extramask
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 50
- Like
- 163
- Πόντοι
- 3.285
Αυτα τα δυο βράδια, μετρησα αυτους που σκεφτονται με τον ιδιο τροπο κ εμενα, και δυστυχως τους βρηκα λιγους
δεν είμαστε λίγοι απλά πολλές φορές δε μιλάμε, τουλάχιστον τόσο γρήγορα όσο θα έπρεπε
και επειδή τώρα είδα όσα γράφτηκαν να πω και εγώ τη δική μου άποψη, αν και δε γράφω συχνά, προσπαθώ όμως όταν το κάνω να είναι ουσιαστικό
μέσα από τα γραφόμενα του καθενός όλοι βγάζουμε τα συμπεράσματά μας και καταλαβαίνουμε σε βάθος χρόνου τι πρεσβεύει
συνεπώς κάποιο αρνητικό σχόλιο δε θα έπρεπε να σε αγγίζει τόσο πολύ ;)
αν ο καθένας αποχωρεί από αυτό το forum γιατί νοιώθει ότι απειλείται ή θίγεται από κάποιον που εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα (είτε αυτό όντως συμβαίνει είτε όχι) το αποτέλεσμα θα είναι να χάσουμε όλοι μας αυτό που είναι και ο αντικειμενικός σκοπός της συμμετοχής μας εξαρχής, δηλαδή την ενημέρωση
φίλτατε συναγωνιστή hagem, θα σου συνιστούσα και εγώ με τη σειρά μου να τα ξανασκεφτείς και να αποσύρεις το αίτημα διαγραφής, είσαι ένα σημαντικό μέλος αυτού του thread, με την καλαισθησία και την καλλιέργεια που σε διακρίνει, και νομίζω πως η πλειοψηφία των συμμετεχόντων σε θέλει εδώ!