Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (9 μέλη και 52 επισκέπτες)

aristos238

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
26
Πόντοι
1
Mικρη βολτουλα σε καποια στουντιο της πολης, και πολυ καλη καταθεση στην γιουλη.
Νομιζω αξιζη να την δοκιμασετε την μικρη

Νικηφορου ουρανου 26. ειρηνη (οχι η μιλφ)αδιαφορη για μενα, απορω πως συνεχιζει στην δουλεια αυτη  :dunno:
Μινωταυρου. Μπιανκα ξανθια ωραιο σωμα με πιασηματα, αλλα παιδια μεσα δεν κατεχω.
Α.γεωργιου 21. Η κριστυ  ρουμανα, καλο σωμα που σε ξεγελαει να περασεις μεσα, και να φας την πατατα. :(
Α.γεωργιου 34. και εδω ειχε μια ξανθια, ψιλο καλη φαινοταν αλλα δεν την ξερω  :grin:
Α.γεωργιου 24. Η μιλφ αναστασια με τα μεγαλα  :tits:

Περασα και απο βαρδαρη αλλα εκκινη την ωρα ηταν ολα κλειστα εκτος του σαπφως 8 που ειχε αλλαγη  :grin:

και που ακριβως ειναι η γιουλη

;;
;;;

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
1ο κακο.???..απο αυριο ξεκιναει η αδεια μου, εεεε και.????  :uglystupid: ...η αγαπητη ξεκολιαρα λογιστρια στην δουλεια, ακουμπωντας τα θεικα ζουμερα βυζια της στο γραφειο  :cum:, και σκεπτομενος να χωσω την παλαμη μου αναμεσα τους, αλλα κρατηθηκα γιατι θα πηγαινα Αφροδιτη,  :knockinb:  με ενημερωσε οτι γυρνοντας απο την 10ημερη αδειουλα μου, περνω και την αποζημειωση απολυσης μου.!!!!!!!!! FUCK.!!!!  :headbang:

:S περαστικά φίλε

3ο κακο.???..μπενω Α.Γεωργιου 16, Νατασσα ξεπροβαλει απο το κουζινακι  :tits:, βυζαρες παρον.!!  :tits: εεεε λεω θα μπω.... μπενω μεσα απλο 30€, ....περασα απλα χαλια.!!!  :'( :'( :'( περνω την ευθηνη πανω μου...

:think: γιατί έτσι;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.687
Πόντοι
38.177
Καταρχας η Αφρο πεμπτες δεν δουλευει και κατα δευτερον εγω που περασα απο εκει Τριτη η Δευτερα ηταν κλειστα απο μπροστα αλλα μπορουσες να μπεις απο πισω :) Παντως τοσο ξαφνικη απολυση πρωτη φορα ακουω, εμας στην δουλεια, σου το λενε πριν 2-3 μηνες να ψαχνεις αλλου.

Νομιζω το οριζει ο νομος περι απολυσεων,παντος ψαξτο λιγο(επιθεωρηση εργασιας) μπορει να βγεις κερδισμενος...

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
καλημερα μαγκες.ξερει κανεις αν η καντυ εχει γυρισει και αν δουλευει σαββατοκυριακο?

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
248
Πόντοι
36
Χθες βραδυ,εκτεταμενη βολτα σε ολα τα σπιτακια του μυλου και περιξ.Ο λόγος?ανεση χρόνου αλλα υπηρχε στοχεμευμενη βολτα για να παω στην Αναστασια που αναφερθηκε χθες οτι εθεαθη για να βυζαξω  :tits: :tits: :tits: 
Τελικα,ολα σχεδον ανοιχτα,εκτός απο αυτο της Α.Γεωργιου 24 που υποτιθεται θα ηταν η Αναστασια.Χθεσυνινη αναφορα συναδελφου που με ξεσηκωσε λεγοντας οτι την ειδε,με μπερδεψε τελικα αφου ο φιλος δεν ανεφερε τη βαρδυα και εκανε αναρτηση την αναφορα του στις 10 μιση το βραδυ.Που σημαινει οτι νομισα οτι την ειδε σε βραδυνη βαρδυα..
Ειμαι πολυ περιεργος,οσοι με pm με ξερετε,το στυλ μου ειναι  :tits: :tits: αλλα οχι σε χοντρη...Λοιπον,γενικα μου εμειναν,επειδη δεν κραταω ονοματα..
1.Στα 2 πρωτα αριστερα της Ν.Ουρανου,η Εβελίνα με ωραιο σωματακι και στητο βυζακι και αριστερα στο Α2 νομιζω,ενα μελαχρινο με πολυ ωραιο κωλαρακι και σωμα,αλλα αβυζο
2. Η καρλα που αναφερθηκε πιο πριν ,δεν μ αρεσε...κοινη
3. Στο πιο τελειο σαν χωρο,στο καινουργιο με το τζακι,εκπληξη μου εκανε μια Αφροδιτη,μελαχρινη,μεγαλο βυζι (αλλα σιγουρα απατη το σουτιεν που φορουσε γιατι το εδειχεν μεγαλυτερο και αν εμπαιθα ηταν μικροτερο και θα ξενερωνα) με πιασιματα.Σιγουρα η κοπελα που θα θελε καποιος να σκισει αν γνωριζε σε μαγαζι. Γενικα,θα επιλεξω να δωσω λεφτα,οχι μονο για να εκτονωθω,αλλα για να φαω κατι που δεν υπαρχει ευκολα εξω.Οποτε δεν μπηκα.
4.Η καρμεν η ταν στην κορογαγκου,αλλα δεν περιμενα διοτι ειχε προγραμμα...Παλια την ειχα παρει,δεν με τρελαινει.Τη θεωρω και γεματη.
5. Μια Εμμανουελα μου εκανε εντυπωση εκει στο καθετο στενο στην Ν.Ουρανου,στο πρωτο αριστερα...Πολυ ομορφη,εντυπωσιακη,ωραιο σωμα,αλλα οχι το βυζι που ηθελα...Οποτε ουτε κι εδω...
6. Α. Γεωργιου ,στο πρωτο αριτερα μετα την κεφαλληνιας,μια Ντανιελα βυζαρου ειπε αλλα εχω την εντυπωση οτι πρεπει να την ειχα ξαναδει πιο παλια,και απο τη στιγμη που δεν ειχε αποθηκευτει μεσα στο μυαλο μου,θεωρησα οτι ηταν μουφα...
7. Μελισσες,μια χοντρη βυζαρου..ουστ
8.Α.Γεωργιου 16,ηξερα οτι δυστυχως η νατασσα ηταν πρωι,μια αντζελα..ωραιος κωλος ,ωραια ποδια,αβυζι...οσυτ
9.Κεφαλληνιας,μια ξανθια,το ενστικτο μου μου λεγε οτι θα ναι ΙΚΕΑ,ουστ..
10. Κωλεττη,μια αδιαφορη...ουστ
11.Στην Ανδ.Γεωργιου στα δεξια ,ενα μονο του ισογειο μπλε,μ επρηξε στον προλογο η τσατσα για ισπανικο,πλουστιο συητθος κτλ.,...περιμενα..περιμενα..βγαινει η κοπελα,και απο βυζι..ανυπαρκτο...Της λεω,πες μου λιγο πραγματικα,με τι θα εκανε ισπανικο???Με τα μαξιλαρια???Ηλιθια...
12.Στο αλλ το γωνιακο της ανδ.γεωρφιου,στις ραγες στο σπιτι της Νικολ,μια αδιαφορη ξανθια με κοντο μαλλι,μια με πεσμενο 25αρι...ουστ...
Τελικα ανικανοποιητος εφυγα για blue iguana...

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
H Aναστασία  :tits: που δούλευε Εκκλησία και Λα Φαμ παλιότερα εθεάθη εκεί που δουλεύει η θεία Νάντια στις νταλίκες βραδινή βάρδια.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
248
Πόντοι
36
H Aναστασία  :tits: που δούλευε Εκκλησία και Λα Φαμ παλιότερα εθεάθη εκεί που δουλεύει η θεία Νάντια στις νταλίκες βραδινή βάρδια.
χθες βραδυ παντως δεν ηταν εκει.ηταν μια αδιαφορη τελειως

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
πριν κατι μηνες οταν δουλευε στο σπιτακι-εκκλησια μπηκα μαζι της στο δωματιο,μιλαω για την Αναστασια,η συμπεριφορα της ηταν αψογη αλλα απο τις ικανοτητες της δεν εμεινα ευχαριστημενος,στο στοματικο με πονεσε,ειναι λιγο επιπολαια και βιαστικη οπως εχει γραφτει σε κατι κριτικες της........εαν ομως προσεξει μπορει να γινει παρα πολυ καλη,επειδη ειναι γυναικαρα(υπομονη και θεληση να υπαρχει),ειναι του γουστου μου,εξαλλου γι αυτο μπηκα μαζι της,τοτε εβγαινε στο σαλονι γυμνοστηθη........δεν την αποκλειω και μπορω να τις δωσω κι αλλες ευκαιριες...............παντως οτι δουλευει στου ερημιτη το εμαθα κι εγω προσφατα απο εγκυρη πηγη,λεει αληθεια ο φιλος πιο πανω αλλα παιζει να μη δουλευει καθε μερα....γι αυτο οποιος ξερει κατι περισσοτερο για βαρδιες και ημερες θα ηταν καλο να μας ενημερωσει....!!!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.530
Πόντοι
7.095
Σημερα βραδυ δουλευε

Επισκέπτης
Χθες βραδυ,εκτεταμενη βολτα σε ολα τα σπιτακια του μυλου και περιξ.Ο λόγος?ανεση χρόνου αλλα υπηρχε στοχεμευμενη βολτα για να παω στην Αναστασια που αναφερθηκε χθες οτι εθεαθη για να βυζαξω  :tits: :tits: :tits: 
Τελικα,ολα σχεδον ανοιχτα,εκτός απο αυτο της Α.Γεωργιου 24 που υποτιθεται θα ηταν η Αναστασια.Χθεσυνινη αναφορα συναδελφου που με ξεσηκωσε λεγοντας οτι την ειδε,με μπερδεψε τελικα αφου ο φιλος δεν ανεφερε τη βαρδυα και εκανε αναρτηση την αναφορα του στις 10 μιση το βραδυ.Που σημαινει οτι νομισα οτι την ειδε σε βραδυνη βαρδυα..
Ειμαι πολυ περιεργος,οσοι με pm με ξερετε,το στυλ μου ειναι  :tits: :tits: αλλα οχι σε χοντρη...Λοιπον,γενικα μου εμειναν,επειδη δεν κραταω ονοματα..
Οντως συναγωνιστα δεν ανεφερα οτι η βολτα εγινε απογευμα  :(  Παντως η κοπελα ηταν η αναστασια με τα μεγαλα  :tits: την πετυχα και εχθες το βραδυ που περασα μια βολτα με παρεα χωρις καταθεση, στις νταλικες(πετρου ερημιτη) μαλλον χτυπαει διπλοβαρδιες η ετυχε εκκινη την μερα να βρισκεται α.γεωργιου.
Εχθες μπηκα για πρωτη φορα στο στουντιο που βρισκετε πριν το λα φαμ...ωραια δουλεια φαινεται οτι κανανε μεσα, η κοπελα που ειχαν πρωτη φορα τη βλεπω δεν με πολυ ενθουσιασε, λιγο νταρνανα ηταν. και τελος περασα μετα απο καιρο απο σιτι γκειτ και ηταν ολα κλειστα  :huh:

Veros

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
SOS
Ψάχνω κοπέλα μαύρα Μάλια καρέ, έχετε τίποτα στα υπόψη;
Κάτι σε τέτοιο στυλ.  :grin:
se-mauro-hroma-kare-perouka.jpg

H Γιούλη που δουλεύει διπλά στο πλάτιμουν τι ώρες δουλεύει;

Επισκέπτης
SOS

H κοπελα που ψαχνεις υπηρχε ακριβως στο ιδιο στυλ, η κασσανδρα α.γεωργιου 16 τωρα στην θεση της ειναι μια αντζελα, μαλλον αυτη σταματησε να δουλευει εκει εδω και πολυ καιρο.

Την γιουλη θα την βρεις συνηθως πρωινα μεχρι το απογευμα

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
καλώς σας βρίσκω σαβουρογάμηδες  :2funny: ,και εγω μαζί σας... εννοείται  :grin:.έκανα μια βόλτα χθές βράδυ στο Mύλο και η κατάθεση μου ήταν  στην μηλφ Εμανουέλα.την βρήκα στα κέφια της και μου χάρισε ένα 20λεπτο γεμάτη καύλα :rockon:

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
SOS

Ώπα ρε συναθλητή... :P το πιάσαμε το υπονοούμενο.τόσο μανεκέν είναι η εσύ μιλάς μόνο για το μαύρο κοντό της μαλλί..??

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
καλώς σας βρίσκω σαβουρογάμηδες  :2funny: ,και εγω μαζί σας... εννοείται  :grin:.έκανα μια βόλτα χθές βράδυ στο Mύλο και η κατάθεση μου ήταν  στην μηλφ Εμανουέλα.την βρήκα στα κέφια της και μου χάρισε ένα 20λεπτο γεμάτη καύλα :rockon:
ποια Εμανουελα λες?που δουλευει.
-η κλασικια δουλευε χτες στη Φριξου.
-Στις βιλες ηταν Καρμεν-Μιχαελα
-Φριξου 15 μια Τανια ξανθια Ισπανιδα
-απεναντι μια ψιλοχυμα μελαχροινη αλλα αρχιναγε με 25€!
-στο Godiva η Βικυ η Μολδαβεζα.μιλφ ξανθια με καρε μαλι..
-ανδρ.Γεωρ.16 η Αντζελα η Ουκρανεζα
στα αλλα δεν θυμαμαι ονοματα..ειχα πιει...γενικα ψιλομουφα κατασταση...

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720

τι μιλφ ρε τυπε. 28 χρονων ειναι. και δεν ειναι μανα.

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
ποιο καλοπαιδο μπορει να μ ενημερωσει γι' αυτην τη Βικυ τη μολδαβεζα μιλφ? σε ποιο καταστημα τη βρισκουμε και ποιες ημερες και ωρες δουλευει. Και κατι αλλο ειχα παει τη προηγουμενη παρασκευη για την Βικυ τη μουναρα που λετε στη κατεχακη αλλα ηταν κλειστο, αυτη ποιες μερες και ωρες τη βρισκουμε για να μην ξαναφαω πορτα τσαμπα. Παρακαλω ας ενημερωσει καποιος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom