Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
ωχ ανεβηκαν οι χτυποι της καρδιας μου.... :grin:
Al :zfuck: :zfuck: Al pacino θα πας να φας Βανέσσα και θα γράψεις κριτική για το αν έβγαλες γούστα για να πάω να φάω κι εγώ. Σε εμπιστεύομαι με κλειστά ματια.  :rockon:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Al :zfuck: :zfuck: Al pacino θα πας να φας Βανέσσα και θα γράψεις κριτική για το αν έβγαλες γούστα για να πάω να φάω κι εγώ. Σε εμπιστεύομαι με κλειστά ματια.  :rockon:
εχω μια οταν τη λεγανε Νατασα στη Μαντζαρου
www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%9D%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%83%CE%B1/listingid:2394/#jr_review_22194]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%9D%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%83%CE%B1/listingid:2394/#jr_review_22194[/url]

Οταν εμφανιστηκε σαν Βανεσα στο Προμηθεως 25 προ 3ετιας ηταν πολυ δυνατη εκανε και βρωμικο παιχνιδι.Μετα στη Μαντζαρου ηταν καπως πιο συντηρητικη ας πουμε αλλα πλεον η εμφανιση της ειναι εντελως αποτρεπτικη νομιζω

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
εχω μια οταν τη λεγανε Νατασα στη Μαντζαρου
www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%9D%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%83%CE%B1/listingid:2394/#jr_review_22194]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%9D%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%83%CE%B1/listingid:2394/#jr_review_22194[/url]

Οταν εμφανιστηκε σαν Βανεσα στο Προμηθεως 25 προ 3ετιας ηταν πολυ δυνατη εκανε και βρωμικο παιχνιδι.Μετα στη Μαντζαρου ηταν καπως πιο συντηρητικη ας πουμε αλλα πλεον η εμφανιση της ειναι εντελως αποτρεπτικη νομιζω
Σκέφτεσαι να την φας ή δε ρισκάρεις :think:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
αποψε τη νυχτα ειδα μετα απο πολυ καιρο το Ερημιτη και δουλευε η ξανθια πορνομιλφ Αναστασια που δουλευε παλιοτερα στην Εκκλησια

Επισης στο Νικ.Ουρανου 26 ηταν η Αλινα η οποια κοντεψε να βιασει εναν πιτσιρικο στο σαλονι...σχολιασα χιουμοριστικα το γεγονος κερδιζοντας χρονο για να μπαλαμουτιασω κι εγω λιγο...η καριολα ομως με θυμοταν και μου ειπε θυμωμενα οτι δεν περναω ποτε μαζι της.
Βγαινοντας εξω περιμενα κανα λεπτο να βγει ο πιτσιρικος με τον φιλο του για να τους ενημερωσω οτι ετσι κανει με ολους στο σαλονι αλλα μεσα ειναι μαπα  :birdman: :birdman:
:2funny: :2funny:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.651
Πόντοι
25.165
ο επαρχιωτης που θελει να πηδηξει στην Σαλονικα.!!  :2funny:
και μου εστηλε μηνυμα σαν επισκεπτης (αληθεια πως γινετε αυτο.??  :think:)
ας δει εδω μεσα ποια μπουρδελα ειναι ανοιχτα στον Βαρδαρη, δεν μπωρω να του στηλω pm.

Υποψην οποιος ξερει αν οντως ισχυει το ωραριο της Αφρουλας μεχρι την τεταρτη ας ενημερωσει...SOS λεμε.!!  :knockinb: :knockinb:
Τι εγινε ρε Καραμαν? welcome to the club.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
οταν ρωτατε για το αν επεστρεψε η νατασσα να διευκρινιζετε κι ολας ποια....η μικρη(του βαρδαριου) εχει παραδωσει χαρτια και δεν υπαρχουνε νεα της ακομα!!αν καποιος ξερει κατι τοτε αυτη ειναι μονο η τσατσα της βερονικας!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οταν ρωτατε για το αν επεστρεψε η νατασσα να διευκρινιζετε κι ολας ποια....η μικρη(του βαρδαριου) εχει παραδωσει χαρτια και δεν υπαρχουνε νεα της ακομα!!αν καποιος ξερει κατι τοτε αυτη ειναι μονο η τσατσα της βερονικας!!!
για την νατασα του ερως μιλουσαν

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
αποψε τη νυχτα ειδα μετα απο πολυ καιρο το Ερημιτη και δουλευε η ξανθια πορνομιλφ Αναστασια που δουλευε παλιοτερα στην Εκκλησια

Επισης στο Νικ.Ουρανου 26 ηταν η Αλινα η οποια κοντεψε να βιασει εναν πιτσιρικο στο σαλονι...σχολιασα χιουμοριστικα το γεγονος κερδιζοντας χρονο για να μπαλαμουτιασω κι εγω λιγο...η καριολα ομως με θυμοταν και μου ειπε θυμωμενα οτι δεν περναω ποτε μαζι της.
Βγαινοντας εξω περιμενα κανα λεπτο να βγει ο πιτσιρικος με τον φιλο του για να τους ενημερωσω οτι ετσι κανει με ολους στο σαλονι αλλα μεσα ειναι μαπα  :birdman: :birdman:
Al οι απόψεις διίστανται πάντως. Άλλοι λένε πέρασαν καλά και μέσα με την Αλίνα. Τελικά οι πιτσιρικάδες βγήκαν μετά από ένα λεπτό ή υπέκυψαν στα μπαλαμούτια και τους πήρε μέσα η Αλίνα.. :think: :2funny:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16

Βγαινοντας εξω περιμενα κανα λεπτο να βγει ο πιτσιρικος με τον φιλο του για να τους ενημερωσω οτι ετσι κανει με ολους στο σαλονι αλλα μεσα ειναι μαπα  :birdman: :birdman:

Κακώς πάντως δεν δοκιμάζεις...

Μια φορά που ήμουν στο δωμάτιο μαζί της, περίμενε ένας τύπος στο σαλόνι κα;ι ακούγεται που φεύγει δευτερόλεπτα πριν βγει η Αλίνα.

Οπότε τον παίρνει στο κατόπι και του φωνάζει από το δρόμο έλα μέσα να περάσουμε καλά κλπ... Ο τύπος φεύγει και ξαναέρχεται στο δωμάτιο ενώ ντυνόμουν

και μου λέει "Αυτός συνέχεια έρχεται με βλέπει και ποτέ δεν μπαίνει. Αν θα ξανάρθει δε θα τον πάρω εγώ !!!!"

Μήπως ήσουν εσύ ρε Al???  :grin: :grin: :grin:

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
καλησπερίζω τους απανταχού συμφορουμίτες...
οποιος ενδιαφερεται να παει αυριο αθηνα με το πρωτο ιντερσιτυ και να επιστρεψει αυθημερον με το τελευταιο ιντερσιτυ εχω εισιτηριο των 9 ευρω μονο!! Ευκαιρια ειναι πριν σφραγισουνε τα μπουρδελα εκει κατω οπως κανανε κι εδω πανω βαρδαρη. Κι οποιος γνωριζει εκει κατω βρισκεις πολυ καλυτερα μουνια και με πολυ καλυτερη τιμη!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
και μου λέει "Αυτός συνέχεια έρχεται με βλέπει και ποτέ δεν μπαίνει. Αν θα ξανάρθει δε θα τον πάρω εγώ !!!!"

Μήπως ήσουν εσύ ρε Al???  :grin: :grin: :grin:
:2funny: :2funny: οχι δεν ημουν εγω....ειναι ωραιο γκομενακι δεν αποκλειεται καποια στιγμη να δικιμασω

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους παιδια...Αυτη η ΚΑΡΛΑ που αναφερεται στο αλλο site οτι δουλευει στις βιλλες ειναι η γνωστη ΚΑΡΛΑ που δουλευε παλαιοτερα στο βαρβαρη και προσφατα στο κεφαληνιας?Γιατι τωρα τελευταια βλεπω οτι πεφτει το επιπεδο ακομα και στις βιλλες...

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
καλησπερίζω τους απανταχού συμφορουμίτες...
οποιος ενδιαφερεται να παει αυριο αθηνα με το πρωτο ιντερσιτυ και να επιστρεψει αυθημερον με το τελευταιο ιντερσιτυ εχω εισιτηριο των 9 ευρω μονο!! Ευκαιρια ειναι πριν σφραγισουνε τα μπουρδελα εκει κατω οπως κανανε κι εδω πανω βαρδαρη. Κι οποιος γνωριζει εκει κατω βρισκεις πολυ καλυτερα μουνια και με πολυ καλυτερη τιμη!
Πορνοεκδρομή φάση  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom