ωχ ωχ ωχ...πάει η αποζημίωση αδερφέ κάραμαν!!!
Ποια αποζημιωση, εδω βαλαμε χερι και στην καρτα.!!!!!!!!!!
Γυρισα απο ενα ξεφρενο 3ημερο στην Χαλκιδικη, φυσικα ΔΕΝ γαμησα εκει.!!
...αλλα προμελετησα, καταθεση πριν φυγω και καταθεση πριν λιγο....2 ονοματα... κυριακη πρωι....Σοφια 26ης Οκτωβρη 35Α....απλα ολα τα λεφτα.!! δεκτικη σε ολα προσχαρη χαμογελαστη, την ερωτευτηκα, της προτεινα να την παρω μαζι μου χαλκιδικη αλλα εφαγα πορτα.!!!
και πριν κανα 2ωρο.....Βικτωρια απο Βιλες, απλα ΜΟΥΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑ.!!
........Τελος...Λεφτα υπηρχαν.......
Περίεργο που δεν σου έκανε τπτ από προκαταρκτικά πάντως..εμένα 2/2 ήταν κομπλε
Τιποτα ξεροσφυρι, με το που μπηκε καυτευθειαν στα γονατα ανα χειρας την καποτα...προσπαθησα να την χαμουρεψω, αλλα ηταν παγωτο, και το παρατησα.....αλλα απο βυζι απλα τελειο.!
Περασα προχθες το βραδυ απο villa erotica, να δω την Λιλυ. Απο φατσα φαινεται εντελως λαζοντοιτς, με κατι σαγονια σα του καρχαρια. Επισης εμφανισιακα θα την ελεγα milf αν την εβλεπα εξω, παντως 28 που λεει στο αλλο δεν ειναι με την καμια. Επισης οι φωτογραφιες πρεπει να ειναι προ 10ετιας, μου φανηκε πολυ πιο πλαδαρο το κορμι της, και το βυζι ψιλοκρεμαστο, καμια σχεση. Ολα αυτα απο το σαλονι, δε μπηκα, την εκανα για αλλου. Τον εριξα στην Νατασσα στο Ερως. Το μαγαζι παρατημενο, τα δωματια μυριζαν μουχλα, τα σεντονια βρωμερα, ολο το πηδημα το εκανα στα ορθια. Η νατασα καλη, αλλα με το 30αρι δεν την βλεπω να αποδιδει πολυ. π.χ δεν εκανε γλωσσοφιλα που γενικοτερα κανει, και δεν ειναι να πεις οτι δεν εκανε με εμενα λογω εμφανισης η κατι τετοιο γιατι με εμενα εχουν κανει πολλες που γενικοτερα δεν εχουν κανει με κανεναν. anyway
+1
Την ειδα και εγω το απογευμα, φατσα δεν μου αρεσε καθολου, το κορμι της δεν ηταν αυτο το τουμπανειδες που βγαζει στις φωτογραφιες, και για αυτο δεν μπηκα, ....την A class απο εξω την ειδες.??
Μολις γυρισα απο καταδρομικη σε Βικτωρια καροβαγκου. Εχω παθει σοκ με το ποσο μουναρος εινσι με βαση το γουστο μου. Δε την χορταινα. Φαινεται και αρκετα σοβαρη κοπελα, μακαρι να μεινει.
Ανεβασα κριτικη και περιμενω εγκριση
Φενεται εχουμε τα ιδια γουστα στις γκομενες...απλα μουναρα η Βικτωρια, δεν χορταινα να την βλεπω, την εχυσα ιεραποστολικα μονο και μονο για να την βλεπω... + οτι εχει ενα ωραιο φυσικο απλο βυζακι που μετραει....