Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (1 μέλη και 61 επισκέπτες)

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Το θεμα ειναι το εχουν.?? γιατι μεχρι την προηγουμενη βδομαδα δεν ειχε κανενα 50, νωμιζεις αν το βαλουν 50 θα εχουν κοσμο.? γιατι δεν βαζω αλλα 10 και να παω 2 φορες καπακι στην Βερονικα... :knockinb:
Το 50αρικο τωρα προσφατα το εκαναν μοδα :jerking: :jerking: και φυσικα να πας εκει που ξερεις οτι θα περασεις καλα.

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
σε λιγο μου φαινετε , με 50-60 ευρο θα υπαρχουν call girl (απο ελλινιδες που χρειαζονται τα λεφταη καμια πορνιρη αλοδαπη που θα θελει να βγαλει καλα λεφτα γρηγορα)
αυτα τα μεμονομενα 50αρια ,ειναι προσορινα για τα πρωτα θυματα.
υπαρχουν ακοαμ ατομα που θα νομιζουν οτι θα εχουν ΤΟΠ υπηρεσιες σε αυτα τα λεφτα, η οτι λογο υψηλης τιμης δεν θα εχει πολλους πελατες κ θα ειναι πιο "καθαρη" , οσο νανε υπαρχουν ατομα που δεν νιωθουν ανετα να πανε σε κοπελα μετα απο αρκετα ατομα.
λεω εγω τωρα ;p
Αυτοι που τα νομιζουν αυτα καλα να παθουν φιλε,η απλως τα εχει η τσεπη τους και πολυ απλα τα δινουν, χωρις να εχουν να χασουν τιποτα.

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Στις βιλες, 40 εχει το απλο και 50 το ποιο χαλαρο και καλα...παντως εγω 40 εδωσα στην καρμεν το σαββατο που μας περασε, τωρα αν με την παμελα ζηταν 50, καλα θα κανει κανενας να μην περασει μεσα, οπως και το μινωταυρου οταν ξεκινησε ζητουσε ντεμεκ 50€ και μετα το εριξε,

Είδα προχθές την Πάμελα στη βίλλα Ερότικα πραγματικά απογοητεύτηκα καμία σχέση με τις φωτο, πρόσωπο μέτριο ως κακό κώλος απαράδεκτος μόνο βυζάρες έχει.

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
466
Πόντοι
21

Αν.Γεωργιου 4...........η εκπληξη της ημερας.........Η Τζαστιν η Ολλανδεζα η ξανθια μουναρα πριν απο καμια 10ετια δεσποζε στα σπιτια της πολης (ωραιες εποχες τοτε) :cum: :cum: εμφανως σπασμενη στο προσωπο,με λιγα εξτρα κιλακια εκει που πρεπει και εμφανιση κυτταριτιδας,εμφανιστηκε με μαυρο στρινγκ και μαυρες δαντελωτες καλτσοδετες  :bigdick: :bigdick:...Απο 30 ξεκινουσε,το γυμνο ειχε 60  :uglystupid: :uglystupid: και μου λεει η τσατσα οτι δεν μπορει να κανει καλυτερες
τιμες...Κριμα
[/quote]
εγω που περασα λιγο πιο πριν το απλο το ειχε 40 και μου ειπε τα ιδια οτι δε μπορει να κανει παζαρι...και εφυγα...

mixalisspa

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Είδα προχθές την Πάμελα στη βίλλα Ερότικα πραγματικά απογοητεύτηκα καμία σχέση με τις φωτο, πρόσωπο μέτριο ως κακό κώλος απαράδεκτος μόνο βυζάρες έχει.
εγώ όχι μόνο την είδα αλλά και πέρασα.αυτό που μου άρεσε ήτανε ότι δεν ήταν βιαστική και καθίσαμε για πολύ ώρα στο δωμάτιο για απλό πρόγραμμα  που πήρα.από εμφάνιση ήτανε έτσι όπως την περιγράφεις κάτω του μετρίου.όπως λέει και ένα ποίημα ...Στο Facebook σε εβλεπα και μου ετρεχαν τα σαλια με Fhotoshop εκρυβες τα μαυρα σου τα χαλια.....  :grin:  γενικός δεν μου έβγαλε αυτό που περίμενα για τα όσα είχα διαβάσει για την Πάμελα  ακόμα προτού έρθει.για δεύτερη φορά θα αργήσω να την ξανά επισκεφτώ

mixalisspa

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Οταν λες θαβω τι εννοεις.? γιατι στην ελληνικη εμεις το θαψιμο το εχουμε σαν κακολογια πισω απο την πλατη του αλουνου, ψαξε τα μυνηματα μου και αν βρεις οτι εχω πει κατι κακο για αυτην ξαναμιλαμε, 2ον δεν πιστευω να γινετε ολο αυτο πισω απο την πλατη της Νταιανας που μαθαινει τα παντα για το τι γινετε εδω μεσα, το μονο που εχω κατηγορισει και ειναι αληθεια, ειναι οτι, ειναι η μονη κοπελα με τις περισοτερες fake κριτικες στην Θεσσαλονικη, και συμφωνουν και αλλοι πανω σε αυτο, που ποιο πολυ κακο της κανουν παρα καλο, μηπως να κανουμε τα στραβα ματια.?? απο την αλλη μερια, οταν βγενουν νεα μελη, με 0 μυνηματα και στα 10 πρωτα μυνηματα τους ΄΄εκδηλωνονται΄΄ αναφερομενοι στην Νταινα λες και ειναι η καταπλικτικη ιεροδουλος, (που οπως σου ειπα δεν αντιλεγω), ή να προσπαθουν να σπιλωσουν αλλα σπιτια, γραφοντας κριτικες του δευτερολεπτου, που κανουν μπαμ...εεεε εκει καπου παιζουν με την νοημοσυνη την δικια μου και ολων μας, και πιστεψε με για να λεω ολων μας κατι ξερω...
και τελος το εχω ξαναπει, θα ηταν καλυτερο να βγει ενα μελος, και να πει γεια σας ειμαι πχ ο νταβας, ο γκομενος, ο αγαπουλης η ιδια η νταινα τελος παντων, και να συζηταει να μας ενημερωνει, ...2-3 θα τον κραξουν οι ποιο πολοι θα τον επικτροτησουν.
εννοώ ότι το μόνο που λες για την Νταϊάνα εδώ μέσα είναι για της fake κριτικές της.δεν θέλω να γίνει παρεξήγηση μεταξύ μας εδώ μέσα για καμιά πουτάνα!!!! κάποια πράγματα όμως δεν στέκουν.αν μπείς στο blog της και διαβάζει τις κριτικές οι παλιοί φίλοι μας λένε τα καλύτερα για την Νταϊάνα πράγμα που δείχνει ότι οι fake κριτικές της δεν λένε κάτι παραπάνω  από αυτές ] άρα δεν βλέπω τον λόγο να γράφει η ίδια ή να βάλει τους άλλους να εκτίθεται.μια κριτική που και σε μένα κάνει μπαμ.. είναι αυτό του φίλο μας che.Εσύ τι θα έλεγες γι' αυτήν την κριτική.. ότι την έγραψε η ίδια,όταν ο φίλος έχει γραφτεί 31/03/06...??? ;) 
αυτό που ήθελα να πω και να κλείσουμε εδώ είναι ότι το άδικο.. είναι άδικο και το δίκιο.. δίκιο!!!Δεν θέλω όμως να με παρεξηγήσεις φίλε μου karaman και θα συνεχίζω να σε διαβάζω  :thumbsup:

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Χθες βραδυ ειχε αρκετη κινηση.
Κωλετη 17 πρεπει να ηταν η ιζαμπελα.ονομα δεν ειπε η τσατσα και επειδη δεν την ξερω,υποθετω.
Ανδ.γεωργιου 4 η νατασα.
Στο ερως ανδ.γεωργιου λαικο προσκυνημα δεν ειδα καν.
Πετρου ερημιτη μαλλον η μαρινα.ειδα το αμαξι απ εξω αλλα δεν μπηκα στη μαντρα γιατι ειχε αρκετο κοσμο εκει στις νταλικες και δεν το μπορω το καρφωμα.
Ειχα ξεκινησει για κεφαλληνιας για αφροδιτη αλλα και εκει γινοταν της πουτανας εξω,ειχε μια συναυλια και γινοταν χαμος.
Ψευτορεπορταζ εκανα αλλα αυτο μπορουσα

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Κωλετη 17 πρεπει να ηταν η ιζαμπελα.ονομα δεν ειπε η τσατσα και επειδη δεν την ξερω,υποθετω.
Ανδ.γεωργιου 4 η νατασα.
Πετρου ερημιτη μαλλον η μαρινα.ειδα το αμαξι απ εξω αλλα δεν μπηκα στη μαντρα γιατι ειχε αρκετο κοσμο εκει στις νταλικες και δεν το μπορω το καρφωμα.
Ειχα ξεκινησει για κεφαλληνιας για αφροδιτη αλλα και εκει γινοταν της πουτανας εξω,ειχε μια συναυλια και γινοταν χαμος.
Καλη αναφορα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγω που περασα λιγο πιο πριν το απλο το ειχε 40 και μου ειπε τα ιδια οτι δε μπορει να κανει παζαρι...και εφυγα...
φαινεται ακομα δεν καταλαβε τι μεσολαβησε στον χωρο του μπουρδελου απο τοτε που εφυγε απο την δουλεια..... :jerking: αν δει αδειο το σαλονι και τα δωματια καναν μηνα θα μπει κι αυτη στο νοημα.....

και ειδικα δουλευοντας σε ενα σπιτι που τελευταια δεν βιωνει και τις καλυτερες του μερες απο δουλεια οπως τοτε παλια που ηταν μονοπωλιο στην περιοχη μαζι με κοροβαγκου,κεφαλληνιας και το παλιο ερως λιγο μετα...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
769
Πόντοι
4.535
φαινεται ακομα δεν καταλαβε τι μεσολαβησε στον χωρο του μπουρδελου απο τοτε που εφυγε απο την δουλεια..... :jerking: αν δει αδειο το σαλονι και τα δωματια καναν μηνα θα μπει κι αυτη στο νοημα.....

gl απλά είχε αλλάξει χώρο στο πεδίο του έρωτα. Την είχα πετύχει σε μασάζ... Οπότε ναι δεν κατάλαβε τι έχει γίνει ακριβώς...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
gl απλά είχε αλλάξει χώρο στο πεδίο του έρωτα. Την είχα πετύχει σε μασάζ... Οπότε ναι δεν κατάλαβε τι έχει γίνει ακριβώς...
θυμαμαι που το χες πει στα μασατζιδικα ;)

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Αν.Γεωργιου 4...........η εκπληξη της ημερας.........Η Τζαστιν η Ολλανδεζα η ξανθια μουναρα πριν απο καμια 10ετια δεσποζε στα σπιτια της πολης (ωραιες εποχες τοτε) :cum: :cum: εμφανως σπασμενη στο προσωπο,με λιγα εξτρα κιλακια εκει που πρεπει και εμφανιση κυτταριτιδας,εμφανιστηκε με μαυρο στρινγκ και μαυρες δαντελωτες καλτσοδετες  :bigdick: :bigdick:...Απο 30 ξεκινουσε,το γυμνο ειχε 60  :uglystupid: :uglystupid: και μου λεει η τσατσα οτι δεν μπορει να κανει καλυτερες
τιμες...Κριμα

Πρωινή ή βραδυνή ;; Ηλικια και μέγεθος βυζιών ;; Τα καλά μιλφάκια δεν πρέπει να μένουν αδοκίμαστα ...

lovercristal

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πρωινή ή βραδυνή ;; Ηλικια και μέγεθος βυζιών ;; Τα καλά μιλφάκια δεν πρέπει να μένουν αδοκίμαστα ...
Χθες επισκέφτηκα την Ειρήνη στη Νικηφόρου Ουρανού 26.είναι πάνω από 40 ετών αλλά άξιζε τον κόπο.Aνέβασα και κριτική
Η ολλανδέζα που λες τι υπηρεσίες προσφέρει? Κάνε της μια περιγραφή παρακαλώ

Witchking

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αl Kavlone  υπεροχη αναφορα αλλα μας εκανες λιωμα.... ο μονος μου ποθος οταν παω σε μπουρδελοστουντιο ειναι να πετυχω καμια να φοραει καμια καλτσα sexy οχι μονο κατι πεταμενα δικτυωτα κλπ...   να φοραει κατι ομορφο και sexy!!!  ΤΙΠΟΤΑ  οι ξενερωτες!!  αγοραιος ερωτας σου λεει μετα!  Μπορει εγω να  μαι ο γκαντεμης... αλλα καημο το χω!  και συ πετυχες δυο σε μια βολτα χαχα!  Θα παω να τις ωαξω με μανια ελπιζω να φορανε παλι... ειδικα στο σαλοναρισμα να σε υποδεχονται ετσι εναι σκετη καβλα... :P   :bigdick:   Και οσοι ρε guys ειστε περπατημενοι , που ειστε οι περισσοτεροι, ε πειτε καμια που να μην εχει θεμα να ντυνεται ετσι.. νομιζω δεν ειναι υπερβολικο αλλα απαραιτητο αυτο που ζηταω..     για αυτο τις πληρωνουμε...    γυμνες πηδαμε και εξω..

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Ανδ.γεωργιου 4 η νατασα.

Να συμπληρωσω για χθες το βραδυ σε λιγα μαγαζια που πηγα να δω,στο ερως αν.γεωργιου που γραφεις για λαικο προσκυνημα ειχε την αντζελα την ουκρανη,ψηλη καστανη,ωραιο κορμι,αλλα χαλια μουτρα

Αν.Γεωργιου 21 η Ελενα η ουκρανη,παλαιοτερα δουλευε απεναντι στο 50 με τις σκαλες,καλη επιλογη,εχω περασει προσωπικα μαζι της πολυ καλα,βογγαει κι αυτη για οσους ενδιαφερεστε  :grin: :grin:

Φριξου 9 η Λαρα πρωην Μαντυ

Κοροβαγγου η Σαρα

Μαντζαρου 14 πρωην 10 η Ντανιελα το τουμπανο  :tits2: :tits2: με τα ταττου που δουλευε μεχρι πριν λιγες μερες στο ερως 16,περασα χθες μαζι της με προγραμμα 50 ευρω γυμνο,αλλα μαπα το καρπουζι,οσο ωραια γκομενα ειναι εμφανισιακα τοσο σκατα ηταν μεσα,ολο μη και μη...Αυτα...

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Αl Kavlone  υπεροχη αναφορα αλλα μας εκανες λιωμα.... ο μονος μου ποθος οταν παω σε μπουρδελοστουντιο ειναι να πετυχω καμια να φοραει καμια καλτσα sexy οχι μονο κατι πεταμενα δικτυωτα κλπ...   να φοραει κατι ομορφο και sexy!!!  ΤΙΠΟΤΑ  οι ξενερωτες!!  αγοραιος ερωτας σου λεει μετα!  Μπορει εγω να  μαι ο γκαντεμης... αλλα καημο το χω!  και συ πετυχες δυο σε μια βολτα χαχα!  Θα παω να τις ωαξω με μανια ελπιζω να φορανε παλι... ειδικα στο σαλοναρισμα να σε υποδεχονται ετσι εναι σκετη καβλα... :P   :bigdick:   Και οσοι ρε guys ειστε περπατημενοι , που ειστε οι περισσοτεροι, ε πειτε καμια που να μην εχει θεμα να ντυνεται ετσι.. νομιζω δεν ειναι υπερβολικο αλλα απαραιτητο αυτο που ζηταω..     για αυτο τις πληρωνουμε...    γυμνες πηδαμε και εξω..

billikare πιστεψε με και το δικο μου φετιχ ειναι οι καλτσοδετες και οι ζαρτιερες,παλαιοτερα υπηρχαν μερικες που φορουσαν συχνα τετοιους θανατηφορους συνδυασμους οπως η Αννα Μαρια, η Γιαννα η Βουλγαρα, η Τζαστιν που μας ξαναρθε,η Ζανετ η νταρντανα Γερμανιδα,πιο προσφατα η Σαντρα η αδυνατουλα και η Νατασσα η τσαρινα απο το ερως 16,η Αλινα η Ρουμανα στο Αν.Γεωργιου 52 και Ν.Ουρανου 26 και δε θυμαμαι ποιες αλλες...Παντως πολλες κοπελες πιστευω εχουν τετοια εσωρουχα μαζι τους στα μαγαζια που δουλευουν,αλλα δεν τα φορανε γιατι μερικοι ειμαστε λιγο αγριοι  :2funny: :2funny: και τα σκιζουμε.Μου εχει τυχει αυτο με 2 κοπελες παλαιοτερα,τις ειχα ζητησει πριν μπουν στο δωματιο αν εχουν να βαλουν τετοια εσωρουχα και το ειχαν κανει με ευχαριστηση,η μια ηταν η Μαρινα στο μαρινοσπιτο και η αλλη ηταν η ΑΝτρε η Ρουμανα.Και οι 2 πλεον ειναι παρελθον απο τα μαγαζια...

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11

Πρωινη βαρδια,το γραφω κιολας,η συγκεκριμενη θα δουλευε χθες μεχρι τις 21.00,ηλικιακα ειναι πανω απο 40 λογικα,βυζι αρκετα μεγαλο , επαθα πλακα με την κωλαρα της,ειμαι φαν της πισω κινησης... :grin: :grin:

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Χαχα, ναι, το είδα μετά οτι είναι πρωινή, από το ριπόρτ σου 2 σελίδες πίσω. Δεν είχα προσέξει άμεσα οτι ο συναθλητής gt13 έκανε quote το ρεπορτάζ σου. Θα πάω να την ρίξω ενα βλέφαρο και ίσως και κάτι παραπάνω. Ευτυχώς είναι ώρα που αν δεν μου αρέ, υπάρχει δυνατό στανταράκι πέριξ. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Το τρίπτυχο Ξανθιά-Μιλφ-Βυζάρες ( με επιμέρους ατέλειες αναμενόμενες και αποδεκτές ) είναι βασικό φετίχ μου ...

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Χαχα, ναι, το είδα μετά οτι είναι πρωινή, από το ριπόρτ σου 2 σελίδες πίσω. Δεν είχα προσέξει άμεσα οτι ο συναθλητής gt13 έκανε quote το ρεπορτάζ σου. Θα πάω να την ρίξω ενα βλέφαρο και ίσως και κάτι παραπάνω. Ευτυχώς είναι ώρα που αν δεν μου αρέ, υπάρχει δυνατό στανταράκι πέριξ. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Να σαι καλα φιλαρακι,ποια απο ολες εννοεις δυνατο στανταρακι στην πρωινη ζωνη?

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Νατάσσα τσαρίνα, βασικά λόγω απόδοσης ακόμα και στα απλά προγράμματα, πέρα του οτι είναι γυναικάρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom