Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (1 μέλη και 64 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Χριστινα σημερα ρεπο..!! >:(

αυριο απογευμα δουλευει, λεει η αλοδαπη υπερεσια...αν και δεν με επεισε, εδειξε να μην ειναι σιγουρη...

μια Νορα τωρα δουλευει... :think: ...Ν.Ουρανου 1Α.

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
την πατησες σαν πρωταρης..καλα με αυτην την σαβουρα βρηκες να πας?η κοπελα ειναι μπαζο εντελως και στο μυαλο.απορω πως την κραταει το αφεντικο της.εγω τις προαλλες την ρωτησα για τα προγραμματα της και καταλαβε πως δεν θα περασω και μου την ειπε.
Διαβαζε κριτικες απο κοπελες καθως και αυτο το τοπικ το οποιο ενημερωνετε καθημερινα σχεδον.

Να ενημερωσω οτι ξεπετα ειναι και μια Ντανιελα με τατου στο Αν Γεωργ.50.με κρατουσε το πουτσο απο τα αρχιδια για να νοιωσει ποτε θα τελειωσω!
Στην κατεχακη παιδες ποιες κοπελες τραγουδανε μηπως ξερουμε?

+10000000000000000 για την παλιοκαριολα τη ντανιελα,μεγαλη μουφα,μονο εμφανιση και μεσα κομοδινο,οπως επισης πριν κανα μηνα ειχα φαει και μεγαλη φολα με την αλλη καριολα τη Νατασα (τσαρινα) στο ερως 16,πεταμενα λεφτα,εννοειται δεν εχυσα με καμια απο τις 2 και τις ειχα διωξει απο το δωματιο.....Τωρα για την κατεχακη που ρωτας,μεχρι πριν 2 βδομαδες,πριν φυγω για διακοπες δηλαδη,δουλευαν το πρωι η Βικυ η Ουκρανη η μιλφ και το βραδυ μια κοντουλα αβυζη με μεγαλουτσικη περιφερεια,καστανο ισιο οχι πολυ μακρυ μαλλι,νομιζω ιζαμπελλα τη λεγανε.

Επισκέπτης
Βολτουλα εχθες το βραδυ απ τον βαρδαρη οπου δεν εγινε τελικα καποια καταθεση μιας και συναντησα της ιδιες κοπελες. Με μια λεξει θα ελεγα οτι ο βαρδαρης γυφτοκρατειται απο κοπελες αυτο το καιρο, με ποιο δυνατη εμφανισιακα παρουσια την τζουλια.

Τανταλου 9 . Μαυρομαλα ψιλη ονοματη μαριαννα, με καλοστεκουμενο κορμι και ωραιο μεγαλουτσικο φυσικο βυζι. Μεσα δεν εχει δοκιμαστει, ειναι ενας απο τους επομενους μου στοχους.
Σαπφως 8. τζουλια θα ελεγα αρχοντογυφτυσα αν και νεαρη, με φοβερο κορμι και ομορφη φατσουλα, στα μειον η συμπεριφορα της.  :idiot:
Σαπφως 7 . εδω μια πετιτ κοπελα σχετικα μικρη ηληκιακα, ονομα δεν συγκρατησα. Αυτη η κατηγορια δεν με ενδιαφερη προσωπικα.
Προμηθεως 5. ο ροναλντινιο που εχει κορμι λαμπαδα  :grin: το δευτερο δυνατο γυφτακι της περιοχης, αλλα μεσα αναλογα τα κεφια  :-
Προμηθεως 16. Η πολυ αδυνατη σε σημειο νευρικης ανορεξιας, γνωστη και απο νικηφορου ουρανου, διπλα απο εκκλησια ξεχασα αριθμο  :think: :grin:  και ονομα κοπελας οπως εγραψα και νωριτερα μακρια απο τα γουστα μου τετοιου ειδους κοπελες  :dunno:
Και τελος δεν προλαβα για λιγο ανοιχτο το προμηθεως 25 οπου εκει απο τι φαινεται το δουλευει η κοπελα, που την πετυχα εξω απ το μαγαζι με ενα καυτο τζιν σορτς να πεταει τα σκουπηδια. :grin:  :2funny:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Χριστινα σημερα ρεπο..!! >:(

αυριο απογευμα δουλευει, λεει η αλοδαπη υπερεσια...αν και δεν με επεισε, εδειξε να μην ειναι σιγουρη...

μια Νορα τωρα δουλευει... :think: ...Ν.Ουρανου 1Α.
Κριμα και ετοιμαζομουν για sex show φαση.Μου ειπε η Χριστινα πως η Νορα ειναι ξαδερφη της και δουλευε κι αυτη στο sol.Την εκθειασε αρκετα και ειπε πως πρεπει να δοκιμαστει κι αυτη.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Κριμα και ετοιμαζομουν για sex show φαση.Μου ειπε η Χριστινα πως η Νορα ειναι ξαδερφη της και δουλευε κι αυτη στο sol.Την εκθειασε αρκετα και ειπε πως πρεπει να δοκιμαστει κι αυτη.

Αρα τωρα βγενει νοημα...
πριν λιγο που πηρα τηλεφωνο η τσατσα πανω στις ερωτησεις μου για ποια δουλευει τωρα και ποια μετα και ποια αυριο, ειπε κατι, η ξαδερφη μου...καταλαβα οτι η τσατσα ειναι η ξαδερφη της Χριστινας.!!  :grin: και λεω μπραβο μεσον βολευτηκαν ολες.!!  :2funny: αρα μου ελεγε οτι η Χριστινα ειναι ξαδερφη της Νορας ή το αντιθετο...

Και εγω για σεξσουακι θα πηγαινα... :grin: ...τωρα θα παω μαλλον να τα δωσω αλλου, γιατι αυριο κολυωμαι...

ΥΓ. Η Νορα απο οτι καταλαβα θα ειναι και βραδυνη βαρδια σερι... ;)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
την μια που ηταν μαυρομαλα, την κοντουλα την ειχα δοκιμασει, κοντοπουτανακι.!  :cum: που ειχε αεροχυσει το κομαντο της μπουρδελοκαταστασης ο maanes.??  :grin: ...την 2η τωρα που δουλευει στις βιλες 1η φορα την βλεπω, εκτος αν την ειχα δει στο τσιρκο παλαιοτερα, και μου εμεινε αδιαφορη, τωρα την συστηνουν σαν τσεχοσλοβακα  :jerking:, το θεμα ειναι οπως και με την μαξιμ και με αυτην στις βιλες τις, πηρε ο κολητος και δεν εμεινε ευχαρηστημενος, αν και εχουμε παρομοια γουστα, και το σκεφτομαι να τις δοκιμασω και εγω, μιας και ειναι ωραια μουνακια  :grin: και θα φαω το κεφαλι μου... :headbang:

το κοντοπουτανάκι που λες το είχα άχτι γιατί μου άρεζε πολύ, είναι γαμώ τα καυλάκια, ατύχησα την πρωτη φορά μαζί της στην εκκλησία που δούελυε, άλλα τελικά πρόσφατα τα κατάφερα πρόσφατα στο κεφαλληνίας αν και με πολλή καθοδήγηση,  :sunglasses: την άλλη την αυστριακιά ντεμεκ, μακρια, πρόσεξε μην παρασυρθεις από το βυζί της  :grin: :grin: γιατί έχει όντως πανεμοφρο βυζί, αλλά τα καλά σταματάνε εκεί  :rolleyes:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Nομιζω ειχε ναι.....

έχασες ..... αυτο έχω μόνο να σου πω,  :sunglasses: ναι ήταν αυτή, μιλησα με την τσατσά της σήμερα το πρωί, μια και μοναδική εμφάνιση έκανε χθες και ειναι πολύ χλωμο αν θα την ξαναδουμε, ειναι ταξιδιάρικο πουλί, μακάρι να μας ξανάρθει........

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Βολτουλα εχθες το βραδυ απ τον βαρδαρη οπου δεν εγινε τελικα καποια καταθεση μιας και συναντησα της ιδιες κοπελες. Με μια λεξει θα ελεγα οτι ο βαρδαρης γυφτοκρατειται απο κοπελες αυτο το καιρο, με ποιο δυνατη εμφανισιακα παρουσια την τζουλια.

Τανταλου 9 . Μαυρομαλα ψιλη ονοματη μαριαννα, με καλοστεκουμενο κορμι και ωραιο μεγαλουτσικο φυσικο βυζι. Μεσα δεν εχει δοκιμαστει, ειναι ενας απο τους επομενους μου στοχους.

από όλες όσες περιέγραψες είναι η καλύτερη, γυναικάρα, και πολύ καλή επικοινωνιακά  :)

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Μηπως γνωριζει κανεις αν δουλευει αυριο η μιρελλα και σε ποιο? και στην νατασσα ηθελα να παω μια βολτα αλλα απ οτι λενε στο απλο ειναι ξεπετα. επισης αν δουλευει αυριο η βερονικα

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μηπως γνωριζει κανεις αν δουλευει αυριο η μιρελλα και σε ποιο? και στην νατασσα ηθελα να παω μια βολτα αλλα απ οτι λενε στο απλο ειναι ξεπετα. επισης αν δουλευει αυριο η βερονικα

Η μιρέλα δουλεύει στάνταρ βραδινή βάρδια στο Α. Γεωργίου 24, τώρα για αύριο που θα έιναι και κυριακή δεν ξέρω θα το δεις, καμιά φορά πιανει δουλειά και από τις 5 έως 6 το απόγευμα, σε μεγαλη φόρμα η μικρή, εδοκιμάσθει προσφάτως  :rockon: :rockon: :rockon:

Η Βερόνικα επίσης δουλεύει βραδινή στο Α. Γεωργιόυ 50 , σταθερή αξία, μόνο καλά μπορεις να περάσεις μαζί της  :dancing: :dancing:

Για νατάσσα συμφωνώ, κουράστηκε, πήραν τα μυαλά της αέρα τι να πω, δεν είναι η παλιά νατάσσα όντως, στο απλό τουλάχιστον  >:(

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
Για νατάσσα συμφωνώ, κουράστηκε, πήραν τα μυαλά της αέρα τι να πω, δεν είναι η παλιά νατάσσα όντως, στο απλό τουλάχιστον  >:(
Εμένα πάλι πριν κανένα τρίμηνο ήταν σούπερ...καμία σχέση με την προηγούμενη φορά πριν 1,5-2 χρόνια

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Η μιρέλα δουλεύει στάνταρ βραδινή βάρδια στο Α. Γεωργίου 24, τώρα για αύριο που θα έιναι και κυριακή δεν ξέρω θα το δεις, καμιά φορά πιανει δουλειά και από τις 5 έως 6 το απόγευμα, σε μεγαλη φόρμα η μικρή, εδοκιμάσθει προσφάτως  :rockon: :rockon: :rockon:

Η Βερόνικα επίσης δουλεύει βραδινή στο Α. Γεωργιόυ 50 , σταθερή αξία, μόνο καλά μπορεις να περάσεις μαζί της  :dancing: :dancing:

σ ευχαριστω game. (σημερα περασα σουπερ σε ενα μπαρ με ενα 50ρικο μαζι με τα ποτα, τα παντα ολα :fuck2: :pipa2:)

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Πολυ μουνι αυτη η Νορα. Και γαμω τους πατους. Πω πω απορω πως δεν περασα

Witchking

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Η Χριστινα απο Νικ Ουρ 1Α    τι βαρδιες κανει????   ειδα κριτικες και σχολια και μιας και ειναι ψηλη που τις εχω τρελα  θα δοκιμασθει οποσδηποτε.. ! :P   :fuck1:    :zfuck:

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Με αυτή τη τσαρίνα ρε παιδια συμφωνώ. Πως παίρνει τόσο καλά σχόλια;
Εντάξει ένα βαθύ τσιμπούκι κάνει και τίποτε παραπάνω. Πάτε σε κανένα μασάζ να δείτε τι τσιμπούκια παίζουν και για μια ωρίτσα.
Όχι σε δέκα λεπτά και τσιμπούκι και γαμήσι. Δεν ξαναπάω σε κανένα σπιτάκι πια. Τσάμπα σας τρώνε τα χρήματα......
Όλες είναι ξεπέτες πάρτε το χαμπάρι

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Με αυτή τη τσαρίνα ρε παιδια συμφωνώ. Πως παίρνει τόσο καλά σχόλια;
Εντάξει ένα βαθύ τσιμπούκι κάνει και τίποτε παραπάνω. Πάτε σε κανένα μασάζ να δείτε τι τσιμπούκια παίζουν και για μια ωρίτσα.
Όχι σε δέκα λεπτά και τσιμπούκι και γαμήσι. Δεν ξαναπάω σε κανένα σπιτάκι πια. Τσάμπα σας τρώνε τα χρήματα......
Όλες είναι ξεπέτες πάρτε το χαμπάρι

για πες μας τι ενοεις? σε ποιο μασαζ γινετε αυτο?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
για πες μας τι ενοεις? σε ποιο μασαζ γινετε αυτο?
Σε ολα.Με 70-80 ευρω που ειναι το φουλ στα στουντιο,στα μασσατζιδικα περνας μια ωρα.Ενω στα στουντιο με τους αλλους να περιμενουν σε ξεπεταν στο 20λεπτο.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
Σε ολα.Με 70-80 ευρω που ειναι το φουλ στα στουντιο,στα μασσατζιδικα περνας μια ωρα.Ενω στα στουντιο με τους αλλους να περιμενουν σε ξεπεταν στο 20λεπτο.
λάθος thread! αν είναι να μπει και ένας από ct στα μασατζίδικα και να λέει "Με 200 Ευρώ ξεσκίζεις μούναρο και όχι κάτι θείες της διπλανής πόρτας που είναι οι πιο πολλές στα μασατζίδικα"
Εδώ ο κόσμος συνήθως πάει με 25-30...ακόμα και για το 40ρι των βιλλών γκρινιάζει...άρα τι λέτε τώρα για 70-80 σ'αυτό το thread? Περί ορέξεως...τυρόπιτα και μιλκομπούκαλο όπως λέγαμε παλιότερα εδώ πέρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom