όλο την θάβεις την Νταϊάνα φίλε μου karaman.sorry κιόλας γιατί νεώτερος είμαι στο φόρουμ να κάνω κριτική αλλά αυτό παρακολουθώ το τελευταίο διάστημα να γίνετε.Για μένα προσωπικά,δεν αξίζει να μπεις στην διαδικασία αυτή.θα χαρώ πάρα πολύ να διαβάσω σύντομα την κριτική για αυτήν παρά όλα τα άλλα.ακόμα και εμένα μπορεί να με παρομοιάζεις με αυτούς αλλά ποσώς μ'ενδιαφέρει.το λέω με όλη μου την εκτίμηση στο πρόσωπό σου ότι είναι άδικο αυτό που κάνεις και δεν θέλω να κάνω το δικηγόρο της.είναι κάτι που σε κάνει να ξεχωρίζεις σε σχέση με τα άλλα παιδιά με διαρχία στο φόρουμ που λένε καλά σχόλια για αυτήν
Οταν λες θαβω τι εννοεις.? γιατι στην ελληνικη εμεις το θαψιμο το εχουμε σαν κακολογια πισω απο την πλατη του αλουνου, ψαξε τα μυνηματα μου και αν βρεις οτι εχω πει κατι κακο για αυτην ξαναμιλαμε, 2ον δεν πιστευω να γινετε ολο αυτο πισω απο την πλατη της Νταιανας που μαθαινει τα παντα για το τι γινετε εδω μεσα, το μονο που εχω κατηγορισει και ειναι αληθεια, ειναι οτι, ειναι η μονη κοπελα με τις περισοτερες fake κριτικες στην Θεσσαλονικη, και συμφωνουν και αλλοι πανω σε αυτο, που ποιο πολυ κακο της κανουν παρα καλο, μηπως να κανουμε τα στραβα ματια.?? απο την αλλη μερια, οταν βγενουν νεα μελη, με 0 μυνηματα και στα 10 πρωτα μυνηματα τους ΄΄εκδηλωνονται΄΄ αναφερομενοι στην Νταινα λες και ειναι η καταπλικτικη ιεροδουλος, (που οπως σου ειπα δεν αντιλεγω), ή να προσπαθουν να σπιλωσουν αλλα σπιτια, γραφοντας κριτικες του δευτερολεπτου, που κανουν μπαμ...εεεε εκει καπου παιζουν με την νοημοσυνη την δικια μου και ολων μας, και πιστεψε με για να λεω ολων μας κατι ξερω...
και τελος το εχω ξαναπει, θα ηταν καλυτερο να βγει ενα μελος, και να πει γεια σας ειμαι πχ ο νταβας, ο γκομενος, ο αγαπουλης η ιδια η νταινα τελος παντων, και να συζηταει να μας ενημερωνει, ...2-3 θα τον κραξουν οι ποιο πολοι θα τον επικτροτησουν.