dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 769
- Πόντοι
- 4.535
κοκκινάκι κρεμεζί εννοείς ε?
Όχι τόσο σκούρο...
κοκκινάκι κρεμεζί εννοείς ε?
Αν ηταν ολοι να τα βρισκουν ολα μονοι τους , δεν θα υπηρχε το σιτε. θα σου αρεζε να ρωτουσες για καποια πως ειναι εμφανισιακα και να σου απαντουσανεΜια απορία με όλους αυτούς που ρωτάτε, γιατί δεν κάνετε μια βόλτα να δείτε:
1.καλο καιρό έχει.
2.το περπάτημα καλό κάνει.
3.ε ήμαρτον δεν είναι και τόσο μακριά πια ο Μύλος , αν δεν βρείτε τα μαγαζιά ανοιχτά.
μίλησα με μια παλιά υπηρεσία που δούλευε στο Βαρδάρη,τώρα πλέον Φρίξου,και μου είπε ότι δεν θα κλείσουν.Προμηθέως και Σαπφούς είναι ανοιχτά.μάλλον θα παραμείνουν ανοικτά νόμιμα μέχρι τέλος της χρονιάς.το εικοσάρι θα είναι το standard σε όλα τα σπιτάκιαπαιδια ας απαντησει καποιος τα μπουρδελα του βαρδαρη ειναι ανοικτα?η κλεισανε?
Πες μου ότι είδες και την Άννα Μαρία!!!!Αν.Γεωργιου 4...........η εκπληξη της ημερας.........Η Τζαστιν η Ολλανδεζα η ξανθια μουναρα πριν απο καμια 10ετια δεσποζε στα σπιτια της πολης (ωραιες εποχες τοτε)
πολυ θα το θελες και συ και γω....Πες μου ότι είδες και την Άννα Μαρία!!!!
Μεχρι και 50€ που λες το απλο,να υποθεσω στις Βιλες βαρανε αυτο το κακο βιολι ε ????Ναι από 30€ και μέχρι 50€. Τα ίδια προγράμματα με τον Βαρδάρη. Δεν έχει προσθέσει ή αφαιρέσει κάτι...
την ελενη την εδεσσαια στο μπου (το μεσαιο?) στη γιαννιτσων την ηξερες? εκει να δεις φωνες, μονο που την ακουγα απο το σαλονι......ρε φερτε πισω την Σαντρα την μαυρομαλα αδυνατη που την γαμουσες Α.Γεωργιου και ακουγοταν εως την 26ης Οκτωβρη απο τις κραυγες.!!
Πολυ ωραια μου ακουγονται ολα αυτα που λες niania,αλλα εδω θεσσαλονικη ειμαστε 100 χρονια πισω,δεν βλεπεις εδω τι γινεται ο Βαρδαρης σιγα-σιγα σβυνει απο τον χαρτη,και στο Μυλο ξεκινησαν ειδη προγραμματα οπως το απλο 50€ σε λιγο αμα δεν εχεις αμαξι και 40- 50€ στην τσεπη,θα τυρανιεσε με τις αδερφες παλαμιδου καταντια γαμωτο κολπο grosso ειναι να φερουν κανα δυο φρεσκα προσοπα βαρδαρη ( σωστες επαγγελματιεσ) και να γινει βαβουρα(με πραγματικεσ επιδοσεισ των κοριτσιων) γυρω απο τα ονοματα τουσ και να παρουν ολοι την πελατεια.
εγω τουλαχιστον(το ιδιο και αρκετοι φιλοι μ που τα λεγαμε) να περιμενω 2 λεωοφορια (το αυτοκινητο δεν το χρhσημοποιω) για να παω μυλο κ εκει τριγυρο δεν παιζει να παρω(τωρα που το σκεφτομαι ΜΟΝΟ για την Νιcol αλαλ στις πρωτες μερεσ που το κουλουρακι της θα ειναι τερμα σφυχτο) . και ειδικα για πιο πολλα λεφτα οταν ακουω για απλο 30 και 40!
το οτι πρεπει να αλλαξουν διαθεση στο απλο και γενικα προγραματα, για α δειξουν οτι αξιζει να παει καπιοσ ως εκει, ειναι σιγουρο. η αλλιως θα πρεπει να συμβιβαστουν με τον υπαρχων τζιρο , που σιγουρα μειωνετε λογο κρισης
βαλε στο βαρδαρη κανα DUO ,μια εκφυλη 40αρα ,μια πετιτ , μια ασιατισα , μαι γεματουλα .. γενικα να καλιπτης μεγαλο ευρος και ας ειναι ανοιχτα 3-4 μαγαζακια μονο . στα @@ μας αν αυτα και μονο ταμαγαζια καλιπτουν ευρος φαντασιωσεων ;p
Πολυ ωραια μου ακουγονται ολα αυτα που λες niania,αλλα εδω θεσσαλονικη ειμαστε 100 χρονια πισω,δεν βλεπεις εδω τι γινεται ο Βαρδαρης σιγα-σιγα σβυνει απο τον χαρτη,και στο Μυλο ξεκινησαν ειδη προγραμματα οπως το απλο 50€ σε λιγο αμα δεν εχεις αμαξι και 40- 50€ στην τσεπη,θα τυρανιεσε με τις αδερφες παλαμιδου καταντια γαμω
€30,00 απλο, €40,00 χαλαρο , € 50,00 γλυψιμο (στην κοπελα)Στις βιλες, 40 εχει το απλο και 50 το ποιο χαλαρο και καλα...παντως εγω 40 εδωσα στην καρμεν το σαββατο που μας περασε, τωρα αν με την παμελα ζηταν 50, καλα θα κανει κανενας να μην περασει μεσα, οπως και το μινωταυρου οταν ξεκινησε ζητουσε ντεμεκ 50€ και μετα το εριξε, το 30αρι παντως το κραταει η Βερονικα, και ισως και η εφη, δεν ξερω...
αλλα και εγω δεν καταλαβα καλα απο τα λεγομενα του shrekouli στην κριτικη του, εδωσε 50€ για χαλαρο.? ή η τσατσα του ειπε 50 το απλο.??
Πολυ ωραια μου ακουγονται ολα αυτα που λες niania,αλλα εδω θεσσαλονικη ειμαστε 100 χρονια πισω,δεν βλεπεις εδω τι γινεται ο Βαρδαρης σιγα-σιγα σβυνει απο τον χαρτη,και στο Μυλο ξεκινησαν ειδη προγραμματα οπως το απλο 50€ σε λιγο αμα δεν εχεις αμαξι και 40- 50€ στην τσεπη,θα τυρανιεσε με τις αδερφες παλαμιδου καταντια γαμω
ακυρο. εγω λεω για την μιρελλα που πιγε ο δοκιμαζω, εσεις μιλατε για αλλη κοπελα€30,00 απλο, €40,00 χαλαρο , € 50,00 γλυψιμο (στην κοπελα)
€30,00 απλο, €40,00 χαλαρο , € 50,00 γλυψιμο (στην κοπελα)
Οτι και να του ειπαν Κaraman,το σιγουρο ειναι οτι πρεπει να ριξουμε μαυρο στα μαγαζια που εχουν το απλο 50€,μην τρελαθουμε τελειως τωρα να δωσει καποιος 50€ που ειναι μεγαλη πιθανοτητα να του βγει φολα,για ποιο λογο????? εδω 25€ εδεινες σε Βαρδαρη και τα εκλαιγες με μαυρο δακρυ :'( καμια φορα....Στις βιλες, 40 εχει το απλο και 50 το ποιο χαλαρο και καλα...παντως εγω 40 εδωσα στην καρμεν το σαββατο που μας περασε, τωρα αν με την παμελα ζηταν 50, καλα θα κανει κανενας να μην περασει μεσα, οπως και το μινωταυρου οταν ξεκινησε ζητουσε ντεμεκ 50€ και μετα το εριξε, το 30αρι παντως το κραταει η Βερονικα, και ισως και η εφη, δεν ξερω...
αλλα και εγω δεν καταλαβα καλα απο τα λεγομενα του shrekouli στην κριτικη του, εδωσε 50€ για χαλαρο.? ή η τσατσα του ειπε 50 το απλο.??
Τα παρεξήγησες λίγο GetYou το ποστ μου αναφερόταν αποκλειστικά σε τύπους που το μόνο ποστάρισμα τους έχει να κάνει με τον βαρδάρη και μόνο, φυσικά και οι περιγραφές είναι ωφέλιμες και φυσικά θα με χαλούσε η σχετική απάντηση αν αναφερόταν σε ερώτηση που παραθέτεις.Αν ηταν ολοι να τα βρισκουν ολα μονοι τους , δεν θα υπηρχε το σιτε. θα σου αρεζε να ρωτουσες για καποια πως ειναι εμφανισιακα και να σου απαντουσανε
Ωραιο καιρο εχει, πανε με τα ποδαρακια σου να δεις.
ακυρο. εγω λεω για την μιρελλα που πιγε ο δοκιμαζω, εσεις μιλατε για αλλη κοπελα
Οτι και να του ειπαν Κaraman,το σιγουρο ειναι οτι πρεπει να ριξουμε μαυρο στα μαγαζια που εχουν το απλο 50€,μην τρελαθουμε τελειως τωρα να δωσει καποιος 50€ που ειναι μεγαλη πιθανοτητα να του βγει φολα,για ποιο λογο????? εδω 25€ εδεινες σε Βαρδαρη και τα εκλαιγες με μαυρο δακρυ :'(καμια φορα....