Μετά τις τελευταίες εξορμήσεις στις παραλίες επιβάλλονταν μια βόλτα στα μαγαζιά της πόλης χτες βράδυ
26ης Οκτωβρίου 35Α Γιούλη, μικρούλα από Ουκρανία, εδώ έγινε η δική μου κατάθεση. Σε εμφάνιση (πρόσωπο-μαλλιά) αλλά και σε απόδοση μου θύμισε λιγάκι από τη Μιλάνα που δούλευε παλιά στο Αν. Γεωργίου 16. Λεπτομέρειες στην κριτική που ακολουθεί
Τσουκαλά (Case D'Amore/ Τρίδυμα) Στο 1 η Καρίνα, στο 2 μια μικροκαμωμένη ονόματι Κάτια, καλή περίπτωση φάνηκε, μπήκε στα υπόψιν
Φρίξου 13 Μια κοκκινομάλλα, ψηλή με λίγα πιασίματα (όχι χοντρή), πολύ φιλική και ευδιάθετη στα σαλόνι, ελπίζω να είναι το ίδιο και μέσα. Η καυλιάρα τσατσά δε μας είπε όνομα, μπήκε και αυτή στα υπόψιν
Κωλέττη 17 Η Ισαμπέλλα, κοντή με χοντρά πόδια, έχει καλές κριτικές αλλά από έμενα δε θα προτιμηθεί. Πλασάρεται ως πορτογαλλέζα
εμένα περισσότερο για ΡΠ μου μοιάζει
Κοροβάγκου 5 Όνομα δεν άκουσα, στο άλλο site γράφει για μια Κάρλα κρίνοντας από τις φωτογραφίες πρέπει να ήταν όντως αυτή
Κεφαλληνίας 8 Μια χοντρή που απορώ ποιοι με τη γαμάνε όταν στα τριγύρω στούντιο στην ίδια τιμή έχει πολύ καλύτερες γκόμενες
Πήγασου (Casa d'Irene) Καινούριο στούντιο, ανεβαίνεις μερικά σκαλιά και φτάνεις σε ένα χώρο κράμα disco και sex shop. Οι τοίχοι λαμπυρίζουν και η διακόσμηση περιλαμβάνει διάφορα είδη sex shop, από τασάκια σε σχήμα πούτσας, κουκλάκια με στύση, ένα πιάτο με ένα μουνί στο κέντρο, μέχρι διάφορους δονητές στη συσκευασία τους μέσα σε βιτρίνα. Δούλευε μια ψηλή με αλογοουρά, είχε και λίγα νεύρα όπως μας είπε λόγω αναδουλειάς, όνομα και εδώ δε ρωτήσαμε
Αν. Γεωργίου 38 Ένα μπαζάκι, κοντή χοντρούλα όπως και στο Κεφαλληνίας
Αν. Γεωργίου 24 Μια Μιχαέλα νομίζω μας είπε η τσατσά, ήταν στο δωμάτιο, δεν την περιμέναμε
Το Π. Ερημίτη (νταλίκες) ήταν κλειστό, Μαντζάρου δεν πήγαμε, τα υπόλοιπα ήταν ανοιχτά αλλά δε μπήκαμε
Περάσαμε και μια βόλτα από Βαρδάρη, ήταν όλα κλειστά, στη γωνία Σαπφούς και Προμηθέως καθόταν μια παρέα, όπως είδα φευγαλέα πρέπει να ήταν 1-2 γκόμενες με καναδυό τσατσάδες και κάτι τύπους μάλλον νταβάδες. Στη γωνία Ταντάλου & Σαπφούς ήταν μέσα σε ένα τζιπάκι η γκόμενα και η τσατσά απ'έξω να κρατάει τσίλιες και να το παίζει αδιάφορη
δε δίναν καθόλου στόχο
Στο πράσινο στη γωνία φαινόταν φώτα αναμμένα στο εσωτερικό, η πόρτα κλειστή όπως και τα εξωτερικά φώτα, προφανώς είχε περάσει αστυνομία πιο πριν