Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (1 μέλη και 45 επισκέπτες)

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
καλώς σας βρίσκω σαβουρογάμηδες  :2funny: ,και εγω μαζί σας... εννοείται  :grin:.έκανα μια βόλτα χθές βράδυ στο Mύλο και η κατάθεση μου ήταν  στην μηλφ Εμανουέλα.την βρήκα στα κέφια της και μου χάρισε ένα 20λεπτο γεμάτη καύλα :rockon:
Kαλη?Την ειδα προχθες πρωτη φορα και εμφανησιακα ειναι τουρμπο....Δεν μπηκα φυσικα,αλλα μου κανε κλικ

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
ποιο καλοπαιδο μπορει να μ ενημερωσει γι' αυτην τη Βικυ τη μολδαβεζα μιλφ? σε ποιο καταστημα τη βρισκουμε και ποιες ημερες και ωρες δουλευει. Και κατι αλλο ειχα παει τη προηγουμενη παρασκευη για την Βικυ τη μουναρα που λετε στη κατεχακη αλλα ηταν κλειστο, αυτη ποιες μερες και ωρες τη βρισκουμε για να μην ξαναφαω πορτα τσαμπα. Παρακαλω ας ενημερωσει καποιος.

Η Βίκη η Μολδαβή δουλεύει στο στούντιο Godiva στην Αχελώου, βραδυνή. Απο εμφάνιση δεν λέει πολλά ούτε από απόδοση θα έλεγα.

Η Βίκη η ουκρανή που είναι ομολογουμένως μουνάρα, δουλεύει στην Κατεχάκη σταθερά στην πρωινή βάρδυα, την επισκέφθηκα και πρόσφατα μάλιστα με πολύ καλές εντυπώσεις, καθότι γνωστή και είχα να την δώ ενάμιση χρόνο ...

Veros

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
H κοπελα που ψαχνεις υπηρχε ακριβως στο ιδιο στυλ, η κασσανδρα α.γεωργιου 16 τωρα στην θεση της ειναι μια αντζελα, μαλλον αυτη σταματησε να δουλευει εκει εδω και πολυ καιρο.

Την γιουλη θα την βρεις συνηθως πρωινα μεχρι το απογευμα

Ευχαριστώ, η Άντζελα έχει τέτοιο κούρεμα δηλαδή;

Veros

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Ώπα ρε συναθλητή... :P το πιάσαμε το υπονοούμενο.τόσο μανεκέν είναι η εσύ μιλάς μόνο για το μαύρο κοντό της μαλλί..??

Φιλέ μου είμαι ξεκάθαρος στην ερώτηση μου, τώρα για ποιο υπονοούμενο που λες δεν σε καταλαβαίνω, μιλά ξεκάθαρα χωρίς γρίφους, όσο για την Φώτο παίζει να είναι και κούκλα από κατάστημα, έχεις να πρωτινέις κάτι σε αυτό που ψάχνω;

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Σημερα ημουν στο crystal life. Και εσκασε μυτη εκει και η γνωστη μαντυ-νυν Λαρα.
Αυτο που θελω να σχολιασω και μου εκανε εντυπωση ηταν οτι ηταν πολυ πιο νορμαλ σε σχεση με τις αλλες ξεκωλιαρες μη επαγγελματιες πουτανες που βρισκοντουσαν εκει. Που ειχαν πεταξει ολες τα κωλομερια εξω. Ακομα και κατι χοντρες ακομα και κατι μανες με παιδια.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σημερα ημουν στο crystal life. Και εσκασε μυτη εκει και η γνωστη μαντυ-νυν Λαρα.
Αυτο που θελω να σχολιασω και μου εκανε εντυπωση ηταν οτι ηταν πολυ πιο νορμαλ σε σχεση με τις αλλες ξεκωλιαρες μη επαγγελματιες πουτανες που βρισκοντουσαν εκει. Που ειχαν πεταξει ολες τα κωλομερια εξω. Ακομα και κατι χοντρες ακομα και κατι μανες με παιδια.
ε καλα αυτα ειναι γνωστα....οι μεγαλυτερες πουτανες ειναι εξω απο τα μπουρδελα  ;)

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Kαλη?Την ειδα προχθες πρωτη φορα και εμφανησιακα ειναι τουρμπο....Δεν μπηκα φυσικα,αλλα μου κανε κλικ
είναι καλή παρόλο που τα έχει τα χρονάκια της  :thumbsup: .σε όσους αρέσουν οι πολύ λεπτές,βέβαια

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
gl, δες λίγο τα πμ σου...  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τηλεφωνικα πριν λιγο

ανδρεου γεωργιου 4 η τζαστιν και βραδυ η μαξιμ
φριξου 9 η λαρα
κοροβαγκου 5 η σανταλ
ανδρεου γεωργιου 50 η ρενατα
λαφαμ η γιαννα
26ης οκτ 35 η γιουλη
κωλετη η χριστινα
φριξου 14 η χριστινα η ρουμανα
και στο 15 η χριστινα η ψηλη
μινωταυρου η αφροδιτη
ανδρεου γεωργιου 21 η τινα
και η ζωη στην ουρανου 1β

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Διαστημικη καταθεση σε Μιχαελα στη Βιλλα χθες βραδυ. Θα ακολουθησει κριτικη. Θα ειναι και η τελευταια για να μη θεωρηθω και προμοτορας!

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
τηλεφωνικα πριν λιγο

ανδρεου γεωργιου 4 η τζαστιν και βραδυ η μαξιμ
φριξου 9 η λαρα
κοροβαγκου 5 η σανταλ
ανδρεου γεωργιου 50 η ρενατα
λαφαμ η γιαννα
26ης οκτ 35 η γιουλη
κωλετη η χριστινα
φριξου 14 η χριστινα η ρουμανα
και στο 15 η χριστινα η ψηλη
μινωταυρου η αφροδιτη
ανδρεου γεωργιου 21 η τινα
και η ζωη στην ουρανου 1β

Σε άλλα δεν πήρες ή δεν απάντησαν;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σε άλλα δεν πήρες ή δεν απάντησαν;
αυτα πηρα

και μια προσθηκη η νταιανα ειναι στην αχελωου

και κεφαλληνιας δεν μου λεγε ποια ειναι δηθεν και καλα οτι ηταν μια καινουρια.....

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
αυτα πηρα

και μια προσθηκη η νταιανα ειναι στην αχελωου

και κεφαλληνιας δεν μου λεγε ποια ειναι δηθεν και καλα οτι ηταν μια καινουρια.....

OK, ευχαριστούμε πολύ!  :rockon:

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Ανεβασα κριτικη το μεσημερι και ακομα δεν εχει εμφανιστει; Δηλαδη παιζει να μην εκγριθηκε;;;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Μπραβο promotion τα μαγαζια της πολης.Πριν λιγο το στουντιο της ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ αναφερθηκε ως χορηγος σε εκπομπη στο LIBERO.

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
ε καλα αυτα ειναι γνωστα....οι μεγαλυτερες πουτανες ειναι εξω απο τα μπουρδελα  ;)

Να το διευκρινησουμε καλυτερα φιλε gl.........................οι πουτανες ειναι εξω στα ξενυχταδικα............αυτες που δουλευουν στα σπιτακια ειναι γυναικες με προσωπικοτητα!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom