gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ηδη και τοτε ηταν σπασμενη σε σχεση με παλιοτερα
πανε 3 χρονια πριν, ο χρονος ισως να την εχει συναντησει...
πανε 3 χρονια πριν, ο χρονος ισως να την εχει συναντησει...
Οταν την πηρα πρωτη φορα κοροβαγκου, θυμαμαι οπως την επερνα ειραποστολικα, ετσι οπως απλωναν τα ξανθα της τα μαλια στο μαξιλαρι, ηταν λες ηταν... αγγελος.!!
Βεσπα...μεχρι την κυριακη θα ξαναβγω τσαρκα, μου εμεινε αποθυμενο το αντιδραστικο στοιχειο που δουλευει στην κοροβαγκου...θα παω να παρω εκδικιση για το κολητο μου...
Θα περασω να την δω, αν και κατα μεγαλο ποσοστο αυτη πρεπει να ειναι...βασιλι στο Ν.Ουρανου 1Α ηταν ή στο 26, γιατι εγραψε 2 αναφορες για 1Β...
Ουπς σόρρυ... Στο Νικηφόρου Ουρανού 1Α. Αν μπορεις διόρθωσε το γιατί εγώ δεν μπορώ πλέον.
ΓΜΤ.!! και το Σαββατο ηταν ανοιχτο και δεν μπηκαμε, γιατι λεω θα δουλευει καμια Ανιτα ιταλιδα και πρεπει να με εχει σταμπαρει που δεν περναω, το βλεπω στο βλεμα της...
Διαβαζοντας την πορνοαναφορα του θρυλικου sniper του Stalingrad αμεσως μου ηρθε στο μυαλο η απορια."Η Χριστινα η Πολωνεζα ειναι???".Ταιριαζει παντως παρα πολυ η ολη περιγραφη συν το οτι δε κανει γυμνο τσιμπουκεν κλπ.
Μου εβαλες δυσκολα τωρα γιατι εχω 38 πυρετο καλοκαιριατικα γαμω την τυχη μου αλλα θα πεταχτω μια στα γρηγορα να δω τι παιζει λιγο αργοτερα.
Το tatoo ηταν μηπως αυτο?Τερμα αριστερα κωλαρα
Ειμαι αναμεσα σε ΤΖΑΣΤΙΝ και ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ MILF απο ΠΕΤΡ.ΕΡΙΜΗΤΗ δε τις εχω δοκιμασει και λεω σημερα να γινει δοκιμη....Ποια η προταση σου αναμεσα στα 2 αυτα μιλφειγ?
Διαβαζοντας την πορνοαναφορα του θρυλικου sniper του Stalingrad αμεσως μου ηρθε στο μυαλο η απορια."Η Χριστινα η Πολωνεζα ειναι???".Ταιριαζει παντως παρα πολυ η ολη περιγραφη συν το οτι δε κανει γυμνο τσιμπουκεν κλπ.
Μου εβαλες δυσκολα τωρα γιατι εχω 38 πυρετο καλοκαιριατικα γαμω την τυχη μου αλλα θα πεταχτω μια στα γρηγορα να δω τι παιζει λιγο αργοτερα.
Το tatoo ηταν μηπως αυτο?Τερμα αριστερα κωλαρα
ονομα κοπελας;εμφανιση;Παιδιά στην Προμηθέως 16 πάντως δεν έχει τίποτα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της τσατσάς η κοπέλα είναι βουλγάρα και πολύ καλή. Σύμφωνα με μένα η κοπέλα μπορεί όντως να είναι βουλγάρα αλλά από συμμετοχή παίρνει μηδέν. Όσο για το αν είναι καλή, μπορώ να πω πως δεν μου άρεσε καθόλου.
Το όνομα της κοπέλας δεν το θυμάμαι. Μαύρο μακρύ μαλλί αλλά στημένο σε κουλούρα (περίπου), στο επάνω μέρος του κεφαλιού και καθόλου στήθος. Όσο για την ηλικία πάνω από 25 σίγουρα.ονομα κοπελας;εμφανιση;
Παιδιά στην Προμηθέως 16 πάντως δεν έχει τίποτα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της τσατσάς η κοπέλα είναι βουλγάρα και πολύ καλή. Σύμφωνα με μένα η κοπέλα μπορεί όντως να είναι βουλγάρα αλλά από συμμετοχή παίρνει μηδέν. Όσο για το αν είναι καλή, μπορώ να πω πως δεν μου άρεσε καθόλου.