Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
ηδη και τοτε ηταν σπασμενη σε σχεση με παλιοτερα

Οταν την πηρα πρωτη φορα κοροβαγκου, θυμαμαι οπως την επερνα ειραποστολικα, ετσι οπως απλωναν τα ξανθα της τα μαλια στο μαξιλαρι, ηταν λες ηταν... αγγελος.!!   :cum:  :2funny:

Βεσπα...μεχρι την κυριακη θα ξαναβγω τσαρκα, μου εμεινε αποθυμενο το αντιδραστικο στοιχειο που δουλευει στην κοροβαγκου...θα παω να παρω εκδικιση για το κολητο μου... :headbang:
Θα περασω να την δω, αν και κατα μεγαλο ποσοστο αυτη πρεπει να ειναι...βασιλι στο Ν.Ουρανου 1Α ηταν ή στο 26, γιατι εγραψε 2 αναφορες για 1Β... :think:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Οταν την πηρα πρωτη φορα κοροβαγκου, θυμαμαι οπως την επερνα ειραποστολικα, ετσι οπως απλωναν τα ξανθα της τα μαλια στο μαξιλαρι, ηταν λες ηταν... αγγελος.!!   :cum:  :2funny:

Βεσπα...μεχρι την κυριακη θα ξαναβγω τσαρκα, μου εμεινε αποθυμενο το αντιδραστικο στοιχειο που δουλευει στην κοροβαγκου...θα παω να παρω εκδικιση για το κολητο μου... :headbang:
Θα περασω να την δω, αν και κατα μεγαλο ποσοστο αυτη πρεπει να ειναι...βασιλι στο Ν.Ουρανου 1Α ηταν ή στο 26, γιατι εγραψε 2 αναφορες για 1Β... :think:

Ουπς σόρρυ... Στο Νικηφόρου Ουρανού 1Α. Αν μπορεις διόρθωσε το γιατί εγώ δεν μπορώ πλέον.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
Ουπς σόρρυ... Στο Νικηφόρου Ουρανού 1Α. Αν μπορεις διόρθωσε το γιατί εγώ δεν μπορώ πλέον.

ΓΜΤ.!! και το Σαββατο ηταν ανοιχτο και δεν μπηκαμε, γιατι λεω θα δουλευει καμια Ανιτα ιταλιδα και πρεπει να με εχει σταμπαρει που δεν περναω, το βλεπω στο βλεμα της... :grin:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
ΓΜΤ.!! και το Σαββατο ηταν ανοιχτο και δεν μπηκαμε, γιατι λεω θα δουλευει καμια Ανιτα ιταλιδα και πρεπει να με εχει σταμπαρει που δεν περναω, το βλεπω στο βλεμα της... :grin:

Γενικά πέφτει πολύ σταμπάρισμα τελευταία... Μινωταύρου ο άλλος άκουσε τα σχολιανά του!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.632
Πόντοι
7.095
Γενικά στα αρχίδια μας...και στο ZARA όταν μπαίνω δε με κοιτάνε στραβά αν δεν ψωνίσω

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Διαβαζοντας την πορνοαναφορα του θρυλικου sniper του Stalingrad αμεσως μου ηρθε στο μυαλο η απορια."Η Χριστινα η Πολωνεζα ειναι???".Ταιριαζει παντως παρα πολυ η ολη περιγραφη συν το οτι δε κανει γυμνο τσιμπουκεν κλπ.
Μου εβαλες δυσκολα τωρα γιατι εχω 38 πυρετο καλοκαιριατικα γαμω την τυχη μου αλλα θα πεταχτω μια στα γρηγορα να δω τι παιζει λιγο αργοτερα.
Το tatoo ηταν μηπως αυτο?Τερμα αριστερα κωλαρα

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Διαβαζοντας την πορνοαναφορα του θρυλικου sniper του Stalingrad αμεσως μου ηρθε στο μυαλο η απορια."Η Χριστινα η Πολωνεζα ειναι???".Ταιριαζει παντως παρα πολυ η ολη περιγραφη συν το οτι δε κανει γυμνο τσιμπουκεν κλπ.
Μου εβαλες δυσκολα τωρα γιατι εχω 38 πυρετο καλοκαιριατικα γαμω την τυχη μου αλλα θα πεταχτω μια στα γρηγορα να δω τι παιζει λιγο αργοτερα.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Λύθηκε το μυστήριο!!!

tomftomf

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ειμαι αναμεσα σε ΤΖΑΣΤΙΝ και ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ MILF απο ΠΕΤΡ.ΕΡΙΜΗΤΗ δε τις εχω δοκιμασει και λεω σημερα να γινει δοκιμη....Ποια η προταση σου αναμεσα στα 2 αυτα μιλφειγ?

φίλε τελικά πόσο ήρθε το μιλφοσκορ ΤΖΑΣΤΙΝ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ? πρωινή είναι η αναστασία?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585

Ααααατσα.!!  :rockon:

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
πρωινη καταθεση στη Παολα στο τσιρκο ,ανεβασα κριτικη προς εννημερωση  :)

Djk1000

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά στην Προμηθέως 16 πάντως δεν έχει τίποτα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της τσατσάς η κοπέλα είναι βουλγάρα και πολύ καλή. Σύμφωνα με μένα η κοπέλα μπορεί όντως να είναι βουλγάρα αλλά από συμμετοχή παίρνει μηδέν. Όσο για το αν είναι καλή, μπορώ να πω πως δεν μου άρεσε καθόλου.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Παιδιά στην Προμηθέως 16 πάντως δεν έχει τίποτα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της τσατσάς η κοπέλα είναι βουλγάρα και πολύ καλή. Σύμφωνα με μένα η κοπέλα μπορεί όντως να είναι βουλγάρα αλλά από συμμετοχή παίρνει μηδέν. Όσο για το αν είναι καλή, μπορώ να πω πως δεν μου άρεσε καθόλου.
ονομα κοπελας;εμφανιση;

Djk1000

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ονομα κοπελας;εμφανιση;
Το όνομα της κοπέλας δεν το θυμάμαι. Μαύρο μακρύ μαλλί αλλά στημένο σε κουλούρα (περίπου), στο επάνω μέρος του κεφαλιού και καθόλου στήθος. Όσο για την ηλικία πάνω από 25 σίγουρα.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
!!! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ !!!  :rockon:
Η Χριστιναρα επεστρεψε στον θρονο της και σαν μια γνησια βασιλισσα της ηδονης προσφερει στιγμες καβλας και φετιχισμου καθε βραδυ στο πορνοσπιτο που προαναφερθηκε.
Ειχα να την δω απο το 2011 τετοιες μερες στο sol και παραμενει γκομεναρα με τα ολα της.Προστυχοφατσα,βυζαρες τουμπανο,κωλαρα.Ειναι ο τυπος γυναικας που περπαταει στον δρομο και τρεμουν τα πεζοδρομια τι να λεμε τωρα. :P

edit => Φορουσε και silver clear heels  :cum:  :lheel:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ευτυχως δλδ που ρωτησα τον βασιλι και κινησα την συζητηση :grin:

απο οτι θυμαμαι πρεπει να κανε και ποδολαγνεια καλη......

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
αυτο που σιχαινομαι περισσοτερο στις πουτανες ειναι οταν λενε τελειωνε με αλλαγη μονο μιας στασης και σου λενε το 30ευρω πηρες ουτε 40 ουτε 50. Πιπα μια σταση και μετα "να σε βοηθησω να τελειωσεις" ? ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΙΛΦ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ. ΚΩΛΟΖΩΟ

Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ την παρέα! :grin:

1ο ποστ - Νέοπας looking: παιζει καμια μαυρούλα σε κάποιο σπιτάκι η στην πιάτσα κ γενικά αν αξίζει η φάση? Όσες κριτικές διάβασα για μαυρες, δεν λένε κ τα καλύτερα λόγια... :think:

Μήπως λες την Αντζελα? Μια πολύ αδύνατη κοπελιτσα, αλλά απ'οσο ξέρω είναι Ρουμάνα...(έχει φώτο στο άλλο σαιτ με τις ladies. com/lady/1541) Πάντως αν λέμε την ίδια είναι πολύ κομοδίνο η όλη φάση...κ δεν την κατηγορώ, μέχρι κ τύψεις είχα οταν πηγα πριν 2 βδομάδες, μου ήρθε στο μυαλό το Lilya 4-ever... :/  Έχω παει με άλλες κ έχουν την πουτανιά μέσα τους, το ευχαριστιούνται :knockinb: η συγκεκριμένη πιεζόταν πολύ για να το κάνει...ίσως την πέτυχα σε άσχημη μέρα? who knows? άσχημη εμπειρία πάντως δεν ξαναπατάω εκεί ούτε με σφαίρες.

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Υπάρχει οίκος που να προσφέρει διπλο?

Stories