Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Tiberius

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες, ξερετε τι παιζει με την Μαξιμ, στο Α. Γεωργιου 4, μιας κ δεν εχει καθολου κριτικες..?
Παρε μια αποψη στα γρηγορα: Κορμαρα!!! Κορμαρα ομως, αλλα μέσα δεν το χει, χωρις να ναι αντιδραστική η δυστροπη.
Αν σου αρκει το κορμι, ορμα!!!

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
290
Πόντοι
36
Παρε μια αποψη στα γρηγορα: Κορμαρα!!! Κορμαρα ομως, αλλα μέσα δεν το χει, χωρις να ναι αντιδραστική η δυστροπη.
Αν σου αρκει το κορμι, ορμα!!!
Το κορμαρα ειναι σχετικο το τι αρεσει στον καθενα...Εμενα δεν μου αρεσε...Τα βυζια της 2αρια πεσμενα ,σταφιδιασμενα μου φανηκαν...Δεν ξερω...Απλα αδυνατη

Tiberius

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Το κορμαρα ειναι σχετικο το τι αρεσει στον καθενα...Εμενα δεν μου αρεσε...Τα βυζια της 2αρια πεσμενα ,σταφιδιασμενα μου φανηκαν...Δεν ξερω...Απλα αδυνατη
Πλακα κανεις!!!! Σίγουρα μιλαμε για τη Μαξιμ στο 4 και στις Μελισσες???? Πετρα ειναι τα βυζια της :)
Για νουμερα μη με ρωτας...ενα κλικ μικροτερα της Εβελινας.
Για φυσικα μιλαμε παντα. Απο πλαστικουρες....γεμισε ο τοπος

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
αλανια η καρμεν τελικα δουλευει στο αχελωου 10?και αν ναι τη βαρδια?

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
290
Πόντοι
36
Πλακα κανεις!!!! Σίγουρα μιλαμε για τη Μαξιμ στο 4 και στις Μελισσες???? Πετρα ειναι τα βυζια της :)
Για νουμερα μη με ρωτας...ενα κλικ μικροτερα της Εβελινας.
Για φυσικα μιλαμε παντα. Απο πλαστικουρες....γεμισε ο τοπος
ναι παλικάρι μου,για την ξανθιά με το αγορέ μαλλί δεν λέμε;

Tiberius

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ε τοτε μπορω να σ διαβεβαιωσω, απ τη μια και μοναδικη φορα που ειχα τη χαρα να τα χαρω :) οτι ουτε πεσμενα ουτε σταφιδιασμενα ειναι. Βεβαια οι καμπυλες της ειμαι το μονο ενδιαφερον πανω της...

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
εγω εφαγα μεγαλη παπαρα στην αναστασια και δεν ξαναπαταω με την γαμιολα

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.280
Πόντοι
7.095
εγω εφαγα μεγαλη παπαρα στην αναστασια και δεν ξαναπαταω με την γαμιολα
ρε παίχτη μήπως είσαι ο Κουασιμόδος? Πραγματικά η γκόμενα έδειξε ότι θέλει να ξεσκιστεί...και δεν είμαι ούτε αγαπούλης,ούτε κανένας παιδαράς...ένας απλός μπουρδελιάρης είμαι

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Αυτη η βικυ απο ρουμανια στην αλλη σελιδα ξερετε που δουλευει???? δε γραφει τιποτα....ειναι μελαχρινη,μικρη και κοντη σε αναστημα,δε πρεπει να ειναι αυτη στο godiva.....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.092
Πόντοι
11.585
Αυτη η βικυ απο ρουμανια στην αλλη σελιδα ξερετε που δουλευει???? δε γραφει τιποτα....ειναι μελαχρινη,μικρη και κοντη σε αναστημα,δε πρεπει να ειναι αυτη στο godiva.....

Αυτη δουλεψε για λιγο καιρο στις βιλες, δεν εχει καμια σχεση με αυτη την βικη που δουλευει τελευταια αχελωου, εκεινη ειναι ξανθια με καρε μαλι και ποιο μπαζε απο την μεση και κατω, τωρα γιατι κρατανε τις φωτογραφιες αφου εχει φυγει ποιος ξερει, οπως και τις φωτογραφιες της κασανδρας, αφου το κοριτσι εφυγε γιατι τοσο παραπλανηση.?? την βαζουν και στο προγραμμα οι βλακες...

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
ρε παίχτη μήπως είσαι ο Κουασιμόδος? Πραγματικά η γκόμενα έδειξε ότι θέλει να ξεσκιστεί...και δεν είμαι ούτε αγαπούλης,ούτε κανένας παιδαράς...ένας απλός μπουρδελιάρης είμαι
δεν ειχα θεμα με το ξεσκισμα ειχα θεμα με το οτι βιαζοταν να τελειωσουμε επειδη εδωσα 30. Και οχι δεν ειμαι κουασημοδος

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.606
Πόντοι
17.065
Να πουμε μερικα πραγματα για τους οικους?

Αυτη την περιοδο το καλυτερο σπιτι ειναι by far το τσιρκο με Γιουλη και Παολα στο δυναμικο του.Δειχνουν και οι δυο τους απιστευτη ανεση χρονου ακομα και στο απλο προγραμμα των 30 ευρω και διαθεση να σε ικανοποιησουν.Το μονο θεμα που εχουν ειναι με το να ανεβουν απο πανω.Μου εκανε εντυπωση πως και οι δυο τους εδειξαν να μη τους αρεσει αλλα φυσικα το εκαναν με χαριτωμενο τροπο και οχι σαν κατι αλλα μαλακισμενα  ;).Βεβαια η Σανελ ειναι μεγαλη απωλεια και καλα θα εκανε η micel να μας ενημερωσει αν γνωριζει για τη συγκεκριμενη κοπελα αν προκειται να επιστρεψει.

Φακελος Γιασμιν.
Τη συγκεκριμενη την απεφευγα λογω των συνεχομενων αρνητικων που γραφοταν αλλα ηταν ενα πορνοβραδυ που μου κουνησε τρελα την κωλαρα της και ειπα να της το δωσω.Η εντυπωση μου ειναι πως ειναι μια πολυ καλη επαγγελματιας.Απο τις λιγες που προσφερθηκαν να ρωτησουν για το τι εξτρα γουστα μπορει να εχω και με διαθεση να τα κανουμε την επομενη φορα.Γνωριζει αριστα το αντρικο σωμα και στο χυσιμο ηδη σκεφτεσαι ποτε θα ξαναπας.Απο σωμα σκιζει,ειναι πολυ γυμνασμενη με την κωλαρα της οταν ανεβαινει αναποδα απο πανω να δημιουργει εγκεφαλικα.Για το προσωπο της εχει γραφτει οτι τραβελοφερνει κατι που ειναι τελειως λαθος και παραπλανητικο στο λιγοστο φως τους σαλονιου.Απο κοντα φαινεται προστυχοφατσα με ομορφα ματια με τα οποια σε κοιταζει διαρκως στο τσιμπουκι.

Ανδ.Γεωργ 21.
Δεν ειναι μονο οτι εχει συνεχως μπαζα,εχει και την πιο αγενη τσατσα της Θεσσαλονικης.Οκ δεν ειμαστε νεοπες στα μπουρδελα και εχουμε ακουσει τα χιλια δυο κατα καιρους στις επισκεψεις στους οικους στην Ελλαδα αλλα αυτη το εχει παραγαμησει.Υπαρχει αυτη η λεπτη γραμμη μεταξυ του "σου την λεω με κουτσομπολιστικο πλαγιο τροπο" και σε "προσβαλλω μεσα στη μαπα σου".Αυτη φαινεται την εχει ξεπερασει κατα πολυ τη γραμμη και ειναι καιρος να την ωθησει πισω το πυροβολικο :P
Πηγα μια φορα μονο για να της την πω και κομπλαρε τελειως.Απο τοτε εχει φαει μαυρο το συγκεκριμενο σπιτι μεχρι να διωξουν αυτη τη μαλακω κατι που δε θα παω να διαπιστωσω μονος μου.Τελευταια βεβαια εκανε το εξης καλο.Εβγαζε μια καρεκλα και καθοταν εξω το μαλακισμενο οποτε οπως την εβλεπες ηξερες οτι εδω ριχνω ακυρο.

Παμε και μια μικρη πορνοαναφορα απο προχθες στο μεσημερι που ειχα παει μηπως και πετυχω τη Χριστινα απογευματινη.

Μινωταυρος
Αφροδιτη.Μελαχροινο τουμπανιασμενο στοιχειο με σιλικονε βυζαρες και κωλο που προσγειωνεται αεροπλανο.Νομιζω παλια πρεπει να δουλευε στο La Femme.Με πολυ αυστηρο υφος στο σαλονι και τουπε.

Φριξου 13
Μιραμπελα.Ψηλη μιλφ με ξανθο μαλι πλεον,μικρο βυζακι και μετριο κωλο.Την εχω παρει αρκετες φορες στο παρελθον με καλες εντυπωσεις.Τωρα που την ειδα παλι μου βγηκε και αυτη με πολυ αυστηρο υφος.Σοβαρευτειτε λιγο κοριτσια.Αν θελετε να δουλεψετε καντε κατι διαφορετικο,καμμια πουτανια στο σαλονι,κανα κολπακι το οποιο φυσικα θα εχει και συνεχεια στο δωματιο.

Φριξου 14
Το μπιμπελο Φλωριτα.Την ειχα παρει μια φορα στο Ερως16 με καλες εντυπωσεις αλλα ειναι σαν παιδακι ρε γαμωτο.

Φριξου 15
Η Βικυ.Ξανθο νταρντανομουνο,μετριο στηθος κωλαρα και αρκετα καλο χαμογελαστο προσωπο.Την ειχα παρει πριν καιρο και ηταν πολυ καλη και με καλη διαθεση.Πρεπει να γραψω και τις σχετικες κριτικες σιγα σιγα.

Τσουκαλας

1.)Η Τζουλια απο το Μαρινοσπιτο του Βαρδαρη.Ομορφο προσωπο με εντονο γερμανικο στοιχειο,πεσμενο στηθος,γενικα πληθωρικη κοπελα.Φαινεται πως εχει κολησει πανω της αυτο το μαυρο φορεμα και τα ιδια heels εδω και χρονια.Το μονο πραγμα που κανει καλα ειναι το τσιμπουκι.Απο τα καλυτερα στη Θεσσαλονικη,χωρις χερια και βαθυ.Κατα τα αλλα δεν...

2.)Η μιλφοτζιλφ Μαρινα με μπεζ καλσον.Συστηνεται μονο για οσους εχουν αρρωστημενα μεταμεσονυχτια βιτσια.Παντως ειναι καλη και προθυμη.

3.)Η Ζωη που παλιοτερα δουλευε στο τσιρκο ως Λενα.Ψηλο μωρο με μετριο στηθος και κωλαρα.Πολυ προθυμη στο δωματιο.Το γαμησι εξελισσεται σε τσοντα μαζι της.Ειναι λιγο βρωμιαρα μερικες φορες ομως και δεν εχει στανταρ αποδοση.

Κεφαληνιας
Αφροδιτη.Περιγραφη δε κανω γιατι υπαρχουν φωτογραφιες της στο αλλο site.Προσφερεται για οσους θελουν μια εμπειρια με τη γειτονισσα τους.  :knockinb:

Ανδρ.Γεωργ.50
Η Ντανιελλα.Ξανθο στοιχειο γεματο τατουαζ,βυζαρες και κωλαρα.Μεσα εχουν γραψει πως ειναι μετρια.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.280
Πόντοι
7.095
δεν ειχα θεμα με το ξεσκισμα ειχα θεμα με το οτι βιαζοταν να τελειωσουμε επειδη εδωσα 30. Και οχι δεν ειμαι κουασημοδος
φυσικά ξέρεις ότι πλακίζω...εγώ έδωσα 5 λιγότερα και ήταν κουλ!

Tiberius

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Να πουμε μερικα πραγματα για τους οικους?

Αυτη την περιοδο το καλυτερο σπιτι ειναι by far το τσιρκο με Γιουλη και Παολα στο δυναμικο του.Δειχνουν και οι δυο τους απιστευτη ανεση χρονου ακομα και στο απλο προγραμμα των 30 ευρω και διαθεση να σε ικανοποιησουν.Το μονο θεμα που εχουν ειναι με το να ανεβουν απο πανω.Μου εκανε εντυπωση πως και οι δυο τους εδειξαν να μη τους αρεσει αλλα φυσικα το εκαναν με χαριτωμενο τροπο και οχι σαν κατι αλλα μαλακισμενα  ;).Βεβαια η Σανελ ειναι μεγαλη απωλεια και καλα θα εκανε η micel να μας ενημερωσει αν γνωριζει για τη συγκεκριμενη κοπελα αν προκειται να επιστρεψει.
Το σπιτι αυτο παντα εφερνε νεες κοπελες και τροφοδοτουσε κι αλλους.
Μ αυτες τις δυο εκανε διανα!!
Η Πάολα πιο πορνο κι η Γιουλη πιο gfe.
Η αληθεια ειναι οτι η Πάολα δεν μου αρνήθηκε ποτε απο πανω...Η Γιουλη τωρα τελευταια μονο.

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
Οχι φιλε μου δε πηγα ποτε μαζι της,αν και ειχα διαβασει καλες κριτικες για την εν λογω κυρια....Βασικα δε τρελενομαι για MILF αλλα σε μια τσαρκα που ειχα κανει παλαιοτερα αυτες οι δυο συγκεκριμενες μου κεντρισανε το ενδιαφερον και ειχα βαλει στοχο καποια στιγμη να τις δοκιμασω...Στη τελικη η δοκιμη μου βγηκε σε καλο,γιατι εμεινα ικανοποιημενος και δεν εφαγα τα μουτρα μου αλλα ουτε εκλαψα και τα λεφτα μου...
Αυτο που παρατηρω τελευταια ειναι οτι ο ΜΥΛΟΣ εχει αρχισει να γεμιζει απο MILF....Πρεπει αυτη τη στιγμη να υπαρχουν πρωι-απογευμα πανω κατω 5-10...Δεν ξερω ποια ειναι η δικη σας αποψη?

καλησπερα σε λους.............
οποτε φιλε chuchy δες τι γινετε τωρα................

αν δεν εχεις δοκιμασει νικολ πραγματικα ειναι λιγο δυσκολο να συγκρινεις ενα καλο μιλφ!!
ας ελπισουμε οι περισοτεροι να συμφωνισουν εδω!!??
ηταν το μιλφ που τα εκανε ολα κ σε καταπληκτικες τιμες!! τωρα απο θεμα εμφανισης ειπαμε παιδια οτι ολα ειναι σχετικα γιατι για την συγκεκριμενη κοπελα εχω διαβασει εδω διαφορα!!
η θα την μισησεις η θα την αγαπησεις!!!
οσο για το δυο κοριτσια τζαστην κ αναστασια που ανεφερες εσυ............
την τζαστην ουτε για πλακα δεν μου αρεσυ κ αυτα ειναι γουστα!!! δεν μπορεις να κρινεις κανεναν............
ΑΛΛΑ για την αναστασια που εγω πραγματικα την γουσταρω τρελα σαν εμφανιση!!
για μενα ειναι κ γαμω τα μιλφ βυζαρες που φυσανε................
δεν ειναι ρε φιλε ουτε στο τοσο λιγο κοντα στην νικολ απο θεμα υπηρεσιων ομως!!
εχω παει μαζι της κ πραγματικα μου φανικε πολυ επαγκελματιας!!

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
κ μην ξεχασω η πραγματικα σωστη κ αντικημενικη γνωμη του φιλου gl..........
ειναι απολυτα σεβαστη!!!!!
απλα εδω φενεται οτι εχουμε λιγο διαφορετικα γουστα για την αναστασια!! :grin:

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
καλησπερα σε λους.............
οποτε φιλε chuchy δες τι γινετε τωρα................

αν δεν εχεις δοκιμασει νικολ πραγματικα ειναι λιγο δυσκολο να συγκρινεις ενα καλο μιλφ!!
ας ελπισουμε οι περισοτεροι να συμφωνισουν εδω!!??
ηταν το μιλφ που τα εκανε ολα κ σε καταπληκτικες τιμες!! τωρα απο θεμα εμφανισης ειπαμε παιδια οτι ολα ειναι σχετικα γιατι για την συγκεκριμενη κοπελα εχω διαβασει εδω διαφορα!!
η θα την μισησεις η θα την αγαπησεις!!!
οσο για το δυο κοριτσια τζαστην κ αναστασια που ανεφερες εσυ............
την τζαστην ουτε για πλακα δεν μου αρεσυ κ αυτα ειναι γουστα!!! δεν μπορεις να κρινεις κανεναν............
ΑΛΛΑ για την αναστασια που εγω πραγματικα την γουσταρω τρελα σαν εμφανιση!!
για μενα ειναι κ γαμω τα μιλφ βυζαρες που φυσανε................
δεν ειναι ρε φιλε ουτε στο τοσο λιγο κοντα στην νικολ απο θεμα υπηρεσιων ομως!!
εχω παει μαζι της κ πραγματικα μου φανικε πολυ επαγκελματιας!!
Αυτο ακριβως ανεφερα και εγω φιλε μου.
Σε θεμα ομορφιας θα συμφωνησω μαζι σου...Η αναστασια μου εβγαλε πολυ καυλωτικη κατασταση σε σχεση με τη τζαστιν...Κριμα που δεν προλαβα να δοκιμασω και νικολ για να ειχα και σημεια συγκρισης,που οπως ανεφες δεν ειναι ρε φιλε ουτε στο τοσο λιγο κοντα στην νικολ απο θεμα υπηρεσιων ομως!!

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
Αυτο ακριβως ανεφερα και εγω φιλε μου.
Σε θεμα ομορφιας θα συμφωνησω μαζι σου...Η αναστασια μου εβγαλε πολυ καυλωτικη κατασταση σε σχεση με τη τζαστιν...Κριμα που δεν προλαβα να δοκιμασω και νικολ για να ειχα και σημεια συγκρισης,που οπως ανεφες δεν ειναι ρε φιλε ουτε στο τοσο λιγο κοντα στην νικολ απο θεμα υπηρεσιων ομως!!

Ω ΝΑΙ..........
πηστεψε με!!!! νικολ κ παλι νικολ!! ασχετα βεβαια που τον τελευταιο καιρο που ηταν εδω ειχα βαρεθει λιγο μαζι της :grin:!!
αλλα αμα δεν σου λειψει δεν καταλαβενεις την αξια!!!

τωρα βεβαια θα μου πεις το καλυτερο???????
εμφανιση αναστασιας χαρακτηρα νικολ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Tiberius

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Χτες πηγα με την Ιζαμπέλα στην Κωλεττη, για πρωτη φορα, μετα απ τα καλα που διαβασα εδω.
Συγνωμη κιολας, αλλα...ειναι στα καλα της αυτη??? Στον κοσμο της μου φανηκε.
Ξεκαβλωσα εντελως, και με το ζορι τελείωσα...

Μου αρεσε το κορμι της Τανιας στη Φριξου 15. Λευκο ζουμερο, θυληκο!!!
Πιο κατω το μοντελο η Ερρικα.
Στο καινούριο στην Αν. Γεωργίου ατσουμπαλη πιτσιρικα, αλλα με πολυ καλη διαθεση
Στο Έρως η πολυ καλη Αντζελα, η οποια ομως πρεπει να κοψει το καπνισμα. Επισης, ενω με τα πλαστικα εχω αλλεργία, αυτη ισως πρέπει να βαλει...
Στο Αχελωου μια Ρενατα, με ωραιο χυμωδες σωμα. Την ειχα δει και Μαντζαρου παλιοτερα.

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
99
Πόντοι
1
Παιδια η αναστασια ειναι μια ξανθια? μιλφ? παλαια δουλευε στην αρχη της νικοφορου ουρανου.

αν ναι οταν την ειχα παρει ηταν πολυ περιεργη. μεχρι τα 10 λεπτα ηταν πολυ ζεστη αλλα με εμφανη προσποιηση και ξαφνικα στα 10 λεπτα ακριβως ισως και στα 9 μου πεει οτι αργεις και σηκωθηκε και εφυγε.

αγενεστατη...

Η χριστινα που δουλευει στο πρωτο της νικηφορου ουρανου μηπως ειναι η ρουμανα, ξανθια με βυζαρες λιγο κοντη? δινει και κωλο? αυτη δουλευε στη φριξου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom