Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 82 άτομα (3 μέλη και 79 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Η Ρενάτα έχει εκπληκτικό βύζο.

Δινεις εγγριση για σπερματοαδειασμα.??  :think:

Που να παω γμτ.!!  :huh: δεν εχουμε καθολου επιλογες...... :headbang:  να παω παλι Βερονικα δουλευει.?? Η Λιλη η καινουρια που εχει βυζαρες, ειναι μεχρι της 8 το απογευμα....αν δεν πεσει το σκοταδι δεν βγενω εξω εχω ευαισθητη επιδερμιδα.!!  :2funny: ...η Γιουλη που ηθελα ειναι κοπανησμενη....θα ειναι καμια βυζαρου απο αυτες τις καινουριες εκει.??  :think:

..που ειναι ο Al Kavlone, εκανε καταδρομικη προς Γιαννιτσα...?? :think:

Επισκέπτης
Καραμαν πάνε Ρενάτα θα ευχαριστηθείς βυζάρες. Κάνει κ καυλωτικά προκαταρκτικά κάτι που σπανίζει πλέον.

Η επιχείρηση Μαρίνα είναι τελείως false alarm, καμία σχέση τα βυζιά της με 3-4, είναι γύρω στο 2, είναι κάπως σπασμένη στο πρόσωπο κ το σώμα της δεν είναι γενικά κάτι το αξιοπρόσεκτο. Τοπ βυζί στην περιόδο άνετα παραμένει η Ρενάτα. Η Μαρίνα δούλευε στο Σ8 πρωινή.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Καραμαν πάνε Ρενάτα θα ευχαριστηθείς βυζάρες. Κάνει κ καυλωτικά προκαταρκτικά κάτι που σπανίζει πλέον.

Η επιχείρηση Μαρίνα είναι τελείως false alarm, καμία σχέση τα βυζιά της με 3-4, είναι γύρω στο 2, είναι κάπως σπασμένη στο πρόσωπο κ το σώμα της δεν είναι γενικά κάτι το αξιοπρόσεκτο. Τοπ βυζί στην περιόδο άνετα παραμένει η Ρενάτα. Η Μαρίνα δούλευε στο Σ8 πρωινή.

Την εβαλα σε λιστα προτεραιοτητας την Ρενατα, σημερα το βραδυ θα τακτοποιηθει το θεμα, την εχω δει σε μια γυρα που ειχα κανει, ειναι λιγο ψιλομπαζακι, αλλα μερικες φορες αυτα ειναι εκπληξη...!! ...εχω και στην σκεψη μου και την μιλφαρα την Αναστασια...λες να κανω την υπερβαση και να παω σε μιλφ.?? :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Την εβαλα σε λιστα προτεραιοτητας την Ρενατα, σημερα το βραδυ θα τακτοποιηθει το θεμα,

Αποστολη εξετελεστει...συμπερασμα, η Ρενατα ειναι μια κοπελιτσα με ποιασηματακια, αν και δεν ρωτησα απο που ειναι για αλβανοφατσα την εκοψα, επιδερμιδα πολυ καλη απαλη, απο βυζι εχει πρωτης ποιοτητας φυσικη βυζαρα, μοιαζουν αρκετα με της εβελινας, αλλα ποιο στητο και ποιοτικοτερο...στα του δωματιου, μετρια καταθεση, δεν τιμισε τα 30€ του απλου προγραμματος αν και δεν ειπε οχι σε τιποτα, προκαταρτικα δεν προσφερε, η πιπα της ανουσια...γενικες γραμμες δεν προτεινετε για απλα προγραμματα, δεν εχω σκοπο να μαθω τι κανει στα μεγαλυτερα, γιατι πολυ απλα ΔΕΝ πληρωνω.!  :2funny: αλλα για μια φορα μονο και μονο για το υπεροχο βυζοστηθος της προτεινετε....

...παμε για αλλα..........

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095

Επισκέπτης
Περίεργο που δεν σου έκανε τπτ από προκαταρκτικά πάντως..εμένα 2/2 ήταν κομπλε :huh:

Rantis

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά η Λίλλυ από τις βίλλες τεστάρίστηκε... Ψήνομαι γι αυτό ρωτάω. Μου είπαν ότι θα μονιμοποιηθεί. Η πιο πρόσφατη επίσκεψη ήταν στην Άντζελα η οποία στον αγώνα είναι πολύ καλή με 2 μείον: βυζί πλακέ και γρι ελληνικά τπτ.

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601

xsst26

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους....γνωριζει κανεις αν η αντριαννα βρισκεται στην θεσ/νικη???ειδα μια σημερα καπου εκτος που τις εμοιαζε και ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια πληροφορια...πρεπει να ηταν μαζι με την ντελια

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
αφροδιτη στην κωλλετη διακοπες στη θεση της ηταν η ιζαμπελλα χτες το ιδιο και η εφη στη θεση της ηταν μια γκρετα νομιζω. Τελικα κατεθεσα νατασσα στο ερως.
Αυτές θα πήγανε διακοπές μαζί. Είναι πακέτο...

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα παιδες

εχετε να προτεινετε καμια καλη Milf?

ευχαριστω

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Περασα προχθες το βραδυ απο villa erotica, να δω την Λιλυ.  Απο φατσα φαινεται εντελως λαζοντοιτς, με κατι σαγονια σα του καρχαρια. Επισης εμφανισιακα θα την ελεγα milf αν την εβλεπα εξω, παντως 28 που λεει στο αλλο δεν ειναι με την καμια. Επισης οι φωτογραφιες πρεπει να ειναι προ 10ετιας, μου φανηκε πολυ πιο πλαδαρο το κορμι της, και το βυζι ψιλοκρεμαστο, καμια σχεση. Ολα αυτα απο το σαλονι, δε μπηκα, την εκανα για αλλου.  Τον εριξα στην Νατασσα στο Ερως. Το μαγαζι παρατημενο, τα δωματια μυριζαν μουχλα, τα σεντονια βρωμερα, ολο το πηδημα το εκανα στα ορθια. Η νατασα καλη, αλλα με το 30αρι δεν την βλεπω να αποδιδει πολυ. π.χ δεν εκανε γλωσσοφιλα που γενικοτερα κανει, και δεν ειναι να πεις οτι δεν εκανε με εμενα λογω εμφανισης η κατι τετοιο γιατι με εμενα εχουν κανει πολλες που γενικοτερα δεν εχουν κανει με κανεναν. anyway

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
...και δεν ειναι να πεις οτι δεν εκανε με εμενα λογω εμφανισης η κατι τετοιο γιατι με εμενα εχουν κανει πολλες που γενικοτερα δεν εχουν κανει με κανεναν...
σιγά παίχτη χαλάρωσε

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Η νατασα καλη, αλλα με το 30αρι δεν την βλεπω να αποδιδει πολυ. π.χ δεν εκανε γλωσσοφιλα που γενικοτερα κανει, και δεν ειναι να πεις οτι δεν εκανε με εμενα λογω εμφανισης η κατι τετοιο γιατι με εμενα εχουν κανει πολλες που γενικοτερα δεν εχουν κανει με κανεναν. anyway

Με εμένα έκανε με 30άρι... Λες να είμαι πιο ωραίος??? :grin:

edit: Μάλλον πήρα το θλιμμένο ύφος που έχω στο avatar?  :2funny:

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
σιγά παίχτη χαλάρωσε

που λεει ο λογος ρε παιδι μου, καταλαβες τι λεω. Γενικα εχω κανει γλωσσοφιλα με γκομενες που δεν εχουν ακουστει οτι κανουν, εχω παρει κινητα στις 2-3 φορες που τις πηδηξα,  αντικειμενικα δεν ειμαι κανενας οτι να ναι. Τωρα αυτη γιατι δεν εκανε, δε ξερω, ισως δεν της αρεσαν τα μουτρα μου, ισως επειδη ηταν η 1η φορα μαζι της.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Με εμένα έκανε με 30άρι... Λες να είμαι πιο ωραίος??? :grin:

edit: Μάλλον πήρα το θλιμμένο ύφος που έχω στο avatar?  :2funny:
Εξαρτάται από το πότε, παλιά και σε μένα στο 30αρι ήταν εκπληκτική, πρόσφατα όμως ήταν πεσμένη αρκετά στο 30αρι, γενικά πάντως ακούγεται ότι δεν είναι η παλιά νατάσσα, όχι όμως πως δεν είναι πολύ καλή, και ίσως εξαρτάται σε τι φάση θα την βρεις, ήδωμεν......

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
τώρα καλύτερα το πήγες...
είναι περίεργη γενικά δεν έχει να κάνει με το απλό ή όχι...
εμένα την πρώτη φορά ήταν από τις χειρότερές μου
τη δεύτερη ήταν σαν να πήγαινα με τη γκόμενα μου
και τις δυο με απλό

πάντως να ξέρεις ότι οι "εμφανίσιμοι" είναι πολλοί περισσότεροι από ότι νομίζεις και πως ακόμα και αυτοί για το 99,9% των περιπτώσεων είναι για τις κοπέλες απλά "πελάτες".

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
που λεει ο λογος ρε παιδι μου, καταλαβες τι λεω. Γενικα εχω κανει γλωσσοφιλα με γκομενες που δεν εχουν ακουστει οτι κανουν, εχω παρει κινητα στις 2-3 φορες που τις πηδηξα,  αντικειμενικα δεν ειμαι κανενας οτι να ναι. Τωρα αυτη γιατι δεν εκανε, δε ξερω, ισως δεν της αρεσαν τα μουτρα μου, ισως επειδη ηταν η 1η φορα μαζι της.

Δεν είναι αυτό, σε μένα έκανε γλωσσόφιλα από την 1η φορά, είναι γεγονός ότι έγινε πιό τυπική τελευταία, και με ελαφρώς πεσμένη διάθεση, μακάρι να είναι παραδικό και να επανέλθει, και για να μην παρεξηγούμαι, το 30αρι το τιμά ακόμη και έτσι σε σχέση με άλλες κοπέλες, απλά μας είχε συνιθήσει αλλιώς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom