Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
:headbang: :headbang: :headbang: ναι λογω μετρο κλεινουνε ,τους καψανε την μοστρα θα μεταφερθουν λενε
απεναντι πισω απο την αμερικανικη αγορα, διπλα απο το Αγγελοι του Τσαρλυ
.......ελα μουνι στον τοπο σου και πουτσα στο βρακι σου

Στην περιοχη του μυλου αναφερομαι,για τον βαρδαρη το ξερω..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Περασα σημερα να δω αυτη την Νταιανα γυρω στις 17"¨30........στο GODIVA καπως ετσι....αν ηταν αυτη και δεν μου πουλησε καμια μοντα η τσατσα ειναι χοντρη...με κατι μποτες πανω απο το γονατο και τα μπουτια να ξεχειλιζουν...και φατσα 40+αρας....επαναλαμβανω....αν ειναι αυτη τοτε για τα γουστα μου ειναι χοντρη και μεγαλη ηλικιακα.

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Ξερει κανεις αν η Εμμανουελα που τα παιρνει στο στομα :pipa1:,που δουλευει στην Φριξου 13 ειναι ακομα εκει???? :think: :think:

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Περασα σημερα να δω αυτη την Νταιανα γυρω στις 17"¨30........στο GODIVA καπως ετσι....αν ηταν αυτη και δεν μου πουλησε καμια μοντα η τσατσα ειναι χοντρη...με κατι μποτες πανω απο το γονατο και τα μπουτια να ξεχειλιζουν...και φατσα 40+αρας....επαναλαμβανω....αν ειναι αυτη τοτε για τα γουστα μου ειναι χοντρη και μεγαλη ηλικιακα.

... Ναι αυτή είναι ... δεν σου γεμίζει το μάτι ... το λένε και όλοι οι συναγωνιστές, αλλά εντός του δωματίου ίσως η καλύτερη επαγγελματίας του χώρου με γνώση και τιμιότητα στα χρήματά μας ... το μόνο της ενδιαφέρον να φύγεις απόλυτα ικανοποιημένος ... και τον τρόπο τον ξέρει άριστα !!!

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

... Ναι αυτή είναι ... δεν σου γεμίζει το μάτι ... το λένε και όλοι οι συναγωνιστές, αλλά εντός του δωματίου ίσως η καλύτερη επαγγελματίας του χώρου με γνώση και τιμιότητα στα χρήματά μας ... το μόνο της ενδιαφέρον να φύγεις απόλυτα ικανοποιημένος ... και τον τρόπο τον ξέρει άριστα !!!

το μαλι της πως το ειχε.?

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
μικρη τσαρκα η εφη δεν ηταν στο ποστο της ηταν μια χριστινα που δεν εχω ιδεα τι φαση ειναι αυτη. Εφη απο αυριο και μεχρι κυριακη
κοροβαγκου η σαρα ωραιο μωρακι ξεκιναει απο 40 αλλα διαβαζοντας κριτικες απο το κινητο δεν ηταν του γουστου μου (Για εφη πηγαινα μου την εκανε)
στα επομενα ειχε μονο μπαζοσαυρους.
Καταθεση στην νατασσα στο ερως. Ακομα μια φορα καναμε διαστημικο σεξ θα ειναι μεχρι της 8 σημερα.

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
στο Νικ.Ουρανού 26 μια Αλίνα που δουλευει βραδυνη,εχει παει κανεις να πει αν αξιζει.......πριν καμια βδομαδα περασα απο το εν λογο στουντιο και στο σαλονι μου τριβοτανε στον πουτσο και μου την επεσε στεγνα,αλλα δεν περασα διοτι φοβομουν για ξεπετα φαση.γνωριζει κανεις κατι,εχει κανεις προσφατι εμπειρια μαζι της?

Djole_7

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
0
στο Νικ.Ουρανού 26 μια Αλίνα που δουλευει βραδυνη,εχει παει κανεις να πει αν αξιζει.......πριν καμια βδομαδα περασα απο το εν λογο στουντιο και στο σαλονι μου τριβοτανε στον πουτσο και μου την επεσε στεγνα,αλλα δεν περασα διοτι φοβομουν για ξεπετα φαση.γνωριζει κανεις κατι,εχει κανεις προσφατι εμπειρια μαζι της?

Σε πολλους το κανει αυτο..εμενα παντα με φιλαει(και δεν μπαινω μονος παντα με παρεα) οσες φορες εχουμε παει...αλλα αυτο φοβαμαι και γω για ξεπετα..μια φορα ομως ετσι για δοκιμη θελω να μπω..στα 30 νομιζω κανει και ακαπωτο ε?

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Σε πολλους το κανει αυτο..εμενα παντα με φιλαει(και δεν μπαινω μονος παντα με παρεα) οσες φορες εχουμε παει...αλλα αυτο φοβαμαι και γω για ξεπετα..μια φορα ομως ετσι για δοκιμη θελω να μπω..στα 30 νομιζω κανει και ακαπωτο ε?
απο τιμες δεν ξερω,αλλα σιγουρα μπορεις να κοψεις χρηματα απο αυτα που ζηταει.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Εγώ έχω πρόσφατη εμπειρία αλλά προσωπικά ατύχησα μαζί της, αλλά έχει και μια κάποια καλά σχόλια, από εμφάνιση πάντως σκίζει, αν είσαι πολύ φτιαγμένος και με κρύο αίμα ίσως κάτι να κάνεις μαζί της  :grin:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
769
Πόντοι
4.535
και με κρύο αίμα ίσως κάτι να κάνεις μαζί της  :grin:

Μπασκετμπολίστα σε τρίποντο τελευταίων δευτερολέπτων(Διαμαντίδη) ψάχνουμε ή κάποιον που την πληρώνει για μία υπηρεσία...

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μπασκετμπολίστα σε τρίποντο τελευταίων δευτερολέπτων(Διαμαντίδη) ψάχνουμε ή κάποιον που την πληρώνει για μία υπηρεσία...
Ναι κάτι  σαν  το τρίποντο του Φάνη στην εκπνοή του ημιτελικού με την Σοβιετική Ένωση το ’89 με το κλασικό συνδυασμό ευστοχίας και ευψυχίας.

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Και εγω διαπιστωσα οτι ειναι απατη αυτη η Αλινα,και απο γραφωμενα εδω στο forum γιατι δεν εχει καλες κριτικες απο οσο εχω δει,αλλα και επειδη την ειχα πετυχει σε στουντιοτσαρκα στον Μυλο,πριν παει στην Νικηφορου Ουρανου 26Α ηταν στην Ανδρεου Γεωργιου 52,και στο σαλονι ηταν ολο γλυκες και τριαλαλη-τριαλαλο,αλλα κατι μου ελεγε να μην τα ακουμπησω γιατι μεσα παπατζα την εκοβα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom