Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Η Αναστασια 40 χρονων??? εμενα μου ειπε οτι ειναι 30.......ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 40????
ε δεν νομιζω ρε παιχτη.....35 ισως....εμενα 28 μου χε πει και καλα αλλα σιγουρα κρυβει.....

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
τοτε η ειρηνη που ειπε σε εναν συναγωνιστη οτι ειναι 41 ετων λογικα πρεπει να ειναι πανω απο 50,γιατι την ειδα απο κοντα και ειναι σπασμενη πολυ στο προσωπο,αν και στο αλλο site την εχει 31 ετων.......

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τοτε η ειρηνη που ειπε σε εναν συναγωνιστη οτι ειναι 41 ετων λογικα πρεπει να ειναι πανω απο 50,γιατι την ειδα απο κοντα και ειναι σπασμενη πολυ στο προσωπο,αν και στο αλλο site την εχει 31 ετων.......
ενταξει ουτε αυτο που λες παιζει.....50 δεν ειναι με καμια λογικη

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.534
Πόντοι
34.538
αχ ρε gl θα μας τρελανετε..............

θελω κ εγωωωωωωωωωωωωωωωωωω.............κοιτα να δεισ που θα με κανετε να τρεχω κοζανη!! :grin:
Να συννενοηθουμε τεσσερα ατομα με ενα αμαξι να μοιρασουμε τη βενζινη.Θα την γαμησουμε ενας ενας και θα γυρισουμε
αφου σταματησουμε και για σουβλακια στο δρομο.

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Σημερα ημουν στο crystal life. Και εσκασε μυτη εκει και η γνωστη μαντυ-νυν Λαρα.
Αυτο που θελω να σχολιασω και μου εκανε εντυπωση ηταν οτι ηταν πολυ πιο νορμαλ σε σχεση με τις αλλες ξεκωλιαρες μη επαγγελματιες πουτανες που βρισκοντουσαν εκει. Που ειχαν πεταξει ολες τα κωλομερια εξω. Ακομα και κατι χοντρες ακομα και κατι μανες με παιδια.
το δελεαρ για τον αντρα ειναι να δει κωλο και βυζι..οποια θελει να γαμηθει τα δειχνει αυτα τα δυο για να προσελκυσει..τοσο απλα οντα ειμαστε.
μια πουτ@να γαμιεται καθε μερα και εχει βαρεθει..δεν επιδιωκει  να βγει εξω ξεκωλη ωστε να της την πεφτει ο καθε αρσενικος..αντιθετως ντυνετε απλα για να μην προσελκυει τα βλεματα....
οποτε με αυτα τα σορτσακια που κυκλοφορουν εξω φανταστειτε ποσες ειναι ελευθερες για νταλαβερι.. :zfuck:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.094
Πόντοι
11.585
Καυλιαρηδες.!! Ευχαριστω ολους για την συμπαρασταση σας...!! :rockon:
...η ζωη απλα συνεχιζετε...
...μολις γυρησα απο τις διακοπες μου, αυτα τα θυληκα εχουν ξεφυγει αρκετα, βαλθηκαν να μας ξεκανουν, το τι εχουν δει τα ματια μου αυτες τις 7 μερες, απλα ΔΕΝ περιγραφετε..!!
Καλο καλοκαιρι σε ολους, και καλα μπανια σε οσους δεν τα κανανε ακομα...

Συνημμένα

• P130713_20.37.jpg
    P130713_20.37.jpg
    33,3 KB · Εμφανίσεις: 15

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Καυλιαρηδες.!! Ευχαριστω ολους για την συμπαρασταση σας...!! :rockon:
...η ζωη απλα συνεχιζετε...
...μολις γυρησα απο τις διακοπες μου, αυτα τα θυληκα εχουν ξεφυγει αρκετα, βαλθηκαν να μας ξεκανουν, το τι εχουν δει τα ματια μου αυτες τις 7 μερες, απλα ΔΕΝ περιγραφετε..!!
Καλο καλοκαιρι σε ολους, και καλα μπανια σε οσους δεν τα κανανε ακομα...
καλο καλοκαιρι και απο Σεπτεμβρη με δουλεια καλυτερη απο την προηγουμενη.....τωρα χαλαρωνε

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Να συννενοηθουμε τεσσερα ατομα με ενα αμαξι να μοιρασουμε τη βενζινη.Θα την γαμησουμε ενας ενας και θα γυρισουμε

Σωστη η λογικη σου, αλλα ετσι παμε καλυτερα Αθηνα, που εχει τουμπανα και με 20 κανουν τα παντα ολα, οχι κατι 120 οπως εδω...

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16

ελεος....

kokinoskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
  ΝΑΙ!!  ΝΑΙ!!  :tits:

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
Σωστη η λογικη σου, αλλα ετσι παμε καλυτερα Αθηνα, που εχει τουμπανα και με 20 κανουν τα παντα ολα, οχι κατι 120 οπως εδω...

καλημερα σε ολους...

θα συμφονισω απολυτα εδω απλα το κακο ειναι οτι αθηνα δεν το κανεισ αφθημερον!!!
ενω κοζανη ειναι μικρος χρονος πηγενε ελα!!

αλλα για μενα αυτην την χρονικη περιοδο ειναι δυσκολα τα πραγματα!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.094
Πόντοι
11.585
καλημερα σε ολους...

θα συμφονισω απολυτα εδω απλα το κακο ειναι οτι αθηνα δεν το κανεισ αφθημερον!!!
ενω κοζανη ειναι μικρος χρονος πηγενε ελα!!

αλλα για μενα αυτην την χρονικη περιοδο ειναι δυσκολα τα πραγματα!!

Γινετε, αν ειναι 2 οδηγοι, 2 φορες ανθημερον το καναμε ανετα, την τελευταια φορα χασαμε και 2 ωρες πανω στην εθνικη περιμενοντας τον εξπρες σερβισα, με προηποθεση οτι ξερεις που πας και δεν ψαχνεσε, ξεκινας κατα τις 7 το πρωι, 12 η ωρα χτυπας το πρωτο κουδουνι  :knockinb:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Για Κοζάνη δεν είναι κακή ιδέα... Θα βγεί περίπου ένα δεκαρικάκι το άτομο πήγαινε-έλα!  :rockon:

Για Αθήνα θέλεις 50άρικο στο νερό!!! Δεν συμφέρει δυστυχώς! Βέβαια πάιζει και το τρενάκι...

Γενικά μια μπουρδελοεκδρομή δεν είναι κακή ιδέα!  :boobies:  :tits2:  :fuck2:

Karaman θα τολμήσω μια μαντεψιά για το μέρος της φωτογραφίας που ανέβασες...
Χαλκιδική-Ποσείδι?

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Για Κοζάνη δεν είναι κακή ιδέα... Θα βγεί περίπου ένα δεκαρικάκι το άτομο πήγαινε-έλα!  :rockon:

Για Αθήνα θέλεις 50άρικο στο νερό!!! Δεν συμφέρει δυστυχώς! Βέβαια πάιζει και το τρενάκι...

Γενικά μια μπουρδελοεκδρομή δεν είναι κακή ιδέα!  :boobies:  :tits2:  :fuck2:

Karaman θα τολμήσω να μια μαντεψιά για το μέρος της φωτογραφίας που ανέβασες...
Χαλκιδική-Ποσείδι?
Καλάνδρα  :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.094
Πόντοι
11.585
Για Κοζάνη δεν είναι κακή ιδέα... Θα βγεί περίπου ένα δεκαρικάκι το άτομο πήγαινε-έλα!  :rockon:

Γενικά μια μπουρδελοεκδρομή δεν είναι κακή ιδέα!  :boobies:  :tits2:  :fuck2:

Karaman θα τολμήσω μια μαντεψιά για το μέρος της φωτογραφίας που ανέβασες...
Χαλκιδική-Ποσείδι?

Δεν ειναι χαλκιδικη, πολυ ποιο μακρια...Κρητη.

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
καλησπερα στην παρεα.......

λοιπον παιδες πραγματικα μια εκδρομη θα ειταν παρα πολυ ωραια!!
αλλα νομιζω ειναι λιγο πρακτικα δυσκολο απο πλευρας μου τουλαχιστον!! δουλεια κ.τ.λ.!!
Αν κ πιστεψτεμε θα το ηθελα παρα πολυ!!
κ το κακο ειναι οτι αθηνα εχω κατεβει μια φορα ρε γμτ κ δεν ειμουν μονος γμτ!!
δεν ειχα προλαβει να κανω τιποτα!!
τες πα............

λοιπον κυριοι εχουμε κ λεμε............
μιας κ η εποχη ειναι στην νεκρα λογω καλοκαιριου ειπα να παω να δω το καινουριο κοριτσακι στο 26 οκτωμβριου 35 την γιουλη!!
πολυ ομορφο κοριτσι επιτελους ρε πουστη μου φερανε μια νορμαλ ομορφη κοπελα!!!
μπορω να πω οτι αν κ χωρις μεγαλα  :tits:(ειναι μικρα) εχει πολυ ομορφο κορμι
κ απο οτι καταλαβα μικρη σε ηλικια!24-27 :think: περιπου ετσι!!
το καλο για μενα ειναι οτι εχει ομορφο κορμι(δεν ειναι σαν την εβελινα που την θεωρω λιγο συσπανσιον αχαρα ποδια κ λεκανη) χαμογελο κ απο οτι διαβασα απο την κριτικη των συναδελφων πρεπει να ειναι καλο κοματι για δοκιμη!!
τι να κανουμε ρε γμτ αφου δεν βρισκουμε τιποτα σε καλο μιλφ αδυνατο με βυζαρες τι να κανουμε!!
κυριοι εχουν περιγραψει πολλοι την κοπελα αλλα ειπα να πω κ εγω την γνωμη μου!!!
κ να αναφερω οτι δεν περασα ακομα μαζι της απλα οτι ειναι στην fk λιστ!!!

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
μια βοηθεια ακομα σας παρακαλω...........

επιδη εχω καιρο να κανω νυχτερινη βολτα μπας κ πηρε κανενας ματι κανα καλο μιλφ με  :tits: :tits: :tits:???????????????????????/
η τελος παντων οτι ηλικια να ναι!! θα ευκερισω αυριο κ λεω να την κανω την βραδινη βολτα!!

με αυτην την καινουρια που λεγαμε πριν λιγες μερες στο ανδρ.γεωργιου 50 τι εγινε ρε παιδια?????εσμεραλντα??? την πηρε κανενας ματι πουθενα αλλου???
οχι τιποτα αλλο εγω που ειχα παει μου ειπαν αλλες κοπελες οτι δουλευουν εκει τωρα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom