Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.090
Πόντοι
11.585
Άν εσύ φίλε έβγαλες την επόμενη μέρα άφθες μετά από ένα γλυφ..νάκι ο Al Pacino τόσο καιρό τι θα έπρεπε να έχει βγάλει... :P Η Νικόλ μάγκες ήταν εγχειρισμένη τελικά όπως ακούστηκε :think:

εεεε και αν ηταν.??? εγω δεν την γαμησα.!!  :dancing:  :2funny:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
Επειδή είμαι λίγο καχύποπτος για τον φίλο που γράφει. Αν είναι όντως έτσι πες μας με μια κοπέλα πήγες και έβγαλες τις αύθες τόσο γρήγορα γιατί νομίζω ότι σε όλα αυτά υπάρχει μια περίοδος επώασης. Vourvou εσύ την έπαθες από κοπέλα της δουλείας ή από νορμάλ κοπέλα?
απο την Αγαπη οποιος την ξερει. Ξανθια μιλφονι. Παρεπιπτοντως επισκεψη σε ακριβο μαγαζι αποψε. Η κοπελα οταν ξαπλωσε και ειδα το μουνι της ειχε μεταξυ εξωτερικων και εσωτερικων χειλων κατι κιτρινα. Τα μαζεψα και εφυγα. Λεπτομερειες δεν αναφερω απο την αηδια που εχω αυτην τη στιγμη.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Δεν ειναι ετσι ακριβως.Στο Villa erotica μεχρι και πριν λιγο καιρο τα κρεββατια ετριζαν μεχρι αηδιας.Τωρα τελευταια εβαλαν κατι κολπακια με αντισηπτικα κλπ και βελτιωσαν τα κρεββατια.
Το studio Μελισσες για παραδειγμα που ειναι αυτη τη στιγμη το κορυφαιο απο πλευρας χωρων μονο σκατενια δε τα λες τα δωματια για τα 30 ευρω που εχει το απλο και εχει ξεχωριστους χωρους αναμονης αν δε θες να καθεσαι στο σαλονι.

Γιατι δε λες και για το Αχελώου 10,φτανει ποια,τις βιλλες τις εχετε κανει υπερμαγαζια,αυτη τη στιγμη που γραφουμε τι εχουν?
Καντυ και Λαρα με το κοντερ να εχει γυρισει τουλαχιστον 3 φορες και στις δυο,Σανταλ για τους λατρεις,του θελω μια γυναικα αλλα να ειναι και δυο γυναικες μαζι,Καρλα και Ντελια που ακομα κριτικη δεν εχουν και κανενας δε μιλαει γι αυτες ουτε στα στενα των δρομων...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Επειδή είμαι λίγο καχύποπτος για τον φίλο που γράφει. Αν είναι όντως έτσι πες μας με μια κοπέλα πήγες και έβγαλες τις αύθες τόσο γρήγορα γιατί νομίζω ότι σε όλα αυτά υπάρχει μια περίοδος επώασης. Vourvou εσύ την έπαθες από κοπέλα της δουλείας ή από νορμάλ κοπέλα?
σωστος ο μαανες
images

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.280
Πόντοι
7.095
Στην Αγάπη φίλε είχα κάνει κι εγώ 69 γυμνό και δεν κόλλησα τίποτα...αν λέμε για την παλιά μιλφ Αγάπη προ 3-4ετίας

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ Η ΝΙΚΟΛ ΗΤΑΝ ΤΡΑΒΕΛΟΣ????  :headbang: :headbang: :headbang:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.606
Πόντοι
17.065
Γιατι δε λες και για το Αχελώου 10,φτανει ποια,τις βιλλες τις εχετε κανει υπερμαγαζια,αυτη τη στιγμη που γραφουμε τι εχουν...

Στο Αχελωου δεν εχω παει παραμεσα απο το σαλονι οποτε δε ξερω.Θεωρω το Μελισσες καλυτερο απο ολα οσα εχω μπει μεχρι στιγμης απο την αποψη οτι τα δωματια του ειναι σαν δωματια ξενοδοχειου,αυτο με το Τζακουζι εχει και σαλονακι μεσα.Καθε δωματιο εχει ξεχωριστο χωρο οπου ειναι η ντουζιερα και η τουαλετα.Επισης πολυ βασικο οτι εχει ξεχωριστους χωρους αναμονης τα ειπα και παραπανω μη τα ξαναλεω.
Δε ξερω αν αναφερεσαι σε μενα αλλα τις βιλλες αλλοι τις εχουν κανει υπερμαγαζια.Δε τις θεωρω τιποτα το ιδιαιτερο και τα 40 ειναι παρα πολλα για τη σημερινη ελληνικη πραγματικοτητα για να γαμησεις την Μαντυ η την Σανταλ.
Στην τελικη λιγη σημασια εχουν οι χωροι.Το μονο που μετραει περα απο καλη κοπελα σε ενα μπουρδελο ειναι να εχει καθαρο σεντονι και σαπουνι που να λειτουργει και να μη χρειαζεται να κανεις μηχανικα τρικ για να πλυνεις τα χερια και το εργαλειο στο τελος.

mental one

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
εγω μια ερωτηση εκανα ανυσηχωντας για την υγεια μου,τωρα αν το μυαλο σας ταξιδευει σε αλλη γης αλλα μερη τι να κανω.Οπως και να χει πιστευω οτι δεν επαθα κατι τρομερο,απλα τερμα τα επικυνδυνα παιχνιδια.Οσο για κοπελλα και μαγαζι αυτο θα επρεπε να σε κανει καχυποπτο γιατι θα δειχνα οτι εχω σκοπο να κανω ζημια,ενω το μονο που με ενδιαφερει ειναι η υγεια μου.Ασε που θα καρφωνομουν,ξερω οτι παρακολουθουν,αλλωστε εδωσα κατευθηντηριες γραμμες,δεν ειναι δυσκολο. .

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εγω μια ερωτηση εκανα ανυσηχωντας για την υγεια μου,τωρα αν το μυαλο σας ταξιδευει σε αλλη γης αλλα μερη τι να κανω.Οπως και να χει πιστευω οτι δεν επαθα κατι τρομερο,απλα τερμα τα επικυνδυνα παιχνιδια.Οσο για κοπελλα και μαγαζι αυτο θα επρεπε να σε κανει καχυποπτο γιατι θα δειχνα οτι εχω σκοπο να κανω ζημια,ενω το μονο που με ενδιαφερει ειναι η υγεια μου.Ασε που θα καρφωνομουν,ξερω οτι παρακολουθουν,αλλωστε εδωσα κατευθηντηριες γραμμες,δεν ειναι δυσκολο. .
αλλο ηταν το τρολλ οχι εσυ.....και μπαναριστηκε για πολλοστη φορα....

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
H Νικόλ εγχειρισμένη ; Οκ ...

Τα ίδια δεν γύρισαν να πουν και για την αντριάννα στις βίλες ; Όποια κοπέλα έχει σταματήσει και συνεχίζουμε να τις πρήζουμε τις τσατσάδες, σκόπιμα βγάζουν την βρώμα για να κόψουμε την αναζήτηση μας ...

mental one

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παντως αν δεν εξεταζονται οι κοπελες και το καθε μαγαζι προσφερει προγραματα αιδοιολυχειας μιλαμε για εγλημα κανονικο..μου ρθαν πμ που με ρωτανε ποια και που γιατι βιωσαν αντιστοιχες καταστασεις,αρα υπαρχουν τετοια θεματα που ειναι και τα πιο σοβαρα και αφηστε το εμπαργκο για το 40ευρω. θα πρεπε να βγαζουν τα χαρτια τις εξετασεων καθε μηνος οπως κανουν αθηνα..αυτο ειναι το σωστο .θα κολησουμε τιποτα και μαζι μας και  αλλοι..

mental one

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
το θεμα δεν ειναι να δωσω μια πληροφορια τωρα σε μια σελιδα που αυριο θα ειναι παρελθον και θα το διαβασουν σημερα δυο τρεις για να σωσουν τον εαυτο τους.Κατι παραπανω οπως να απαιτησουμε να μας δειχνουν εγγραφα υγειας γινεται?αυτο να γινει και να δωσω οσες πληροφοριες θελετε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom