Να πουμε μερικα πραγματα για τους οικους?
Αυτη την περιοδο το καλυτερο σπιτι ειναι by far το τσιρκο με Γιουλη και Παολα στο δυναμικο του.Δειχνουν και οι δυο τους απιστευτη ανεση χρονου ακομα και στο απλο προγραμμα των 30 ευρω και διαθεση να σε ικανοποιησουν.Το μονο θεμα που εχουν ειναι με το να ανεβουν απο πανω.Μου εκανε εντυπωση πως και οι δυο τους εδειξαν να μη τους αρεσει αλλα φυσικα το εκαναν με χαριτωμενο τροπο και οχι σαν κατι αλλα μαλακισμενα ;).Βεβαια η Σανελ ειναι μεγαλη απωλεια και καλα θα εκανε η micel να μας ενημερωσει αν γνωριζει για τη συγκεκριμενη κοπελα αν προκειται να επιστρεψει.
Φακελος Γιασμιν.
Τη συγκεκριμενη την απεφευγα λογω των συνεχομενων αρνητικων που γραφοταν αλλα ηταν ενα πορνοβραδυ που μου κουνησε τρελα την κωλαρα της και ειπα να της το δωσω.Η εντυπωση μου ειναι πως ειναι μια πολυ καλη επαγγελματιας.Απο τις λιγες που προσφερθηκαν να ρωτησουν για το τι εξτρα γουστα μπορει να εχω και με διαθεση να τα κανουμε την επομενη φορα.Γνωριζει αριστα το αντρικο σωμα και στο χυσιμο ηδη σκεφτεσαι ποτε θα ξαναπας.Απο σωμα σκιζει,ειναι πολυ γυμνασμενη με την κωλαρα της οταν ανεβαινει αναποδα απο πανω να δημιουργει εγκεφαλικα.Για το προσωπο της εχει γραφτει οτι τραβελοφερνει κατι που ειναι τελειως λαθος και παραπλανητικο στο λιγοστο φως τους σαλονιου.Απο κοντα φαινεται προστυχοφατσα με ομορφα ματια με τα οποια σε κοιταζει διαρκως στο τσιμπουκι.
Ανδ.Γεωργ 21.
Δεν ειναι μονο οτι εχει συνεχως μπαζα,εχει και την πιο αγενη τσατσα της Θεσσαλονικης.Οκ δεν ειμαστε νεοπες στα μπουρδελα και εχουμε ακουσει τα χιλια δυο κατα καιρους στις επισκεψεις στους οικους στην Ελλαδα αλλα αυτη το εχει παραγαμησει.Υπαρχει αυτη η λεπτη γραμμη μεταξυ του "σου την λεω με κουτσομπολιστικο πλαγιο τροπο" και σε "προσβαλλω μεσα στη μαπα σου".Αυτη φαινεται την εχει ξεπερασει κατα πολυ τη γραμμη και ειναι καιρος να την ωθησει πισω το πυροβολικο
Πηγα μια φορα μονο για να της την πω και κομπλαρε τελειως.Απο τοτε εχει φαει μαυρο το συγκεκριμενο σπιτι μεχρι να διωξουν αυτη τη μαλακω κατι που δε θα παω να διαπιστωσω μονος μου.Τελευταια βεβαια εκανε το εξης καλο.Εβγαζε μια καρεκλα και καθοταν εξω το μαλακισμενο οποτε οπως την εβλεπες ηξερες οτι εδω ριχνω ακυρο.
Παμε και μια μικρη πορνοαναφορα απο προχθες στο μεσημερι που ειχα παει μηπως και πετυχω τη Χριστινα απογευματινη.
Μινωταυρος
Αφροδιτη.Μελαχροινο τουμπανιασμενο στοιχειο με σιλικονε βυζαρες και κωλο που προσγειωνεται αεροπλανο.Νομιζω παλια πρεπει να δουλευε στο La Femme.Με πολυ αυστηρο υφος στο σαλονι και τουπε.
Φριξου 13
Μιραμπελα.Ψηλη μιλφ με ξανθο μαλι πλεον,μικρο βυζακι και μετριο κωλο.Την εχω παρει αρκετες φορες στο παρελθον με καλες εντυπωσεις.Τωρα που την ειδα παλι μου βγηκε και αυτη με πολυ αυστηρο υφος.Σοβαρευτειτε λιγο κοριτσια.Αν θελετε να δουλεψετε καντε κατι διαφορετικο,καμμια πουτανια στο σαλονι,κανα κολπακι το οποιο φυσικα θα εχει και συνεχεια στο δωματιο.
Φριξου 14
Το μπιμπελο Φλωριτα.Την ειχα παρει μια φορα στο Ερως16 με καλες εντυπωσεις αλλα ειναι σαν παιδακι ρε γαμωτο.
Φριξου 15
Η Βικυ.Ξανθο νταρντανομουνο,μετριο στηθος κωλαρα και αρκετα καλο χαμογελαστο προσωπο.Την ειχα παρει πριν καιρο και ηταν πολυ καλη και με καλη διαθεση.Πρεπει να γραψω και τις σχετικες κριτικες σιγα σιγα.
Τσουκαλας
1.)Η Τζουλια απο το Μαρινοσπιτο του Βαρδαρη.Ομορφο προσωπο με εντονο γερμανικο στοιχειο,πεσμενο στηθος,γενικα πληθωρικη κοπελα.Φαινεται πως εχει κολησει πανω της αυτο το μαυρο φορεμα και τα ιδια heels εδω και χρονια.Το μονο πραγμα που κανει καλα ειναι το τσιμπουκι.Απο τα καλυτερα στη Θεσσαλονικη,χωρις χερια και βαθυ.Κατα τα αλλα δεν...
2.)Η μιλφοτζιλφ Μαρινα με μπεζ καλσον.Συστηνεται μονο για οσους εχουν αρρωστημενα μεταμεσονυχτια βιτσια.Παντως ειναι καλη και προθυμη.
3.)Η Ζωη που παλιοτερα δουλευε στο τσιρκο ως Λενα.Ψηλο μωρο με μετριο στηθος και κωλαρα.Πολυ προθυμη στο δωματιο.Το γαμησι εξελισσεται σε τσοντα μαζι της.Ειναι λιγο βρωμιαρα μερικες φορες ομως και δεν εχει στανταρ αποδοση.
Κεφαληνιας
Αφροδιτη.Περιγραφη δε κανω γιατι υπαρχουν φωτογραφιες της στο αλλο site.Προσφερεται για οσους θελουν μια εμπειρια με τη γειτονισσα τους.
Ανδρ.Γεωργ.50
Η Ντανιελλα.Ξανθο στοιχειο γεματο τατουαζ,βυζαρες και κωλαρα.Μεσα εχουν γραψει πως ειναι μετρια.