Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (2 μέλη και 63 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
εχουμε τιποτα βρωμικο και δυνατο για σημερα το μεσημερι?...μου φαινεται πως θα βολταρω και εχω και ορεξη
Ποια ειναι η μιλφ Ρωξανη κι εγω δε την ξερω?

p.garcia

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Η ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΣΕ ΠΙΟ ΔΟΘΛΕΥΕΙ ΣΘΑΔΕΛΦΟΙ??ΚΑΙ ΒΑΡΔΙΑ?/

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
[quote author=kostas kipouros  link=topic=125.msg4664830#msg4664830 date=1373198966]
Η ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΣΕ ΠΙΟ ΔΟΘΛΕΥΕΙ ΣΘΑΔΕΛΦΟΙ??ΚΑΙ ΒΑΡΔΙΑ?/
[/quote]φριξου 13,βραδυνη.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
εχουμε τιποτα βρωμικο και δυνατο για σημερα το μεσημερι?...μου φαινεται πως θα βολταρω και εχω και ορεξη
Ποια ειναι η μιλφ Ρωξανη κι εγω δε την ξερω?

εχω την εντύπωση πως τελευταία την έχω δεί Αν.Γεωργίου 52 μεσημέρι και Αν.Γεωργίου 24 πριν κλείσει....
Καλή είναι δεν την λές μιλφ....μαλλον μιλφάκι .

Ασχετο άνοιξε και ενα καινούριο στην Αν.Γεωργίου παραπροχθές βράδυ και δούλευε μια Νταρντανούλα με βυζάρες Αντριάννα μελαχρινή

Argiris_25

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες πουθα βρω κριτικές για την Μικαέλα απο villa prive?? και γενικά αξίζει? Μικαέλα ή Ισαβέλλα απο κωλλέτη??

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
αδερφέ οι κριτικές της Μιχαέλας η αλλιώς Αντριάννας είναι κακές ε΄ψς κάκιστες...αλλά φήμες λένε πως βελτιώθηκε κατα πολύ και προσωπικά πιστευω πως όντως βελτιώθηκε....Τώρα για Ισαβέλλα Κωλλέτη σίγουρα είναι πολύ καλή μέσα με γλωσσόφιλα κτλ....αλλά το μείον της είναι η εμφάνιση....Δεν είναι και καμμιά μουνάρα
Κριτικές Μιχαέλας-Αντριάννας

και Ισαβέλλας

Argiris_25

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
αδερφέ οι κριτικές της Μιχαέλας η αλλιώς Αντριάννας είναι κακές ε΄ψς κάκιστες...αλλά φήμες λένε πως βελτιώθηκε κατα πολύ και προσωπικά πιστευω πως όντως βελτιώθηκε....Τώρα για Ισαβέλλα Κωλλέτη σίγουρα είναι πολύ καλή μέσα με γλωσσόφιλα κτλ....αλλά το μείον της είναι η εμφάνιση....Δεν είναι και καμμιά μουνάρα
Κριτικές Μιχαέλας-Αντριάννας

και Ισαβέλλας
  Να 'σαι καλά φίλε μου!!

Επισκέπτης
5 ευρω ειναι η διαφορα ρε φιλε  :2funny: αν ερθεις με αμαξι απο λεπτοκαρια θελει 30 ευρω τουλαχιστον για βενζινη και διοδια στα πεντε κολλας εσυ  :headbang:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
βολτα πριν λιγο με πολυ επιτυχημενη καταθεση στο γλυκο Ουκρανεζακι Γιουλη στο 26ης 35.Ειναι μικρο,χαδιαρικο,παιχνιδιαρικο,δινει γλωσσοφιλα πουτσοτριψιματα και γουσταρει να γαμιεται.Θελει βεβαια λιγη καθοδηγηση,δεν ξερει σχεδον καθολου ελληνικα αλλα συνεργαζεται αποτελεσματικα...

-Κατεχακη.η Νο1 μουναρα η Βικυ η Ουκρανη,δε την ειδα αλλα ειδα το αμαξι απ'εξω
-Κωλετη.η ξανθια μιλφ Βικτωρια
-Νικ.Ουρανου 1α.η Αλβανιδα μιλφ Χριστινα παλια αγαπημενη μου και τεως βασιλισσα του πρωκτικου.Πλεον δε δινει κωλο και ζηταει ακομα 50ε γυμνο τσιμπουκι και 60ε 69.Παραμενει μια πολυ γλυκεια γυναικα αλλα νομιζω εχει ολοκληρωσει τον κυκλο της
-Βιλα Ερωτικα.η Ερατω  :2funny: :2funny: εχω ξαναπει οτι ο νονος των κοριτσιων ειναι πολυ τρομπας.Ξανθια,ψηλη νταρντανουλα,τσαχπινα στο σαλονι αλλα χαλια φατσα
-Φριξου 15.η Εφη
-Φριξου 14.η μιλφ Αννα οχι η γνωστη.Ειναι μια που εμφανιζεται οταν λειπουν οι αλλες,αλβανοφατσα χωρις κατι το ιδιαιτερο πανω της αλλα καθεται πολυ ωρα στο δωματιο
-Τσουκαλα 1.η Βανεσα σχεδον μιλφ πλεον,ειναι αυτη που δουλευε προ 3ετιας στο Προμηθεως 25 και αργοτερα στη Μαντζαρου.Δε θα τη γνωριζα μιας και εχει μπαζεψει πολυ,παχυνε πολυ,μπουταρες,κωλαρα κλπ.Γαμιοταν καλα παντως τοτε...
-Τσουκαλα 2.η μιλφ Μαρινα  :2funny: 55 χρονων  :jerking: αντε πανε σπιτι σου κυρα μου
-Τσουκαλα 3.και το τριτο μπαζο,η βρωμιαρα μιλφ Ζωη που δουλευει συνηθως νυχτα
-Αχελωου.η Βικυ η Μολδαβη ειδα το αμαξι της απ'εξω
-Μινωταυρου.μια μελαχρινη Αφροδιτη την οποια δεν ειδα γιατι ηταν σε προγραμμα
-Νικ.Ουρανου 26.η κορυφαια Ειρηνη
-Ερημιτη.η τρελομιλφ Ναντια σταθερη αξια κι αυτη αλλα κατι δε με τραβαει πλεον.Ειναι πλεον εντελως ξανθια και συνεχιζει να δουλευει χωρις τσατσα
-Αν.Γεωργιου 21.η Χριστινα η Ρωσσοπακιστανη η γυφτοφατσα.Εχει κατι πολυ καυλωτικο πανω της αλλα πουλαει πολυ θεωρια στο σαλονι και δε μ'αρεσει

Στην επομενη γωνια δηλαδη στο 19 μαλλον ετοιμαζεται κι αλλο σπιτι οπως ειχα πει πριν λιγες βδομαδες,εβαλαν και την μπουρδελολαμπα πλεον.
Μαντζαρου 1-10,Νικ.Ουρανου 1β,Αν.Γεωργιου 52,50,32,30,24,16 ηταν κλειστα.

Καποιος αλητης πριν απο μενα εκμεταλλευομενος το σαϊτ κρατουσε κανα μισαωρο και βαλε τη Γιουλη μες το δωματιο και η τσατσα δεν ηθελε να του το χαλασει  :2funny: :2funny: Εχει δυναμη το σαϊτ τελικα  :sunglasses:

Γενικα επικρατουσε νεκρα και στα σπιτια αλλα και στους δρομους και ηταν μια καλη μερα για ενα ησυχο χαλαρο γαμησι

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Καποιος αλητης πριν απο μενα εκμεταλλευομενος το σαϊτ κρατουσε κανα μισαωρο και βαλε τη Γιουλη μες το δωματιο και η τσατσα δεν ηθελε να του το χαλασει  :2funny: :2funny: Εχει δυναμη το σαϊτ τελικα  :sunglasses:

Τι εννοάς?
Τι έκανε δηλαδή?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16

Στην επομενη γωνια δηλαδη στο 19 μαλλον ετοιμαζεται κι αλλο σπιτι οπως ειχα πει πριν λιγες βδομαδες,εβαλαν και την μπουρδελολαμπα πλεον.

[/quote]
:'(

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
χθες το βραδυ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ. που τις βρηκαν ολες αυτες? σαββατοβραδο και να μην υπαρχει τιποτα αξιολογο? τεσπα, μετα απο πολυ πολυ ψαξιμο, επισκεψη στο ερος χαους οπου δουλευε ενα ρουμανακι ονοματι μανιανα??? πρωτη μερα στη δουλεια ειπε η τσα2.στο δωματιο δεν επερνε πολλες προτοβουλιες αλλα ανταποκρινοταν καλα σε αυτα που ζητουσα. πολυ καλο κωλαρακι και ωραιο στησιμο, αλλα με ασχημη κωλοτρυπιδα  :dancing:

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
βολτα πριν λιγο με πολυ επιτυχημενη καταθεση στο γλυκο Ουκρανεζακι Γιουλη στο 26ης 35.Ειναι μικρο,χαδιαρικο,παιχνιδιαρικο,δινει γλωσσοφιλα πουτσοτριψιματα και γουσταρει να γαμιεται.Θελει βεβαια λιγη καθοδηγηση,δεν ξερει σχεδον καθολου ελληνικα αλλα συνεργαζεται αποτελεσματικα...

Άξιος al !!!

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
καλησπερα στην παρεα....

λιγα νεα απο βαρδαρη!!
στο καινουριο στην προμηθεως με τα σκαλια ενα μικρο καινουριο πιπινι το πετυχα στην πρωινη βαρδια!! εμφανιση πολυ καλη! σωματακι πολυ μινιον ομορφο ομως μ καμπυλες σωματακι
κ μελαχρινη!! με χαμογελο ητανε οταν μπηκα τωρα βεβαια για πιπινολατρες νομιζω αξιζει!!
ΜΕΓΑΛΟ κακο δεν εχει καθολου στηθος!! ειπα να το αναφερο ομως να μην με λετε παρτακια κ κολημενο με τα βυζια!!  :grin:

στο τανταλου 9 παλι πρωινη μια κοπελα αντιγραφη τησ σανταλ αλλα σε ξανθο!!
που τισ βρικανε αραγες αδερφες ψυχες!! στηθος......... χμμμμ.....γκουχου γκουχου!!
θα ελεγα για τα κυβικα της οχι δεν ειναι αυτο που θα επρεπε!!!αν κ νομιζω την εχει αναφερει ενας αλλος αγωνιστης αλλα ειπα να το θυμισω!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
ο επαρχιωτης που θελει να πηδηξει στην Σαλονικα.!!  :2funny:
και μου εστηλε μηνυμα σαν επισκεπτης (αληθεια πως γινετε αυτο.??  :think:)
ας δει εδω μεσα ποια μπουρδελα ειναι ανοιχτα στον Βαρδαρη, δεν μπωρω να του στηλω pm.

Υποψην οποιος ξερει αν οντως ισχυει το ωραριο της Αφρουλας μεχρι την τεταρτη ας ενημερωσει...SOS λεμε.!!  :knockinb: :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom