμε οτι σε ενα στουντιο το απλο ειναι 30€.μηπως ξερετε κατα προσεγγιση ποσα πανε στην κοπελα ποσα στον ιδιοκτητη και αν εχει μερος απ αυτα η τσατσα;
Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Παιδια καλημερα.ηθελα να ρωτησω κατι,τελειως
Σκέφτεσαι να επενδύσεις τύπε?
Κανά τάληρο πάει σίγουρα στη τσατσά...
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Επιβεβαιώνω ότι πρόκειται για πολύ ωραίο μουνί...
Επειδή είχα ανάγκη για άδειασμα, τσιγκουνεύτηκα τα 40 κι έδωσα τα 25 στη Μιρέλλα...
Κάπως μονότονη μου φάνηκε αυτήν τη φορά. Καλή αλλά μέχρι εκεί. Χρειάζεται μόνο λίγο φαντασία παραπάνω,
γιατί αντικειμενικά είναι πολύ ωραίο κορίτσι.
Δεν παύει εννοείται να είναι το απόλυτο VFM στη πόλη αυτή τη στιγμή!
edit: Να επιβεβαιώσω επίσης τα λεγόμενα του συναθλητή για την Λίλλυ... Καμία σχέση με τις φώτο!
Τουλάχιστον 5ετίας οι φωτογραφίες. Κι απο πρόσωπο άστα να πάνε...
Χθες βγαινοντας λεω στην τσατσα καλα εχετε καν και καν φωτογραφιες, και δεν εχετε βγαλει αυτη;;; Λεει περιμενουμε το αφεντικο να κανονισει φωτογραφιση. Επισης τους ειπα μην τυχον και ειναι καλοκαιρινη αφιξη ισα ισα να καλυψει τις αδειες απο τις αλλες... Απο κατι Καρλες, Λιλες, Σανταλονταλικες και Ντελιες ειναι σε αλλο επιπεδο αυτη.
Αν ειχα λεφτα να επενδυσω σε αυτον τον τομεα, μ αυτα που διαβαζω καιρο εδω μεσα θα χα κανει ενα στουντιο που δε θα υπηρχε δευτερο.μιλαω για τα κοριτσια που θα ειχα.ασε που θα βρισκα και ακρη καπως να μπορουσαν να δουλεψουν και κοπελες μαζι.τι δηλαδη;δεν υπαρχουν κενα στον νομο ή καποια τρικ;ο αλλος που εχει τα τριδυμα τι κοιμαται ακομα δεν μπορω να καταλαβω;μεχρι και υπογειο περασμα που να βγαινει κατευθειαν στο δωματιο θα ειχα κανει.στο θεμα μου παντως η τσατσα πρει να ναι με ποσοστα οπως και η κοπελα βεβαια.αλλιως γιατι να χει τετοιο ζηλο;κανα δεκαπενταει να παιρνει ο ιδιοκτητης κανα δεκαρι η κοπελα και κανα ταληρο φιλε οπως ειπες να παιρνει η τσατσα.εται λεω εγω.Σκέφτεσαι να επενδύσεις τύπε?
Κανά τάληρο πάει σίγουρα στη τσατσά...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ειπαμε τα λεφτα ειναι μισα/μισα κοπελα μαγαζι και υπηρεσια και φυλακας παιρνουν μεροκαματο αλλα απο την κοπελα.....οχι απο τον ιδιοκτητηΑν ειχα λεφτα να επενδυσω σε αυτον τον τομεα, μ αυτα που διαβαζω καιρο εδω μεσα θα χα κανει ενα στουντιο που δε θα υπηρχε δευτερο.μιλαω για τα κοριτσια που θα ειχα.ασε που θα βρισκα και ακρη καπως να μπορουσαν να δουλεψουν και κοπελες μαζι.τι δηλαδη;δεν υπαρχουν κενα στον νομο ή καποια τρικ;ο αλλος που εχει τα τριδυμα τι κοιμαται ακομα δεν μπορω να καταλαβω;μεχρι και υπογειο περασμα που να βγαινει κατευθειαν στο δωματιο θα ειχα κανει.στο θεμα μου παντως η τσατσα πρει να ναι με ποσοστα οπως και η κοπελα βεβαια.αλλιως γιατι να χει τετοιο ζηλο;κανα δεκαπενταει να παιρνει ο ιδιοκτητης κανα δεκαρι η κοπελα και κανα ταληρο φιλε οπως ειπες να παιρνει η τσατσα.εται λεω εγω.
εκτος αν κοπελα και ιδιοκτητης συμπιπτουν ή αν η κοπελα δουλευει συμφωνημενα με ημερησιο'' ενοικιο ''
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Σαν νέο παλικάρι που είσαι θα πάρεις από τις 12:00 ( πάντα πρωινά ) βόλτα όλα τα μαγαζιά του Μύλου και πίστεψε με σίγουρα θα βρεις τουλάχιστον τρία αξιόλογα Μιλφάκια για τις ορέξεις σου…Καλημερα μαγκες. εχουμε τιποτα καλο σε milf???
Ευχαριστω gl.ειπαμε τα λεφτα ειναι μισα/μισα κοπελα μαγαζι και υπηρεσια και φυλακας παιρνουν μεροκαματο αλλα απο την κοπελα.....οχι απο τον ιδιοκτητη
εκτος αν κοπελα και ιδιοκτητης συμπιπτουν ή αν η κοπελα δουλευει συμφωνημενα με ημερησιο'' ενοικιο ''
Cecell
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 1.015
- Πόντοι
- 4.525
αν δεν κανω λαθος και θυμαμαι καλα η αδεια ειναι για μια κοπελα σε μαγαζι σε καθε βαρδια. Οσα λειτουργουν με2 η 3 ας πουμε δεν εχουν αδεια.Αν ειχα λεφτα να επενδυσω σε αυτον τον τομεα, μ αυτα που διαβαζω καιρο εδω μεσα θα χα κανει ενα στουντιο που δε θα υπηρχε δευτερο.μιλαω για τα κοριτσια που θα ειχα.ασε που θα βρισκα και ακρη καπως να μπορουσαν να δουλεψουν και κοπελες μαζι.τι δηλαδη;δεν υπαρχουν κενα στον νομο ή καποια τρικ;ο αλλος που εχει τα τριδυμα τι κοιμαται ακομα δεν μπορω να καταλαβω;μεχρι και υπογειο περασμα που να βγαινει κατευθειαν στο δωματιο θα ειχα κανει.στο θεμα μου παντως η τσατσα πρει να ναι με ποσοστα οπως και η κοπελα βεβαια.αλλιως γιατι να χει τετοιο ζηλο;κανα δεκαπενταει να παιρνει ο ιδιοκτητης κανα δεκαρι η κοπελα και κανα ταληρο φιλε οπως ειπες να παιρνει η τσατσα.εται λεω εγω.
Cecell
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 1.015
- Πόντοι
- 4.525
καλα θυμαμαι δηλαδη 1 κοπελα ανα βαρδια. Κριμα xDΟ νόμος λέει ότι μπορούν και δύο κοπέλες να εργάζονται στον ίδιο οίκο ανοχής αλλά σε διαφορετικές ώρες
Παρακάτω και ο σχετικός νόμος
Argiris_25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η Μικαελα απο βιλλες θα επιστρεψει? ξερει καποιος να μας πει? κριτικες δεν εχω βρει για την κοπελα παντως..
σωστα.μαγαζι κοπελα μισα μισα.ο φυλακας συνηθως εχει και οσα μαγαζια ειναι εκει κοντα..ειπαμε τα λεφτα ειναι μισα/μισα κοπελα μαγαζι και υπηρεσια και φυλακας παιρνουν μεροκαματο αλλα απο την κοπελα.....οχι απο τον ιδιοκτητη
η τσατσα σε μερικα μαγαζια παιρνει ποσοστο 10% αλλα συνηθως ειναι με μεροκαματο απο την κοπελα που κειμενεται αναλογα με τις δουλειες...
Επισκέπτης
Βραδυνή δουλεύει η Χριστίνα απ'όσο ξέρω, δηλαδή από τις 8μμ και μετά τη βρίσκεις..
SHREKOYLHS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Η Μικαελα απο βιλλες θα επιστρεψει? ξερει καποιος να μας πει? κριτικες δεν εχω βρει για την κοπελα παντως..
Για το αν θα επιστρέψει δεν γνωρίζω ... αλλά για κριτικές ... υπάρχουν αρκετές, αλλά όχι ως Μικαέλα ... Ως Μικαέλα υπάρχει μια (δικιά μου ) στο στούντιο της Κοροβάγκου.
SHREKOYLHS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Η ζωή γενικά σε όλες τις μορφές αν το καλοσκεφτείς ένας τζόγος είναι, ρισκάρεις, παίζεις, κερδίζεις ή χάνεις δεν έχει και τόση σημασία, σημασία έχει ότι έπαιξες και αν παίζεις κάποια στιγμή θα σου βγει και σε καλό, και όταν κάνεις ταμείο στο τέλος θα πρέπει να έχεις τη δύναμη να είσαι αφαιρετικός, να θυμάσαι δηλαδή τα καλά και να ξεχνάς τα ανάποδα, πάντοτε με ψυχραιμία, με διάθεση καλή, η ζωή δεν είναι μόνο επιτυχίες, θα ήταν πολύ ανούσια, και αυτό που μένει στα σίγουρα είναι οι θύμισες, οι καλές, αυτές που θα σου δώσουν τη δύναμη να κάνεις και την υπέρβαση, που αν την πιστέψεις θα σου βγει
Αγαπητέ gameover δεν βρίσκω ούτε κόμμα που να μην συμφωνώ με τα γραφόμενά σου ... απλά θα συμπληρώσω ότι το παιχνιδι της ζωής θέλει Υπομονή και Επιμονή (μαζί με την ψυχραιμία) και δεν χρειάζεται να περιμένουμε να κάνουμε "ταμείο" ... αλλά να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή μας σε αυτό το "παιχνίδι" της μικρής αλλά όμορφης ζωής.
καλησπερα στη παρεα>..
καποια κοπελα που να ΜΗΝ κανει ακαποτα-γυμνα τσιμπουκια και να ΜΗΝ αφηνει γλυφωμουνια υπαρχει αυτον τον καιρο?
καθε πληροφορια ευπροσδεκτη..
(ενα φεγγαρι ηταν μια Στεφανία στο ΦΡιξου 15 που ελεγε οτι ηταν Ιταλιδα ενω ηταν Ρουμανα αλλα δεν την εχω συναντησει εδω και καιρο..)
καποια κοπελα που να ΜΗΝ κανει ακαποτα-γυμνα τσιμπουκια και να ΜΗΝ αφηνει γλυφωμουνια υπαρχει αυτον τον καιρο?
καθε πληροφορια ευπροσδεκτη..
(ενα φεγγαρι ηταν μια Στεφανία στο ΦΡιξου 15 που ελεγε οτι ηταν Ιταλιδα ενω ηταν Ρουμανα αλλα δεν την εχω συναντησει εδω και καιρο..)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 34K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις