Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Άσχετο....αλλά επειδή και για τους 2 έχω μια καλή είκονα και επειδή καταλαβαίνω τον Death για αυτά που είπε για την Νατάσσα ,αλλά καταλαβαίνω και τον Hagem γιατί δεν υπάρχει λόγος για τέτοιες λεκτικές" επιθέσεις" απο την πλευρά του Death....άλλωστε δεν υπάρχει κάτι να χωρίσουμε.....

Βόλτα χθές βράδυ λίγο μετα της 7 και σε μερικές περιπτώσεις μετα της 8 όπου είχαμε αλλαγή βάρδιας

Απο Μαντζάρου ήταν ανοιχτό μόνο το 14 και ήταν μια μέσης ηλικίας μελαχροινή με κοιλίτσα,  καινούριο πρόσωπο αλλά για τα δικά μου γούστα τίποτα το τρομερό απο αποψης εμφάνισης .
Τα άλλα ήταν όλα κλειστά Μαντζάρου και Κατεχάκη

Κωλέττη η Ισαβέλλα η οποία απο εμφάνιση μπορεί να μην σκίζει αλλα μέσα κάνει τα πάντα σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό.....

Φρίξου 9 η Μιχαέλα ακα Αντριάννα για μένα απο τις καλύτερες εμφανίσεις....και απο άποψης υποδοχής την είδα αλλαγμένη και θεωρώ πως πρέπει να βελτιώθηκε πάρα πολύ...Όπως και η Κάρμεν η οποία ηταν στο Βίλα πριβέ....(ρώτησαμε για την Αντριάννα και μας ειπε η μαντάμ πως έφυγε οριστικά για Ισπανία και αναμένουνε και άλλες κοπέλες απο Αθήνα μαζί με την Πάμελα που είχε ρεπό χθές και πιθανόν να ξεκινήσει απο αύριο...

Φρίξου 13 η Είρήνη που χθές πραγματικά μετάνιωσα που δεν μπήκα μαζί της.....
Φρίξου 14 η Γιασμίν
Φρίξου 15 μια λεπτή ψηλή μελαχροινή όνομα δεν ρώτησα

Τρίδυμα ήταν μόνο το 1. Ελένη μελαχροινή που μου άρεσε σε εμφάνιση αλλά με τσάντισε όταν είπε πως κάνουμε βόλτες και κάτι το οποίο δεν "ακουσα"
στο 2 ηταν μια γεμάτη ξανθιά η οποία και παπάδες να κάνει μέσα είναι απαγορευτικό με αυτή την εμφάνιση να κάνει αυτή τη δουλειά.

Νικ.Ουρανού 26 η Αλίνα.
Νικ.Ουρανού 1Β η Αντζελα απο τα παλιά....που ηταν τελευταία Σαπφούς.

B

Ανδρέου Γεωργίου 21 η Γκρέτα .
Ανδρέου Γεωργίου 50 η Βερόνικα.
Ανδρέου Γεωργίου 34 η Λάρα
Ανδρέου Γεωργίου 32 η Αννίτα η Ελληνοιταλίδα η οποία προτιμήθηκε αλλά είναι το ίδιο χάλια μην πώ και χειρότερη .Η κοπέλα απλά δεν γουστάρει αυτή τη δουλειά ,η καλύτερα γουστάρει μόνο τα φράγκα αυτης της δουλειάς.
Ανδρέου Γεωργίου 30 κλειστό
Ανδρέου Γεωργίου 24 η Μιρέλα την οποία θα΄θελα να συναντήσω σε έναν καλύτερο χώρο και τώρα ειναι η ευκαιρία
Ανδρέου Γεωργίου 16 άνοιξε το βράδυ αλλα δεν μπήκα
Ανδρέου Γεωργίου 4 Κλειστό
Κεφαλληνίας Αφροδίτη και μετα απο όσο κατάλαβα θα ηταν η Ελενα η ουκρανέζα.

Βαρδάρη πάμε για οριστικό κλείσιμο....

3 μαγαζια ανοιχτά.

Σαπφους 5 η Ισαβέλλα η Βουλγάρα... στο προμηθέως και στο ανορθόγραφο δεν πήγα..

Είπα πως καταλαβαίνω τον Death γιατί και εγω χοντροκέφαλος είμαι πήγα 3 φορα στην Αννίτα και περίμενα να βελτιωθεί...αλλα τί να κάνουμε το μουνί σέρνει καράβι....και σαν μουνί μου αρέσει αλλα μάγκες είναι φόλα μην την πατήσετε σαν εμένα τον χοντρο,ξεροκέφαλο......

επιλογές καλές υπάρχουν με Βερόνικα ,Μιρέλα πλέον να δεσπόζουν σε καλύτερα μαγαζία και Κάρμεν,Ισαβέλλα και Ειρήνη πολύ δυνατά......
Ωραιος kassler :thumbsup: :thumbsup:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
πριν αρκετες μερες δεν υπηρχε ουτε μια κριτικη γι αυτην. τεσπα, οταν ερθω θεσ/νικη θα κανω μια επισκεψη να δω τι παιζει (αν υπαρχει ακομη βαρδαρης)
και κατι ακομη , θυμαμαι πριν 18 περιπου χρονια αρχισα να επισκεπτομαι την περιοχη αυτη , στα επομενα χρονια ολο και περισσοτερα σπιτακια ανοιγαν κι αυτο για εμενα που ερχομουν απο επαρχια ειτε μονος ειτε με παρεα , ειχα το χαβαλε του . παρκαραμε το αυτοκινητο και μεχρι να τα περπατησουμε ολα περνουσε ευχαριστα 1 - 1,5 ωρα. τωρα να κανω 250 χιλιομετρα και να παω σε ενα στουντιο να γαμ, ε δε νομιζω να εχει το χαβαλε του. παω και σε ενα κωλομπαρο της επαρχιας μου και γλυτωνω και τις βενζινες. Α ΡΕ ΜΠΟΥ-ΤΑΡΗ. ΤΑ ΜΠΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ .
Mε την πυκνοτητα των σπιτιων πλεον ειναι σα να εχεις εναν Βαρδαρη στην Αν.Γεωργιου κι αλλον εναν στη Φριξου με τα περιξ οποτε η ποδαρατη τσαρκα δε χανεται

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Mε την πυκνοτητα των σπιτιων πλεον ειναι σα να εχεις εναν Βαρδαρη στην Αν.Γεωργιου κι αλλον εναν στη Φριξου με τα περιξ οποτε η ποδαρατη τσαρκα δε χανεται
δε νομιζω αλ. ενταξει τα 3 αντε 4 στη φριξου , τα αλλα ερημιτη και νικ . ουρανου θελει αυτοκινητο και τα αλλα στην αν.γεωργιου που να περπατας απο το 4 μεχρι το 50? και τα στενα κεφαλληνιας , καραβαγκου? ασε που δε μου αρεσει να μπαινω στα στουντιο και απο τα κλαμπ και τα ξενοδοχεια να με κοιταν σαν να βλεπουν εξωγιηνο (ειμαι κομπλεξικος ε?) ;)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
ρε μαγκες αλλη ειναι η ισαβελλα στην κωλεττη και αλλη αυτη στο προμ 5? αυτη στο προμ 5 ειναι μια μελαχρινη , καλο κορμι, αδυνατη?
εχουμε καμια πληροφορια γι αυτην? πριν κανα μηνα αν δεν κανω λαθος την πετυχα και ο συναγωνιστης πρεπει να τις εριχνε πολλα και δυνατα κωλοσκαμπιλα, ακουγονταν μεχρι το σαλονι

μπα και γενικα μου φαινεται δεν εχουμε και πολλα σχολια γι'αυτην

Έχει, μόνο δικά μου όμως, :grin: :grin: πιστεύω είναι από τις πιο αδικημένες κοπέλες από πλευράς δημοσιότητας, αξίζει μια δοκιμή κατά τη γνώμη μου, χθες το απόγευμα αν δεν είχε διό δωμάτια γεμάτα και τόση αναμονή θα έμπαινα ξανά.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟς ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΝΑΤΑΣΣΑ ;;;; :think:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ;ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΩΤΑΩ ΒΑΡΔΑΡΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΑΛΛΟ!!

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ;ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΩΤΑΩ ΒΑΡΔΑΡΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΑΛΛΟ!!
Ρε τυπε εχει εδω και 4 σελιδες υπαρχουν σκληρες απαντησεις(για να μην πω μαλωνουν) δυο παλικαρια γιατι δεν ξερει ο ενας για ποια νατασα λεει ο αλλος.και συ ρωτας που δουλευει η νατασα;
Αντε ωραια,και πες οτι σου απανταω οτι δουλευει στο ανδ.γεωργιου 16.και πας εκει,την δεις,θα πεις τι μαλακιες λεει ο αλλος στο site!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
και κατι ακομη , θυμαμαι πριν 18 περιπου χρονια αρχισα να επισκεπτομαι την περιοχη αυτη , στα επομενα χρονια ολο και περισσοτερα σπιτακια ανοιγαν κι αυτο για εμενα που ερχομουν απο επαρχια ειτε μονος ειτε με παρεα , ειχα το χαβαλε του . παρκαραμε το αυτοκινητο και μεχρι να τα περπατησουμε ολα περνουσε ευχαριστα 1 - 1,5 ωρα.
:thumbsup: :thumbsup:
παρομοιως θα μου λειψει κ μενα αυτη η φαση...θυμαμαι αρχες του 2000 οταν αρχισα να ΄΄ανακαλυπτω΄΄ τον Βαρδαρη,πηγαινα ποδαρατος (εμενα κοντα) με καφεδακι στα χερια,εκανα την τσαρκα μου,εβλεπα,αξιολογουσα,λοκαρα στοχους κ εκτελουσα...καμμια φορα,εκανα διπλη καταθεση καθως κ η ποιοτητα των κορασιδων ηταν υψηλη τοτε...μην κοιτατε μετα που τον πηρε η κατω βολτα το βαρδαρη κ παρηκμασε.....περνουσε ανετα κ ευχαριστα κανα 1,5 ωρο με πορνο-βολτα κ καταθεση....αξεχαστα χρονια :rolleyes: :rolleyes:
Μετα ηρθαν τα στουντιο κ οι χλιδες...ξυσ τα αρχιδια σσσ κοινως...ψυχρα σαλονια,lcd τηλεορασεις,κουρτινες κ τζακουζια...κ στς πλειστες των περιπτωσεων απο ουσια κ υπηρεσιες τιποτα...για αυτο κ τα συκεκριμενα τα κοψα νωρις...μου φερναν ''δυσπεψια''... :P :P
dimmits 13 (copyright@) :grin:
Ολα τα καλα/ρομαντικα τελειωνουν...αυτο ειναι νομος στην ζωη.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Ρε τυπε εχει εδω και 4 σελιδες υπαρχουν σκληρες απαντησεις(για να μην πω μαλωνουν) δυο παλικαρια γιατι δεν ξερει ο ενας για ποια νατασα λεει ο αλλος.και συ ρωτας που δουλευει η νατασα;
Αντε ωραια,και πες οτι σου απανταω οτι δουλευει στο ανδ.γεωργιου 16.και πας εκει,την δεις,θα πεις τι μαλακιες λεει ο αλλος στο site!

οχι ρε τρελε αυτους τους βλεπω αλλα δεν ειμαι τοσο χαζος να μπω στην διαδικασια να ασχοληθω ..για αυτο και ξαναρωτησα να απαντησει κανενας αλλος...ασε θα το τσεκαρω και θα σου πω ...και δνε προκειται να κραξω κανενα...μην ανυσηχεις...ενα τσεκ δεν κανει κακο....

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Η Νατασα Τσαρινα ητανε χτες κανονικα στο Ερως για τους φαν.

Witchking

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ναι αλλες ειναι...αυτη της Κωλετη ειναι μια μικρη κοντουλα αχλαδοσχημη.Η αλλη ειναι πανω απο 30 πολυ μελαχρινη και στο μαλλι και στο δερμα και εχει κι ενα σημαδακι στα κωλομερια

παιδες προσεξτε λιγο πιο πριν στη σελιδα 2270 που εγραψα για μια βολτα που εκανα βαρδαρη, στο Προμηθεως 5 προτιμησα μια μελαχρινη μουναρα ψηλη, οντως σκουρο δερμα που ειναι πολυυυ κλαη και εξυπηρετικη!  :grin:   μου πε οτι ειναι Ελληνιδα...  ποια να ναι ναι??? πως την λενε ξερετε??    ( νομιζω μου πε τη λενε Βανεσσα , αλλα δε θυμαμαι καλα μπορει να λεω ανοησιες)

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Ωραια αναφορα kassler, οσο για Ανιτα Ιταλιδα και εγω την γουσταρω σαν γυναικα, αλλα τα σχολια ολων με αποθαρυνουν να την δοκιμασω, αλλα μεσα μου κατι λεει να μπω, τωρα μαζι με τα δικα σου απομακρυνετε και ξεθωριαζει αυτη η σκεψη, κριμα γιατι στην υποδοχη ειναι πολυ πιστικη...

μπά μην κάνεις το λάθος.....εγώ το λάθος μαζί της το έκανα τρίτη φορά για αυτό σου λέω την πρώτη αν θυμάμαι καλά ήταν πίσω Πέτρου ερημίτη.....μετά την πέτυχα στο έρως στην Αν.Γεωργίου και το κακό τρίτωσε προχθές στις μέλισσες......αυτή την φορά με τσίμπησε για τα καλά η σφήκα.....είναι εντελώς τυπική....

Εγώ σκέφτομαι πώς υπάρχουν όπως είπα πολύ καλές επιλογές......με Μιρέλα...Νατάσσα...(Έρως που ομολογώ πως δεν έχω μπεί γιατί δεν με ενθουσιάζει απο άποψη εμφάνισης.....)Κάρμεν, Είρήνη και Ελένη και φυσικά Βερόνικα.....αν με το καλό έρθει και η μικρή η Νατάσσα η μολδαβή απο Σφαγεία...τότε θα έχει δέσει το γλυκό......
:2funny: :2funny: :2funny:

Εντάξει πλάκα κάνω αλλα για μερικούς είναι καλή γιατι την κουμαντάρεις εύκολα....αλλα η αλήθεια είναι πως είναι σαν κάτι κοριτσάκια που δεν τρελαίνονται για πούτσο......οπότε δύσκολα να βελτιωθεί.....

Η Ισαμπέλα που λέω είναι η Βουλγάρα και δούλευε στη θέση της Μιρέλας στο σαπφους 5 όπως είπε ο αλ πατσίνο με ενα σημαδάκι στα κωλομέρια.....μου άρεσε σαν εμφάνιση και μετάνιωσα που δεν την δοκίμασα ερημίτη όσο δουλευε πριν κανα δυο χρόνια .

Η άλλη της  Κωλέττη μπορεί να μην γεμίζει το μάτι αλλά τα κάνει όλα μέσα...αλλά δεν την λές και ασχημη ισα ισα ομορφουλα ειναι ,κοκκινομάλα με πράσινα ματάκια.....αλλα σωματικά είναι πουτσομεζές......

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

παιδες προσεξτε λιγο πιο πριν στη σελιδα 2270 που εγραψα για μια βολτα που εκανα βαρδαρη, στο Προμηθεως 5 προτιμησα μια μελαχρινη μουναρα ψηλη, οντως σκουρο δερμα που ειναι πολυυυ κλαη και εξυπηρετικη!  :grin:   μου πε οτι ειναι Ελληνιδα...  ποια να ναι ναι??? πως την λενε ξερετε??    ( νομιζω μου πε τη λενε Βανεσσα , αλλα δε θυμαμαι καλα μπορει να λεω ανοησιες)
μπορει να ακουστει αφορισμος αλλα δεν υπαρχουν ελληνιδες πουτανες μαν...... :grin:

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Έχει, μόνο δικά μου όμως, :grin: :grin: πιστεύω είναι από τις πιο αδικημένες κοπέλες από πλευράς δημοσιότητας, αξίζει μια δοκιμή κατά τη γνώμη μου, χθες το απόγευμα αν δεν είχε διό δωμάτια γεμάτα και τόση αναμονή θα έμπαινα ξανά.

πως μου ξεφυγαν οι κρητικες σου? :think: δεν πειραζει την επομενη φορα θα την τιμησω

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
γιατι ορισμενα σπιτακια ειναι κλειστα???? λογω κρισης?? δεν εχουν κοσμο???

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
καλα ρε δεν εφαγε ακομα κανεις την παμελα
οποτε πηγα γινοταν πανικοςςςςςςς
αναμονη 1 ωρα και πανω
κανενας;;;;;

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
γιατι ορισμενα σπιτακια ειναι κλειστα???? λογω κρισης?? δεν εχουν κοσμο???
:headbang: :headbang: :headbang: ναι λογω μετρο κλεινουνε ,τους καψανε την μοστρα θα μεταφερθουν λενε
απεναντι πισω απο την αμερικανικη αγορα, διπλα απο το Αγγελοι του Τσαρλυ
.......ελα μουνι στον τοπο σου και πουτσα στο βρακι σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom