Μεσημεριανη βολτα στον Μυλο χωρις καταθεση,λογω σοβαρου τηλεφωνηματος...
Ν.Ουρανου 26 η μιλφ Ειρηνη,χαμογελαστη οπως παντα στο σαλονι και ευδιαθετη,πολυ χαλια εμφανιση για τα γουστα μου
Μινωταυρου η Μπιανκα,αρκετα καλη παρουσια,ψηλη με ωραιο κωλο,κατι με χαλαει στο υφος της,πολλη ξινη μου φαινεται.
Godiva η Ρενατα,Ρουμανα μελαχροινη,ψηλη με πιασιματακια,δουλευε παλαιοτερα Ερως 16 και Μαντζαρου 14
Φριξου 9 η Βικτωρια,απο τις ωραιοτερες παρουσιες των τελευταιων μηνων στην πολη,μελαχροινη,ωραια κωλαρα,στο σαλονι ερχεται κοντα σου και σου κανει μια χειραψια...Δεν περασα λογω τιμων του μαγαζιου...
Φριξου 13 η Μιραμπελα...Ποιο ξινη πεθαινεις...Τον μπουλο χθες πατσαβουρα...
Φριξου 14 ενα κοντο μπαζο,δουλευε και βαρδαρη παλαιοτερα.
Φριξου 15 η κοπελα στο δωματιο,βαρεθηκα κι εφυγα
Τσουκαλα 3δυμα δεν πηγα,δεν τα γουσταρω αυτα τα μαγαζια,εχουν τις πιο μαλακισμενες τσατσαδες και δεν παω ξανα...
Ν.Ουρανου (εκκλησια) η Ειρηνη,μελαχροινη μπαμπατσικη,δουλευε πρωινη παλαιοτερα στην κατεχακη
Ν.Ουρανου (studio Lux) η Νορα,καινουρια γλυκια κοπελα,μετριου αναστηματος,καστανοξανθη,με ωραια κωλαρα,ολιγον κυτταριτιδιασμενη,φαινοταν πολυ προσχαρη...
Κοροβαγγου η Καρλα,πολυ ομορφη,αλλα πολυ ξινη κι αυτη και κομοδινο απο παλαιοτερη συνευρεση μου με αυτην στο τσιρκο...
Α.Γεωργιου 50 (σκαλια) η Φλοριτα...13 χρονων 24 κιλα...
Studio de Irene η μιλφ Αντζελα,ψηλη με πιασιματα,κακη επιλογη για αυτο το μαγαζι.
Α.Γεωργιου 21 αλλη μια σπαστικια τσατσα με το μπαζο την Τινα τη ρωσοποντια ουκρανη με το μουστακι και την κυτταριτιδα να φτανει στη μασχαλη...
Α.Γεωργιου το καινουριο, η μιλφ Χριστινα,πολυ καβλωμενη ηταν σημερα,με τραβουσε στο σαλονι να μπω,με χουφτωνε τον πουτσο,με μιλουσε ψιθυριστα στο αυτι...Δεν ενεδωσα,δε μου αρεσει,αν και εχει γαματες κριτικες...
Α.Γεωργιου 30 μια κοντουλα ευτραφουλα μελαχροινη,δουλευε στο προμηθεως 11 και σαπφως 7...
Ερως 16 καινουρια κοπελα,Ρεμπεκα μου ειπε τη λενε.ξανθο προστυχο προσωπο σκυλι μαυρο,καλο κορμι,φορουσε ωραιο προστυχο στρινγκ κορμακι,εδω πηγα να μπω,αλλα χτυπησε το επειγον τηλεφωνημα και την εκανα,θα παω σιγουρα απο βδομαδα ενα μεσημερι...