Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (8 μέλη και 54 επισκέπτες)

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Οι εποχες δεν ειναι για 40e το απλο και πρεπει να το καταλαβουν επιτελους στις βιλλες που μας διαβαζουν...

Προσφορά και ζήτηση είναι όλα, αν αυτοί δουλεύουν και είναι ικανοποιημένοι από τα έσοδά τους δεν υπάρχει λόγος να το κατεβάσουν

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285

thanks  :grin:

και σημερα ειχε αστυνομια στο μυλο, πολιτικο μπλε ξαρα, με μπατσινα συνοδηγο  :cum: , κανανε ελενχους μαλλον για χαρτια και αδειες...

η μπατσίνα ήταν σαν του Τσοχατζόπουλου;
athina660_0.png

:cum:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Να σου πω αζαζελ, καλυτερα να δινω 40 και να εχω τις δωματιαρες του Erotica, παρα 30 σε κατι σκατενια δωματια. Για το Prive δε το δικαιολογω. π.χ αυτο που δουλευει η Χριστινα το LUX, ειναι αισχος. Αδειο, σαν να πηγα να κανω χαμαμ ηταν.

Επισης οι βιλες, ειδικα το πριβε, ειναι πολυ καλες απο πλευρας διακριτικοτητας.
Δεν ειναι ετσι ακριβως.Στο Villa erotica μεχρι και πριν λιγο καιρο τα κρεββατια ετριζαν μεχρι αηδιας.Τωρα τελευταια εβαλαν κατι κολπακια με αντισηπτικα κλπ και βελτιωσαν τα κρεββατια.
Το studio Μελισσες για παραδειγμα που ειναι αυτη τη στιγμη το κορυφαιο απο πλευρας χωρων μονο σκατενια δε τα λες τα δωματια για τα 30 ευρω που εχει το απλο και εχει ξεχωριστους χωρους αναμονης αν δε θες να καθεσαι στο σαλονι.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
ΡΕΜΑΛΙΑ!
μετα απο αρκετους μηνες σημερα εγινε μεταμεσονυχτια βαρδαροτσαρκα για να θυμηθουμε τα παλια
αλλα μονο παλια δεν ηταν ηταν για τον πουτσο καβαλα

πρωτο σοκ ηταν μολις μπηκαμε στο στενακι της τανταλου οπου στην αρχη νομιζα οτι ηρθαμε λαθος γιατι δεν υπηρχε ψυχη
νεκρα παντου σαν ταινια τρομου

το αλλα ποτε θρυλικο αλουμινατο κλειστο ανοιχτο ηταν το
τανταλου 9 (ερως) οπου ειχε μια μαλακισμενη τσατσα που με το ζορι ειπε το ονομα της κοπελας (εμανουελλα)και καλα θα βγαινε σε λιγο περιμεναμε κανα 10 λεπτο και ακομα εβγαινε οποτε την καναμε χωρις να εχω αποψη
δευτερο ανοιχτο το πρασινο οπου εγινε και η καταθεση (αποτυχημενη)
η τσατσα καθοταν απ εξω σε μια καρεκλα και μεσα η κοπελα τα κανε ολα μονη της μαλλον την ειχανε για τσιλιες την τσατσα ενα βουλγαρακι ηταν amateur αυτη και μια αλλη μου κανε κλικ και την εκανα την πατατα
ονομα δεν μπορω να πω με βεβαιοτητα η τσατσα απ εξω μου ειπε την λενε μαρια και η ιδια ειπε κατι σαν "ναργια" καπως ετσι γιατι μιλουσε πολυ σπαστα τα ελληνικα

το σαπφως 20 το αλλοτε ποτε βερονικο σπιτο η ακομα πιο παλια κελλοσπιτο
ενω ειχε φωτα και εξω και μεσα στην πορτα ειχε λουκετο

σαπφως 8 μια ουκρανη που δεν θυμαμαι ονομα(οι τσατσαδες με το ζορι λεγαν τα ονοματα των κοπελων)και ειναι μαλακια να λες μια μελαχρινη με ταδε μαλλια κλπ τουλαχιστον με τα ονοματα καταλαβαινες
εκει η τσατσα ελεγε για την νικολ οτι ηταν εγχειρισμενη!

απεναντι ηταν ανοιχτο μονο το σαπφως 7 που ειχε ενα αδιαφορο μελαχρινο

προμηθεως 5 και εκει ενα μελαχρινο(που εδινε και κωλο) στο ιδιο στυλ πανω κατω με τις αλλες ηταν η δευτερη επιλογη μου

τελευταιο ανοιχτο ηταν ενα μαγαζι που πρωτη φορα μπηκα προμηθεως 16
μας βγηκε η γλωσσα να ανεβουμε την σκαλα! και εδω ενα μελαχρινο και παλι ονομα δεν..

εν κατακλεδι δεν αξιζει πλεον ουτε για τον χαβαλε να κανεις τσαρκα στον βαρδαρι γιατι δεν εχει χαβαλε!σε πιανει καταθλιψη με την νεκρα και την χαμηλη ποιοτητα και την χαλια συμπεριφορα τσατσαδων και τις μετριες κοπελες
κατι τελειμενωα τζανκια που βολταραν φωναζοντας το ενα στο αλλο στα γυρω στενα συμπλήρωναν το τοπιο

κριμα γιατι ο βαρδαρης ηταν και βολικος ησουν κεντρο πεταγοσουν 5 λεπτα ποδαρατα κ τελος
τωρα για να πηγαιναμε προς μυλο με τα ποδια μεταμεσονυχτια θα επρεπε να ειμασταν ο τζακ μπαουερ απ το 24 :2funny:

θα βαλω κ για τυπικους λογους κριτικη αλλα ονομα δεν ξερω καθως αλλο ειπε μεσα αλλο εξω

μονο ενα τραγουδι σαν τιτλος ταιριαζει πλεον στο βαρδαρι απο τους active member "η μελωδια της παρακμης"

Gavlacticos

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2009
Κριτικές
19
Like
29
Πόντοι
10
Μετά τις τελευταίες εξορμήσεις στις παραλίες επιβάλλονταν μια βόλτα στα μαγαζιά της πόλης χτες βράδυ  :grin:

26ης Οκτωβρίου 35Α Γιούλη, μικρούλα από Ουκρανία, εδώ έγινε η δική μου κατάθεση. Σε εμφάνιση (πρόσωπο-μαλλιά) αλλά και σε απόδοση μου θύμισε λιγάκι από τη Μιλάνα που δούλευε παλιά στο Αν. Γεωργίου 16. Λεπτομέρειες στην κριτική που ακολουθεί
Τσουκαλά (Case D'Amore/ Τρίδυμα)  Στο 1 η Καρίνα, στο 2 μια μικροκαμωμένη ονόματι Κάτια, καλή περίπτωση φάνηκε, μπήκε στα υπόψιν
Φρίξου 13 Μια κοκκινομάλλα, ψηλή με λίγα πιασίματα (όχι χοντρή), πολύ φιλική και ευδιάθετη στα σαλόνι, ελπίζω να είναι το ίδιο και μέσα. Η καυλιάρα τσατσά δε μας είπε όνομα, μπήκε και αυτή στα υπόψιν
Κωλέττη 17 Η Ισαμπέλλα, κοντή με χοντρά πόδια, έχει καλές κριτικές αλλά από έμενα δε θα προτιμηθεί. Πλασάρεται ως πορτογαλλέζα  :jerking: εμένα περισσότερο για ΡΠ μου μοιάζει
Κοροβάγκου 5 Όνομα δεν άκουσα, στο άλλο site γράφει για μια Κάρλα κρίνοντας από τις φωτογραφίες πρέπει να ήταν όντως αυτή
Κεφαλληνίας 8 Μια χοντρή που απορώ ποιοι με τη γαμάνε όταν στα τριγύρω στούντιο στην ίδια τιμή έχει πολύ καλύτερες γκόμενες
Πήγασου (Casa d'Irene) Καινούριο στούντιο, ανεβαίνεις μερικά σκαλιά και φτάνεις σε ένα χώρο κράμα disco και sex shop. Οι τοίχοι λαμπυρίζουν και η διακόσμηση περιλαμβάνει διάφορα είδη sex shop, από τασάκια σε σχήμα πούτσας, κουκλάκια με στύση, ένα πιάτο με ένα μουνί στο κέντρο, μέχρι διάφορους δονητές στη συσκευασία τους μέσα σε βιτρίνα. Δούλευε μια ψηλή με αλογοουρά, είχε και λίγα νεύρα όπως μας είπε λόγω αναδουλειάς, όνομα και εδώ δε ρωτήσαμε  :headbang:
Αν. Γεωργίου 38 Ένα μπαζάκι, κοντή χοντρούλα όπως και στο Κεφαλληνίας
Αν. Γεωργίου 24 Μια Μιχαέλα νομίζω μας είπε η τσατσά, ήταν στο δωμάτιο, δεν την περιμέναμε
Το Π. Ερημίτη (νταλίκες) ήταν κλειστό, Μαντζάρου δεν πήγαμε, τα υπόλοιπα ήταν ανοιχτά αλλά δε μπήκαμε

Περάσαμε και μια βόλτα από Βαρδάρη, ήταν όλα κλειστά, στη γωνία Σαπφούς και Προμηθέως καθόταν μια παρέα, όπως είδα φευγαλέα πρέπει να ήταν 1-2 γκόμενες με καναδυό τσατσάδες και κάτι τύπους μάλλον νταβάδες. Στη γωνία Ταντάλου & Σαπφούς ήταν μέσα σε ένα τζιπάκι η γκόμενα και η τσατσά απ'έξω να κρατάει τσίλιες και να το παίζει αδιάφορη  :jerking: δε δίναν καθόλου στόχο  :2funny: Στο πράσινο στη γωνία φαινόταν φώτα αναμμένα στο εσωτερικό,  η πόρτα κλειστή όπως και τα εξωτερικά φώτα, προφανώς είχε περάσει αστυνομία πιο πριν

Αγαπητοί συναγωνιστές, στη βόλτα που κάναμε πρότεινα σε όλα αυτά τα μαγαζιά να μου πάρουν μία πίπα (χωρίς συνουσία) με 20 € και δε δέχτηκε καμία, ούτε καν τα χοντρά μπάζα. Όλες θέλανε 30 € και με ρώτησαν "θα μπορέσεις να χύσεις μόνο με πίπα;"
Πάρ'το μωρή εσύ και θα δεις  :pipa2: θα σου γεμίσω το λάστιχο και με λίγη χειρομάλαξη αν σου κουραστεί η μασέλα  :pipa1:
Θα έπρεπε να υπάρχει και αυτό σαν επιλογή του εραστή της νύχτας στα μαγαζιά σε περίπτωση που έχουμε αφραγκία, τουλάχιστον να αδειάζουμε λίγο τα μπαλάκια
Μία τσατσά είπε και το κορυφαίο "αφού δεν έχετε χρήματα να γαμήσετε, μην κάνετε και βόλτες και ερεθίζεστε βλέποντας τις κοπέλες" και εγώ της απάντησα ότι τις βλέπω, καυλώνω και πάω σπίτι και παίζω μαλακία  :bigdick: αφού δε θέλεις με 20 € να μου το πάρεις

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
:headbang2: :rockon: Προσκυνώ Gavlacticos

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
ρε γαμω την θεσσαλονικη μας εχει τοσες πολλες επιλογες απο στανταρακια να γαμησουμε τα πρωινα και το βραδυ ειναι ολες για τον πουτσο. Τωρα εγω που θελω απεγνωσμενα να γαμησω τι να κανω? να παω παλι να σταξω 40€ στις βιλες? >:(
ξερει κανεις κανα αλλο δυνατο στανταρ που να δουλευει σημερα? :huh:

gatos00722

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδια γνωριζει κανεις τι απεγινε η τυχη της ανδριανας(τουμπανιεθ) που δουλευε στο villa erotica θα επιστρεψει?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
ρε γαμω την θεσσαλονικη μας εχει τοσες πολλες επιλογες απο στανταρακια να γαμησουμε τα πρωινα και το βραδυ ειναι ολες για τον πουτσο. Τωρα εγω που θελω απεγνωσμενα να γαμησω τι να κανω? να παω παλι να σταξω 40€ στις βιλες? >:(
Αν δουλευει η Χριστινα στο Νικ.Ουρανου 1Α προτεινεται ανεπιφυλακτα.Επισης η Τζεσικα στις Μελισσες ειναι καλο στοιχειο.Θελει λιγο καθοδηγηση βεβαια αλλα δε λεει οχι σε τιποτα.Η Αντζελα επισης στο Ερως 16.Αλογο με καλη αποδοση στο δωματιο και τσοντοφωνες.
Επισης η Γιασμιν,προσωπικη αποψη βεβαια,γιατι κατα καιρους εχουν γραφτει αρνητικα σχολια ειναι πολυ καλη επαγγελματιας.Τουλαχιστον τον τελευταιο μηνα αυτα εδειξε.

mental one

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πειτε μου ρε παιδια σας παρακαλω,εχθες εγλυψα ..νακι πολυ γνωστης κοπελας σε επισης γνωστο καταστημα.Σημερα εχω αρκετες πληγες στο στομα...αυτες ελεγχονται η βγηκε ο χαρος παγανια?να κολησουμε και τιποτα.εδωσα και 60 ευρω.και τα λεφτα χεστα...για πειτε ελεγχονται?περναν εξετασεις?ειναι δυνατον τετοιο πραγμα?ονοματα μη ζητατε βαλτε την φαντασια σας ,απογευματινη και ακριβη...

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Πειτε μου ρε παιδια σας παρακαλω,εχθες εγλυψα ..νακι πολυ γνωστης κοπελας σε επισης γνωστο καταστημα.Σημερα εχω αρκετες πληγες στο στομα...αυτες ελεγχονται η βγηκε ο χαρος παγανια?να κολησουμε και τιποτα.εδωσα και 60 ευρω.και τα λεφτα χεστα...για πειτε ελεγχονται?περναν εξετασεις?ειναι δυνατον τετοιο πραγμα?ονοματα μη ζητατε βαλτε την φαντασια σας ,απογευματινη και ακριβη...
χτες εγλυψες και σημερα βγηκαν? Μου φαινεται πολυ γρηγορο... Οταν λες πληγες τι εννοεις? Αφθες (σπυρακια με πυον) ή κατι αλλο ? Καταλαβα ποια κοπελα λες, τα περισσοτερα στουντιο εχουν αδεια και περναν απο γιατρους. Απλα περιεγραχε αν μπορεις τι πληγες ειναι αυτες? Γιατι και εγω που καθομαι πολλες ωρες στο πισι μπορει να βαλω τα χερια μου στο στομα η να πιασω κατι και μετα να βγαλω κανα σπυρακι που φευγει αμα βαλεις μια μαλακια πικρη που την αλοιφεις με πινελακι σε κιτρινο κουτι.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
την ιδια σκεψη ειχα και εγω που οι τσοντες στην θαλασσα με καυλωσαν σημερα. Καποτε πηγαιναμε θαλασσα και που και που εβλεπες κανα στρινγκακι κανα τοπλες. Τωρα εχει γινει μοδα Και δεν προλαβα τπτ πρωινο και λεω παλι 40 στις βιλες η αυριο πρωι εχει ο θεος :headbang: :headbang:

mental one

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
ακριβως,αφθες και με πονανε,γυρο στισ 5 εβγαλα μαζι.και οχι δεν ειναι απο χερια στο στομα.και ηταν καθαρη η κοπελα  και δεν μυριζε αλλα τι εχουν τα υγρα της που να ξερεις,αυτα το απογευμα,το πρωι που σηκωθηκα πονουσα.μην κολησουμε τιποτα,τις υποχρεωνουν να περνανε εξετασεις?
χτες εγλυψες και σημερα βγηκαν? Μου φαινεται πολυ γρηγορο... Οταν λες πληγες τι εννοεις? Αφθες (σπυρακια με πυον) ή κατι αλλο ? Καταλαβα ποια κοπελα λες, τα περισσοτερα στουντιο εχουν αδεια και περναν απο γιατρους. Απλα περιεγραχε αν μπορεις τι πληγες ειναι αυτες? Γιατι και εγω που καθομαι πολλες ωρες στο πισι μπορει να βαλω τα χερια μου στο στομα η να πιασω κατι και μετα να βγαλω κανα σπυρακι που φευγει αμα βαλεις μια μαλακια πικρη που την αλοιφεις με πινελακι σε κιτρινο κουτι.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
δεν ξερω ακριβως τη διαδικασια με τους γιατρους κτλ αλλα αφθες απο οτιδηποτε που ακουμπησες μπορει να εβγαλες. Σιγουρα κατι βρωμικο. Πανε στο φαρμακειο και παρε Pyralvex. Κιτρινο κουτακι με ενα μπουκαλακι και πινελακι για να αλοιφεις τις αφθες. Μπολικες φορες την ημερα θα φυγουν σε 1-3μερες. Εκτος αν κολλησες κατι πιο σοβαρο. Εγω πριν 2 χρονια κολλησα STD που με τραβηξε Μαιο- Σεπτεμβριο.

mental one

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
τι ειναι το στδ? α πα πα πα δεν το ξανακανω.για την γκαυλα να τρεχουμε και να μην φτανουμε.και εγω ηξερα αυτες στα στουντιο μην τις φοβαστε ολες ελεγχονται...ευχαριστω παντος ελπιζω να μεινω στις αφθες μονο...
δεν ξερω ακριβως τη διαδικασια με τους γιατρους κτλ αλλα αφθες απο οτιδηποτε που ακουμπησες μπορει να εβγαλες. Σιγουρα κατι βρωμικο. Πανε στο φαρμακειο και παρε Pyralvex. Κιτρινο κουτακι με ενα μπουκαλακι και πινελακι για να αλοιφεις τις αφθες. Μπολικες φορες την ημερα θα φυγουν σε 1-3μερες. Εκτος αν κολλησες κατι πιο σοβαρο. Εγω πριν 2 χρονια κολλησα STD που με τραβηξε Μαιο- Σεπτεμβριο.

Επισκέπτης
Επειδή είμαι λίγο καχύποπτος για τον φίλο που γράφει. Αν είναι όντως έτσι πες μας με μια κοπέλα πήγες και έβγαλες τις αύθες τόσο γρήγορα γιατί νομίζω ότι σε όλα αυτά υπάρχει μια περίοδος επώασης. Vourvou εσύ την έπαθες από κοπέλα της δουλείας ή από νορμάλ κοπέλα?

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Δεν ειναι ετσι ακριβως.Στο Villa erotica μεχρι και πριν λιγο καιρο τα κρεββατια ετριζαν μεχρι αηδιας.Τωρα τελευταια εβαλαν κατι κολπακια με αντισηπτικα κλπ και βελτιωσαν τα κρεββατια.
Το studio Μελισσες για παραδειγμα που ειναι αυτη τη στιγμη το κορυφαιο απο πλευρας χωρων μονο σκατενια δε τα λες τα δωματια για τα 30 ευρω που εχει το απλο και εχει ξεχωριστους χωρους αναμονης αν δε θες να καθεσαι στο σαλονι.

καλύτερο και από το Αχελώου;  :think:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Άν εσύ φίλε έβγαλες την επόμενη μέρα άφθες μετά από ένα γλυφ..νάκι ο Al Pacino τόσο καιρό τι θα έπρεπε να έχει βγάλει... :P Η Νικόλ μάγκες ήταν εγχειρισμένη τελικά όπως ακούστηκε :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom