Χθες βραδυ,εκτεταμενη βολτα σε ολα τα σπιτακια του μυλου και περιξ.Ο λόγος?ανεση χρόνου αλλα υπηρχε στοχεμευμενη βολτα για να παω στην Αναστασια που αναφερθηκε χθες οτι εθεαθη για να βυζαξω
Τελικα,ολα σχεδον ανοιχτα,εκτός απο αυτο της Α.Γεωργιου 24 που υποτιθεται θα ηταν η Αναστασια.Χθεσυνινη αναφορα συναδελφου που με ξεσηκωσε λεγοντας οτι την ειδε,με μπερδεψε τελικα αφου ο φιλος δεν ανεφερε τη βαρδυα και εκανε αναρτηση την αναφορα του στις 10 μιση το βραδυ.Που σημαινει οτι νομισα οτι την ειδε σε βραδυνη βαρδυα..
Ειμαι πολυ περιεργος,οσοι με pm με ξερετε,το στυλ μου ειναι
αλλα οχι σε χοντρη...Λοιπον,γενικα μου εμειναν,επειδη δεν κραταω ονοματα..
1.Στα 2 πρωτα αριστερα της Ν.Ουρανου,η Εβελίνα με ωραιο σωματακι και στητο βυζακι και αριστερα στο Α2 νομιζω,ενα μελαχρινο με πολυ ωραιο κωλαρακι και σωμα,αλλα αβυζο
2. Η καρλα που αναφερθηκε πιο πριν ,δεν μ αρεσε...κοινη
3. Στο πιο τελειο σαν χωρο,στο καινουργιο με το τζακι,εκπληξη μου εκανε μια Αφροδιτη,μελαχρινη,μεγαλο βυζι (αλλα σιγουρα απατη το σουτιεν που φορουσε γιατι το εδειχεν μεγαλυτερο και αν εμπαιθα ηταν μικροτερο και θα ξενερωνα) με πιασιματα.Σιγουρα η κοπελα που θα θελε καποιος να σκισει αν γνωριζε σε μαγαζι. Γενικα,θα επιλεξω να δωσω λεφτα,οχι μονο για να εκτονωθω,αλλα για να φαω κατι που δεν υπαρχει ευκολα εξω.Οποτε δεν μπηκα.
4.Η καρμεν η ταν στην κορογαγκου,αλλα δεν περιμενα διοτι ειχε προγραμμα...Παλια την ειχα παρει,δεν με τρελαινει.Τη θεωρω και γεματη.
5. Μια Εμμανουελα μου εκανε εντυπωση εκει στο καθετο στενο στην Ν.Ουρανου,στο πρωτο αριστερα...Πολυ ομορφη,εντυπωσιακη,ωραιο σωμα,αλλα οχι το βυζι που ηθελα...Οποτε ουτε κι εδω...
6. Α. Γεωργιου ,στο πρωτο αριτερα μετα την κεφαλληνιας,μια Ντανιελα βυζαρου ειπε αλλα εχω την εντυπωση οτι πρεπει να την ειχα ξαναδει πιο παλια,και απο τη στιγμη που δεν ειχε αποθηκευτει μεσα στο μυαλο μου,θεωρησα οτι ηταν μουφα...
7. Μελισσες,μια χοντρη βυζαρου..ουστ
8.Α.Γεωργιου 16,ηξερα οτι δυστυχως η νατασσα ηταν πρωι,μια αντζελα..ωραιος κωλος ,ωραια ποδια,αβυζι...οσυτ
9.Κεφαλληνιας,μια ξανθια,το ενστικτο μου μου λεγε οτι θα ναι ΙΚΕΑ,ουστ..
10. Κωλεττη,μια αδιαφορη...ουστ
11.Στην Ανδ.Γεωργιου στα δεξια ,ενα μονο του ισογειο μπλε,μ επρηξε στον προλογο η τσατσα για ισπανικο,πλουστιο συητθος κτλ.,...περιμενα..περιμενα..βγαινει η κοπελα,και απο βυζι..ανυπαρκτο...Της λεω,πες μου λιγο πραγματικα,με τι θα εκανε ισπανικο???Με τα μαξιλαρια???Ηλιθια...
12.Στο αλλ το γωνιακο της ανδ.γεωρφιου,στις ραγες στο σπιτι της Νικολ,μια αδιαφορη ξανθια με κοντο μαλλι,μια με πεσμενο 25αρι...ουστ...
Τελικα ανικανοποιητος εφυγα για blue iguana...