Δεν αληθευει, μερικα πλεον διαθετουν πετσετουλα για ντουζακι, λιγα ειναι πιστευω που αν ζητησεις πετσετα, η τσατσα θα σου αρνηθει, στα λοιπα ειναι θεμα γουστου και τσεπης, αλλος θελει μπουρδελο στο βαρδαρη αλλος στουντιακι, αλλος την βρησκει σε μαζαζ και αλλος μιας και τα εχει πληρωνει κολγκερλ...το θεμα ειναι οτι και στα στουντιο υπαρχουν φιλοτιμες κοπελες που με 40€ εχεις την καλυτερη αντιμετωπιση και ανεση χρονου, αλλα το κακο ειναι οτι ειναι μετρημενες...
καλησπερα στην παρεα...........
οντως ρε καραμαν εχεις δικιο!! ΑΛΛΑ το κακο ειναι οτι ειναι πραγματικα μετρημενες!!!
κ αυτες οι μετρημενες ετσι οπως παει θα χαλασουνε!! βλεπε νατασσα!!
μου εκανε τρομερη εντυπωση αυτα που γραψανε τα παιδια για την νατασσα κ εμεινα εκπληκτος!! ειναι δυνατον να χαλασει ενα απο τα καλυτερα κ αποδοτηκοτερα κομματια της πολης μας???? βεβαια εχω πολυ καιρο να παω μαζι της(δεν μπορω τα ιδια κ τα ιδια
) κ δεν εχω προσωπικη γνωμη κ σιγουρα δεν θα διαφωνισω με τα παιδια!!
παντως να μην σας φανει παραξενο αν θα πουνε κατι τετοιο κ για την αφροδιτη(παραδειγμα δινω ετσι)!!!
Αχ ρε εμανουελλα κυπρια-νικολ-μαρινα-σιμονα-ζωη κ αλλες πολλες βεβαια να μην συνεχισω!!
παλια ολες αυτες δουλευανε στα ιδια χρονικα διαστηματα(στο περιπου)οποτε καταλαβενετε τις επιλογες που ειχαμε!!
τωρα ερχονται καινουρια κομματια κ δες τι συμβενει ρε φιλε.................
τα πηγανε στα στουντιο(στουντιο=μπουρδελο κοινος αλλα ποιο καθαρο) νομιζανε οτι κανανε αναβαθμιση(αρχιδια καλαβρεζικα) κ φυσικα οταν σκαει μυτη ο καθε χωργιατης καβλωμενος(γιατι ως γνωστον γυρω απο σαλονικα δεν εχουμε κ μεγαλεις πολεις με μπου ερχονται κ ξεδινουν εδω)κ καλα κανει βεβαια ο ανθρωπος!! αλλα καποιοι σκανε τα 80αρια για πλακα κ αυτες τα περνουνε στο 10λεπτο(ηθελα 5λεπτο να γραψω αλλα ειπα να μην γινω ακραιος)!!
ΟΠΟΤΕ τωρα τι περιμενεις??? Να αποδωσουν το 30 η 40??? δεν νομιζω!!
Κ διαβαζω κατι σκατο κριτικες απο τα παιδια κ με ποιανει απελπησια!!
εγω παντος σε πολλες περιπτωσεις ως σχετικα παλιος δεν αντεχω αλλο τετοια βλακεια!!
αν δω οτι τα πραγματα δεν πανε καλα απο την αρχη ΕΞΩ κοπελα μου!! κ τα λεφτα μου!!
ΟΧΙ!? ΩΡΑΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΤΕ! να δουμε ολα καλα με την αδεια? τις εξετασεις τις κοπελας?? ΝΑ ΔΕΙς ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΔΙΝΟΥΝΕ ΠΙΣΩ!!
Κ ΠΑΝΤΑ εξερουνται τα γνωστα κοριτσια που εχουνε μεινει(για την ωρα ακομα) ΣΩΣΤΑ!!
γιαυτο κ εγω αρχισα να την ψαχνω αλλου την δουλια!!
μασαζ 70-80....ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ....ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΩΡΑ!! μαζευω λεφτα κ παω μια φορα στο τοσο!!
τραφικιγκ με μαυρουλες 20αρικο(να μην πω 15αρικο)κ 10 λεπτα!!
ΣΟΡΡΥ για το πριξιμο παιδια αλλα τον τελευταιο καιρο τα μπου τις πολης μας εχουνε ξεφυγει τελειως!!