Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (1 μέλη και 45 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Μια απορία με όλους αυτούς που ρωτάτε, γιατί δεν κάνετε μια βόλτα να δείτε:
1.καλο καιρό έχει.
2.το περπάτημα καλό κάνει.
3.ε ήμαρτον δεν είναι και τόσο μακριά πια ο Μύλος , αν δεν βρείτε τα μαγαζιά ανοιχτά.
Αν ηταν ολοι να τα βρισκουν ολα μονοι τους , δεν θα υπηρχε το σιτε. θα σου αρεζε να ρωτουσες για καποια πως ειναι εμφανισιακα και να σου απαντουσανε

Ωραιο καιρο εχει, πανε με τα ποδαρακια σου να δεις.

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
παιδια ας απαντησει καποιος τα μπουρδελα του βαρδαρη ειναι ανοικτα?η κλεισανε? :huh:
μίλησα με μια παλιά υπηρεσία που δούλευε στο Βαρδάρη,τώρα πλέον Φρίξου,και μου είπε ότι δεν θα κλείσουν.Προμηθέως και Σαπφούς είναι ανοιχτά.μάλλον θα παραμείνουν ανοικτά νόμιμα μέχρι τέλος της χρονιάς.το εικοσάρι θα είναι το standard σε όλα τα σπιτάκια   :dancing:

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Καλησπερα καβλιαρηδες της μπουρδελοκαταστασης... :grin: :grin: :grin: Μεσημεριανοαπογευματινη τσαρκα 16.30-18.00 με μια εκπληξη  :dancing: :dancing: ,κυριως για τις παλιοσειρες στα μπουρδελα της πολης...

Ν.Ουρανου 26 η Ειρηνη.η γνωστη μιλφ,με τη μετρια εμφανιση για μενα,αλλα με τις καλες δικες σας κριτικες  ;)

Φριξου 9 η Σανταλ,το ορος Σανταλ  :cheesy: ;) για αυτους που τους αρεσουν οι πληθωρικες ομορφες γυναικες,οχι για τα κυβικα μου...

Φριξου 13 η Μιραμπελα,πιο ξινη πεθαινεις...  :uglystupid: :uglystupid:

Φριξου 14 η Χριστινα με τις βυζαρες,εμφανως αδυνατισμενη και με μπολικη διαθεση στο σαλονι

Φριξου 15 η Εφη,οπως παντα αδιαφορη για μενα

Ν.Ουρανου 1Β η Αντζελα,ψηλη μιλφ,εχει αλλαξει πολλα μαγαζια στην πολη

Ι.Κωλεττη η Γκρετα,δουλευε προσφατα στο Αν.Γεωργιου 21  βραδυ,μελαχροινο μετριακι με πολλη διαθεση και χαμογελο στο σαλονι.

Κοροβαγγου γινοταν αλλαγη,ερχοταν η Σαρα.

Αν.Γεωργιου 34 βαρεθηκα να ανεβω σκαλια,καμια μαρια τσεχα ξανθια θα ηταν,αλλη ξινομουρα...

Μελισσες η Τζεσσικα,Μελαχροινο τουμπανογυφτακι

Αν.Γεωργιου 30 και 24 ηταν μεσα στο δωματιο και βαριομουν να περιμενω να δω ποιες ηταν.

Ερως 16 η Φλωρη η κινεζουλα,πολυ αδυνατο κοριτσακι

Αν.Γεωργιου 4...........η εκπληξη της ημερας.........Η Τζαστιν η Ολλανδεζα η ξανθια μουναρα πριν απο καμια 10ετια δεσποζε στα σπιτια της πολης (ωραιες εποχες τοτε) :cum: :cum: εμφανως σπασμενη στο προσωπο,με λιγα εξτρα κιλακια εκει που πρεπει και εμφανιση κυτταριτιδας,εμφανιστηκε με μαυρο στρινγκ και μαυρες δαντελωτες καλτσοδετες  :bigdick: :bigdick:...Απο 30 ξεκινουσε,το γυμνο ειχε 60  :uglystupid: :uglystupid: και μου λεει η τσατσα οτι δεν μπορει να κανει καλυτερες
τιμες...Κριμα

Στον βαρδαρη πηγα στο προμηθεως 5 ειχε μια αδιαφορη αμπνταλοξανθια και στο 11 ηταν η ελενη ακα ροναλντινιο

Κατεχακη 13 ηταν η Βικυ η ξανθια Ουκρανη με το BMW

Μαντζαρου 14 πρωην 10 μια καινουρια αδυνατη μελαχροινη,καλουτσικη μου φανηκε,εκανε πολυ γρηγορο σαλοναρισμα και δεν προλαβα να τη σπουδασω οσο ηθελα...Φορουσε και αυτη μαυρες καλτσοδετες.

Καταθεση δεν εγινε πουθενα

ΥΓ 1 Καποιες πουτανες εκει εξω πρεπει να μας πληρωνετε για να σας γαμαμε και οχι να σας πληρωνουμε

ΥΓ 2 Φερτε πισω Λαουρα Οριτζιναλ και Αντρε Ρουμανα με τις μπουταρες.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
Αν.Γεωργιου 4...........η εκπληξη της ημερας.........Η Τζαστιν η Ολλανδεζα η ξανθια μουναρα πριν απο καμια 10ετια δεσποζε στα σπιτια της πολης (ωραιες εποχες τοτε)
Πες μου ότι είδες και την Άννα Μαρία!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πες μου ότι είδες και την Άννα Μαρία!!!!
πολυ θα το θελες και συ και γω.... :cum:

παντως και ενα ριφρες μνημης με τζαστιν μετα απο εφτα χρονια δεν με χαλαει προσωπικα.....εστω και μιλφοκατασταση

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
...ρε φερτε πισω την Σαντρα την μαυρομαλα αδυνατη που την γαμουσες Α.Γεωργιου και ακουγοταν εως την 26ης Οκτωβρη απο τις κραυγες.!!  :rockon: :rockon:

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Ναι από 30€ και μέχρι 50€. Τα ίδια προγράμματα με τον Βαρδάρη. Δεν έχει προσθέσει ή αφαιρέσει κάτι...
Μεχρι και 50€ που λες το απλο,να υποθεσω στις Βιλες βαρανε αυτο το κακο βιολι ε :think:???? :headbang: :hammer:

tsondovoloC

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
το κολπο grosso ειναι να φερουν κανα δυο φρεσκα προσοπα βαρδαρη ( σωστες επαγγελματιεσ) και να γινει βαβουρα(με πραγματικεσ επιδοσεισ των κοριτσιων) γυρω απο τα ονοματα τουσ και να παρουν ολοι την πελατεια.
εγω τουλαχιστον(το ιδιο και αρκετοι φιλοι μ που τα λεγαμε) να περιμενω 2 λεωοφορια (το αυτοκινητο δεν το χρhσημοποιω) για να παω μυλο κ εκει τριγυρο δεν παιζει να παρω(τωρα που το σκεφτομαι ΜΟΝΟ για την Νιcol αλαλ στις πρωτες μερεσ που το κουλουρακι της θα ειναι τερμα σφυχτο) . και ειδικα για πιο πολλα λεφτα οταν ακουω για απλο 30 και 40!
το οτι πρεπει να αλλαξουν διαθεση στο απλο και γενικα προγραματα, για α δειξουν οτι αξιζει να παει καπιοσ ως εκει, ειναι σιγουρο. η αλλιως θα πρεπει να συμβιβαστουν με τον υπαρχων τζιρο , που σιγουρα μειωνετε λογο κρισης

βαλε στο βαρδαρη κανα DUO ,μια εκφυλη 40αρα ,μια πετιτ , μια ασιατισα , μαι γεματουλα .. γενικα να καλιπτης μεγαλο ευρος και ας ειναι ανοιχτα 3-4 μαγαζακια μονο . στα @@ μας αν αυτα και μονο ταμαγαζια καλιπτουν ευρος φαντασιωσεων ;p

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
...ρε φερτε πισω την Σαντρα την μαυρομαλα αδυνατη που την γαμουσες Α.Γεωργιου και ακουγοταν εως την 26ης Οκτωβρη απο τις κραυγες.!!  :rockon: :rockon:
την ελενη την εδεσσαια στο μπου (το μεσαιο?) στη γιαννιτσων την ηξερες? εκει να δεις φωνες, μονο που την ακουγα απο το σαλονι... :cum:

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
το κολπο grosso ειναι να φερουν κανα δυο φρεσκα προσοπα βαρδαρη ( σωστες επαγγελματιεσ) και να γινει βαβουρα(με πραγματικεσ επιδοσεισ των κοριτσιων) γυρω απο τα ονοματα τουσ και να παρουν ολοι την πελατεια.
εγω τουλαχιστον(το ιδιο και αρκετοι φιλοι μ που τα λεγαμε) να περιμενω 2 λεωοφορια (το αυτοκινητο δεν το χρhσημοποιω) για να παω μυλο κ εκει τριγυρο δεν παιζει να παρω(τωρα που το σκεφτομαι ΜΟΝΟ για την Νιcol αλαλ στις πρωτες μερεσ που το κουλουρακι της θα ειναι τερμα σφυχτο) . και ειδικα για πιο πολλα λεφτα οταν ακουω για απλο 30 και 40!
το οτι πρεπει να αλλαξουν διαθεση στο απλο και γενικα προγραματα, για α δειξουν οτι αξιζει να παει καπιοσ ως εκει, ειναι σιγουρο. η αλλιως θα πρεπει να συμβιβαστουν με τον υπαρχων τζιρο , που σιγουρα μειωνετε λογο κρισης

βαλε στο βαρδαρη κανα DUO ,μια εκφυλη 40αρα ,μια πετιτ , μια ασιατισα , μαι γεματουλα .. γενικα να καλιπτης μεγαλο ευρος και ας ειναι ανοιχτα 3-4 μαγαζακια μονο . στα @@ μας αν αυτα και μονο ταμαγαζια καλιπτουν ευρος φαντασιωσεων ;p
Πολυ ωραια μου ακουγονται ολα αυτα που λες niania,αλλα εδω θεσσαλονικη ειμαστε 100 χρονια πισω,δεν βλεπεις εδω τι γινεται ο Βαρδαρης σιγα-σιγα σβυνει απο τον χαρτη,και στο Μυλο ξεκινησαν ειδη προγραμματα οπως το απλο 50€ :uglystupid: :2funny: σε λιγο αμα δεν εχεις αμαξι και 40- 50€ στην τσεπη,θα τυρανιεσε με τις αδερφες παλαμιδου :jerking: :jerking: καταντια γαμω :headbang: :headbang:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Πολυ ωραια μου ακουγονται ολα αυτα που λες niania,αλλα εδω θεσσαλονικη ειμαστε 100 χρονια πισω,δεν βλεπεις εδω τι γινεται ο Βαρδαρης σιγα-σιγα σβυνει απο τον χαρτη,και στο Μυλο ξεκινησαν ειδη προγραμματα οπως το απλο 50€ :uglystupid: :2funny: σε λιγο αμα δεν εχεις αμαξι και 40- 50€ στην τσεπη,θα τυρανιεσε με τις αδερφες παλαμιδου :jerking: :jerking: καταντια γαμω :headbang: :headbang:

Στις βιλες, 40 εχει το απλο και 50 το ποιο χαλαρο και καλα...παντως εγω 40 εδωσα στην καρμεν το σαββατο που μας περασε, τωρα αν με την παμελα ζηταν 50, καλα θα κανει κανενας να μην περασει μεσα, οπως και το μινωταυρου οταν ξεκινησε ζητουσε ντεμεκ 50€ και μετα το εριξε, το 30αρι παντως το κραταει η Βερονικα, και ισως και η εφη, δεν ξερω...
αλλα και εγω δεν καταλαβα καλα απο τα λεγομενα του shrekouli στην κριτικη του, εδωσε 50€ για χαλαρο.? ή η τσατσα του ειπε 50 το απλο.??

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Στις βιλες, 40 εχει το απλο και 50 το ποιο χαλαρο και καλα...παντως εγω 40 εδωσα στην καρμεν το σαββατο που μας περασε, τωρα αν με την παμελα ζηταν 50, καλα θα κανει κανενας να μην περασει μεσα, οπως και το μινωταυρου οταν ξεκινησε ζητουσε ντεμεκ 50€ και μετα το εριξε, το 30αρι παντως το κραταει η Βερονικα, και ισως και η εφη, δεν ξερω...
αλλα και εγω δεν καταλαβα καλα απο τα λεγομενα του shrekouli στην κριτικη του, εδωσε 50€ για χαλαρο.? ή η τσατσα του ειπε 50 το απλο.??
€30,00 απλο, €40,00 χαλαρο :jerking: , € 50,00 γλυψιμο (στην κοπελα)

tsondovoloC

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0

σε λιγο μου φαινετε , με 50-60 ευρο θα υπαρχουν call girl (απο ελλινιδες που χρειαζονται τα λεφταη καμια πορνιρη αλοδαπη που θα θελει να βγαλει καλα λεφτα γρηγορα)
αυτα τα μεμονομενα 50αρια ,ειναι προσορινα για τα πρωτα θυματα.
υπαρχουν ακοαμ ατομα που θα νομιζουν οτι θα εχουν ΤΟΠ υπηρεσιες σε αυτα τα λεφτα, η οτι λογο υψηλης τιμης δεν θα εχει πολλους πελατες κ θα ειναι πιο "καθαρη" , οσο νανε υπαρχουν ατομα που δεν νιωθουν ανετα να πανε σε κοπελα μετα απο αρκετα ατομα.
λεω εγω τωρα ;p

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Οτι και να του ειπαν Κaraman,το σιγουρο ειναι οτι πρεπει να ριξουμε μαυρο στα μαγαζια που εχουν το απλο 50€,μην τρελαθουμε τελειως τωρα :uglystupid: να δωσει καποιος 50€ που ειναι μεγαλη πιθανοτητα να του βγει φολα,για ποιο λογο????? εδω 25€ εδεινες σε Βαρδαρη και τα εκλαιγες με μαυρο δακρυ  :'( καμια φορα....

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Αν ηταν ολοι να τα βρισκουν ολα μονοι τους , δεν θα υπηρχε το σιτε. θα σου αρεζε να ρωτουσες για καποια πως ειναι εμφανισιακα και να σου απαντουσανε

Ωραιο καιρο εχει, πανε με τα ποδαρακια σου να δεις.
Τα παρεξήγησες λίγο GetYou το ποστ μου  αναφερόταν αποκλειστικά σε τύπους που το μόνο ποστάρισμα τους έχει να κάνει με τον βαρδάρη και μόνο, φυσικά και οι περιγραφές  είναι ωφέλιμες και φυσικά θα με χαλούσε η σχετική απάντηση αν αναφερόταν σε ερώτηση που παραθέτεις.
Εντάξει έχει γίνει κουραστικό και αρκετά διαφημιστικό το ερώτημα.
Τα σέβη μου.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Οτι και να του ειπαν Κaraman,το σιγουρο ειναι οτι πρεπει να ριξουμε μαυρο στα μαγαζια που εχουν το απλο 50€,μην τρελαθουμε τελειως τωρα :uglystupid:να δωσει καποιος 50€ που ειναι μεγαλη πιθανοτητα να του βγει φολα,για ποιο λογο????? εδω 25€ εδεινες σε Βαρδαρη και τα εκλαιγες με μαυρο δακρυ :'(καμια φορα....

Το θεμα ειναι το εχουν.?? γιατι μεχρι την προηγουμενη βδομαδα δεν ειχε κανενα 50, νωμιζεις αν το βαλουν 50 θα εχουν κοσμο.? γιατι δεν βαζω αλλα 10 και να παω 2 φορες καπακι στην Βερονικα... :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom