Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (0 μέλη και 49 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
769
Πόντοι
4.535
Το τρίπτυχο Ξανθιά-Μιλφ-Βυζάρες ( με επιμέρους ατέλειες αναμενόμενες και αποδεκτές ) είναι βασικό φετίχ μου ...

Τότε θα σου αρέσει εμφανισιακά... Για τις τιμές που διάβασα σε προηγούμενες σελίδες δεν ξέρω...

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Νατάσσα τσαρίνα, βασικά λόγω απόδοσης ακόμα και στα απλά προγράμματα, πέρα του οτι είναι γυναικάρα.

χθες παντως δεν δουλευε,αντ'αυτης δουλευε η Φλωρη η κινεζουλα πρωινη...

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Στις βιλες, 40 εχει το απλο και 50 το ποιο χαλαρο και καλα...παντως εγω 40 εδωσα στην καρμεν το σαββατο που μας περασε, τωρα αν με την παμελα ζηταν 50, καλα θα κανει κανενας να μην περασει μεσα, οπως και το μινωταυρου οταν ξεκινησε ζητουσε ντεμεκ 50€ και μετα το εριξε, το 30αρι παντως το κραταει η Βερονικα, και ισως και η εφη, δεν ξερω...
αλλα και εγω δεν καταλαβα καλα απο τα λεγομενα του shrekouli στην κριτικη του, εδωσε 50€ για χαλαρο.? ή η τσατσα του ειπε 50 το απλο.??

ισχύει ακριβώς το ίδιο ... 40 το απλό, 50 το χαλαρό. Αυτά ανακοινώνει η υπηρεσία υποδοχής. Είχα δώσει 50 το χαλαρό που σε άλλες περιπτώσεις τιμήθηκε δεόντος από τις κορασίδες, ήταν πραγματικά χαλαρό. (αν και πάλι ιδιαίτερα ακριβό)

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Το τρίπτυχο Ξανθιά-Μιλφ-Βυζάρες ( με επιμέρους ατέλειες αναμενόμενες και αποδεκτές ) είναι βασικό φετίχ μου ...
[/quote]
Ελα ρε αρχοντα!!!μαζι σου!!!

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
:offtopic:
Δεν ειναι του παροντος αλλα μου τη δινει τοσο πολυ στα νευρα οταν διαβαζω κριτικες αθηναιων για γκομενα που πληρωσαν 10€.ενταξει δε λεω για πολλους μπορει να ναι 2-3 ωρες δουλειας, αλλα για στασου ρε φιλε.γαμας με δεκα ευρω,οι περισσοτεροι εχουν δυο φορες καλυτερες υπηρεσιες απο τις δικες μας του τριανταευρου(στην καλυτερη) και για επιπεδο ομορφιας ιδιο ετσι;
(Οπως πααντου λενε:πλην ελαχιστων εξαιρεσεων)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.456
Πόντοι
34.538
Ρε παιδια ποια ειναι αυτη η ζωη που παει ενα φιλος μου δυο μερες τωρα βραδυ λεει,και περναει ζαχαρη.
Μια φριξου μου λεει,μια στα καινουργια απο πισω,χαμπαρι δεν εχει και αυτος που πηγε.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Δεν ειναι του παροντος αλλα μου τη δινει τοσο πολυ στα νευρα οταν διαβαζω κριτικες αθηναιων για γκομενα που πληρωσαν 10€.ενταξει δε λεω για πολλους μπορει να ναι 2-3 ωρες δουλειας, αλλα για στασου ρε φιλε.γαμας με δεκα ευρω,οι περισσοτεροι εχουν δυο φορες καλυτερες υπηρεσιες απο τις δικες μας του τριανταευρου(στην καλυτερη) και για επιπεδο ομορφιας ιδιο ετσι;

Το επιπεδο ομορφια μπορει να ειναι και στουντιου, πχ φυλης που πηγα ειχε μουναρες.! με 20€ φουλ προγραμμα και κωλαρακι, ο παραδεισος του μπουρδελιαρη.!!  :rockon: απο σερβις ομως παιζετε την γκομενα, μερικες αν δεις σχολια, στα 7-10 λεπτα αν δεν τελειωσεις γεια σας, και χωροι τουλαχιστων απο φυλης κατωτεροι του βαρδαρη, και μεταξι που διαβαζω και μου ειχανε πει, χειροτερα της φυλης.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε παιδια ποια ειναι αυτη η ζωη που παει ενα φιλος μου δυο μερες τωρα βραδυ λεει,και περναει ζαχαρη.
Μια φριξου μου λεει,μια στα καινουργια απο πισω,χαμπαρι δεν εχει και αυτος που πηγε.
βασικα ειναι δυο οι ζωες  :grin:  δουλευουν στα τριδυμα στην τσουκαλα αν θυμαμαι καλα....ο φιλος σου θα λεει την πιο μιλφ την μπαμπατσικια μαλλον....ψαξε τα στουντιο θεσσαλονικης στο σαιτ με τον τιτλο τσουκαλα να δεις χαρτη και διευθυνση....τηλεφωνα επισης υπαρχουν,παιρνεις και ρωτας ωραριο αν δουλευει

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.456
Πόντοι
34.538
βασικα ειναι δυο οι ζωες  :grin:  δουλευουν στα τριδυμα στην τσουκαλα αν θυμαμαι καλα....ο φιλος σου θα λεει την πιο μιλφ την μπαμπατσικια μαλλον....ψαξε τα στουντιο θεσσαλονικης στο σαιτ με τον τιτλο τσουκαλα να δεις χαρτη και διευθυνση....τηλεφωνα επισης υπαρχουν,παιρνεις και ρωτας ωραριο αν δουλευει
Μπραβο gl,ανοιχτη εγκυκλοπαιδεια εισαι. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στις ιδιες κριτικες βεβαια διαβαζεις για ξεραμενα χυσια στο σεντονι,αποτσιγαρα και γατοσκατα στο πατωμα,νεροχυτη βουλωμενο με νερα στα οποια επιπλεουν ακαθαρσιες και καποτες,ροχαλες στο πατωμα......σορι αν τρωει κανεις τωρα αλλα με τετοιες συνθηκες αν σου σηκωθει και γαμησεις εισαι υπερηρωας και παιρνεις βραβειο οποτε......

με πιανεις νομιζω.......ενα 20-25αρι ειναι αρκουντως καλο για ενα επιπεδο βαρδαρη πχ...αν και βαρδαρης τελος.....αλλα και στα καινουρια θα υπαρχουν μαγαζια φτηνα και μαγαζια ακριβα....κοπελες φτηνες και κοπελες ακριβες.....η καθεμια και ο καθε ιδιοκτητης θα βαζει τιμες αναλογα ποσο κοστολογει την δουλεια του και τις υπηρεσιες που προσφερει σε σχεση και με την ζητηση.....ελευθερη αγορα εχουμε και οποιος αντεξει....

προφανως η δικη μας τσεπη ως μικρομεσαιων δεν αντεχει αλλο οποτε αυτοι που το εχουν ακριβο θα χασουν,εκτος αν συναλασσονται με εφοπλιστες οποτε πασο.....εγω κι εσεις που γραφουμε εδω εφοπλιστες δεν ειμαστε παντως .....
billikare πιστεψε με και το δικο μου φετιχ ειναι οι καλτσοδετες και οι ζαρτιερες,παλαιοτερα υπηρχαν μερικες που φορουσαν συχνα τετοιους θανατηφορους συνδυασμους οπως η Αννα Μαρια,
τι μου θυμησες ρε μαν τωρα....τι λεοπαρδαλε,τι κατι κοκκινα της φωτιας σετακι με μποτα δερματινη μαυρη,τα κοκκαλινα γυαλακια.....δεν υπαρχουν πια πουτανες με στυλιστικες/φετιχιστικες ανησυχιες και αυτες χανουν απο εμας τους λατρεις των φετιχ αξεσουαρ  :lheel:

ευγε για τις αναφορες παρεπιπτοντως :rockon:

Witchking

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
billikare πιστεψε με και το δικο μου φετιχ ειναι οι καλτσοδετες και οι ζαρτιερες,παλαιοτερα υπηρχαν μερικες που φορουσαν συχνα τετοιους θανατηφορους συνδυασμους οπως η Αννα Μαρια, η Γιαννα η Βουλγαρα, η Τζαστιν που μας ξαναρθε,η Ζανετ η νταρντανα Γερμανιδα,πιο προσφατα η Σαντρα η αδυνατουλα και η Νατασσα η τσαρινα απο το ερως 16,η Αλινα η Ρουμανα στο Αν.Γεωργιου 52 και Ν.Ουρανου 26 και δε θυμαμαι ποιες αλλες...Παντως πολλες κοπελες πιστευω εχουν τετοια εσωρουχα μαζι τους στα μαγαζια που δουλευουν,αλλα δεν τα φορανε γιατι μερικοι ειμαστε λιγο αγριοι  :2funny: :2funny: και τα σκιζουμε.Μου εχει τυχει αυτο με 2 κοπελες παλαιοτερα,τις ειχα ζητησει πριν μπουν στο δωματιο αν εχουν να βαλουν τετοια εσωρουχα και το ειχαν κανει με ευχαριστηση,η μια ηταν η Μαρινα στο μαρινοσπιτο και η αλλη ηταν η ΑΝτρε η Ρουμανα.Και οι 2 πλεον ειναι παρελθον απο τα μαγαζια...

Τρανα ονοματα ανεφερες! :P  ειναι πολυ ομορφο πραμα το sexy  αξεσουαρ!!!   μαγεια!  :smitten:  :cum:  must επρεπε να ναι!!!!   ισχυει οτι φοβουνται μην τα σκισουμε ή τα κανουμε ζημια...  αλλα εστω κατι...    Εμενα μου πε η Βικαρα η ξανθια με το καρε μαλλι που ηταν προμηθεως 19 και τωρα ειναι στο καινουργιο το Αχελωου οτι δουλευει με καλτσα κλπ αρκει να το ζητησει ο πελατης..  γι αυτο και την εχω τιμησει τις περισσοτερες φορες, αλλα ειναι δυσκολος χαρακτηρας η ατιμη...  μπορει να βαριεται , μπορει να ζεστενεται μπορει μπορει μπορει....   να την παρακαλαω?  ( ετοιμος ειμαι lol :P  )   :s&m_3:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Χθες βραδυ ειχε αρκετη κινηση.
Κωλετη 17 πρεπει να ηταν η ιζαμπελα.ονομα δεν ειπε η τσατσα και επειδη δεν την ξερω,υποθετω.
Ανδ.γεωργιου 4 η νατασα.
Στο ερως ανδ.γεωργιου λαικο προσκυνημα δεν ειδα καν.
Πετρου ερημιτη μαλλον η μαρινα.ειδα το αμαξι απ εξω αλλα δεν μπηκα στη μαντρα γιατι ειχε αρκετο κοσμο εκει στις νταλικες και δεν το μπορω το καρφωμα.
Ειχα ξεκινησει για κεφαλληνιας για αφροδιτη αλλα και εκει γινοταν της πουτανας εξω,ειχε μια συναυλια και γινοταν χαμος.
Ψευτορεπορταζ εκανα αλλα αυτο μπορουσα

Ποιά είναι αυτή η Νατάσσα στο Αν.γεωργίου 4? μήπως απο βαρδάρη η μικρή?

Πάντως η Τζάστιν απο εμφάνιση ήταν απο τις πιο δυνατές...σε απόδοση βέβαια δεν έλεγε πολλά ,αλλα για μια φορά ακόμη δεν θα έλεγα όχι προσωπικά.Θα περάσω σίγουρα αυτές τις μέρες αλλα πιο στοχευμένα πλέον...και θα πώ την άποψη μου.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

στις ιδιες κριτικες βεβαια διαβαζεις για ξεραμενα χυσια στο σεντονι,αποτσιγαρα και γατοσκατα στο πατωμα,νεροχυτη βουλωμενο με νερα στα οποια επιπλεουν ακαθαρσιες και καποτες,ροχαλες στο πατωμα......σορι αν τρωει κανεις τωρα αλλα με τετοιες συνθηκες αν σου σηκωθει και γαμησεις εισαι υπερηρωας και παιρνεις βραβειο οποτε......

……… :2funny: :2funny: :2funny: πέθανα στο γέλιο μαν  :2funny: :2funny: :2funny: είναι όμως έτσι όπως τα λες, στο μετάξι ούτε στα παλιά τα χρόνια δεν μπορούσες να γαμήσεις που τα πράγματα στην Αθήνα ήταν πιο ήρεμα, το έχω ζήσει και μιλώ εκ πείρας, στη φυλής τα πράγματα ήταν και είναι καλύτερα, αλλά  παρόλο που έχουν βελτιωθεί τα πράγματα, είναι ακόμη ένα κλικ κάτω από το βαρδάρη μας σε επίπεδο χώρων τουλάχιστον, ο οποίος βαρδάρης παρεμπιπτόντως αμύνεται ακόμη, σε 5 μαγαζάκια σήμερα το απόγευμα έκαιγαν οι λάμπες τους, έκανα έτσι μια περασιά απ΄ έξω και τα είδα, όσο αντέξει, για μας τους παλιούς είναι κομμάτι της ζωής μας  :)

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
……… :2funny: :2funny: :2funny: πέθανα στο γέλιο μαν  :2funny: :2funny: :2funny: είναι όμως έτσι όπως τα λες, στο μετάξι ούτε στα παλιά τα χρόνια δεν μπορούσες να γαμήσεις που τα πράγματα στην Αθήνα ήταν πιο ήρεμα, το έχω ζήσει και μιλώ εκ πείρας, στη φυλής τα πράγματα ήταν και είναι καλύτερα, αλλά  παρόλο που έχουν βελτιωθεί τα πράγματα, είναι ακόμη ένα κλικ κάτω από το βαρδάρη μας σε επίπεδο χώρων τουλάχιστον, ο οποίος βαρδάρης παρεμπιπτόντως αμύνεται ακόμη, σε 5 μαγαζάκια σήμερα το απόγευμα έκαιγαν οι λάμπες τους, έκανα έτσι μια περασιά απ΄ έξω και τα είδα, όσο αντέξει, για μας τους παλιούς είναι κομμάτι της ζωής μας  :)

Για το μόνο που έχω ενστάσεις είναι για τα στούντιο στην Αθήνα τα οποία μπορεί να ξεκινάνε απο 50 αλλά τα 50 εκεί αξίζουν ενώ εδώ  σε πολλές περιπτώσεις  δεν πιάνουν τόπο.

Για τα μπουρδέλα δεν το συζητώ είναι άθλια....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
βαρδαρης 20 ευρω το αντιτιμο κ ειναι οκ...αν φυσικα συνεχισει να υπαρχει...ουτε 25,ουτε 30,ουτε 35 κ παει λεγοντας...τοσο αξιζει.20. ;)
Παλια στον Βαρδαρη-λιγο πριν την ελευση του ευρω- πηδαγαμε με ενα 5 χιλιαρο...στους ιδιους χωρους/στα ιδια δωματια κ μαλιστα με καλυτερη ποιοτητα κοριτσιων κ μεγαλυτερη ποικιλια απο το σημερα....μετα την ειδαμε large κ στα μπουρδελα κ απο 20 πηγαμε 25 κ μετα 30....μετα ηρθε κ το ΄΄χαλαρο΄΄ στα 40 κ ξυς τ΄@@.... :P
οσο για Αθηνα -αν εξαιρεσω- το Μεταξι,οι υπολοιποι χωροι σε Λιοσιων,Βεργας κ περιξ ειναι αξιοπρεπεστατοι κ μαλιστα καποιοι (χωροι) ειναι κ κλασσης ανωτεροι απο τους αντιστοιχους στον Βαρδαρη...το 2012 πηγα απο 10 φορες Αθηνα κ εκανα επιτοπου προσφατη αυτοψια.

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
τελικα προλαβα και πηγα στην τζαστιν ...

ΤΙ ΜΟΥΝΑΡΑ  :lheel:
για τα κριτηρια που εθεσα ως φετιχ ... 1000%

δυστυχως ακριβως τα γουστα μου, τσοντοκαβλομιλφαρογυναικαρα ... με μια δοση τρελας και πολυ ομιλητικη. πολυ συμμετοχη, με δοση φεηκ δυστυχως, αλλα για καλα γουστα. ξεκιναει οντως απο 40, 69 στα 60!!!  αλλα εμπειρη γυναικα και το δειχνει, αν εχει τετοια διαθεση σταθερα, την εχω βαψει ...

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
τελικα προλαβα και πηγα στην τζαστιν ...

ΤΙ ΜΟΥΝΑΡΑ  :lheel:
για τα κριτηρια που εθεσα ως φετιχ ... 1000%

δυστυχως ακριβως τα γουστα μου, τσοντοκαβλομιλφαρογυναικαρα ... με μια δοση τρελας και πολυ ομιλητικη. πολυ συμμετοχη, με δοση φεηκ δυστυχως, αλλα για καλα γουστα. ξεκιναει οντως απο 40, 69 στα 60!!!  αλλα εμπειρη γυναικα και το δειχνει, αν εχει τετοια διαθεση σταθερα, την εχω βαψει ...
Βαρδια και στουντιο σε παρακαλω πες μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom