Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (0 μέλη και 69 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αν και δεν ξέρω που είναι αυτά με λίγο ψάξιμο θα τα βρω. Ευχαριστώ για την απάντηση.
στην παλια δυτικη εισοδο της πολης απεναντι απο τα jumbo και στους πισω δρομους ουρανου,ολες οι καθετοι αυτης και ανδρεου γεωργιου....αν ερχεσαι με ΚΤΕΛ θα περασεις απο κει με το λεωφορειο για κεντρο αναγκαστικα....αν ερχεσαι με τρενο ειναι λιγο μπερδεμα να σου εξηγησω αλλα ειναι οπως συνεχιζει η μοναστηριου.στα φαναρια αριστερα να πιασεις γιαννιτσων και στα καρφουρ αριστερα να πιασεις κωλετη.....μετα τις γραμμες που ειναι το σπιτι της κωλετη δεξια και αριστερα ειναι ολο φωτακια

Aga

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
στην παλια δυτικη εισοδο της πολης απεναντι απο τα jumbo και στους πισω δρομους ουρανου,ολες οι καθετοι αυτης και ανδρεου γεωργιου....αν ερχεσαι με ΚΤΕΛ θα περασεις απο κει με το λεωφορειο για κεντρο αναγκαστικα....αν ερχεσαι με τρενο ειναι λιγο μπερδεμα να σου εξηγησω αλλα ειναι οπως συνεχιζει η μοναστηριου.στα φαναρια αριστερα να πιασεις γιαννιτσων και στα καρφουρ αριστερα να πιασεις κωλετη.....μετα τις γραμμες που ειναι το σπιτι της κωλετη δεξια και αριστερα ειναι ολο φωτακια

Οκ κατάλαβα ακριβώς.Ευχαριστώ Φίλε.

Tiberius

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ερως 16 καινουρια κοπελα,Ρεμπεκα μου ειπε τη λενε.ξανθο προστυχο προσωπο σκυλι μαυρο,καλο κορμι,φορουσε ωραιο προστυχο στρινγκ κορμακι,εδω πηγα να μπω,αλλα χτυπησε το επειγον τηλεφωνημα και την εκανα,θα παω σιγουρα απο βδομαδα ενα μεσημερι...
Γυναικαρα η Ρεβέκκα, αν ειναι αυτη που ήταν το φθινόπωρο, αλλα περιεργη. Την πρωτη φορα έπαθα πλακα, η δεύτερη ήταν η τελευταία...
Στη Μαντζαρου, που ρώτησε κάποιος, μάλλον κλεισαν οριστικά. Εχω κανα μήνα να τα πετύχω ανοιχτά. Κρίμα, γιατί ειχα καλές αναμνήσεις, απ το 10, όταν ακομα η Νατάσσα ηταν ερασιτέχνης...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165

εχω την εντυπωση οτι η Αφρο ειναι φιλη με την Ντελια. τουλαχιστον απο την φωτο φαινεται σχεδον το ιδιο μαλλι. τι λετε εσεις?
Δεν μπορω να βαλω ολοκληρο το λινκ σορρυ.

ΕΠΙΣΗΣ ξερει κανεις ποτε επιστρεφει στην δραση η Αφρο???

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
ποια ειναι η μιλφ Αντζελα και που τη βρισκουμε εννοω ποιο ειναι αυτο το studio irene που αναφερθηκε (οδος και αριθμο). η μιλφ Χριστινα σ αυτο που λετε ειναι η παλια αλβανιδα απο ανδρεου γεωργιου 4 η αλλη? αν οχι που τη πετυχαινουμε?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
Κοροβάγκου η Κάρλα από το τσίρκο? Πλάκα κάνετε? Και θα ζητάει 40 ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ???

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Αν είναι η Ρεμπέκα που είχε εμφανιστεί για καμιά 15αρια μέρες πέρσι κατά τα μέσα Οκτώβρη έχει να γίνει πάρτι, η περιγραφή αν και γενική ταιριάζει, εγώ μια φορά την πρόλαβα όλο κι΄ όλο και την θυμάμαι ακόμα την φάση, σημαντική η πληροφορία σου
:rockon: :rockon: :rockon:
Η ρεμπέκα αυτή που είχε ιστορία μαζί της ο kikas  :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Κοροβάγκου η Κάρλα από το τσίρκο? Πλάκα κάνετε? Και θα ζητάει 40 ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ???

Δεν ειναι η ιδια Καρλα, αλλη ειναι η Καρλα απο το Τσιρκο, και αλλη η Καρλα απο βιλα.
Για την Καρλα απο το τσιρκο που τωρα δουλευει Κεφαληνιας υπαρχουν 2 τελευταιες κριτικες εκει περα...αλλα και η Καρλα απο βιλες δεν διαφερει μεσα απο με την αλλη Καρλα απο οτι μου ειπε φιλος που την εσπρωξε.

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Αν είναι η Ρεμπέκα που είχε εμφανιστεί για καμιά 15αρια μέρες πέρσι κατά τα μέσα Οκτώβρη έχει να γίνει πάρτι, η περιγραφή αν και γενική ταιριάζει, εγώ μια φορά την πρόλαβα όλο κι΄ όλο και την θυμάμαι ακόμα την φάση, σημαντική η πληροφορία σου
:rockon: :rockon: :rockon:

Ειχε κι ενα πιρσινγκ αν ειδα καλα πανω απο τα χειλια της...Δεν ξερω αν βοηθαω...Φαινοταν παντως πολυ καυλιαρα...

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
ποια ειναι η μιλφ Αντζελα και που τη βρισκουμε εννοω ποιο ειναι αυτο το studio irene που αναφερθηκε (οδος και αριθμο). η μιλφ Χριστινα σ αυτο που λετε ειναι η παλια αλβανιδα απο ανδρεου γεωργιου 4 η αλλη? αν οχι που τη πετυχαινουμε?

Ειναι μια αρκετα ψηλη μιλφ,καστανη με μακρυ μαλλι,δουλευε παλαιοτερα σε αρκετα στουντιο της πολης,τελευταια την ειχα πετυχει πριν απο αυτο στο Ν.Ουρανου 1Β (εκκλησια) πρωινη οπως και τωρα μονο πρωινη δουλευει εδω.Το μαγαζι βρισκεται στο στενο ακριβως απεναντι απο τον κωτσοβολο στο λιμανι,ειναι καθετο στην Α.Γεωργιου,στο 21

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
η μιλφ Χριστινα σ αυτο που λετε ειναι η παλια αλβανιδα απο ανδρεου γεωργιου 4 η αλλη? αν οχι που τη πετυχαινουμε?

Η μιλφ χριστινα ειναι αυτη που λες.Την πετυχα σημερα το μεσημερι στο καινουριο της Α.Γεωργιου σε αυτο που κατεβαινεις 2-3 σκαλακια.

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Αφου ειναι νομιμα τα σπιτακια στη σαλονικα γιατι δεν εχουν ενημερωτικες σελιδες με προγραμμα και φωτο κοριτσιων οπως στην Αθηνα???? αναρωτιεμαι δηλαδη....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αφου ειναι νομιμα τα σπιτακια στη σαλονικα γιατι δεν εχουν ενημερωτικες σελιδες με προγραμμα και φωτο κοριτσιων οπως στην Αθηνα???? αναρωτιεμαι δηλαδη....
αυτο ειναι θεμα αδιαφοριας των αφεντικων για διαφημιση,οχι νομιμοτητας....μηπως των αθηνων εχουν ολα αδειες θαρρεις;

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Δεν ειναι η ιδια Καρλα, αλλη ειναι η Καρλα απο το Τσιρκο, και αλλη η Καρλα απο βιλα.
Για την Καρλα απο το τσιρκο που τωρα δουλευει Κεφαληνιας υπαρχουν 2 τελευταιες κριτικες εκει περα...αλλα και η Καρλα απο βιλες δεν διαφερει μεσα απο με την αλλη Καρλα απο οτι μου ειπε φιλος που την εσπρωξε.

Παρεπιπτόντως και οι δύο Κάρλες έχουν θητεύσει στο τσίρκο, αυτή η δέυτερη όμως η Κάρλα όχι αυτή που δουλευει Κεφαλληνίας είναι τρις χειρότερη από τη άλλη, ντεμεκ αυστριακιά από τη βιέννη  :headbang: κομοδινάρα, την είχα δοκιμάσει στο τσίρκο ένα ακριβώς χρόνο πριν,(υπαρχει και σχετική κριτική), για την άλλη Κάρλα στο Κεφαλληνίας, είχα πολύ προσφατα μια απρόσμενα καλή εμπειρία, κομοδινάκι ήταν και ίσως να είναι ακόμη, αλλά εμένα μου΄ κατσε η προσφατη φάση ( με πολύ καθοδήγηση όμως) όποιος διαβάσει προσεκτικά την κριτική μου θα το καταλάβει, δεν έκανε το ίδιο και ο φίλος που έγραψε παράπάνω και δυστυχώς την πάτησε, μπορει να την πατήσω και εγω την επομενη φορά, ποιος ξέρει, αυτά από μένα και από τις δύο Κάρλες, δεν τσουλάει παντως το όνομα θυμάμαι και μια άλλη καρλα του λαφαμ, ντεμεκ ιταλίδα, αστα να πανε........ :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ειχε κι ενα πιρσινγκ αν ειδα καλα πανω απο τα χειλια της...Δεν ξερω αν βοηθαω...Φαινοταν παντως πολυ καυλιαρα...

Αυτη πρεπει νάναι....ε,,ρε τι έχει να γίνει  :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Είχε μήπως και κανα tatoo πεταλουδα πανω στο βυζί ?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Παρεπιπτόντως και οι δύο Κάρλες έχουν θητεύσει στο τσίρκο, αυτή η δέυτερη όμως η Κάρλα όχι αυτή που δουλευει Κεφαλληνίας είναι τρις χειρότερη από τη άλλη, ντεμεκ αυστριακιά από τη βιέννη  :headbang: κομοδινάρα, την είχα δοκιμάσει στο τσίρκο ένα ακριβώς χρόνο πριν,(υπαρχει και σχετική κριτική), για την άλλη Κάρλα στο Κεφαλληνίας, είχα πολύ προσφατα μια απρόσμενα καλή εμπειρία, κομοδινάκι ήταν και ίσως να είναι ακόμη, αλλά εμένα μου΄ κατσε η προσφατη φάση ( με πολύ καθοδήγηση όμως) όποιος διαβάσει προσεκτικά την κριτική μου θα το καταλάβει, δεν έκανε το ίδιο και ο φίλος που έγραψε παράπάνω και δυστυχώς την πάτησε, μπορει να την πατήσω και εγω την επομενη φορά, ποιος ξέρει, αυτά από μένα και από τις δύο Κάρλες, δεν τσουλάει παντως το όνομα θυμάμαι και μια άλλη καρλα του λαφαμ, ντεμεκ ιταλίδα, αστα να πανε........ :grin:

την μια που ηταν μαυρομαλα, την κοντουλα την ειχα δοκιμασει, κοντοπουτανακι.!  :cum: που ειχε αεροχυσει το κομαντο της μπουρδελοκαταστασης ο maanes.??  :grin: ...την 2η τωρα που δουλευει στις βιλες 1η φορα την βλεπω, εκτος αν την ειχα δει στο τσιρκο παλαιοτερα, και μου εμεινε αδιαφορη, τωρα την συστηνουν σαν τσεχοσλοβακα  :jerking:, το θεμα ειναι οπως και με την μαξιμ και με αυτην στις βιλες τις, πηρε ο κολητος και δεν εμεινε ευχαρηστημενος, αν και εχουμε παρομοια γουστα, και το σκεφτομαι να τις δοκιμασω και εγω, μιας και ειναι ωραια μουνακια  :grin: και θα φαω το κεφαλι μου... :headbang:

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Μετα απο μια καλη βολτα στο Μυλο για να δω τι παιζει πηγα για στοχευμενη καταθεση στην Εμμανουελλα επειδη εχω ακουσει πολυ καλα λογια στο φορουμ.
Η κοπελα δυστηχως ελειπε...ειχα κανει αρκετο ποδαροδρομο και ειχα φουντωσει για τα καλα οποτε περασα μεσα με την Μιραμπελα.
Παιδια η ξεπετα με ολη την σημασια της λεξης...απλα πεταξα 30 ευρω...καλυτερα να της τα εδινα και να εφευγα απραγος...με ξεπεταξε σαν το τιποτα.θα γραψω και κριτικη
την πατησες σαν πρωταρης..καλα με αυτην την σαβουρα βρηκες να πας?η κοπελα ειναι μπαζο εντελως και στο μυαλο.απορω πως την κραταει το αφεντικο της.εγω τις προαλλες την ρωτησα για τα προγραμματα της και καταλαβε πως δεν θα περασω και μου την ειπε.
Διαβαζε κριτικες απο κοπελες καθως και αυτο το τοπικ το οποιο ενημερωνετε καθημερινα σχεδον.

Να ενημερωσω οτι ξεπετα ειναι και μια Ντανιελα με τατου στο Αν Γεωργ.50.με κρατουσε το πουτσο απο τα αρχιδια για να νοιωσει ποτε θα τελειωσω!
Στην κατεχακη παιδες ποιες κοπελες τραγουδανε μηπως ξερουμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom