gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
απο οτι μου ειπαν ισχυει κανονικαΥποψην οποιος ξερει αν οντως ισχυει το ωραριο της Αφρουλας μεχρι την τεταρτη ας ενημερωσει...SOS λεμε.!!
απο οτι μου ειπαν ισχυει κανονικαΥποψην οποιος ξερει αν οντως ισχυει το ωραριο της Αφρουλας μεχρι την τεταρτη ας ενημερωσει...SOS λεμε.!!
απο οτι μου ειπαν ισχυει κανονικα
Al Al pacino θα πας να φας Βανέσσα και θα γράψεις κριτική για το αν έβγαλες γούστα για να πάω να φάω κι εγώ. Σε εμπιστεύομαι με κλειστά ματια.ωχ ανεβηκαν οι χτυποι της καρδιας μου....
εχω μια οταν τη λεγανε Νατασα στη ΜαντζαρουAl Al pacino θα πας να φας Βανέσσα και θα γράψεις κριτική για το αν έβγαλες γούστα για να πάω να φάω κι εγώ. Σε εμπιστεύομαι με κλειστά ματια.
Σκέφτεσαι να την φας ή δε ρισκάρειςεχω μια οταν τη λεγανε Νατασα στη Μαντζαρου
www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%9D%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%83%CE%B1/listingid:2394/#jr_review_22194]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%9D%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%83%CE%B1/listingid:2394/#jr_review_22194[/url]
Οταν εμφανιστηκε σαν Βανεσα στο Προμηθεως 25 προ 3ετιας ηταν πολυ δυνατη εκανε και βρωμικο παιχνιδι.Μετα στη Μαντζαρου ηταν καπως πιο συντηρητικη ας πουμε αλλα πλεον η εμφανιση της ειναι εντελως αποτρεπτικη νομιζω
Δε μου κανει αισθηση πλεον αν και δεν εχω και συγκεκριμενους στοχουςΣκέφτεσαι να την φας ή δε ρισκάρεις
γυρισε η Νατασσα;Ανδρέου Γεωργίου 16 η Νατάσσα η οποία μέσα είναι ίσως η καλύτερη .
Τι εγινε ρε Καραμαν? welcome to the club.ο επαρχιωτης που θελει να πηδηξει στην Σαλονικα.!!
και μου εστηλε μηνυμα σαν επισκεπτης (αληθεια πως γινετε αυτο.?? )
ας δει εδω μεσα ποια μπουρδελα ειναι ανοιχτα στον Βαρδαρη, δεν μπωρω να του στηλω pm.
Υποψην οποιος ξερει αν οντως ισχυει το ωραριο της Αφρουλας μεχρι την τεταρτη ας ενημερωσει...SOS λεμε.!!
για την νατασα του ερως μιλουσανοταν ρωτατε για το αν επεστρεψε η νατασσα να διευκρινιζετε κι ολας ποια....η μικρη(του βαρδαριου) εχει παραδωσει χαρτια και δεν υπαρχουνε νεα της ακομα!!αν καποιος ξερει κατι τοτε αυτη ειναι μονο η τσατσα της βερονικας!!!
Al οι απόψεις διίστανται πάντως. Άλλοι λένε πέρασαν καλά και μέσα με την Αλίνα. Τελικά οι πιτσιρικάδες βγήκαν μετά από ένα λεπτό ή υπέκυψαν στα μπαλαμούτια και τους πήρε μέσα η Αλίνα..αποψε τη νυχτα ειδα μετα απο πολυ καιρο το Ερημιτη και δουλευε η ξανθια πορνομιλφ Αναστασια που δουλευε παλιοτερα στην Εκκλησια
Επισης στο Νικ.Ουρανου 26 ηταν η Αλινα η οποια κοντεψε να βιασει εναν πιτσιρικο στο σαλονι...σχολιασα χιουμοριστικα το γεγονος κερδιζοντας χρονο για να μπαλαμουτιασω κι εγω λιγο...η καριολα ομως με θυμοταν και μου ειπε θυμωμενα οτι δεν περναω ποτε μαζι της.
Βγαινοντας εξω περιμενα κανα λεπτο να βγει ο πιτσιρικος με τον φιλο του για να τους ενημερωσω οτι ετσι κανει με ολους στο σαλονι αλλα μεσα ειναι μαπα
αποψε τη νυχτα ειδα μετα απο πολυ καιρο το Ερημιτη και δουλευε η ξανθια πορνομιλφ Αναστασια που δουλευε παλιοτερα στην Εκκλησια
Επισης στο Νικ.Ουρανου 26 ηταν η Αλινα η οποια κοντεψε να βιασει εναν πιτσιρικο στο σαλονι...σχολιασα χιουμοριστικα το γεγονος κερδιζοντας χρονο για να μπαλαμουτιασω κι εγω λιγο...η καριολα ομως με θυμοταν και μου ειπε θυμωμενα οτι δεν περναω ποτε μαζι της.
Βγαινοντας εξω περιμενα κανα λεπτο να βγει ο πιτσιρικος με τον φιλο του για να τους ενημερωσω οτι ετσι κανει με ολους στο σαλονι αλλα μεσα ειναι μαπα
οχι δεν ημουν εγω....ειναι ωραιο γκομενακι δεν αποκλειεται καποια στιγμη να δικιμασωκαι μου λέει "Αυτός συνέχεια έρχεται με βλέπει και ποτέ δεν μπαίνει. Αν θα ξανάρθει δε θα τον πάρω εγώ !!!!"
Μήπως ήσουν εσύ ρε Al???
Πορνοεκδρομή φάσηκαλησπερίζω τους απανταχού συμφορουμίτες...
οποιος ενδιαφερεται να παει αυριο αθηνα με το πρωτο ιντερσιτυ και να επιστρεψει αυθημερον με το τελευταιο ιντερσιτυ εχω εισιτηριο των 9 ευρω μονο!! Ευκαιρια ειναι πριν σφραγισουνε τα μπουρδελα εκει κατω οπως κανανε κι εδω πανω βαρδαρη. Κι οποιος γνωριζει εκει κατω βρισκεις πολυ καλυτερα μουνια και με πολυ καλυτερη τιμη!
Τι εγινε ρε Καραμαν? welcome to the club.
πεστο κι ετσι, αλλα μαλλον με βλεπω μονος να ταξιδευω τελικα...Πορνοεκδρομή φάση
πεστο κι ετσι, αλλα μαλλον με βλεπω μονος να ταξιδευω τελικα...