You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)
Δύο κοπελεςμαζιΔιπλό;
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 17.963
- Πόντοι
- 38.177
Δύο κοπελεςμαζι
Στη θεσσαλονικη οχι,νομίζω μονο στην Αθήνα
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 11.585
!!! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ !!!
Η Χριστιναρα επεστρεψε στον θρονο της και σαν μια γνησια βασιλισσα της ηδονης προσφερει στιγμες καβλας και φετιχισμου καθε βραδυ στο πορνοσπιτο που προαναφερθηκε.
Ειχα να την δω απο το 2011 τετοιες μερες στο sol και παραμενει γκομεναρα με τα ολα της.Προστυχοφατσα,βυζαρες τουμπανο,κωλαρα.Ειναι ο τυπος γυναικας που περπαταει στον δρομο και τρεμουν τα πεζοδρομια τι να λεμε τωρα.
edit => Φορουσε και silver clear heels
Ωραιος.! ...αναμενουμε κριτικη, οπως και του βασιλι.
Ρωτησες αμα ηρθε για να κατσει.? ή θα κανει αρπαχτη για καμια βδομαδα.?
Cecell
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 1.015
- Πόντοι
- 4.525
Η αδεια οικου ανοχης ειναι για μονο μια κοπελα σε καθε βαρδια. Οταν εχει περισσοτερες δε ειναι νομιμοΥπάρχει οίκος που να προσφέρει διπλο?
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.606
- Πόντοι
- 17.065
Ειπε θα κατσει 2-3 βδομαδες περιπου.Αργοτερα θα ανεβασω και την κριτικη ;)Ωραιος.! ...αναμενουμε κριτικη, οπως και του βασιλι.
Ρωτησες αμα ηρθε για να κατσει.? ή θα κανει αρπαχτη για καμια βδομαδα.?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ειπαμε ομως αμα θελαν πχ στα τριδυμα θα ελεγαν και στην κοπελα απο το διπλα μαγαζι που ειναι μια πορτα και της ιδιας επιχειρησης να μπει κι αυτη στο δωματιο του αλλου σπιτιου για τριο......ετσι γινοταν πχ και στην λαρισα στον πολυχωρο του βιλα εροτικα εκει.....αυτα βεβαια προυποθετουν και πουτανες με προχωρημενες ιδεες για παρτουζες λεσβιακα κλπ πραγματα μαλλον δυσευρετα στην σαλονικη....τεσπα εστω ενα απλο τριο θα μπορουσε να γινει με τις συνθηκες που περιγραφω...Η αδεια οικου ανοχης ειναι για μονο μια κοπελα σε καθε βαρδια. Οταν εχει περισσοτερες δε ειναι νομιμο
τωρα δεν ξερω αν ειναι παρανομο αυτο αλλα νταξει και η αστυνομια δεν μπηκε ποτε στα δωματια να κοιταει ποιος πηδιεται και με ποσες.....
Επισκέπτης
η χριστινα σταρ που ειναι? σε ποιο σπιτι
φίλε τελικά πόσο ήρθε το μιλφοσκορ ΤΖΑΣΤΙΝ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ? πρωινή είναι η αναστασία?
Η επισκεψη εγινε στοχευμενα αποκλειστικα σε αυτες τις δυο κυριες....
Μπορω να πω οτι η ΤΖΑΣΤΙΝ μου αφησε καλυτερες εντυπωσεις,οχι ομως οτι και η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ δεν προσπαθησε στην υλοποιηση του στοχου....Η ΤΖΑΣΤΙΝ ειχε φουλ τρελλα και πολυ social time,και στο γαμησι ομως δε πηγαινε πισω, πιστευω ταιριαξε η χημεια μεταξυ μας.Αντιθετως η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ φερθηκε σαν μια σοβαρη επαγγελματιας του χωρου χωρις πολλα-πολλα...Και οι δυο κυριες ομως λογω τις εμπειριας που εχουν ξερουν τι θελουν και τι πρεπει να κανουν για να σε ικανοποιησουν....Απο εμενα προτεινονται σιγουρα παντως για οποιον ψαχνει για MILF κατασταση....
φίλε τελικά πόσο ήρθε το μιλφοσκορ ΤΖΑΣΤΙΝ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ? πρωινή είναι η αναστασία?
Βραδυνες ηταν και οι δυο....Κατα τις 23.15 εγινε η επισκεψη...
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 242
- Πόντοι
- 26
Μπορω να πω οτι η ΤΖΑΣΤΙΝ μου αφησε καλυτερες εντυπωσεις,οχι ομως οτι και η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ δεν προσπαθησε στην υλοποιηση του στοχου....Η ΤΖΑΣΤΙΝ ειχε φουλ τρελλα και πολυ social time,και στο γαμησι ομως δε πηγαινε πισω, πιστευω ταιριαξε η χημεια μεταξυ μας.Αντιθετως η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ φερθηκε σαν μια σοβαρη επαγγελματιας του χωρου χωρις πολλα-πολλα...Και οι δυο κυριες ομως λογω τις εμπειριας που εχουν ξερουν τι θελουν και τι πρεπει να κανουν για να σε ικανοποιησουν....Απο εμενα προτεινονται σιγουρα παντως για οποιον ψαχνει για MILF κατασταση....
chuky66 με την νικολ εχεις παει??? την γαλλιδα αν την ξερεις???
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 290
- Πόντοι
- 36
Δυστυχως σταματησε....ευτυχως την απολασυα γυρω στο 2010-2011,πριν ακομη ξεμουνιαστει απ ολη τη θεσσαλονικη και σπασει...chuky66 με την νικολ εχεις παει??? την γαλλιδα αν την ξερεις???
chuky66 με την νικολ εχεις παει??? την γαλλιδα αν την ξερεις???
Οχι φιλε μου δε πηγα ποτε μαζι της,αν και ειχα διαβασει καλες κριτικες για την εν λογω κυρια....Βασικα δε τρελενομαι για MILF αλλα σε μια τσαρκα που ειχα κανει παλαιοτερα αυτες οι δυο συγκεκριμενες μου κεντρισανε το ενδιαφερον και ειχα βαλει στοχο καποια στιγμη να τις δοκιμασω...Στη τελικη η δοκιμη μου βγηκε σε καλο,γιατι εμεινα ικανοποιημενος και δεν εφαγα τα μουτρα μου αλλα ουτε εκλαψα και τα λεφτα μου...
Αυτο που παρατηρω τελευταια ειναι οτι ο ΜΥΛΟΣ εχει αρχισει να γεμιζει απο MILF....Πρεπει αυτη τη στιγμη να υπαρχουν πρωι-απογευμα πανω κατω 5-10...Δεν ξερω ποια ειναι η δικη σας αποψη?
και οι δυο καλες ειναι....εγω θα τις τιμουσα αμφοτερες....
Ευχαριστω gl ;) η αποψεις σου με βοηθησανε-παροτρηνανε για να τις δοκιμασω...
tomftomf
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Βέβαια η βασική διαφορά είναι οτι η τζαστην ζητάει 70€ για γυμνό ενώ η αναστασια 40€...μεγάλη διαφορά....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
η χριστινα εβγαζε καλα γουστα αλλα σε λιγο ακριβα προγραμματα σεξσοου κλπ...επισης αν σε γουσταρε γενικα κι η ιδια....δεν εχω αποψη για το απλο.....Χθες τίμησα κι εγώ Αναστασία...gl είχες δίκιο...εγγύηση...αν και ένα ρεπετισιόν με το Χριστινάκι αν ήξερα ότι ξανάκυκλοφορει θα το χτυπούσα!
η αποψη μας ειναι οτι δεν ειδαμε και πολλη προκοπη και απο τις κατακαιρους νεοεμφανιζομενες πιπινες....τουλαχιστον με τις μιλφ ξερεις θα περασεις καλα και γιατι δινουν κατι παραπανω και λογω εμπειριαςΟχι φιλε μου δε πηγα ποτε μαζι της,αν και ειχα διαβασει καλες κριτικες για την εν λογω κυρια....Βασικα δε τρελενομαι για MILF αλλα σε μια τσαρκα που ειχα κανει παλαιοτερα αυτες οι δυο συγκεκριμενες μου κεντρισανε το ενδιαφερον και ειχα βαλει στοχο καποια στιγμη να τις δοκιμασω...Στη τελικη η δοκιμη μου βγηκε σε καλο,γιατι εμεινα ικανοποιημενος και δεν εφαγα τα μουτρα μου αλλα ουτε εκλαψα και τα λεφτα μου...
Αυτο που παρατηρω τελευταια ειναι οτι ο ΜΥΛΟΣ εχει αρχισει να γεμιζει απο MILF....Πρεπει αυτη τη στιγμη να υπαρχουν πρωι-απογευμα πανω κατω 5-10...Δεν ξερω ποια ειναι η δικη σας αποψη?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 34K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις