Al Kavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 11
Αυτη πρεπει νάναι....ε,,ρε τι έχει να γίνει
Είχε μήπως και κανα tatoo πεταλουδα πανω στο βυζί ?
Nομιζω ειχε ναι.....
Αυτη πρεπει νάναι....ε,,ρε τι έχει να γίνει
Είχε μήπως και κανα tatoo πεταλουδα πανω στο βυζί ?
την πατησες σαν πρωταρης..καλα με αυτην την σαβουρα βρηκες να πας?η κοπελα ειναι μπαζο εντελως και στο μυαλο.απορω πως την κραταει το αφεντικο της.εγω τις προαλλες την ρωτησα για τα προγραμματα της και καταλαβε πως δεν θα περασω και μου την ειπε.
Διαβαζε κριτικες απο κοπελες καθως και αυτο το τοπικ το οποιο ενημερωνετε καθημερινα σχεδον.
Να ενημερωσω οτι ξεπετα ειναι και μια Ντανιελα με τατου στο Αν Γεωργ.50.με κρατουσε το πουτσο απο τα αρχιδια για να νοιωσει ποτε θα τελειωσω!
Στην κατεχακη παιδες ποιες κοπελες τραγουδανε μηπως ξερουμε?
Κριμα και ετοιμαζομουν για sex show φαση.Μου ειπε η Χριστινα πως η Νορα ειναι ξαδερφη της και δουλευε κι αυτη στο sol.Την εκθειασε αρκετα και ειπε πως πρεπει να δοκιμαστει κι αυτη.Χριστινα σημερα ρεπο..!! >
αυριο απογευμα δουλευει, λεει η αλοδαπη υπερεσια...αν και δεν με επεισε, εδειξε να μην ειναι σιγουρη...
μια Νορα τωρα δουλευει... ...Ν.Ουρανου 1Α.
Κριμα και ετοιμαζομουν για sex show φαση.Μου ειπε η Χριστινα πως η Νορα ειναι ξαδερφη της και δουλευε κι αυτη στο sol.Την εκθειασε αρκετα και ειπε πως πρεπει να δοκιμαστει κι αυτη.
την μια που ηταν μαυρομαλα, την κοντουλα την ειχα δοκιμασει, κοντοπουτανακι.! που ειχε αεροχυσει το κομαντο της μπουρδελοκαταστασης ο maanes.?? ...την 2η τωρα που δουλευει στις βιλες 1η φορα την βλεπω, εκτος αν την ειχα δει στο τσιρκο παλαιοτερα, και μου εμεινε αδιαφορη, τωρα την συστηνουν σαν τσεχοσλοβακα , το θεμα ειναι οπως και με την μαξιμ και με αυτην στις βιλες τις, πηρε ο κολητος και δεν εμεινε ευχαρηστημενος, αν και εχουμε παρομοια γουστα, και το σκεφτομαι να τις δοκιμασω και εγω, μιας και ειναι ωραια μουνακια και θα φαω το κεφαλι μου...
Nομιζω ειχε ναι.....
Βολτουλα εχθες το βραδυ απ τον βαρδαρη οπου δεν εγινε τελικα καποια καταθεση μιας και συναντησα της ιδιες κοπελες. Με μια λεξει θα ελεγα οτι ο βαρδαρης γυφτοκρατειται απο κοπελες αυτο το καιρο, με ποιο δυνατη εμφανισιακα παρουσια την τζουλια.
Τανταλου 9 . Μαυρομαλα ψιλη ονοματη μαριαννα, με καλοστεκουμενο κορμι και ωραιο μεγαλουτσικο φυσικο βυζι. Μεσα δεν εχει δοκιμαστει, ειναι ενας απο τους επομενους μου στοχους.
Μηπως γνωριζει κανεις αν δουλευει αυριο η μιρελλα και σε ποιο? και στην νατασσα ηθελα να παω μια βολτα αλλα απ οτι λενε στο απλο ειναι ξεπετα. επισης αν δουλευει αυριο η βερονικα
Εμένα πάλι πριν κανένα τρίμηνο ήταν σούπερ...καμία σχέση με την προηγούμενη φορά πριν 1,5-2 χρόνιαΓια νατάσσα συμφωνώ, κουράστηκε, πήραν τα μυαλά της αέρα τι να πω, δεν είναι η παλιά νατάσσα όντως, στο απλό τουλάχιστον >
σ ευχαριστω game. (σημερα περασα σουπερ σε ενα μπαρ με ενα 50ρικο μαζι με τα ποτα, τα παντα ολα )Η μιρέλα δουλεύει στάνταρ βραδινή βάρδια στο Α. Γεωργίου 24, τώρα για αύριο που θα έιναι και κυριακή δεν ξέρω θα το δεις, καμιά φορά πιανει δουλειά και από τις 5 έως 6 το απόγευμα, σε μεγαλη φόρμα η μικρή, εδοκιμάσθει προσφάτως
Η Βερόνικα επίσης δουλεύει βραδινή στο Α. Γεωργιόυ 50 , σταθερή αξία, μόνο καλά μπορεις να περάσεις μαζί της
Για νατάσσα συμφωνώ, κουράστηκε, πήραν τα μυαλά της αέρα τι να πω, δεν είναι η παλιά νατάσσα όντως, στο απλό τουλάχιστον >
με ενα 50ρικο μαζι με τα ποτα, τα παντα ολα
Με αυτή τη τσαρίνα ρε παιδια συμφωνώ. Πως παίρνει τόσο καλά σχόλια;
Εντάξει ένα βαθύ τσιμπούκι κάνει και τίποτε παραπάνω. Πάτε σε κανένα μασάζ να δείτε τι τσιμπούκια παίζουν και για μια ωρίτσα.
Όχι σε δέκα λεπτά και τσιμπούκι και γαμήσι. Δεν ξαναπάω σε κανένα σπιτάκι πια. Τσάμπα σας τρώνε τα χρήματα......
Όλες είναι ξεπέτες πάρτε το χαμπάρι
Σε ολα.Με 70-80 ευρω που ειναι το φουλ στα στουντιο,στα μασσατζιδικα περνας μια ωρα.Ενω στα στουντιο με τους αλλους να περιμενουν σε ξεπεταν στο 20λεπτο.για πες μας τι ενοεις? σε ποιο μασαζ γινετε αυτο?
λάθος thread! αν είναι να μπει και ένας από ct στα μασατζίδικα και να λέει "Με 200 Ευρώ ξεσκίζεις μούναρο και όχι κάτι θείες της διπλανής πόρτας που είναι οι πιο πολλές στα μασατζίδικα"Σε ολα.Με 70-80 ευρω που ειναι το φουλ στα στουντιο,στα μασσατζιδικα περνας μια ωρα.Ενω στα στουντιο με τους αλλους να περιμενουν σε ξεπεταν στο 20λεπτο.