Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
αυτή πρέπει να ήταν στο μπλε αν θυμάμαι καλά ή στο π25...κάπου εκεί την είχα πηδήξει...όντως κωλάρα
Τανταλου 8 δεν ηταν? που ελεγε 30 το γαμ. και 40 με λοκο και οταν πηγαινες μεσα ελεγε ποναει οχι?
και στο σαπφους 20 ειχε μια μαυρη αρκετα παλιοτερα και οταν την γαμ. σαν να εκλαιγε

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
καλα ρε αλητες ειδατε τη νορα με ψηλοτακουνες μαυρες λαχταριστες μποτουλες και δεν ειπατε τιποτα?  :knuppel:

η κοπελα ειναι αστερι αφου σκεφτομαι να γραψω και κριτικη αλλα μονος μου τα λεω μονος μου τ ακουω μαλλον  :s&m_2:  :s&m_1:  :lheel:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
Τανταλου 8 δεν ηταν? που ελεγε 30 το γαμ. και 40 με λοκο και οταν πηγαινες μεσα ελεγε ποναει οχι?
και στο σαπφους 20 ειχε μια μαυρη αρκετα παλιοτερα και οταν την γαμ. σαν να εκλαιγε
εγώ σίγουρα την είχα πάρει προμηθέους...δε θυμάμαι σε ποια...το τ8 το απέφευγα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.852
Πόντοι
11.585
3 μαυρουλες προλαβα εγω, η Μια ηταν η Λιλη στο Τανταλου 8Α την τσακωσα, καλη εμφανηση μπιμπελο πιπινακι, ωραιο προσωπακι, αλλα Κομοδινο με Κ κεφαλαιο, μια ακομα στο Ν.Ουρανου 1Β, Ευα ψιλη μουναρα με ραστα μαλια αν θυμαμαι καλα, αλλα πολυ βρωμιααααρα.! οι μυγες καναν παρτυ στην κωλοτρυπα της, και μια τριτη δεν θυμαμαι ονομα Τανταλου 8Α, μπαρμπατσικια ψιλοασχημη με καφε επιδερμιδα, βαρια φωνη, την συστηνανε σαν Βραζιλιανα...

Κακως δεν εχουμε μια μαυρουλα στην Σαλονικα... :(

Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καταρχάς Valar Morghulis!

Κατα δεύτερον μαύρη μόνο σε πιάτσα. Γενικά ποτέ δεν είχε μαύρη στα μπουρδέλα μας εκτός μια εξαίρεση κάπου στο 2008 2009 μια Λίλη που είχε μια εξαιρετική υπερκωλάρα! Στην πιάτσα είναι όπως το είπες λαχείο. Πληροφοριακά το Σάββατο το βράδυ κατα τις 4 το πρωί στην Κωλέττη είχε 2-3 φαινομένικα καλοσμιλεμένα μαυράκια! Οι τιμές τους είναι συνήθως 20Ε για γαμήσι πίπα στο αμάξι. Γνώμη μου go for it εφ'όσον ψάχνεσαι για σάρκα made in africa! Οι μαυρούλες έχουν κορμάρες!

Valar Dohaeris!

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες man!

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
36
3 μαυρουλες προλαβα εγω, η Μια ηταν η Λιλη στο Τανταλου 8Α την τσακωσα, καλη εμφανηση μπιμπελο πιπινακι, ωραιο προσωπακι, αλλα Κομοδινο με Κ κεφαλαιο, μια ακομα στο Ν.Ουρανου 1Β, Ευα ψιλη μουναρα με ραστα μαλια αν θυμαμαι καλα, αλλα πολυ βρωμιααααρα.! οι μυγες καναν παρτυ στην κωλοτρυπα της, και μια τριτη δεν θυμαμαι ονομα Τανταλου 8Α, μπαρμπατσικια ψιλοασχημη με καφε επιδερμιδα, βαρια φωνη, την συστηνανε σαν Βραζιλιανα...

Κακως δεν εχουμε μια μαυρουλα στην Σαλονικα... :(
Nα προσθεσω και εν ετει 2004,μια μαυρουλα με υπεροχο μικρο,σφιχτο κωλαρακι,λεπτη μεση,υπεροχο σωμα στην Αφροδιτης (πισω απο το Καψης)....Το στησιμο στα 4 ηταν οοοοοοολα τα λεφτα...

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
2 μαύρες έχω πάρει στη μπουρδελοκαριέρα μου... Μια αυτήν στο Ταντάλου 8Α με 30 απλό 40 κώλο... Μου άφησε τον κώλο στα 30 και μπήκα!
Εκείνη την εποχή ο πιο φτηνός κώλος ήταν στα 80 ευρώ! Πολύ μπίχλα γενικά και κομοδίνο αλλά ήταν VFM.
Εξαιρετική η τσατσά, μια ξανθιά με κοντό μαλλί κι ήρεμο βλέμμα... Δεν τη βλέπω πια

Και η άλλη ήταν στο Ταντάλου 14 μια μαυρούλα αδύνατη με κωλάρα... Κι αυτήν δεν έλεγε πολλά

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
την μαυρουλα επι της Τανταλου την ειχα δοκιμασει κ γω... :zfuck: :zfuck:
αλλα θυμαμαι οτι ηταν επιοικως κομοδινο... :P :rolleyes:
Δυστηχως μαυρη σε μπουρδελο ειναι ειδος προς εξαφανιση...στην Αθηνα μονο στο Μεταξι νομιζω καποιος μπορει να βρει...Φυλης,Λιοσιων κ περιξ δεν εχω τυχει μεχρι τωρα...διαφορετικα, πας σε πιατσα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ειχε και το λαφαμ μια μαυρη πριν χρονια για πολυ λιγο.....αλλα την πιο καυλα μαυρη την εχω παρει σε σπιτι ανεπισημο και μη χαρτογραφημενο....ομορφη......ισως μιγου γιαυτο...

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
την μαυρουλα επι της Τανταλου την ειχα δοκιμασει κ γω... :zfuck: :zfuck:
αλλα θυμαμαι οτι ηταν επιοικως κομοδινο... :P :rolleyes:
Δυστηχως μαυρη σε μπουρδελο ειναι ειδος προς εξαφανιση...στην Αθηνα μονο στο Μεταξι νομιζω καποιος μπορει να βρει...Φυλης,Λιοσιων κ περιξ δεν εχω τυχει μεχρι τωρα...διαφορετικα, πας σε πιατσα...
πριν λιγο καιρο ειχε μια μαυρουλα γιαννιτσα , χοντρουλα αλλα καλη και μια βεροια

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Αν απο βδομάδα δείτε στα σπιτάκια καμιά μαυρούλα μην σας φανεί παράξενο!

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Αμαν βασίλη είπες μαυρούλα, αλλα εγω διαβασα μαιρουλα και χαρηκα ... θα σε ρωταγα τι ακουσες κλπ  :2funny:

Τι μαυρουλα ! Καμια κινεζουλα. Δοκιμασα μια φορα την Ντιανα την ταϋλανδη και με περιποιηθηκε αριστα ...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.852
Πόντοι
11.585
πριν λιγο καιρο ειχε μια μαυρουλα γιαννιτσα , χοντρουλα αλλα καλη και μια βεροια

Η Γουεντυ, ο σατανας ο ιδιος ηταν.!!  :rockon:

για Βεροια το ακουσα αλλα μια τελευταια φορα που ημουν εκει και πηγα να την δω ηταν κλειστο το ιδρυμα, αλλα μου ειχε πει οτι ειναι μοντελο... :cum:

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Είχα πάρει μια μαύρη Βέροια πριν χρόνια και όταν βγήκε απο το δωμάτιο και ενώ ντυνόμουν μιλούσε στο τηλέφωνο. Φεύγοντας κατάλαβα ότι μιλούσε με την μάνα της και της έλεγε ότι είναι στην σχολή βραδυνή και έχει αρκετή δουλειά  :2funny: :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.852
Πόντοι
11.585
Είχα πάρει μια μαύρη Βέροια πριν χρόνια και όταν βγήκε απο το δωμάτιο και ενώ ντυνόμουν μιλούσε στο τηλέφωνο. Φεύγοντας κατάλαβα ότι μιλούσε με την μάνα της και της έλεγε ότι είναι στην σχολή βραδυνή και έχει αρκετή δουλειά  :2funny: :2funny: :2funny:

Δηλαδις...γαμιοταν στην δουλεια..! :2funny:

Επισκέπτης
Καραμάν ναι! Η Έυα με την βανταστική βυζάρα και τις κριτικές "μυρίζω"  :2funny: :2funny: :2funny:! την είχα ξεχάσει τελείως!  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom