Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
αυτα πηρα

και μια προσθηκη η νταιανα ειναι στην αχελωου

και κεφαλληνιας δεν μου λεγε ποια ειναι δηθεν και καλα οτι ηταν μια καινουρια.....

ασε δεν χρειαζετε να σε πουν πηγα εγω σημερα πριν λιγο..........
κ ειδα την χοντρη ΑΛΛΑ πολυ χοντρη ξανθουλα με της πελωριες βυζαρες που δουλεψε στο ενδρ.γεωργιου 30!! την ξερετε παιδια!!

πεταχτηκα κ μια βολτα στα'πετρου ερημητη που ηταν η ρωσιδα ναντια..........
στο ανδρ.γεωργιου 30 να δω την ρενατα κ ακουγα μια ωρα την φαφουτα τσατσα να μου λεει για τα βυζια της που ειναι μεγαλα κ.τ.λ. κ.τ.λ. αλλα οταν βγηκε δεν ενθουσιαστηκα τοσο!!
παιδια σορρυ αλλα μου φανηκε λιγο εμφανισιακα την εβελινα αλλα σε μελαχρινο!!
λιγο ατσουμπαλο σωμα θα ελεγα!! κ βυζια χμμμμμμ............δεν τσαμπα ο προλογος!!!
τελος στο γεωργιου 30 απου ηταν το μικρο ζουμπουρλουδικο με τα ωραια βυζια που τις τελευταιες φορες την πετυχα πρωινη στο σαπφως 7!! χαλια μεσα ομως!!

παντως παιδια τα πραγματα ειναι πολυ χαλια απο επιλογες!!!
κ οχι μονο απο  :tits:!!! αντε αυτο το ξεπερναμε!!
περα απο μερικα κοριτσια που ειναι πολυ καιρο εδω κ αξιζουν........
τα οιπολιπα ειναι........................ :jerking: :jerking: :jerking:

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Μικρή βόλτα πριν λίγο από gate μεριά και από Μύλο ...
Μαντζάρου και τα 2 κλειστά ... και στο Κεφαλληνίας ενώ υπήρχε φως σε πολλαπλό χτύπημα κουδουνιού δεν άνοιξαν ... (αν και φεύγοντας με το αμάξι είδα συναγωνιστή να μπαίνει ... να χτυπά ... και μετά να μην βγαίνει ... άρα του άνοιξαν ...  :think:  :tickedoff:  :think:  :think:
Από την άλλη μεριά ...
α.Γεωργίου 16 (Ερως) η πετίτ φλώρη (που είναι συνήθως στο ένα της Μαντζάρου),
π. Ερημίτη η Νάντια ... (δεν ψηνόμουν σήμερα για κάτι τέτοιο),
26ης Οκτωβρίου 35Α (Golden Star of Sex ή κάπως έτσι  :grin:) ... η Γιούλη όπου και άααααααραξα ... ένα από τα τελευταία μου στανταράκια  :rockon: :rockon: :rockon: ... έχουν βάλει και κουπόνια σαν τις βίλες ένα πράμα ...  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :dancing: ... μετά δεν είχα όρεξη ούτε δυνάμεις για άλλες βόλτες  :birdman:

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Σημερα ημουν στο crystal life. Και εσκασε μυτη εκει και η γνωστη μαντυ-νυν Λαρα.
Αυτο που θελω να σχολιασω και μου εκανε εντυπωση ηταν οτι ηταν πολυ πιο νορμαλ σε σχεση με τις αλλες ξεκωλιαρες μη επαγγελματιες πουτανες που βρισκοντουσαν εκει. Που ειχαν πεταξει ολες τα κωλομερια εξω. Ακομα και κατι χοντρες ακομα και κατι μανες με παιδια.
που ειναι αυτο το μαγαζι?

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ασε μας καυλωσε παλι με την κριτικη του....τι κωλαρα εχει αυτη η δαναη και τι βυζαρα..... :cum:

Ρε zorba πες τιποτα, αν ειναι τοσο δυνατο να το κανουμε το ταξιδι. Οταν λες βυζαρες, συγκρινε με κατι, γιατι ο καθενας εχει τα δικα του μερτα και σταθμα.
Να κανω και μια πολυ μικρη βραδινη αναφορα που εκανα γυρα στις 8:30. Απο βαρδαρη ειχε φως μονο το προμηθεως 25 και ωσπου να παρκαρω εσβησε κιολας, αρα ειναι μονο πρωι.
Απο μυλο μερια πηγα κυριως μπας και πετυχω καμοια Νατασσα η Αναστασια, αλλα τζιφος, θα ξαναπροσπαθησω αυριο πρωι.

Βεβαια αναφερθηκε οτι μπορει να ειναι η Αναστασια και Π. Ερημιτη, οποτε πηγα και ηταν οντως μια Αναστασια, ξανθια, 40+, αλλα δεν ειχε τιποτα το φοβερο σε στηθος, ενα C cup κ σιγα τα λαχανα, ελπιζω να μην εννοειτε αυτη.

Απο Α. Γεωργιου ηταν ανοιχτα μονο το
52 μια απλη κοπελιτσα, τιποτα το φοβερο
50 η Ντανιελλα, μια με tattoo και ειχε σχετικα boobs, πολυ γλυκια και προσχαρη μου φανηκε
24 μια μελαχρινη απο βαρδαρη, ψηλη και σωμα μοντελου, ειναι πολυ ομορφη κοπελα ατνικειμενικα
21 δεν πηγα - σορρυ
16 μια καστανη και φαινοταν τρελο σκυλι, δεν ξερω αν ειναι δυνατη η απλα το παιζει, απλα λεω.

Sorry που δεν γραφω παντα ονοματα, αλλα μια ξεχναω και μια δεν μου λενε  :huh: :huh:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.632
Πόντοι
7.095
αυτή είναι η Αναστασία παίχτη...με tattoo κατά μήκος της κοιλιάς

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Ρε zorba πες τιποτα, αν ειναι τοσο δυνατο να το κανουμε το ταξιδι. Οταν λες βυζαρες, συγκρινε με κατι, γιατι ο καθενας εχει τα δικα του μερτα και σταθμα.
Ας πούμε, είναι ίγο πιο μικρά από της Carmella Bing, πριν μείνει έγκυος...  :tits:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ας πούμε, είναι ίγο πιο μικρά από της Carmella Bing, πριν μείνει έγκυος...  :tits:
images

edit_ τα χω τιμησει και σε ισπανικο και σε βυζοσκαμπιλα που μου χει δωσει,ειχα χωθει κυριολεκτικα αναμεσα τους.....(οχι της καρμελα της δαναης.....αλλα ειναι πιο μικρα ναι....)

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
αχ ρε gl θα μας τρελανετε..............

θελω κ εγωωωωωωωωωωωωωωωωωω.............κοιτα να δεισ που θα με κανετε να τρεχω κοζανη!! :grin:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
images

edit_ τα χω τιμησει και σε ισπανικο και σε βυζοσκαμπιλα που μου χει δωσει,ειχα χωθει κυριολεκτικα αναμεσα τους.....(οχι της καρμελα της δαναης.....αλλα ειναι πιο μικρα ναι....)
Είναι όμως και φυσικά της Δανάης μας  ;)

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
αφου η αφρουλα ελειπε και ηταν μια βικτωρια μου φαινεται μπαζολακι. Πηγα για επικο γαμησι με νατασσα στο ερως οπως και εγινε.

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Natάσσα πρωινή ή βραδινή??ειχα μείνει με την έντύπωση ότι άντζελα είναι στην βραδινή βάρδια στο Ανδ. 16??

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Η Αναστασια 40 χρονων??? εμενα μου ειπε οτι ειναι 30.......ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 40????

βλεπω περιπτωσεις στην Αθηνα και με πιανει το παραπονο.....γιατι τοση ξενερα στη σαλονικα??? δε μπορω να καταλαβω....ελπιζω να ανακαμψει η πολη!

Επισκέπτης
Η Αναστασια 40 χρονων??? εμενα μου ειπε οτι ειναι 30.......ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 40????

βλεπω περιπτωσεις στην Αθηνα και με πιανει το παραπονο.....γιατι τοση ξενερα στη σαλονικα??? δε μπορω να καταλαβω....ελπιζω να ανακαμψει η πολη!

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα 'ναι!  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom