Ωραια αναφορα kassler, οσο για Ανιτα Ιταλιδα και εγω την γουσταρω σαν γυναικα, αλλα τα σχολια ολων με αποθαρυνουν να την δοκιμασω, αλλα μεσα μου κατι λεει να μπω, τωρα μαζι με τα δικα σου απομακρυνετε και ξεθωριαζει αυτη η σκεψη, κριμα γιατι στην υποδοχη ειναι πολυ πιστικη...
μπά μην κάνεις το λάθος.....εγώ το λάθος μαζί της το έκανα τρίτη φορά για αυτό σου λέω την πρώτη αν θυμάμαι καλά ήταν πίσω Πέτρου ερημίτη.....μετά την πέτυχα στο έρως στην Αν.Γεωργίου και το κακό τρίτωσε προχθές στις μέλισσες......αυτή την φορά με τσίμπησε για τα καλά η σφήκα.....είναι εντελώς τυπική....
Εγώ σκέφτομαι πώς υπάρχουν όπως είπα πολύ καλές επιλογές......με Μιρέλα...Νατάσσα...(Έρως που ομολογώ πως δεν έχω μπεί γιατί δεν με ενθουσιάζει απο άποψη εμφάνισης.....)Κάρμεν, Είρήνη και Ελένη και φυσικά Βερόνικα.....αν με το καλό έρθει και η μικρή η Νατάσσα η μολδαβή απο Σφαγεία...τότε θα έχει δέσει το γλυκό......
Εντάξει πλάκα κάνω αλλα για μερικούς είναι καλή γιατι την κουμαντάρεις εύκολα....αλλα η αλήθεια είναι πως είναι σαν κάτι κοριτσάκια που δεν τρελαίνονται για πούτσο......οπότε δύσκολα να βελτιωθεί.....
Η Ισαμπέλα που λέω είναι η Βουλγάρα και δούλευε στη θέση της Μιρέλας στο σαπφους 5 όπως είπε ο αλ πατσίνο με ενα σημαδάκι στα κωλομέρια.....μου άρεσε σαν εμφάνιση και μετάνιωσα που δεν την δοκίμασα ερημίτη όσο δουλευε πριν κανα δυο χρόνια .
Η άλλη της Κωλέττη μπορεί να μην γεμίζει το μάτι αλλά τα κάνει όλα μέσα...αλλά δεν την λές και ασχημη ισα ισα ομορφουλα ειναι ,κοκκινομάλα με πράσινα ματάκια.....αλλα σωματικά είναι πουτσομεζές......