Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)

Tiberius

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ξαναγυρησε στα παλια αφεντικα δηλαδις...
Το Αχελώου νομιζω ειναι συνεχεια του Προμηθεως 19, οχι του 25, αλλα μικρη σημασια εχει αυτο...
Επισης ανοιξε το καινουριο στην Πηγασου, casa d Irene και δουλευε μια Μικαελλα απο Τανταλου

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παιδιά, σήμερα βράδυ κάρμεν και άντεζλα ξέρετε που είναι? ποια απο τις δυο να προτιμήσω??

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.632
Πόντοι
7.095
Μη με κανεις να μετανιωσω απ την πρώτη μερα που γράφτηκα...

Ειχα λογαριασμο πριν πολλα χρονια, οταν οι κριτικες γράφονταν κάπου αριστερά, η Τζαστιν που αναφέρθηκε παραπανω, καθε άλλο παρά milf ήταν,  η Εφη είχε σγουρά μαλλιά και δεν ηξερε λεξη Ελληνικά στην τρώγλη του Πράσινου και τελος παντων....πριν αναλαβω το μανατζαρισμα της Καρμεν...

Για χρονια δεν ειχα μπει εδω αν και ημουν ενεργος στο άθλημα. Τον τελευταίο χρονο παρακολουθω λιγο εδώ...
Σταθηκε αδυνατο να βρω τους παλιους κωδικους...
τότε αδερφέ ζητώ συγνώμη...απλά έχουμε δει πράματα και θάματα εδώ μέσα

Kopritoskylo

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα στην ομορφη παρεα. Νεος στο σπορ τωρα που εχω αδεια ειπα λιγο να κανω καμια τσαρκα. Διαβαζοντας τα σχολια εδω μεσα για την Ιζαμπελα μπηκα και περασα σουπερ. Οντως αν δεν ξερεις δεν μπαινεις μονο με την εμφανιση της κοπελας. Υπαρχει αλλη προταση παρομοια αυτο τον καιρο στην απογευματινη βαρδια? Δηλαδη ετσι με ωραια κωλαρα και καλο σερβις.

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Παρασκευή βράδυ έκανα μια τσάρκα κι εγώ... Είχα τρελές κάβλες και παραλίγο να μην δώσω πουθενά από το ξενέρωμα.

26ης Οκτωβρη 35Α Πάολα, ρώτησα τον τύπο έξω και δεν μπηκα καν... Όταν τη δοκίμασα δεν τρελάθηκα κιόλας.
Ν.Ουρανου 1Β. Εβελινα δεν περίμενα καν να τη δω...Έπισης δε μου κάνει κλικ, μου βγάζει κάτι το άχαρο!
Φριξου 9. Η καινούρια Αλέξα μάλλον... Μελαχροινό τουμπανάκι, εδώ γινόταν ένας χαλασμός. Απορώ πως δεν έχει γραφεί καμιά κριτική ακόμα! Πιστευώ πως θα είναι δυνατή στο δωμάτιο.
Φριξου 13. Κλειστόν! Λέτε να την έκανε η Εμμανουέλα?
Φριξου 15. Η νταρντανομουνα Τανια, τρωει ολο το φαι της, ψιλομπαζεψε, αλλα στα ματια μου ειναι ποθητη, εχει τις καμπυλες της... (copy/paste από Κaraman)  :grin:
Φριξου 14. H Γιασμίν σε κέφια μάλιστα... Ουστ απ'εδώ τραβέλω. (Μεταξύ μας όμως τούμπανο ή πουτάνα). Αδυνατισμένη & Μαυρισμένη
Τσουκαλα. Στο 1ο μια τσουπωτή μελαχροινή με αισθησιακό περπάτημα που την είχα πρωτοδεί στο Αν. Γεωργίου 21. Από Ρωσία κατά δήλωση της τσατσάς. Έχει μπει στο στόχαστρο.
Στο 2ο ένα κοντό μελαχροινό τζάνκυ... Μου θύμισε λίγο την μελαχροινή από τα φιλαράκια( δεν τη συγκρίνω εννοείται, αυτήν ήταν χάλια! Αλά ψιλοέμοιαζε το στυλάκι)
Αχελοου 10. Εδώ είδα την Κάρμεν! Κοκκινομάλλα εμφανώς πιο γυμνασμένη. Δεν κατάλαβα αν με θυμήθηκε ή αν απλώς διαφήμιζε ότι είναι η ίδια από τη Βίλλα Ερότικα.
Μινωταυρου Η λευκος σαρκος ξανθια πιπινα Μπιανκα,την ε΄λεγε και σε συναγωνιστεί γιατί πέρασε κ χτες κι έφυγε. Μου έβγλε κάτι από Νάσια Ουκρανή, οπότε μακρυά!
Κοροβαγκου. Κι εδώ μια καινούρια, κορίτισι της διπλανής πόρτας... Πολύ συνασταλμένη και άνοστη. Δεν την κόβω να μένει για πολύ. Εκτός αν έχουμε γεμίσειο απο πυρφόρους
Α.Γεωργιου 52. Μονικα, ούτε να με πληρώνανε δεν έμπαινα στο δωμάτιο... Αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη εννοείται.
Α.Γεωργιου ???. Εδω στο ημιυπόγειο ήταν μια νταρντάνα που έκανε μόνη της παιχνίδι. Τσατσά δεν είδα!
Α.Γεωργιου 34. Δεν ανοίγανε!
Α.Γεωργιου 30. Ο νταβάς μας έδιωξε γιατί και κλά είχ πρόγρμμα η κοπέλα... Απλώς ήταν πολύ πιτσιρικάδες στη περιοχή που κάνανε χουγιαμά και έκανε τον τροχονόμο!
Caza di Irene. Μια τσουπωτή μελαχροινή η Μικαέλα... Κια αυτήν την έχω πετύχει στο Αν. Γεωργίου 21 (την πρακτική τους κάνουν όλες εκεί;). Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάτι μου λέει ότι θα είναι καλή στο δωμάτιο
Ν.Ουρανου 1Β. Τελικά κατέθεσα εδώ. Πάνω που ήμουν έτοιμος να την κοπανήσω με την ψυχολογία στα τάρταρα είδα ένα φως στο τούνελ! Μια ξανθιά γυναικάρα με το όνομα Χριστίνα μισή Πολωνή, μισή Ουκρανή (αν θυμάμαι καλά). Προσωπικά πρώτη φορά την έβλεπα. Ωραίο βυζί 2άρι με μαύρη καβλωμένη ρώγα (ακριβώς όπως μου αρέσει), κώλο κόλαση με ένα τατοο στο δεξί κωλομέρι. Μου έκανε εντύπωση που στα προγράμματά της δεν ανέφερθηκαν γυμνό και γλυφομούνι, παρά μόνο κάτι sex show και ντουζάκια. Στα του αγώνα δεν είναι ότι πιο τοπ έχω δοκιμάσει, ολοκλήρωσα όμως με το παραπάνω το σκοπό μου που ήταν ένα παχύ ξεφόρτωμα. Γι αυτό το λόγο έφυγα και ευχαριστημένος. Συνοπτικά πολύ καλή πίπα, δυστυχώς μικρή σε διάρκεια. Κατέχει πολύ καλά το από πάνω, αλλά πάλι με γύρισε σχετικά σύντομα. Στα 4 η κωλάρα της έκανε την διαφορά, όπου και τελείωσα ενώ ήταν ξαπλωμένη μπρούμητα. Καλό social time μετά, χαμογελαστή κι ευδιάθετη. Γενικά όμως είχε μια βιασύνη και στο δωμάτιο δεν έκατσα πάνω από 8 λεπτά. Λογικό αφού ήταν σαν όαση μέσα στα μπάζα
Σαν τίτλο θα έβαζα μια "Ευχάριστη Μιλφάρα".
Για το μαγαζί απαράδεκτο το γεγονός ότι το σεντόνι παίζει να είχε να αλλαχτεί από προχτές... Γεμάτο λεκέδες! Το δωμάτιο βρωμούσε σπέρμα. Τον κάδο τον αλλάζουμε που και που κι ας μην γεμίσει...
Και ένας ανεμιστήρας χωρίς προστατευτικό μπροστά, παραλίγο να χάσω δάχτυλο!

edit: Τελικά ποια Χριστίνα είναι αυτή? Δουλεύει μήπως πρωινά συνήθως?

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Οχι ομως :tits: :)
Ακομα θυμαμαι τη σκηνη, την πρωτη φορα που ανεβηκα στο 4, ανοιγει η πορτα και το πρωτο που βλεπω ηταν το σμιλεμενο κωλαρακι της Τζαστιν, να εχει πλατη στην πορτα και να μιλαει στο τηλεφωνο...σαν μαγνητισμενος ακολουθησα την τσατσα :)
Οαι κατι αλλο: καποιος ρωτησε πριν πολλες σελιδες για τη Σονια. Δυστυχως βγαζει πλεον το μεροκαματο της στη Κρητη...

Μάλλον για τον Hagem θα λές?

Ελπίζω να μας διαβάζει και να γράφει έστω και με άλλο nickname...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε βασιλι μπας και ηταν η χριστινα η πολωνεζα η παλια απο κοροβαγκου που ηταν και στο σολ ενα φεγγαρι;αυτη δεν εκανε γυμνα και εκανε σεξσσου παλια και ειχε κανει και περασμα απο βιλα εροτικα πριν χρονια....την θυμασαι εσυ αυτην που λεω που δουλευε νυχτες στο μαγαζι που ηταν πρψι η αννα μαρια;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
ρε βασιλι μπας και ηταν η χριστινα η πολωνεζα η παλια απο κοροβαγκου που ηταν και στο σολ ενα φεγγαρι;αυτη δεν εκανε γυμνα και εκανε σεξσσου παλια και ειχε κανει και περασμα απο βιλα εροτικα πριν χρονια....την θυμασαι εσυ αυτην που λεω που δουλευε νυχτες στο μαγαζι που ηταν πρψι η αννα μαρια;

Θυμασαι τι τατουαζ ειχε.?? κοιταζω φωτογραφιες αλλα δεν εχει τατουαζ στις φωτο, ισως το σβησανε, θυμαμαι η χριστινα ειχε ενα τατουαζ, νωμιζω λαγουδακι πλειμποι αν θυμαμαι καλα, αλλα δεν θυμαμαι που...

παντως ολα τεροιαζουν...απο κριτικη του Nick-Thess στις 14.6.09
μια κολαρα καταπληκτικη(με ενα τατουαζ στο πανω δεξια μερος)!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Θυμασαι τι τατουαζ ειχε.?? κοιταζω φωτογραφιες αλλα δεν εχει τατουαζ στις φωτο, ισως το σβησανε, θυμαμαι η χριστινα ειχε ενα τατουαζ, νωμιζω λαγουδακι πλειμποι αν θυμαμαι καλα, αλλα δεν θυμαμαι που...
δεν θυμαμαι μαν...η αννα μαρια θυμαμαι ειχε εναν δρακο στον ωμο πισω...την αλλη την εβλεπα νυχτες και ηταν και σκοτεινα :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
δεν θυμαμαι μαν...η αννα μαρια θυμαμαι ειχε εναν δρακο στον ωμο πισω...την αλλη την εβλεπα νυχτες και ηταν και σκοτεινα :grin:

εψαξα τις κριτικες της, κανενας δεν αναφερει για σχεδιο, ισως ξερει ο Blastbeat μιας και περασε 2 φορες καλα μαζι της  ;)...περιμενουμε.

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
καθε αμαξι σημερα εχει στον υαλοκαθαριστηρα ενα διαφημιστικό  απο τα τριδυμα!!! χαχαχαχα ξεφυγανε η πεσανε αναδουλειες;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
Στο αλλο σαιτ, ανεβηκαν φωτογραφιες της Σανταλ με προσωπο, και λεει οτι αναμενουνε να ξαναερθει η Ντελια, για οποιον θυμαται δουλευε βαρδαρη Σαμφως 5, και τελευταια φριξου 14, με τα σιλικονατα βυζια και τα τατουαζ στα μπουτια μπροστα...κοινως μια απο τα ιδια... >:(

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Στο αλλο σαιτ, ανεβηκαν φωτογραφιες της Σανταλ με προσωπο, και λεει οτι αναμενουνε να ξαναερθει η Ντελια, για οποιον θυμαται δουλευε βαρδαρη Σαμφως 5, και τελευταια φριξου 14, με τα σιλικονατα βυζια και τα τατουαζ στα μπουτια μπροστα...κοινως μια απο τα ιδια... >:(
την σανταλ πρεπει να την καρφωσω μια φορα....μου χει ξεφυγει.....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
την σανταλ πρεπει να την καρφωσω μια φορα....μου χει ξεφυγει.....

αμα πατηθει κανα χρονο πανω στον διαδρομο και στο ποδηλατο θα γινει υπερμουναρα, αλλα τα βρωμικα δυσκολα κοβονται γμτ.!  :2funny:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16

Πολύ πιθανό... Τώρα που είπες Σολ μου ήρθε μια αναλαμπή!
Αν λες για πάνω από 3-4 χρόνια για τις βίλλες το πιο πιθανό να μην τη θυμάμαι. Δεν ήμουν τόσο ενεργός πολίτης στο Μύλο

παντως ολα τεροιαζουν...απο κριτικη του Nick-Thess στις 14.6.09
μια κολαρα καταπληκτικη(με ενα τατουαζ στο πανω δεξια μερος)!

Όντως το τατουάζ ήταν στο πάνω δεξιά μέρος! Κάτι με άλογο νομίζω. Ίσως μονόκερος.
Έχει πουθενα φώτο? Αν δω θα σας πω!

Τέλος πάντων αν είναι αυτή επέστρεψε!(...αν είχε σταματήσει)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
αμα πατηθει κανα χρονο πανω στον διαδρομο και στο ποδηλατο θα γινει υπερμουναρα, αλλα τα βρωμικα δυσκολα κοβονται γμτ.!  :2funny:
Καλά από πότε οι φρεγάτες πρέπει να ξεφορτώνουν τα κανόνια τους, η επιτυχία της συγκεκριμένης οφείλεται ειδικά στις πληθωρικές καμπύλες της, όλες πια πρέπει να γίνουν στέκες η γυμνασμένες.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αν λες για πάνω από 3-4 χρόνια για τις βίλλες το πιο πιθανό να μην τη θυμάμαι. Δεν ήμουν τόσο ενεργός πολίτης στο Μύλο

Όντως το τατουάζ ήταν στο πάνω δεξιά μέρος! Κάτι με άλογο νομίζω. Ίσως μονόκερος.

το καλοκαιρι του 2010 ηταν στο βιλα εροτικα ναι

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585

πανε 3 χρονια πριν, ο χρονος ισως να την εχει συναντησει...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
Καλά από πότε οι φρεγάτες πρέπει να ξεφορτώνουν τα κανόνια τους, η επιτυχία της συγκεκριμένης οφείλεται ειδικά στις πληθωρικές καμπύλες της, όλες πια πρέπει να γίνουν στέκες η γυμνασμένες.

οχι στεκες, αλλα αν χασει κανα 20κιλο, θα κανει και οικονομια στα καυσιμα στο αμαξι της.!!  :2funny:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16

πανε 3 χρονια πριν, ο χρονος ισως να την εχει συναντησει...

Θα μπορούσε να είναι αυτή... Αλλά όχι απλώς συναντήθηκαν με το χρόνο, ίσως να κάτσανε και να τσιμπήσουν κάτι! :grin:

Διάβασα κι εγω τις κριτικές και μάλλον είναι αυτή! Μου έκανε κι εμένα εντύπωση όπως διάβασα και σε μια κριτική
ο τρόπος που έβαλε το προφυλακτικό με το στόμα... Προς στιγμήν νόμιζα ότι ξεκίνησε να τον παίρνει ακάποτα. (και χάρηκα ο Μαλάκας!)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom