Cecell
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 1.015
- Πόντοι
- 4.525
μεσημερακι πηγα. Πρωινη ειναιNatάσσα πρωινή ή βραδινή??ειχα μείνει με την έντύπωση ότι άντζελα είναι στην βραδινή βάρδια στο Ανδ. 16??
μεσημερακι πηγα. Πρωινη ειναιNatάσσα πρωινή ή βραδινή??ειχα μείνει με την έντύπωση ότι άντζελα είναι στην βραδινή βάρδια στο Ανδ. 16??
αν σου έλεγε 20 θα το πίστευες παίχτη?Η Αναστασια 40 χρονων??? εμενα μου ειπε οτι ειναι 30.......ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 40????
ε δεν νομιζω ρε παιχτη.....35 ισως....εμενα 28 μου χε πει και καλα αλλα σιγουρα κρυβει.....Η Αναστασια 40 χρονων??? εμενα μου ειπε οτι ειναι 30.......ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 40????
ενταξει ουτε αυτο που λες παιζει.....50 δεν ειναι με καμια λογικητοτε η ειρηνη που ειπε σε εναν συναγωνιστη οτι ειναι 41 ετων λογικα πρεπει να ειναι πανω απο 50,γιατι την ειδα απο κοντα και ειναι σπασμενη πολυ στο προσωπο,αν και στο αλλο site την εχει 31 ετων.......
Να συννενοηθουμε τεσσερα ατομα με ενα αμαξι να μοιρασουμε τη βενζινη.Θα την γαμησουμε ενας ενας και θα γυρισουμεαχ ρε gl θα μας τρελανετε..............
θελω κ εγωωωωωωωωωωωωωωωωωω.............κοιτα να δεισ που θα με κανετε να τρεχω κοζανη!!
το δελεαρ για τον αντρα ειναι να δει κωλο και βυζι..οποια θελει να γαμηθει τα δειχνει αυτα τα δυο για να προσελκυσει..τοσο απλα οντα ειμαστε.Σημερα ημουν στο crystal life. Και εσκασε μυτη εκει και η γνωστη μαντυ-νυν Λαρα.
Αυτο που θελω να σχολιασω και μου εκανε εντυπωση ηταν οτι ηταν πολυ πιο νορμαλ σε σχεση με τις αλλες ξεκωλιαρες μη επαγγελματιες πουτανες που βρισκοντουσαν εκει. Που ειχαν πεταξει ολες τα κωλομερια εξω. Ακομα και κατι χοντρες ακομα και κατι μανες με παιδια.
καλο καλοκαιρι και απο Σεπτεμβρη με δουλεια καλυτερη απο την προηγουμενη.....τωρα χαλαρωνεΚαυλιαρηδες.!! Ευχαριστω ολους για την συμπαρασταση σας...!!
...η ζωη απλα συνεχιζετε...
...μολις γυρησα απο τις διακοπες μου, αυτα τα θυληκα εχουν ξεφυγει αρκετα, βαλθηκαν να μας ξεκανουν, το τι εχουν δει τα ματια μου αυτες τις 7 μερες, απλα ΔΕΝ περιγραφετε..!!
Καλο καλοκαιρι σε ολους, και καλα μπανια σε οσους δεν τα κανανε ακομα...
Να συννενοηθουμε τεσσερα ατομα με ενα αμαξι να μοιρασουμε τη βενζινη.Θα την γαμησουμε ενας ενας και θα γυρισουμε
αφου σταματησουμε και για σουβλακια στο δρομο.
Να συννενοηθουμε τεσσερα ατομα με ενα αμαξι να μοιρασουμε τη βενζινη.Θα την γαμησουμε ενας ενας και θα γυρισουμε
ΝΑΙ!! ΝΑΙ!!Να συννενοηθουμε τεσσερα ατομα με ενα αμαξι να μοιρασουμε τη βενζινη.Θα την γαμησουμε ενας ενας και θα γυρισουμε
Σωστη η λογικη σου, αλλα ετσι παμε καλυτερα Αθηνα, που εχει τουμπανα και με 20 κανουν τα παντα ολα, οχι κατι 120 οπως εδω...
καλημερα σε ολους...
θα συμφονισω απολυτα εδω απλα το κακο ειναι οτι αθηνα δεν το κανεισ αφθημερον!!!
ενω κοζανη ειναι μικρος χρονος πηγενε ελα!!
αλλα για μενα αυτην την χρονικη περιοδο ειναι δυσκολα τα πραγματα!!
Για Κοζάνη δεν είναι κακή ιδέα... Θα βγεί περίπου ένα δεκαρικάκι το άτομο πήγαινε-έλα!
Για Αθήνα θέλεις 50άρικο στο νερό!!! Δεν συμφέρει δυστυχώς! Βέβαια πάιζει και το τρενάκι...
Γενικά μια μπουρδελοεκδρομή δεν είναι κακή ιδέα!
Karaman θα τολμήσω να μια μαντεψιά για το μέρος της φωτογραφίας που ανέβασες...
Χαλκιδική-Ποσείδι?
Καλάνδρα
Για Κοζάνη δεν είναι κακή ιδέα... Θα βγεί περίπου ένα δεκαρικάκι το άτομο πήγαινε-έλα!
Για Αθήνα θέλεις 50άρικο στο νερό!!! Δεν συμφέρει δυστυχώς! Βέβαια πάιζει και το τρενάκι...
Γενικά μια μπουρδελοεκδρομή δεν είναι κακή ιδέα!
Karaman θα τολμήσω μια μαντεψιά για το μέρος της φωτογραφίας που ανέβασες...
Χαλκιδική-Ποσείδι?
Εχω παει σε πολλες παραλιες τις κρητης και νομιζω οτι ειναι στην φαλασαρνα η φωτοΔεν ειναι χαλκιδικη, πολυ ποιο μακρια...Κρητη.