Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
στο Νικ.Ουρανού 26 μια Αλίνα που δουλευει βραδυνη,εχει παει κανεις να πει αν αξιζει.......πριν καμια βδομαδα περασα απο το εν λογο στουντιο και στο σαλονι μου τριβοτανε στον πουτσο και μου την επεσε στεγνα,αλλα δεν περασα διοτι φοβομουν για ξεπετα φαση.γνωριζει κανεις κατι,εχει κανεις προσφατι εμπειρια μαζι της?

Σε ολους φιλε μου τα ιδια κανει..εγω την ειχα παρει 2 φορες στο παρελθον οταν δουλευε ΦΡΙΞΟΥ 13,τη πρωτη φορα τις εσκασα 60Ε και μου εβγαλε τρελα γουστα,ετσι ειπα να την ξανα δοκιμασω αλλα αυτη τη φορα τις εδωσα 30Ε να δω τι γινεται,και εχω να σου πω οτι ηταν μαπα το καρπουζι.....Εχω καταλαβει οτι στο σαλονι σου υποσχεται παρα πολλα αλλα μεσα δεν τραβαει η ομαδα,μαλλον παιζει ρολο και το χρημα που θα τις δωσεις...
Ελπιζω να σε βοηθησα.....

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μπασκετμπολίστα σε τρίποντο τελευταίων δευτερολέπτων(Διαμαντίδη) ψάχνουμε ή κάποιον που την πληρώνει για μία υπηρεσία...

Κάτι τέτοιο  :grin: λοιπόν όταν λέω κρύο αίμα εννοώ να μην πτοηθείς από τα ψιλοσπασιματάκια που θα σου κάνει και να είσαι επικεντρωμένος σε ένα ακριβώς πράγμα, να την γαμήσεις καλά, θα σου κάτσει είναι σίγουρο, είναι όμορφη κοπέλα και αν σου αρέσουν τα ρίσκα μπορεί και να σου βγεί, όπως βγήκε στον ζαιτσεφ, σε μένα δεν μου βγήκε πάντως :dunno:

mixalisspa

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δεν νωμιζω, αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια, κλωνους εννοω τους κλωνους που μπενουν τον τελευταιο καιρο για να προμοταρουν την ξανθια μολδαβεζα, με τα πρασινα ματια.??  ;) και γυριζουν γυρω απο αυτη, τουλαχιστων εσυ δεν εχεις δωσει τετοιο παραδειγμα τελευταια...

Τεσπα, ριξτε λιγο κρασι στο νερο σας.!!!! μαλωνουμε με τους κλωνους, ας μην μαλωνουμε και μεταξυ μας...αυτο θελουν οι νταβαδες να αποδυναμοθει το θεμα...
όλο την θάβεις την Νταϊάνα φίλε μου karaman.sorry κιόλας γιατί νεώτερος είμαι στο φόρουμ να κάνω κριτική αλλά αυτό παρακολουθώ το τελευταίο διάστημα να γίνετε.Για μένα προσωπικά,δεν αξίζει να μπεις στην διαδικασία αυτή.θα χαρώ πάρα πολύ να διαβάσω σύντομα την κριτική για αυτήν παρά όλα τα άλλα.ακόμα και εμένα μπορεί να με παρομοιάζεις με αυτούς αλλά ποσώς μ'ενδιαφέρει.το λέω με όλη μου την εκτίμηση στο πρόσωπό σου ότι είναι άδικο αυτό που κάνεις και δεν θέλω να κάνω το δικηγόρο της.είναι κάτι που σε κάνει να ξεχωρίζεις σε σχέση με τα άλλα παιδιά  με διαρχία στο φόρουμ που λένε καλά σχόλια για αυτήν

mixalisspa

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Σε πολλους το κανει αυτο..εμενα παντα με φιλαει(και δεν μπαινω μονος παντα με παρεα) οσες φορες εχουμε παει...αλλα αυτο φοβαμαι και γω για ξεπετα..μια φορα ομως ετσι για δοκιμη θελω να μπω..στα 30 νομιζω κανει και ακαπωτο ε?
Όχι δεν ισχύει αυτό!!ακάποτο κάνει στα 50 €

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
γιατι ορισμενα σπιτακια ειναι κλειστα???? λογω κρισης?? δεν εχουν κοσμο???
Τελειώνει το πανηγύρι στο Βαρδάρη. Οι άδειες έληξαν και δεν ανανεώθηκαν από το Δήμο. Σιγά - σιγά θα κλείσουν όλα εκεί. Κρίμα, η ιστορία του Βαρδαρίου θα σβήσει...

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
κριμα το πε και το κανε ο σκατιαρης ο μπουταρης

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
769
Πόντοι
4.535
Γύρισα από επίσκεψη προ ολίγων λεπτών της ώρας στην Μιρέλα στο Ανδρέου Γεωργίου 24. Ήταν τόσο στοχευμένη καταδρομική που δεν μπορώ να προσφέρω κάτι παραπάνω στην ενημέρωση...

Το μόνο. Η Μιρέλα (γιαόποιον νοιάζεται) έκανε τα μαλλιά της καστανά ακαζού μ' έναν τόνο προς το κοκκινάκι... Ούτε ο Τρύφωνας να ήμουνα...

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλα θα ηταν να ειχαμε ενημερωση καθημερινη για τα κοριτσια που δουλευουν σε καθε σπιτακι(κι αν γινεται και φωτος),ελπιζω στο μελλον να φερουνε πιο πληθωρικες κοπελες,εμενα δε μου αρεσουν οι πολυ αδυνατες.....

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Γύρισα από επίσκεψη προ ολίγων λεπτών της ώρας στην Μιρέλα στο Ανδρέου Γεωργίου 24. Ήταν τόσο στοχευμένη καταδρομική που δεν μπορώ να προσφέρω κάτι παραπάνω στην ενημέρωση...

Το μόνο. Η Μιρέλα (γιαόποιον νοιάζεται) έκανε τα μαλλιά της καστανά ακαζού μ' έναν τόνο προς το κοκκινάκι... Ούτε ο Τρύφωνας να ήμουνα...

Φαντάζομαι όμως ότι το 25αρι έγινε 30αρι πλεόν  :huh:

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Σε ολους φιλε μου τα ιδια κανει..εγω την ειχα παρει 2 φορες στο παρελθον οταν δουλευε ΦΡΙΞΟΥ 13,τη πρωτη φορα τις εσκασα 60Ε και μου εβγαλε τρελα γουστα,ετσι ειπα να την ξανα δοκιμασω αλλα αυτη τη φορα τις εδωσα 30Ε να δω τι γινεται,και εχω να σου πω οτι ηταν μαπα το καρπουζι.....Εχω καταλαβει οτι στο σαλονι σου υποσχεται παρα πολλα αλλα μεσα δεν τραβαει η ομαδα,μαλλον παιζει ρολο και το χρημα που θα τις δωσεις...
Ελπιζω να σε βοηθησα.....
λεω να την δοκιμασω λιαν συντομως και να δω τη παιζει με την κορασιδα.τις περισσοτερες τις κανω εξηγα απο το σαλονι οτι αν μπω με το απλο προγραμμα δεν θελω να ειναι ξεπετα η ολη φαση και αυτα που συμφονουμαι απο το σαλονι στο μεγαλυτερο ποσοστο γινονται πραξη.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
όλο την θάβεις την Νταϊάνα φίλε μου karaman.sorry κιόλας γιατί νεώτερος είμαι στο φόρουμ να κάνω κριτική αλλά αυτό παρακολουθώ το τελευταίο διάστημα να γίνετε.Για μένα προσωπικά,δεν αξίζει να μπεις στην διαδικασία αυτή.θα χαρώ πάρα πολύ να διαβάσω σύντομα την κριτική για αυτήν παρά όλα τα άλλα.ακόμα και εμένα μπορεί να με παρομοιάζεις με αυτούς αλλά ποσώς μ'ενδιαφέρει.το λέω με όλη μου την εκτίμηση στο πρόσωπό σου ότι είναι άδικο αυτό που κάνεις και δεν θέλω να κάνω το δικηγόρο της.είναι κάτι που σε κάνει να ξεχωρίζεις σε σχέση με τα άλλα παιδιά  με διαρχία στο φόρουμ που λένε καλά σχόλια για αυτήν

Οταν λες θαβω τι εννοεις.? γιατι στην ελληνικη εμεις το θαψιμο το εχουμε σαν κακολογια πισω απο την πλατη του αλουνου, ψαξε τα μυνηματα μου και αν βρεις οτι εχω πει κατι κακο για αυτην ξαναμιλαμε, 2ον δεν πιστευω να γινετε ολο αυτο πισω απο την πλατη της Νταιανας που μαθαινει τα παντα για το τι γινετε εδω μεσα, το μονο που εχω κατηγορισει και ειναι αληθεια, ειναι οτι, ειναι η μονη κοπελα με τις περισοτερες fake κριτικες στην Θεσσαλονικη, και συμφωνουν και αλλοι πανω σε αυτο, που ποιο πολυ κακο της κανουν παρα καλο, μηπως να κανουμε τα στραβα ματια.?? απο την αλλη μερια, οταν βγενουν νεα μελη, με 0 μυνηματα και στα 10 πρωτα μυνηματα τους ΄΄εκδηλωνονται΄΄ αναφερομενοι στην Νταινα λες και ειναι η καταπλικτικη ιεροδουλος, (που οπως σου ειπα δεν αντιλεγω), ή να προσπαθουν να σπιλωσουν αλλα σπιτια, γραφοντας κριτικες του δευτερολεπτου, που κανουν μπαμ...εεεε εκει καπου παιζουν με την νοημοσυνη την δικια μου και ολων μας, και πιστεψε με για να λεω ολων μας κατι ξερω...
και τελος το εχω ξαναπει, θα ηταν καλυτερο να βγει ενα μελος, και να πει γεια σας ειμαι πχ ο νταβας, ο γκομενος, ο αγαπουλης η ιδια η νταινα τελος παντων, και να συζηταει να μας ενημερωνει, ...2-3 θα τον κραξουν οι ποιο πολοι θα τον επικτροτησουν.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
ξανθό μακρύ πιασμένο πίσω;

οκ.! γιατι τελευταια που εκανα γυρα βραδυ, ειχα πετυχει μια ξανθια με καρε μαλι, χοντρομπουτα και αυτη, και λεω μπας και ηταν αυτη και αλαξε τοσο και δεν την γνωρισα...

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
λεω να την δοκιμασω λιαν συντομως και να δω τη παιζει με την κορασιδα.τις περισσοτερες τις κανω εξηγα απο το σαλονι οτι αν μπω με το απλο προγραμμα δεν θελω να ειναι ξεπετα η ολη φαση και αυτα που συμφονουμαι απο το σαλονι στο μεγαλυτερο ποσοστο γινονται πραξη.
Καλα κανεις,και εγω μια απο τα ιδια ξηγιεμαι απο την αρχη,γιατι μου ετυχαν στο παρελθον ετσι κανα δυο περιστατικα του τυπου: ναι,ναι!!!! οτι πεις ετσι θα γινει :blahblah1: ελα μαλακα να σου παρω τα λεφτα,μολις μπηκα στο δωματιο και αντικρισα απο τα πρωτα λεπτα ''ΙΚΕΑ'',μπουλους τις λεγαμενες :badair: :badair: και τα λεφτα μου πισω :birdman: ετσι θελουν ''τακο'' απο την αρχη :zfuck:

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
κριμα το πε και το κανε ο σκατιαρης ο μπουταρης
Εδω ειχε πει ποιο παλια οτι θα εφτιαχνε μιναρεδες εδω θεσσαλονικη,για Βαρδαρη ισως τα καταφερε :woldman: αλλα για μιναρεδες που ελεγε,αν παει να κανει κατι τετοιο πραγματικα θα καει ζωντανος :ak: :uzi:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μια απορία με όλους αυτούς που ρωτάτε, γιατί δεν κάνετε μια βόλτα να δείτε:
1.καλο καιρό έχει.
2.το περπάτημα καλό κάνει.
3.ε ήμαρτον δεν είναι και τόσο μακριά πια ο Μύλος , αν δεν βρείτε τα μαγαζιά ανοιχτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom