Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
ενταξει ρε καραμαν...ειπαμε οχι μονο αυτο απλα να συμεπριλαμβανεται και αυτο!!μπορει να δωσει καποιος λινκ για το αλλο site?

αααα...οκ, τωρα ξαναδιαβασα, νωμιζα ηθελες μονο αυτο, συνηθως μερικες το κανουν απο μονες τους, τωρα αν πας σε καποια απο αυτες που προτειναν τα παιδια, της το ζητας και στο κανει, δεν ειναι σπανιο φαινομενο το καραμελωμα.

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Αρκετες ειναι που το κανουν αυτο, η εμμα που ειπε ο συναθλητης,η καρμεν στις βιλλες,βανεσα που δουλευε παλια προμηθεως 25 και τωρα ειναι πρωινα στο πρωτο στα τρυδιμα,η κασανδρα που δουλευε στο α.γεωργιου 16 και αλλες κοπελες που δεν θυμαμαι τωρα  :)
Βανέσσα εννοείς αυτή που δούλευε κ σαν Νατάσσα Μαντζάρου? Δουλεύει ακόμα αυτή και την έψαχνα για να την φάω.. :dancing:

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Η χθεσινη βολτα ηταν τοσο απογοητευτικη που κατεληξα στο Caligula! (θα γραψω και κριτικη)

Ειχα σκοπο να το δωσω 1η φορα στη Lara στο La Femme, αλλα βγηκε στο σαλονι ξυπολυτη, με το μαλλι ανακατεμενο και πιασμενο ψηλα, τελειως απεριποιητη.

Αν θες να με φτιαξεις να σε πηδηξω, μην εμφανιζεσαι σαν καθαριστρια...

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Εγω χθες είχα διπλή κατάθεση...

Αρχικά το μεσημέρι στην Αφρο στην Κωλέτη την οποια δεν ειχα ξαναεπισκεφτει... Πολύ καλό παιδί, καλή διαθεση, παρα πολύ φιλοτιμη, πολυ ενεργητική, ενδιαφερον για να σε ικανοποιησει, με μια λεξη αψογη όσον αφορά τις υπηρεσιες της... Απλά δεν μου αρεσε καθολου εμφανισιακά, πολύ μέτρια φατσα, μαλλί παρωδία, απλά δεν... Όμως αν σου αρέσει εμφανισιακά (ή δεν σε πολυνοιάζει η εμφανιση) είναι ότι καλύτερο (δεδομένου ότι σε όλους μας εχει τυχει να πληρωσουμε και κυριολεκτικα να παλευουμε για να πηδηξουμε μια κοπελα της δουλειάς και αυτη να "αντιστεκεται" με χιλιους δυο τρόπους)...

Το βράδυ πηγα και μια απο Βερόνικα (Ανδρ. Γεωργιου 50) που ειχα καιρό να παω... Παρα πολύ καλή, έκατσε πολύ ώρα μέσα, χαλαρά, πολυ διαχυτική. κλασσική ανάφτρα, άξιζε το 30αρι της...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Επομενος στοχος...Αφροδιτη, της κωλετης οχι της κεφαληνιας μην παρεξηγηθουμε.!!  :2funny:

Μετα απο 4 χρονια επιβαλετε μια 2η δοκιμη... :grin:

Και εγώ ψήνομαι μετά από 2,5 χρόνια για μια 40η δοκιμή  :grin: :grin: :grin:

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
κι ομως φιλε μ εχει τυχει στο βαρδαρη προ καιρου απο μια μικρη με μποτες στο ιδιο που δουλευει η μιρελα!!μεσημεριανη βαρδια!και γιατι σου φενεται περιεργο;εδω ακαποτο κανουνε αυτο σε πειραξε εσενα;φιλε κασιπμασα!!
ρε φιλε πλακα εκανα.οι πιο πολλες κανουν εστω και με παροτρηνση.
Εγω χωρις να το ζηταω τις περισσοτερες φορες μου συμβαινει.ουτε δεκαευρο συν ουτε τιποτα.απλα λιγο σμπροξιμο το κεφαλι θελει

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Εστω και καθυστερημένα βόλτα μεσημεριανή προς απογευματινή Κυριακή στην βδομάδα που μας πέρασε....
Νικηφόρου Ουρανού 1Α Μια λεπτούλα μικρη νομίζω Αντζελα...
το διπλα Νικηφόρου Ουρανού 1Β κλειστό αν και έπαιζε μπάλα τις προηγούμενες μέρες που ειχα περάσει η παλιά Αντζελα η πιο ώριμη που ειναι αρκετά καλή αλλα χωρίς να κάνει κατι τρομερό και επίσης δεν έχει εξτραδάκια.

Νικ.Ουρανού 26 Ειρήνη.

Μινωταύρου 16 Μελίσσα ...δεν λέει πολλά μέσα αν και ηταν δεκτική σε όλα προσωπικά δεν τρελάθηκα.

Αχελώου 10 Ντιάνα που είναι απο τις καλύτερες .

Κοροβάγκου η Σαντάλ που έχει αδυνατίσει και ειναι καλούτσικη μεσα απλά με Καρμεν και Κάντυ εκει έχει περιθώρια να βελτιωθεί κι αλλο.

Κεφαλληνίας ήταν το βουνο η Αντζέλικα- τωρα Μελίνα. και μετά η Κάρλα την οποία είδε μάλλον ο φίλος που εγραψε παραπάνω και δεν είναι κακή αλλα θεωρώ πως εχει πολλά περιθώρια να βελτιωθεί.

Ανδρέου Γεωργίου Λαφάμ η Γιάννα....που θεωρώ πως είναι καλή για άλλη μια φορά...αλλα οχι για περισσότερο.

Ανδρέου Γεωργίου 50 ηταν η Φλώρη.

Ανδρέου Γεωργίου 21 η Τίνα που όσο την θυμάμαι ηταν πολύ καλή αλλά εχω καιρό να την συναντήσω .

Ανδρέου Γεωργίου 30 ηταν η ρουμάνα μεταγραφή απο Α.Γ 50 αν θυμάμαι καλά ρωξάνη...ενα μιλφάκι με κοντό μαλλί και οχι μοντελέ σώμα με πιασηματάκια .

Ανδρέου Γεωργίου 16 η Νατάσσα η οποία μέσα είναι ίσως η καλύτερη .

Τρίδυμα στο 1 ήταν μια νταρντάνα ξανθιά ρωσσίδα το 2 ηταν κλείστό και στο 3 η Ζωη η ψηλή .

Φρίξου 9 μεταγραφή η Μάρα απο τα τρίδυμα τελευταία

Φρίξου 13 ήταν κλειστό εκεινη την ωρα αλλα μετα είδα Εμμανουέλα κλασσική

Φρίξου 14 η Χριστίνα και λιγο πιο μετα η Γιασμίν......

Φρίξου 15 η Έφη

καλησπερα στην παρεα............
να προσθεσω κ εγω κατι σστην αναφορα του καασλερ!!

περασα απο ανδρ.γεωργιου 30 να δω την κοπελα κ οντως πολυ καλο μιλφακι!!
θα ελεγα οτι ειναι σαν την εφη απο φριξου αλλα αν δεν κανω λαθος με μεγαλυτερο  :tits:!!
το σημαντικο που εχω να αναφερω εδω ειναι οτι ξεκιναει απο 25ΕΥΡΩ!!
ΝΑΙ κυριοι 25 ευρω :rockon:!! κ με εκανε τρομερη εντυπωση!!
αφου εγινε η αρχη ας ελπισουμε να ακολουθησουνε κ τα αλλα υδριματα γιατι αμα κλειση ο βαρδαρης την κατσαμε την βαρκα απο τιμες.............

Επισκέπτης
Βανέσσα εννοείς αυτή που δούλευε κ σαν Νατάσσα Μαντζάρου? Δουλεύει ακόμα αυτή και την έψαχνα για να την φάω.. :dancing:
Ναι αυτην λεω που δουλευε ως βανεσσα προμηθεως 25 και μετα νατασσα μαντζαρου, λιγο χοντρουλα πλεον κοντο ξανθο μαλλι και ηλικιακα περιπου στα τριαντακατι.  :) Θα την βρεις στα τρυδιμα στο πρωτο, τα πρωινα. :grin:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Στο θεμα του καραμελωματος να προσθεσω και την Μαρινα την μιλφοτζιλφ ρωσιδα που συνηθως δουλευε στο Πετρου Ερημιτη και τελευταια στο τριτο σπιτακι του πορνοχωριου και την Μαρια την τσεχα,και οι δυο κανουν υποτυπωδες καραμελωμα με την Μαρια να το τραβαει και λιγο παραπανω σε ωρα.
Παντως ως best στο θεμα θεωρω την Εμμα και την Νατασσα απο το Ερως δεκαξ.
Παλιοτερα επισης πολυ καλες ηταν η Αντριαννα η ισπανιολα και η Ευα η milf που ηταν στο Ανδ.Γεωρ.4.
Η πρωτη ελπιζω να επιστρεψει,η δευτερη γιοκ. :huh:

puaro

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
μια επισκεψη στην ομορφη σαλονικα μετα απο αρκετο καιρο ...η πρωτη επισκεψη εγινε στην αφρο  :boobies: ...που την βρηκα πολυ ανανεωμενη με κοντο ξανθο μαλλι που της παει παρα πολυ,ομορφη και βεβαια κορμαρα! η δευτερη επισκεψη εγινε στην νταιανα...που την ειδα για πρωτη φορα...η αληθεια ειναι πως δεν ενθουσιαστηκα απο την εμφανιση της,μου αρεσουν πιο πετιτ γκομενακια  :grin:  ΑΛΛΑ περασα παρα πολυ καλα! πραγματικα αριστη επαγγελματιας και πολυ καλο παιδι.

puaro

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
η εβελινα που χαθηκε? η εφη ? ευχαριστω.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Τι νεκρα ειναι αυτη ρε παλεκαρια??? :- Κανεις δε γαμει??? :huh:
Χθεσινη στοχευμενη επιθεση το βραδυ στην Αντζελα στο Ερως 16.Εχει με διαφορα το καλυτερο σωμα αυτη τη στιγμη στη Θεσσαλονικη.Εχει κανει κι ενα μαυρισμα γαματο :cum:.Δε γαμησα βεβαια αλλα πηγα για τακουνοποδοφετιχ  :lheel: .
Για τους μυστες που εχουν παρομοια βιτσια προτεινεται ανετα.

ΥΓ.baster2 ετοιμασου για δραση :rockon:

pektisss

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
χρόνια στο κουρμπέτι η Εφάρα....,αλλά πάλι καλά κρατιέται.πολλούς έκανε να πέφτουν τα μαλλιά τους  :2funny:

πρωσοπικα για μενα Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ απο αποψη τεχνικης,αισθησιασμου,στασεων,κωλου (ΚΩΛΑΡΑ)........
οσο για την ηλικια,εμενα μου κανει σαν μια γλυκια 30αρα με τα ολα της.
εχω ομως μια απορια ρε παιδια.στο τηλεφωνο η τσατσα λεει οτι αρχιζει απο 30 το απλο της εφης,40 χαλαρο....ξερω οτι 90% το χαλαρο ειναι το ιδιο με το απλο,εσεις στην εφη δινετε 30 η 40?στα 30 βλεπετε καμια διαφορα στο χρονο?δεδομενου οτι η κοπελαρα δοθλευει 70% με σταθερη πελατεια,δεν ξερω αν οντψς κοβει κατι στο 30αρι....για πειτε παρακαλω.....

l@kis2

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά ξέρει κανείς με σιγουριά αν επέστρεψε η Κασσάνδρα? :think: Που δουλεύει? Ποιες μέρες και τη ώρες?
Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Τελικά ξέρει κανείς με σιγουριά αν επέστρεψε η Κασσάνδρα? :think: Που δουλεύει? Ποιες μέρες και τη ώρες?
Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Εσύ είσαι η Κασσάνδρα? Γλωσσόφιλα κάνεις :think:

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
107
Πόντοι
1
Τι νεκρα ειναι αυτη ρε παλεκαρια??? :- Κανεις δε γαμει??? :huh:
Χθεσινη στοχευμενη επιθεση το βραδυ στην Αντζελα στο Ερως 16.Εχει με διαφορα το καλυτερο σωμα αυτη τη στιγμη στη Θεσσαλονικη.Εχει κανει κι ενα μαυρισμα γαματο :cum:.Δε γαμησα βεβαια αλλα πηγα για τακουνοποδοφετιχ  :lheel: .
Για τους μυστες που εχουν παρομοια βιτσια προτεινεται ανετα.

ΥΓ.baster2 ετοιμασου για δραση :rockon:

Πανετοιμος αλανι μου!!!!
το σκουτερ ζεσταινεται!!!

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
Χθες το πρωι περασα απο Ερως 16 να πετυχω την Κασσανδρα που λεει στο προγραμμα το αλλο σαιτ και ητανε μια Λορετα. Μετα διαβασα εδω οτι η Κασσανδρα ειναι στα τριδυμα? Πολυ μπερδεμα. Μετα πηγα στο Ανδ. Γεωργιου 21 να πετυχω την Ντιανα αλλα ηταν η Χριστινα. Χωρις να το πολυσκεφτω περασα αλλα δεν ελεγε και πολλα, μετρια πραγματα. Η Ντιανα ηταν στην Κωλλετη οπως μου ειπε η Χριστινα. Συμπερασμα: μπουρδελο  :jerking: :jerking: τα προγραμμα του αλλου σαιτ.    

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom