Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
ουπς σορρυ πεδια μπορει να ειναι ανδρ.γεωργιου 30 η εσμεραλντα!????
μπορει να μας πει κανεις κανα νεοτερο που ειναι???
οχι τιποτα αλλο μπερδευτικα εγω τωρα κ να μην μπερδεψω κ εσας!! :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
Εχω παει σε πολλες παραλιες τις κρητης και νομιζω οτι ειναι στην φαλασαρνα η φωτο  :)
στο βαι και στον πρεβελι για μενα οι δυο καλυτερες παραλιες  :rockon:

Κοντα επεσες, η φωτο ειναι απο ελαφονησι, η Κρητη εχει και γαμω τις παραλιες, αλλα δυστηχως η γνωμη μου ειναι οτι δεν συγκρινονται με τις χαλκιδικης...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
Τι εγινε πολυ νεκρα επεσε... :think: Φυγαν ολοι διακοπες.??

Εκτακτη χτεσινη βραδυνη επισκεψη με 2 φιλαρακια, στην πλειοψιφια των στουντιο χτες βραδυ, η κατασταση εχει μια αναλαμπη στο βαθος του τουνελ, αλλα το τουνελ ειναι μακρυ, κινηση σχετικα λιγη στα σπιτακια, οπως και στην πολη μεσα μια απο τα ιδια, ο κοσμος εχει φυγει, το ποιοτικο επιπεδο των επισκεπτων αν και ο βαρδαρης πεθαινει, ανεβασμενο θα ελεγα, κυριως νεαρες ηλικιες, αν και σχεδον κανενα σπιτι δεν δουλευε χτες την χρονικη περιοδο που περασαμε, εκτος απο τις βιλες, που αν και 40€ το απλο, και προτασης περι αποχης και επαρσης εμπαρκου των μαγαζιων για να ριξουν την τιμη, ηταν τα μονα που δουλευουν, και δουλευουν οχι μονο με απλο αλλα με προγραμματα, ιδιως στην Κοροβαγκου γινοταν ο χαμος, μιας και νεα κοπελα δουλευε χτες, και να μην λεμε χαζα ειναι τα μονα μαγαζια που αν και ριζωνουν μερικες, υπαρχει και συνεχης ανανεωση κοριτσιων, απο οτι ειδα και στο αλλο σαιτ ηρθε και μια ακομα καινουρια μαυρομαλα, καλο προσωπακι....τωρα στα αλλα μαγαζακια....εχομαι.!

26ης Οκτωβρη 35Α Η μελαχρινη πιπινα Παολα, μεσα στο δωματιο και ο Εδεσαιος  ;) να την ταλαιπωρει αξια.!!  :knockinb: :rockon: το σπιτακι ξεκινησε μια κινηση με κουπονια και κουραφεξαλα, διαβασα πεταχτα ενα διαφημιστικο το οποιο λεει με 7 καταθεσεις αν θυμαμαι καλα, και ας με διωρθωσει καποιος που γνωριζει καλυτερα, των 50€ περνεις την 8η προσφορα 50% κατω  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: δηλαδις θα δωσω 350€ για να γλυτωσω 25€  :jerking: :jerking: :jerking: ή αν υσχιει και στο απλο των 30€, δινεις 210€ και γλιτωνεις 15€... :headbang: :headbang: πολυ δελεαστικο θα ελεγα... :2funny:
Κατεχακη 13. Μαυρομαλα κοπελα στα ορια του μπαζου, μεγαλη λεκανη, χοντρα μπουτακια, τσατσα δεν υπηρξε, μας ειπε τα προγραμματα και την καναμε.
Κωλετη 17. Η Κοντουλα Ισαβελα, δυναμη στο μαγαζι, αλλα απο εμφανηση, αν δεν την ξες φευγεις και απο το παραθυρο, κοντουλα καστανοξανθη, χοντρα μπουτακια, βυζι μικρο, προσωπο μετριο, καταθεση εγινε εδω εκ του ενος απο την παρεα, περασε οπως αναμενονταν σουπερ μεσα στο δωματιο...
Πετρου ερημιτη. Η Μιλφ Αναστασια, φορα τα βυζια της εξω, αν ειναι φυσικα δεν ξερω, αλλα εχουν ωραιο σχημα, καποια στιγμη θα την επισκευτω, την εβαλα στην fuck list.  :knockinb:
Ν.Ουρανου 26. Η Αλινα, ...μουναρα, εχει ενα σωματακι και προσωπακι που σε προιδεαζει να περασεις αλλα ο χυλος που τρως μεσα ειναι χλιαρος...ασε που φευγοντας παραμιλαει... :headbang:
Ν.Ουρανου 1Β. Μαλλον η Εβελινα συμφωνα με περιγραφη συναθλητη, οποτε δεν μπηκαμε για να μην τρακαρουμε το κατσουφιασμενο προσωπο της βλεποντας μας να αποχωρουμε...
Φριξου 9. Η Λαρα/Μαντυ, μεσα στο δωματιο, δεν περημεναμε φυγαμε, αλαξε και αμαξι εδωσε την τζιπαρα, μαλλον την ποιαναν τα τεκμηρια.!! :2funny: απο εξω αστρακι ασημι καμπριολεεε....ρε Μαντυ δεν στριβουν τα αστρα λεμε.!! :2funny:
Φριξου 13. Πιθανον Εμμανουελα.
Φριξου 15. Η νταρντανομουνα Τανια, τρωει ολο το φαι της, ψιλομπαζεψε, αλλα στα ματια μου ειναι ποθητη, εχει τις καμπυλες της... :cum:
Φριξου 14. Πιθανον η τραβελομιαζμενη Γιασμιν.
Τσουκαλα. Και τα τρια μαγαζα ανοιχτα, το ιδρυμα παει για το τιτλο του Μιλφομαγαζου, 2 μιλφακια, ενα κοντουλικο γυρω στα 30. Στο πρωτο, Μιλφαρα μαλλον Βανεσα στο ονομα, μεσα σε μαυρο συνολο, στο 2ο καινουρια κοπελα λεει απο Γαλια, τσατσα απο βαρδαρη που δουλευε στο Προμηθεους 25, και διαφημιζε τοτε επιστροφη χρηματων αν δεν περασεις καλα, αλλα χτες μοκο ψιλοκομενο, η κοπελα κοντουλα μαυρησμενη μαυρομαλα, ομορφο προσωπο με γαλικη μυτη (το διαβατηριο της.??  :2funny:) ψιλοσπασμενο προσωπακι, βυζακι το ειχε εξω φενοταν πλαστικο ολοστρογγυλο, ειχε και ενα τατου στα δεξια, καλο φενοταν αλλα με χαλασε το ψιλοσπασμενο προσωπακι που δεν παρεπεμπε σε πιπινακι, μιας και το συνολο εφερνε, και στο τριτο το πισω, Μιλφαρα ξανθια κοντο μαλι, ομορφο γελαστο προσωπο, θα εμπενα, σωμα μιλφαρας με περηφερεια, φορουσε σιθρου και φενοντουσαν τα μικρα σχετικα βυζια της, ποια ειναι η Κυρια ξερει κανεις.?? :think: δωστε ινφοους.!! :helpplea:
Αχελοου 10. Καινουρια κοπελα λεει η τσατσα, εγω πρωτη φορα την εβλεπα, αλλα τετοιο ονομα εχει ακουστει εδω μεσα, Ρεναρα, μαυρομαλα ψιλοπαχουλη, προσωπακι καλουτσικο, κωλαρα και σωματαρα μπαστυ, μετριο συνολακι...κανα καλο μωρο μουναρο ανταξια του, θα φερει το μαγαζι.????  :think:
Μινωταυρου Η λευκος σαρκος ξανθια πιπινα Μπιανκα, καλη παρουσια, μετριες καταστασεις μεσα στο δωματιο.
Κοροβαγκου. Νεα κοπελα πιπινα, ξανθια ομορφουλα, ακουει στο ονομα Καρλα, φορουσε μαγιο χτες, σωματακι κοινο με ωραιο φαρδυ κωλαρακι, στο προσωπο φερνει λιγο σε Βικυ Καγια, αν θωλωσεις τα ματια λιγο.!!  :2funny: φωνη λιγο... :S η επομενη μου καταθεση αν και μπηκε ο 2ος της παρεας εδω, και δεν περασε καθολου καλα, χαδακια μηδεν και περασμα της καποτας στην σταφιδα, ολο μην και μην ηταν το μικρο, του εκανε τα αρχιδια κουρουμπελο,πολυ αντιδραστικο στοιχειο, γενικα πατατα η περιπτωση, και περνουσε κοσμος μεσα, ηταν η μονη που δουλευε χτες βραδυ και δεν εκλεινε μπουτι....εδω να σημειωσω κατι...η Καρμεν ειναι παρελθον για το μαγαζι, συμφωνα με τα λεγομενα της Ελληνιδας τσατσας η οποια ηταν παραδειγμα προς μιμηση χτες βραδυ, φουλ ευγενικη, αναφερθηκε οτι την Καρμεν την διωξανε, γιατι λεει εκανε πραγματα στο δωματιο τα οποια δεν σημβαδιζαν με τους κανονες τους μαγαζιου και ηταν κυνδηνος δημοσιας υγειηνης, τωρα να γαμιοταν ακαποτα.??  :think: δεν νωμιζω, αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια, τελευταια την επισκευτηκα πολες φορες, και αν με απλο προγραμμα εδεινε αβερτα δωρακια, οπως ακαποτα και γλυφομουνια, τα οποια το μαγαζι δεν εβγαζε κατι απο αυτα, και ισως ειναι ενας καλος λογος για απολυση.  ;) ποτε δεν μου εδωσε την εντυπωση, οτι αντε, επειδη εισαι πελατης ριξτον μεσα ακαποτα να γουσταρεις, τωρα αν εχει γινει αυτο με καποιον αλλον πελατη και εχει σιωπησει, μπορει να πει την γνωμη του....ας ελπισουμε να την ξαναδουμε σε καποιο αλλο μαγαζι...
Κεφαληνιας. Ανοιχτο, αλλα δεν καναμε το κοπο, κανα μπαζο ως συνηθως θα ειχε...
Α.Γεωργιου 21. Ξανθο πιπινακι 21 μαιων, απο την μακρυνη Ρωσια λεει οτι καταγετε, Αλισια, τουμπανακι, περασα μεσα εδω, απλα κομοδινακι μου βγηκε, για μια φορα καλη ειναι, στο προσωπο φερνει λιγο σε Μιλα Κουνις, παγιδα το βυζι που στην παρουσιαση μοιαζει πληθωρικο, αλλα μεσα στο δωματιο ειναι σαν να ανοιγεις σακουλακι με πατατακια που λοιπουν τα μισα απο μεσα... :headbang:
Α.Γεωργιου 50. Η Βασιλησα Βερονικα.... :cum: δεν θελει σχολια, The best vmf, για χτες βραδυ, η τελευταια των μοικανων, θα ελεγα...
Α.Γεωργιου 52. Μονικα πρωην Χριστινα, με τα σιλικονατα, μεσα στο δωματιο  :knockinb:
Α.Γεωργιου ???. Νεο μαγαζακι, ιμιυπογειο, κατεβαινεις 2-3 σκαλακια για να μπεις στο σαλονακι, γρια τσατσα η οποια δεν θυμοταν το ονομα της κορασιδας η οποια δουλευε και ηταν στα ενδωτερα, φυγαμε...
Α.Γεωργιου 30. Μιλφαρα τζανκυ, μαυρομαλα αδυνατη, χτικιαρα... :S ποιος την πληρωνει.??? :think: :headbang:
Α.Γεωργιου 16. Αντζελα μεσα στο δωματιο, φυγαμε.
Α.Γεωργιου 4. Τρομαξαμε να την γνωρισουμε την Μαξιμ, η οποια ανανεωθηκε και της αξιζει ο τιτλος της Μουναρας για χτες βραδυ, εκοψε το μαλι της αγορε, το εβαψε ξανθο ανοιχτο, πεταξε και τα πολα πολα που φορουσε, και βγηκε με ενα απλο ολοσωμο εσωρουχο, που εχει λωριδα στην κοιλια και αφηνει ακαλυπτα τα βυζια της, τα οποια ειχαν ωραιο σχηματακι, με μικρη ρωγα, απλα Μουναρα.!!  :cum: με κλικαρε αλλα τα σχολια δεν ειναι υπερ της δυστηχως....

...αυτα για χτες βραδυ στην πιατσα της πληρωμενης ιδωνης...κοινως.??? Χαλια.!
οσα δεν αναφερθηκαν ηταν κλειστα.

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
και γαμω την μπουρδελοτσαρκα!
ευγε! πληρης αναλυση,ευχαριστουμε

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Ρε μαγκες αυτη την καινουργια την Αλεξα πηγε να τη δει κανεις; Ομορφη φαινεται, αλλα 1.72 και 65 κιλα, πρεπει να ειναι μαουνα ολοκληρη...

Tiberius

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
εδω να σημειωσω κατι...η Καρμεν ειναι παρελθον για το μαγαζι, συμφωνα με τα λεγομενα της Ελληνιδας τσατσας η οποια ηταν παραδειγμα προς μιμηση χτες βραδυ, φουλ ευγενικη, αναφερθηκε οτι την Καρμεν την διωξανε, γιατι λεει εκανε πραγματα στο δωματιο τα οποια δεν σημβαδιζαν με τους κανονες τους μαγαζιου και ηταν κυνδηνος δημοσιας υγειηνης, τωρα να γαμιοταν ακαποτα.??  :think: δεν νωμιζω, αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια, τελευταια την επισκευτηκα πολες φορες, και αν με απλο προγραμμα εδεινε αβερτα δωρακια, οπως ακαποτα και γλυφομουνια, τα οποια το μαγαζι δεν εβγαζε κατι απο αυτα, και ισως ειναι ενας καλος λογος για απολυση.  ;) ποτε δεν μου εδωσε την εντυπωση, οτι αντε, επειδη εισαι πελατης ριξτον μεσα ακαποτα να γουσταρεις, τωρα αν εχει γινει αυτο με καποιον αλλον πελατη και εχει σιωπησει, μπορει να πει την γνωμη του....ας ελπισουμε να την ξαναδουμε σε καποιο αλλο μαγαζι...
Tην Παρασκευη το βραδυ την ειδα στο Αχελωου

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Καλησπερα παιχτες, ξερεις κανεις αν παιζει  η Κασσανδρα  στο Ερως ή κάπου αλλου? Μια Αλεξανδρα που επαιζε στο Ανδρ. Γεωργίου 21 υπαρχει ακομα?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Κοροβαγκου. Νεα κοπελα πιπινα, ξανθια ομορφουλα, ακουει στο ονομα Καρλα, φορουσε μαγιο χτες, σωματακι κοινο με ωραιο φαρδυ κωλαρακι, στο προσωπο φερνει λιγο σε Βικυ Καγια, αν θωλωσεις τα ματια λιγο.!!  :2funny: φωνη λιγο... :S η επομενη μου καταθεση αν και μπηκε ο 2ος της παρεας εδω, και δεν περασε καθολου καλα, χαδακια μηδεν και περασμα της καποτας στην σταφιδα, ολο μην και μην ηταν το μικρο, του εκανε τα αρχιδια κουρουμπελο,πολυ αντιδραστικο στοιχειο, γενικα πατατα η περιπτωση, και περνουσε κοσμος μεσα, ηταν η μονη που δουλευε χτες βραδυ και δεν εκλεινε μπουτι....εδω να σημειωσω κατι...η Καρμεν ειναι παρελθον για το μαγαζι, συμφωνα με τα λεγομενα της Ελληνιδας τσατσας η οποια ηταν παραδειγμα προς μιμηση χτες βραδυ, φουλ ευγενικη, αναφερθηκε οτι την Καρμεν την διωξανε, γιατι λεει εκανε πραγματα στο δωματιο τα οποια δεν σημβαδιζαν με τους κανονες τους μαγαζιου και ηταν κυνδηνος δημοσιας υγειηνης, τωρα να γαμιοταν ακαποτα.??  :think: δεν νωμιζω, αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια, τελευταια την επισκευτηκα πολες φορες, και αν με απλο προγραμμα εδεινε αβερτα δωρακια, οπως ακαποτα και γλυφομουνια, τα οποια το μαγαζι δεν εβγαζε κατι απο αυτα, και ισως ειναι ενας καλος λογος για απολυση.  ;) ποτε δεν μου εδωσε την εντυπωση, οτι αντε, επειδη εισαι πελατης ριξτον μεσα ακαποτα να γουσταρεις, τωρα αν εχει γινει αυτο με καποιον αλλον πελατη και εχει σιωπησει, μπορει να πει την γνωμη του....ας ελπισουμε να την ξαναδουμε σε καποιο αλλο μαγαζι...

δεν της ελεγες της τσσατσας να παει να γαμηθει;τα ιδια και τα ιδια χρονια τωρα λες και ειμαστε παιδακια.....οταν δεν τους δεσει η μαγιονεζα με μια κοπελα και τους φυγει τοτε δηθεν θυμουνται τα ακαποτα και ολες τις μαλακιες για να την θαψουν....

μια χαρα κοπελα ειναι η καρμεν αν συνεχισει οπως πηγε το 2013 με την αλλαγη της μεσα στο δωματιο θα διαπρεψει και θα ειναι η τοπ στην σαλονικα....αρκει να μην παρουν τα μυαλα αερα

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους παιδια...Για την ΤΖΑΣΤΙΝ στο ΑΝΔΡ.ΓΕΩΡΓ.4 εχουμε καμια αποψη η κριτικη...Σκεφτομαι σημερα να παω να τις κανω μια επισκεψη..Δεν πολυ ειμαι τις MILF καταστασεις αλλα λεω να δοκιμασω...Οποιος μπορει ας βοηθησει...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλησπερα σε ολους παιδια...Για την ΤΖΑΣΤΙΝ στο ΑΝΔΡ.ΓΕΩΡΓ.4 εχουμε καμια αποψη η κριτικη...Σκεφτομαι σημερα να παω να τις κανω μια επισκεψη..Δεν πολυ ειμαι τις MILF καταστασεις αλλα λεω να δοκιμασω...Οποιος μπορει ας βοηθησει...
αν βοηθαει η προ πολλων ετων εμπειρια μου μαζι της ειναι φοβερη στο κρεβατι.....εμπειρη και τα κατεχει ολα καλα

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
αν βοηθαει η προ πολλων ετων εμπειρια μου μαζι της ειναι φοβερη στο κρεβατι.....εμπειρη και τα κατεχει ολα καλα

Ειμαι αναμεσα σε ΤΖΑΣΤΙΝ και ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ MILF απο ΠΕΤΡ.ΕΡΙΜΗΤΗ δε τις εχω δοκιμασει και λεω σημερα να γινει δοκιμη....Ποια η προταση σου αναμεσα στα 2 αυτα μιλφειγ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ειμαι αναμεσα σε ΤΖΑΣΤΙΝ και ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ MILF απο ΠΕΤΡ.ΕΡΙΜΗΤΗ δε τις εχω δοκιμασει και λεω σημερα να γινει δοκιμη....Ποια η προταση σου αναμεσα στα 2 αυτα μιλφειγ?
και οι δυο καλες ειναι....εγω θα τις τιμουσα αμφοτερες....

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
και οι δυο καλες ειναι....εγω θα τις τιμουσα αμφοτερες....

Ευχαριστω για τις πληροφοριες που εδωσες φιλε gl...Στη τελικη και εγω αυτο λεω,να τις δοκιμασω και τις δυο και οτι προκυψει....

Tiberius

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλή φάση...γράφτηκες 13.06 και 13.12 απάντησες! Ευχαριστούμε πάντως για την πληροφορία
Μη με κανεις να μετανιωσω απ την πρώτη μερα που γράφτηκα...

Ειχα λογαριασμο πριν πολλα χρονια, οταν οι κριτικες γράφονταν κάπου αριστερά, η Τζαστιν που αναφέρθηκε παραπανω, καθε άλλο παρά milf ήταν,  η Εφη είχε σγουρά μαλλιά και δεν ηξερε λεξη Ελληνικά στην τρώγλη του Πράσινου και τελος παντων....πριν αναλαβω το μανατζαρισμα της Καρμεν...

Για χρονια δεν ειχα μπει εδω αν και ημουν ενεργος στο άθλημα. Τον τελευταίο χρονο παρακολουθω λιγο εδώ...
Σταθηκε αδυνατο να βρω τους παλιους κωδικους...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μη με κανεις να μετανιωσω απ την πρώτη μερα που γράφτηκα...

Ειχα λογαριασμο πριν πολλα χρονια, οταν οι κριτικες γράφονταν κάπου αριστερά, η Τζαστιν που αναφέρθηκε παραπανω, καθε άλλο παρά milf ήταν,  η Εφη είχε σγουρά μαλλιά και δεν ηξερε λεξη Ελληνικά στην τρώγλη του Πράσινου και τελος παντων....πριν αναλαβω το μανατζαρισμα της Καρμεν...

Για χρονια δεν ειχα μπει εδω αν και ημουν ενεργος στο άθλημα. Τον τελευταίο χρονο παρακολουθω λιγο εδώ...
Σταθηκε αδυνατο να βρω τους παλιους κωδικους...
η τζαστιν τοτε ηταν μαναρι γαλακτος...... :tits:

Tiberius

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
η τζαστιν τοτε ηταν μαναρι γαλακτος...... :tits:
Οχι ομως :tits: :)
Ακομα θυμαμαι τη σκηνη, την πρωτη φορα που ανεβηκα στο 4, ανοιγει η πορτα και το πρωτο που βλεπω ηταν το σμιλεμενο κωλαρακι της Τζαστιν, να εχει πλατη στην πορτα και να μιλαει στο τηλεφωνο...σαν μαγνητισμενος ακολουθησα την τσατσα :)
Οαι κατι αλλο: καποιος ρωτησε πριν πολλες σελιδες για τη Σονια. Δυστυχως βγαζει πλεον το μεροκαματο της στη Κρητη...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
δεν της ελεγες της τσσατσας να παει να γαμηθει;τα ιδια και τα ιδια χρονια τωρα λες και ειμαστε παιδακια.....οταν δεν τους δεσει η μαγιονεζα με μια κοπελα και τους φυγει τοτε δηθεν θυμουνται τα ακαποτα και ολες τις μαλακιες για να την θαψουν....

μια χαρα κοπελα ειναι η καρμεν αν συνεχισει οπως πηγε το 2013 με την αλλαγη της μεσα στο δωματιο θα διαπρεψει και θα ειναι η τοπ στην σαλονικα....αρκει να μην παρουν τα μυαλα αερα

Ετσι ειναι, εγω οπως ειπα και παρα πανω ο λογος πιστευω ειναι οτι η Καρμεν εκανε καποια πραγματα μεσα στο δωματιο τα οποια το μαγαζι δεν εβγαζε, αλλα δεν εβγενε χαμενο πιστευω, μιας και το μαγαζι δουλευε με την καρμεν, και οταν θα της ειπαν να τα κοψει, η Καρμεν ειναι και λιγο στην μουναρα της και χαλασε η συνταγη. Απλα η τσατσα θα μπορουσε να πει, εληξε η συνεργασια και τελος, αλλα οι γυναικες οταν μιλανε για αλλες γυναικες ετσι ειναι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom