Ποιο είναι αυτό; Γιατί μου φαίνεται είναι κανα δυό που έχουν σκαλάκια...Η μιλφ χριστινα ειναι αυτη που λες.Την πετυχα σημερα το μεσημερι στο καινουριο της Α.Γεωργιου σε αυτο που κατεβαινεις 2-3 σκαλακια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (7 μέλη και 52 επισκέπτες)
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.856
- Πόντοι
- 11.585
Καραμάν ναι! Η Έυα με την βανταστική βυζάρα και τις κριτικές "μυρίζω" ! την είχα ξεχάσει τελείως!
Εσυ ησουν ο Νο1 μυριζω.!! ...μολις την βρηκα και την διαβασα...
Γαμησε τα.!! δεν μου εχει τυχει απο οσο θυμαμαι ποτε μου να βρωμαει η αλλη τοσο η κωλοτρυπα της... :S μακρυα απο εμας...
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.856
- Πόντοι
- 11.585
Ποιο είναι αυτό; Γιατί μου φαίνεται είναι κανα δυό που έχουν σκαλάκια...
ειναι το καινουριο, εχει 2-3 σκαλακια, προς τα κατω, νωμιζω το 38 ειναι, αναφερθηκε καπου ποιο πισω.
Επισκέπτης
το στουντιο πριν απο το λαφαμ εχει δυο τρια σκαλακια προς τα κατω
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
παιδι`α, σ`ημερα βραδιν`η βαρδια ξερει κανεις τι παιζει..
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.695
- Πόντοι
- 38.177
παιδι`α, σ`ημερα βραδιν`η βαρδια ξερει κανεις τι παιζει..
Οποιος το βραδυ περπατει,λασπες και σ@κ@τ@ πατει...
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Ετσι οπως το ειδα στην αρχη νομιζα ποσταρε ο bakalhsπαιδι`α, σ`ημερα βραδιν`η βαρδια ξερει κανεις τι παιζει..
Μια ειναι η βραδινη βαρδια και ακουει στο ονομα Χριστινα Νικ.Ουρ.1Α
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.856
- Πόντοι
- 11.585
Ετσι οπως το ειδα στην αρχη νομιζα ποσταρε ο bakalhs
Μια ειναι η βραδινη βαρδια και ακουει στο ονομα Χριστινα Νικ.Ουρ.1Α
Λες να ειναι και η σημερινη βραδια το ιδιο.???
Ψινομαι σημερα για Χριστινακιιιιιι...!
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Αυτη τη Ντελια απο τις Βιλες δε πηγε κανεις να τη δει; Απο κορμι καλη φαινεται. Στο αλλο σιτε δειχνει ενα μπουμπουκι που σκαει μυτη σε λιγες μερες. παω στοιχημα στις βιλλες..
Επισης εκεινη η Καρλα 2 μερες δουλεψε και εξαφανιστηκε, πρεπει να τα πηγε εξαιρετικα!
Επισης εκεινη η Καρλα 2 μερες δουλεψε και εξαφανιστηκε, πρεπει να τα πηγε εξαιρετικα!
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.856
- Πόντοι
- 11.585
Η ντελια δεν λεει και πολλα σαν εμφανηση, δουλευε παλια σαλονικα, ειναι προμιλφ θα ελεγα, με πλαστικους βυζους ρουκετες, μια φορα που την ειδα δεν μου γεμισε το ματι...
εεεε...η καρλα και πολυ καθησε αν εφυγε...
εεεε...η καρλα και πολυ καθησε αν εφυγε...
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
την ειδες την καρλα και το λες αυτο; Απο τις φωτος προσωπο πολυ καλη φαινονταν, αλλα λιγο νταλικα.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.695
- Πόντοι
- 38.177
Αυτη τη Ντελια απο τις Βιλες δε πηγε κανεις να τη δει; Απο κορμι καλη φαινεται. Στο αλλο σιτε δειχνει ενα μπουμπουκι που σκαει μυτη σε λιγες μερες. παω στοιχημα στις βιλλες..
Καλο φαινεται αλλα οπως παντα οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος,ας ερθει με το καλο και μακαρι να μην παει στις καταραμενες βιλλες των 40e minimum
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.856
- Πόντοι
- 11.585
δεν θυμαμαι μαν...η αννα μαρια θυμαμαι ειχε εναν δρακο στον ωμο πισω...την αλλη την εβλεπα νυχτες και ηταν και σκοτεινα
Όντως το τατουάζ ήταν στο πάνω δεξιά μέρος! Κάτι με άλογο νομίζω. Ίσως μονόκερος.
Έχει πουθενα φώτο? Αν δω θα σας πω!
Τέλος πάντων αν είναι αυτή επέστρεψε!(...αν είχε σταματήσει)
Τελικα το περιβοητο τατουαζ της Χριστινας, ειναι μια.......νεραιδα.! http://[URL unfurl="true"]www.tngunowners.com/forums/public/style_emoticons/default/whistling.gif[/img[/URL]]
;D
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Να σου πω αζαζελ, καλυτερα να δινω 40 και να εχω τις δωματιαρες του Erotica, παρα 30 σε κατι σκατενια δωματια. Για το Prive δε το δικαιολογω. π.χ αυτο που δουλευει η Χριστινα το LUX, ειναι αισχος. Αδειο, σαν να πηγα να κανω χαμαμ ηταν.
Επισης οι βιλες, ειδικα το πριβε, ειναι πολυ καλες απο πλευρας διακριτικοτητας.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.695
- Πόντοι
- 38.177
Να σου πω αζαζελ, καλυτερα να δινω 40 και να εχω τις δωματιαρες του Erotica, παρα 30 σε κατι σκατενια δωματια. Για το Prive δε το δικαιολογω. π.χ αυτο που δουλευει η Χριστινα το LUX, ειναι αισχος. Αδειο, σαν να πηγα να κανω χαμαμ ηταν.
Οι εποχες δεν ειναι για 40e το απλο και πρεπει να το καταλαβουν επιτελους στις βιλλες που μας διαβαζουν...
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Συμφωνοι, αλλα νομιζω τους δικαιολογω το +10 απο τους αλλους. Δηλαδη αν το ειχαν αυτοι 30, ε οι αλλοι επρεπε να το εχουν 20-25.
π.χ εκει εχω πηδηξει Καντυ, Μιχαελα με 40αρι που ημουν μεσα 20+ λεπτα
π.χ εκει εχω πηδηξει Καντυ, Μιχαελα με 40αρι που ημουν μεσα 20+ λεπτα
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.856
- Πόντοι
- 11.585
την ειδες την καρλα και το λες αυτο; Απο τις φωτος προσωπο πολυ καλη φαινονταν, αλλα λιγο νταλικα.
Την καρλα, την ειδα, μπουμπουκακι με καλο πισω συστημα, νταλικα οχι ρεσυ, αδυνατη ηταν, μηπως μπερδευεσε με την σανταλ.?? την καρλα την πηδηκε ο κολητος μου πριν μια βδομαδα περιπου, σπασαρχιδο...ηθελα να την παω και εγω μετα, μονο και μονο για το κωλαρακι, ευτηχως που σταματησε γιατι θα τα εκλεγα...
ΥΓ, για ποια Καρλα λες.?? την καρλα την εχουν ακομα στο προγραμμα οι βιλες μεχρι την Κυριακη...
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.856
- Πόντοι
- 11.585
Οι εποχες δεν ειναι για 40e το απλο και πρεπει να το καταλαβουν επιτελους στις βιλλες που μας διαβαζουν...
Πως να το καταλαβουν αφου ειναι τα μονα μαγαζια που δουλευουν.??
extramask
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 50
- Like
- 163
- Πόντοι
- 3.285
Μετά τις τελευταίες εξορμήσεις στις παραλίες επιβάλλονταν μια βόλτα στα μαγαζιά της πόλης χτες βράδυ
26ης Οκτωβρίου 35Α Γιούλη, μικρούλα από Ουκρανία, εδώ έγινε η δική μου κατάθεση. Σε εμφάνιση (πρόσωπο-μαλλιά) αλλά και σε απόδοση μου θύμισε λιγάκι από τη Μιλάνα που δούλευε παλιά στο Αν. Γεωργίου 16. Λεπτομέρειες στην κριτική που ακολουθεί
Τσουκαλά (Case D'Amore/ Τρίδυμα) Στο 1 η Καρίνα, στο 2 μια μικροκαμωμένη ονόματι Κάτια, καλή περίπτωση φάνηκε, μπήκε στα υπόψιν
Φρίξου 13 Μια κοκκινομάλλα, ψηλή με λίγα πιασίματα (όχι χοντρή), πολύ φιλική και ευδιάθετη στα σαλόνι, ελπίζω να είναι το ίδιο και μέσα. Η καυλιάρα τσατσά δε μας είπε όνομα, μπήκε και αυτή στα υπόψιν
Κωλέττη 17 Η Ισαμπέλλα, κοντή με χοντρά πόδια, έχει καλές κριτικές αλλά από έμενα δε θα προτιμηθεί. Πλασάρεται ως πορτογαλλέζα εμένα περισσότερο για ΡΠ μου μοιάζει
Κοροβάγκου 5 Όνομα δεν άκουσα, στο άλλο site γράφει για μια Κάρλα κρίνοντας από τις φωτογραφίες πρέπει να ήταν όντως αυτή
Κεφαλληνίας 8 Μια χοντρή που απορώ ποιοι με τη γαμάνε όταν στα τριγύρω στούντιο στην ίδια τιμή έχει πολύ καλύτερες γκόμενες
Πήγασου (Casa d'Irene) Καινούριο στούντιο, ανεβαίνεις μερικά σκαλιά και φτάνεις σε ένα χώρο κράμα disco και sex shop. Οι τοίχοι λαμπυρίζουν και η διακόσμηση περιλαμβάνει διάφορα είδη sex shop, από τασάκια σε σχήμα πούτσας, κουκλάκια με στύση, ένα πιάτο με ένα μουνί στο κέντρο, μέχρι διάφορους δονητές στη συσκευασία τους μέσα σε βιτρίνα. Δούλευε μια ψηλή με αλογοουρά, είχε και λίγα νεύρα όπως μας είπε λόγω αναδουλειάς, όνομα και εδώ δε ρωτήσαμε
Αν. Γεωργίου 38 Ένα μπαζάκι, κοντή χοντρούλα όπως και στο Κεφαλληνίας
Αν. Γεωργίου 24 Μια Μιχαέλα νομίζω μας είπε η τσατσά, ήταν στο δωμάτιο, δεν την περιμέναμε
Το Π. Ερημίτη (νταλίκες) ήταν κλειστό, Μαντζάρου δεν πήγαμε, τα υπόλοιπα ήταν ανοιχτά αλλά δε μπήκαμε
Περάσαμε και μια βόλτα από Βαρδάρη, ήταν όλα κλειστά, στη γωνία Σαπφούς και Προμηθέως καθόταν μια παρέα, όπως είδα φευγαλέα πρέπει να ήταν 1-2 γκόμενες με καναδυό τσατσάδες και κάτι τύπους μάλλον νταβάδες. Στη γωνία Ταντάλου & Σαπφούς ήταν μέσα σε ένα τζιπάκι η γκόμενα και η τσατσά απ'έξω να κρατάει τσίλιες και να το παίζει αδιάφορη δε δίναν καθόλου στόχο Στο πράσινο στη γωνία φαινόταν φώτα αναμμένα στο εσωτερικό, η πόρτα κλειστή όπως και τα εξωτερικά φώτα, προφανώς είχε περάσει αστυνομία πιο πριν
26ης Οκτωβρίου 35Α Γιούλη, μικρούλα από Ουκρανία, εδώ έγινε η δική μου κατάθεση. Σε εμφάνιση (πρόσωπο-μαλλιά) αλλά και σε απόδοση μου θύμισε λιγάκι από τη Μιλάνα που δούλευε παλιά στο Αν. Γεωργίου 16. Λεπτομέρειες στην κριτική που ακολουθεί
Τσουκαλά (Case D'Amore/ Τρίδυμα) Στο 1 η Καρίνα, στο 2 μια μικροκαμωμένη ονόματι Κάτια, καλή περίπτωση φάνηκε, μπήκε στα υπόψιν
Φρίξου 13 Μια κοκκινομάλλα, ψηλή με λίγα πιασίματα (όχι χοντρή), πολύ φιλική και ευδιάθετη στα σαλόνι, ελπίζω να είναι το ίδιο και μέσα. Η καυλιάρα τσατσά δε μας είπε όνομα, μπήκε και αυτή στα υπόψιν
Κωλέττη 17 Η Ισαμπέλλα, κοντή με χοντρά πόδια, έχει καλές κριτικές αλλά από έμενα δε θα προτιμηθεί. Πλασάρεται ως πορτογαλλέζα εμένα περισσότερο για ΡΠ μου μοιάζει
Κοροβάγκου 5 Όνομα δεν άκουσα, στο άλλο site γράφει για μια Κάρλα κρίνοντας από τις φωτογραφίες πρέπει να ήταν όντως αυτή
Κεφαλληνίας 8 Μια χοντρή που απορώ ποιοι με τη γαμάνε όταν στα τριγύρω στούντιο στην ίδια τιμή έχει πολύ καλύτερες γκόμενες
Πήγασου (Casa d'Irene) Καινούριο στούντιο, ανεβαίνεις μερικά σκαλιά και φτάνεις σε ένα χώρο κράμα disco και sex shop. Οι τοίχοι λαμπυρίζουν και η διακόσμηση περιλαμβάνει διάφορα είδη sex shop, από τασάκια σε σχήμα πούτσας, κουκλάκια με στύση, ένα πιάτο με ένα μουνί στο κέντρο, μέχρι διάφορους δονητές στη συσκευασία τους μέσα σε βιτρίνα. Δούλευε μια ψηλή με αλογοουρά, είχε και λίγα νεύρα όπως μας είπε λόγω αναδουλειάς, όνομα και εδώ δε ρωτήσαμε
Αν. Γεωργίου 24 Μια Μιχαέλα νομίζω μας είπε η τσατσά, ήταν στο δωμάτιο, δεν την περιμέναμε
Το Π. Ερημίτη (νταλίκες) ήταν κλειστό, Μαντζάρου δεν πήγαμε, τα υπόλοιπα ήταν ανοιχτά αλλά δε μπήκαμε
Περάσαμε και μια βόλτα από Βαρδάρη, ήταν όλα κλειστά, στη γωνία Σαπφούς και Προμηθέως καθόταν μια παρέα, όπως είδα φευγαλέα πρέπει να ήταν 1-2 γκόμενες με καναδυό τσατσάδες και κάτι τύπους μάλλον νταβάδες. Στη γωνία Ταντάλου & Σαπφούς ήταν μέσα σε ένα τζιπάκι η γκόμενα και η τσατσά απ'έξω να κρατάει τσίλιες και να το παίζει αδιάφορη δε δίναν καθόλου στόχο Στο πράσινο στη γωνία φαινόταν φώτα αναμμένα στο εσωτερικό, η πόρτα κλειστή όπως και τα εξωτερικά φώτα, προφανώς είχε περάσει αστυνομία πιο πριν
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.856
- Πόντοι
- 11.585
Μετά τις τελευταίες εξορμήσεις στις παραλίες επιβάλλονταν μια βόλτα στα μαγαζιά της πόλης χτες βράδυ
Ωραιος.!!
και σημερα ειχε αστυνομια στο μυλο, πολιτικο μπλε ξαρα, με μπατσινα συνοδυγο , κανανε ελενχους μαλλον για χαρτια και αδειες...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις