bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 218
- Πόντοι
- 26
ασε μας καυλωσε παλι με την κριτικη του....τι κωλαρα εχει αυτη η δαναη και τι βυζαρα.....
καλημερα στην παρεα.......
gl....δαναη???? κωλαρα-βυζαρα????
ασε μας καυλωσε παλι με την κριτικη του....τι κωλαρα εχει αυτη η δαναη και τι βυζαρα.....
ειναι κοζανη αυτη......δεν θα την βρεις θεσσαλονικηκαλημερα στην παρεα.......
gl....δαναη???? κωλαρα-βυζαρα????
Που να έγραφα και λεπτομέρειες...ασε μας καυλωσε παλι με την κριτικη του....τι κωλαρα εχει αυτη η δαναη και τι βυζαρα.....
για πεςΠου να έγραφα και λεπτομέρειες...
Περιμένουμε και λεπτομέρειες λοιπόν..Που να έγραφα και λεπτομέρειες...
αυτα πηρα
και μια προσθηκη η νταιανα ειναι στην αχελωου
και κεφαλληνιας δεν μου λεγε ποια ειναι δηθεν και καλα οτι ηταν μια καινουρια.....
που ειναι αυτο το μαγαζι?Σημερα ημουν στο crystal life. Και εσκασε μυτη εκει και η γνωστη μαντυ-νυν Λαρα.
Αυτο που θελω να σχολιασω και μου εκανε εντυπωση ηταν οτι ηταν πολυ πιο νορμαλ σε σχεση με τις αλλες ξεκωλιαρες μη επαγγελματιες πουτανες που βρισκοντουσαν εκει. Που ειχαν πεταξει ολες τα κωλομερια εξω. Ακομα και κατι χοντρες ακομα και κατι μανες με παιδια.
που ειναι αυτο το μαγαζι?
Δεν μπορώ... Ας κρατήσω και κάτι για μένα...Περιμένουμε και λεπτομέρειες λοιπόν..
Ας πούμε, είναι ίγο πιο μικρά από της Carmella Bing, πριν μείνει έγκυος...Ρε zorba πες τιποτα, αν ειναι τοσο δυνατο να το κανουμε το ταξιδι. Οταν λες βυζαρες, συγκρινε με κατι, γιατι ο καθενας εχει τα δικα του μερτα και σταθμα.
Ας πούμε, είναι ίγο πιο μικρά από της Carmella Bing, πριν μείνει έγκυος...
Είναι όμως και φυσικά της Δανάης μας ;)
edit_ τα χω τιμησει και σε ισπανικο και σε βυζοσκαμπιλα που μου χει δωσει,ειχα χωθει κυριολεκτικα αναμεσα τους.....(οχι της καρμελα της δαναης.....αλλα ειναι πιο μικρα ναι....)
Η Αναστασια 40 χρονων??? εμενα μου ειπε οτι ειναι 30.......ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 40????
βλεπω περιπτωσεις στην Αθηνα και με πιανει το παραπονο.....γιατι τοση ξενερα στη σαλονικα??? δε μπορω να καταλαβω....ελπιζω να ανακαμψει η πολη!