Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (6 μέλη και 45 επισκέπτες)

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Αυτα τα δυο βράδια, μετρησα αυτους που σκεφτονται με τον ιδιο τροπο κ εμενα, και δυστυχως τους βρηκα λιγους :(

δεν είμαστε λίγοι απλά πολλές φορές δε μιλάμε, τουλάχιστον τόσο γρήγορα όσο θα έπρεπε
και επειδή τώρα είδα όσα γράφτηκαν να πω και εγώ τη δική μου άποψη, αν και δε γράφω συχνά, προσπαθώ όμως όταν το κάνω να είναι ουσιαστικό
μέσα από τα γραφόμενα του καθενός όλοι βγάζουμε τα συμπεράσματά μας και καταλαβαίνουμε σε βάθος χρόνου τι πρεσβεύει
συνεπώς κάποιο αρνητικό σχόλιο δε θα έπρεπε να σε αγγίζει τόσο πολύ  ;)
αν ο καθένας αποχωρεί από αυτό το forum γιατί νοιώθει ότι απειλείται ή θίγεται από κάποιον που εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα (είτε αυτό όντως συμβαίνει είτε όχι) το αποτέλεσμα θα είναι να χάσουμε όλοι μας αυτό που είναι και ο αντικειμενικός σκοπός της συμμετοχής μας εξαρχής, δηλαδή την ενημέρωση
φίλτατε συναγωνιστή hagem, θα σου συνιστούσα και εγώ με τη σειρά μου να τα ξανασκεφτείς και να αποσύρεις το αίτημα διαγραφής, είσαι ένα σημαντικό μέλος αυτού του thread, με την καλαισθησία και την καλλιέργεια που σε διακρίνει, και νομίζω πως η πλειοψηφία των συμμετεχόντων σε θέλει εδώ!

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
466
Πόντοι
21
αδερφε μην τρελενεσαι τσαμπα...ειμαστε αρκετοι μαζι σου,το μονο που εχεις να κανεις ειναι να φιλτραρεις πληροφοριες και να μην περνεις  στα σοβαρα τον καθενα...ηθελα να σου στειλω και π.μ.

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Μραβο σε ολους ρε, ειστε ολοι σας γαματοι επηδει εχω μια εντονη διαφωνια με το hagem, πεταγετε ο καθενας και λεει οτι ειμαι νταβας,ξεκινησα σαν νιουφη με το να κοιταω εδω μεσα αναφορες και ρωτωντας μεσα απο pm διαφορα μελη,ωστε να παω να ξεχαρμανιασω σε βαρδαρη και μυλο καποτε εγραφα κριτικες με μαυρησαν ανελεητα,εγραφα αναφορες αλλα ξενερωσα στην συνεχεια,και τωρα που ηρθα σε κοντρα με hagem ξαφνηκα εγινα νταβας,προμοτορας,κλωνος και δεν ξερω τι διαολο αλλο,αλλα ετσι ειναι οταν υπαρχουν συστηματακια δυσκολα την βγαζεις καθαρη.....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Μραβο σε ολους ρε, ειστε ολοι σας γαματοι επηδει εχω μια εντονη διαφωνια με το hagem, πεταγετε ο καθενας και λεει οτι ειμαι νταβας,ξεκινησα σαν νιουφη με το να κοιταω εδω μεσα αναφορες και ρωτωντας μεσα απο pm διαφορα μελη,ωστε να παω να ξεχαρμανιασω σε βαρδαρη και μυλο καποτε εγραφα κριτικες με μαυρησαν ανελεητα,εγραφα αναφορες αλλα ξενερωσα στην συνεχεια,και τωρα που ηρθα σε κοντρα με hagem ξαφνηκα εγινα νταβας,προμοτορας,κλωνος και δεν ξερω τι διαολο αλλο,αλλα ετσι ειναι οταν υπαρχουν συστηματακια δυσκολα την βγαζεις καθαρη.....

Δεν σε ειπε κανενας νταβα, και ο βασιλις ζαιτσεφ, πιστευω αναφεροταν γενικα σε αυτα που γινονται τελευταια με τους κλωνους.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
769
Πόντοι
4.535
Κοίτα... αν θέλεις να τα παίρνεις όλα προσωπικά μπορείς. Δε νστο απαγορεύει κανένας. Και όλοι μας στις αναφορές μας έχουμε μαυριστεί και έχουμε ακούσει τα χίλια μύρια όσα, αλλά μας βλέπεις πάλι εδώ... Τα γράφουμε όλα γιατί αν πάρουμε την μύγα, σωθήκαμε!

Όσο για τον hagem. Δεν χρειάζεται να διαγραφείς. Αλήθεια. Ναι έχει ψιλοβρωμίσει το forum αλλά στα τέτοια μας ρε. Εμείς είμαστε εδώ να μοιραζόμαστε απόψεις και εμεπιρίες, να διαβάζουμε για τις φώλες αλλά και τις καλές, να λέμε καμιά μαλακία να περάσει η ώρα... Αν καθήσουμε να παίρνουμε προσωπικά όλα τα πράγματα που ακούσαμε εδώ μέσα, καλά κρασιά!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Μπορει να ειμαι και κλωνος δεν ξερεις!!!!!

Δεν νωμιζω, αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια, κλωνους εννοω τους κλωνους που μπενουν τον τελευταιο καιρο για να προμοταρουν την ξανθια μολδαβεζα, με τα πρασινα ματια.??  ;) και γυριζουν γυρω απο αυτη, τουλαχιστων εσυ δεν εχεις δωσει τετοιο παραδειγμα τελευταια...

Τεσπα, ριξτε λιγο κρασι στο νερο σας.!!!! μαλωνουμε με τους κλωνους, ας μην μαλωνουμε και μεταξυ μας...αυτο θελουν οι νταβαδες να αποδυναμοθει το θεμα...

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Κοίτα... αν θέλεις να τα παίρνεις όλα προσωπικά μπορείς. Δε νστο απαγορεύει κανένας. Και όλοι μας στις αναφορές μας έχουμε μαυριστεί και έχουμε ακούσει τα χίλια μύρια όσα, αλλά μας βλέπεις πάλι εδώ... Τα γράφουμε όλα γιατί αν πάρουμε την μύγα, σωθήκαμε!

Όσο για τον hagem. Δεν χρειάζεται να διαγραφείς. Αλήθεια. Ναι έχει ψιλοβρωμίσει το forum αλλά στα τέτοια μας ρε. Εμείς είμαστε εδώ να μοιραζόμαστε απόψεις και εμεπιρίες, να διαβάζουμε για τις φώλες αλλά και τις καλές, να λέμε καμιά μαλακία να περάσει η ώρα... Αν καθήσουμε να παίρνουμε προσωπικά όλα τα πράγματα που ακούσαμε εδώ μέσα, καλά κρασιά!
Δεν τα παιρνω  ολα προσωπικα ρε φιλε,αλλα οταν ακους μαλακιες επηδει εχεις ερθει σε αντιπαραθεση με ενα μελος,ε τι να πω τοτε????επηδει ειπα την γνωμη μου(μαυρη ωρα) για αυτην την πουτανα την νατασσα, και διαφωνησα με πολυ επιθετικο τροπο με hagem απο μερος μου, το σερνουμε το θεμα εδω και 4 σελιδες+

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε ντεθ και συ....μπερδεψατε νατασσες,μπερδεψατε και τα μπουτια σας στην τελικη...αυτο φανηκε.....γιαυτο λεμε οτι ειναι χαζη η διαφωνια σας

αλλα οτι κι αν ηταν εν πασει περιπτωσει ξεχασε το......

ΥΓ προς ολους :κλωνοκυνηγους δεν χρειαζεται το φορουμ για το αλλο που λες,ουτε χρειαζεται ολοι να κυνηγαμε φαντασματα....εχει διαχειριστη  και βοηθους που ελεγχουν....οτι υποψιαζεται ο καθενας υπαρχει και κουμπι αναφορας για να γινει ελεγχος

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
μαγκες αφηστε στην ακρη τις οποιες διαφορες και διαφωνιες εχετε.γραφετε ασχετα πραγματα,δωστε καμια πληροφορια για την μπουρδελοκατασταση της θεσσαλονικης.

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Για να ξεφυγουμε απο ολο αυτο το θεμα,σημερα στις 11:30+ μμ στον Βαρδαρη εκανα τσαρκα και αυτο που ειδα ηταν:
-Η Προμηθεως ηταν ολοι κλειστη.
-Η Σαπφως πλην το μαγαζι 8 (BLUE DREAM) δουλευε η εμμανουελα,ηταν μια ψηλη ξανθια.
-Και τελος απο Τανταλου ολα κλειστα πλην το EROS HOUSE,οπου δουλευε μια ονοματι Νταλια ψηλη ξανθια και αυτη επισεις με αρκετα πιασηματα,επομενως μονο δυα μαγαζια ανοιχτα εχουμε για σημερα Βαρδαρη,τωρα μετα δεν ξερω αν ανοιξουν αλλα μεσα στη νυχτα αυτα.

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
μαγκες αφηστε στην ακρη τις οποιες διαφορες και διαφωνιες εχετε.γραφετε ασχετα πραγματα,δωστε καμια πληροφορια για την μπουρδελοκατασταση της θεσσαλονικης.
Αυτα που εγραψα για Βαρδαρη,απο μυλο δεν περασα δεν ξερω τι παιζει για σημερα απο εκει γιατι ημουνα πεζος, και δεν ελεγε να παω μα τα ποδια εως εκει.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Για όσους ψήνονται η νατάσσα επέστρεψε, εκεί όπου μας άφησε την τελευταία φορά στο έρως 16, δυνατή, ανανεωμένη και πολύ ερωτική όπως πάντα, είχα την τιμή να την τιμήσω προ ολίγων ωρών  :)

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Άσχετο....αλλά επειδή και για τους 2 έχω μια καλή είκονα και επειδή καταλαβαίνω τον Death για αυτά που είπε για την Νατάσσα ,αλλά καταλαβαίνω και τον Hagem γιατί δεν υπάρχει λόγος για τέτοιες λεκτικές" επιθέσεις" απο την πλευρά του Death....άλλωστε δεν υπάρχει κάτι να χωρίσουμε.....

Βόλτα χθές βράδυ λίγο μετα της 7 και σε μερικές περιπτώσεις μετα της 8 όπου είχαμε αλλαγή βάρδιας

Απο Μαντζάρου ήταν ανοιχτό μόνο το 14 και ήταν μια μέσης ηλικίας μελαχροινή με κοιλίτσα,  καινούριο πρόσωπο αλλά για τα δικά μου γούστα τίποτα το τρομερό απο αποψης εμφάνισης .
Τα άλλα ήταν όλα κλειστά Μαντζάρου και Κατεχάκη

Κωλέττη η Ισαβέλλα η οποία απο εμφάνιση μπορεί να μην σκίζει αλλα μέσα κάνει τα πάντα σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό.....

Φρίξου 9 η Μιχαέλα ακα Αντριάννα για μένα απο τις καλύτερες εμφανίσεις....και απο άποψης υποδοχής την είδα αλλαγμένη και θεωρώ πως πρέπει να βελτιώθηκε πάρα πολύ...Όπως και η Κάρμεν η οποία ηταν στο Βίλα πριβέ....(ρώτησαμε για την Αντριάννα και μας ειπε η μαντάμ πως έφυγε οριστικά για Ισπανία και αναμένουνε και άλλες κοπέλες απο Αθήνα μαζί με την Πάμελα που είχε ρεπό χθές και πιθανόν να ξεκινήσει απο αύριο...

Φρίξου 13 η Είρήνη που χθές πραγματικά μετάνιωσα που δεν μπήκα μαζί της.....
Φρίξου 14 η Γιασμίν
Φρίξου 15 μια λεπτή ψηλή μελαχροινή όνομα δεν ρώτησα

Τρίδυμα ήταν μόνο το 1. Ελένη μελαχροινή που μου άρεσε σε εμφάνιση αλλά με τσάντισε όταν είπε πως κάνουμε βόλτες και κάτι το οποίο δεν "ακουσα"
στο 2 ηταν μια γεμάτη ξανθιά η οποία και παπάδες να κάνει μέσα είναι απαγορευτικό με αυτή την εμφάνιση να κάνει αυτή τη δουλειά.

Νικ.Ουρανού 26 η Αλίνα.
Νικ.Ουρανού 1Β η Αντζελα απο τα παλιά....που ηταν τελευταία Σαπφούς.

B

Ανδρέου Γεωργίου 21 η Γκρέτα .
Ανδρέου Γεωργίου 50 η Βερόνικα.
Ανδρέου Γεωργίου 34 η Λάρα
Ανδρέου Γεωργίου 32 η Αννίτα η Ελληνοιταλίδα η οποία προτιμήθηκε αλλά είναι το ίδιο χάλια μην πώ και χειρότερη .Η κοπέλα απλά δεν γουστάρει αυτή τη δουλειά ,η καλύτερα γουστάρει μόνο τα φράγκα αυτης της δουλειάς.
Ανδρέου Γεωργίου 30 κλειστό
Ανδρέου Γεωργίου 24 η Μιρέλα την οποία θα΄θελα να συναντήσω σε έναν καλύτερο χώρο και τώρα ειναι η ευκαιρία
Ανδρέου Γεωργίου 16 άνοιξε το βράδυ αλλα δεν μπήκα
Ανδρέου Γεωργίου 4 Κλειστό
Κεφαλληνίας Αφροδίτη και μετα απο όσο κατάλαβα θα ηταν η Ελενα η ουκρανέζα.

Βαρδάρη πάμε για οριστικό κλείσιμο....

3 μαγαζια ανοιχτά.

Σαπφους 5 η Ισαβέλλα η Βουλγάρα... στο προμηθέως και στο ανορθόγραφο δεν πήγα..

Είπα πως καταλαβαίνω τον Death γιατί και εγω χοντροκέφαλος είμαι πήγα 3 φορα στην Αννίτα και περίμενα να βελτιωθεί...αλλα τί να κάνουμε το μουνί σέρνει καράβι....και σαν μουνί μου αρέσει αλλα μάγκες είναι φόλα μην την πατήσετε σαν εμένα τον χοντρο,ξεροκέφαλο......

επιλογές καλές υπάρχουν με Βερόνικα ,Μιρέλα πλέον να δεσπόζουν σε καλύτερα μαγαζία και Κάρμεν,Ισαβέλλα και Ειρήνη πολύ δυνατά......

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Ωραια αναφορα kassler, οσο για Ανιτα Ιταλιδα και εγω την γουσταρω σαν γυναικα, αλλα τα σχολια ολων με αποθαρυνουν να την δοκιμασω, αλλα μεσα μου κατι λεει να μπω, τωρα μαζι με τα δικα σου απομακρυνετε και ξεθωριαζει αυτη η σκεψη, κριμα γιατι στην υποδοχη ειναι πολυ πιστικη...

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Για όσους ψήνονται η νατάσσα επέστρεψε, εκεί όπου μας άφησε την τελευταία φορά στο έρως 16, δυνατή, ανανεωμένη και πολύ ερωτική όπως πάντα, είχα την τιμή να την τιμήσω προ ολίγων ωρών  :)

Επιτέλους, πολύ ευχάριστο νέο  :rockon:
αν το ήξερα ρε γαμώτο δε θα πήγαινα την Παρασκευή το βράδυ στο Μινωταύρου που έφαγα μια ψιλοπατάτα (θα ανεβάσω κριτική σύντομα), θα περίμενα να πάω τσαρίνα  :headbang:

Βόλτα χθές βράδυ λίγο μετα της 7 και σε μερικές περιπτώσεις μετα της 8 όπου είχαμε αλλαγή βάρδιας...

Ωραία αναφορά kassler  :thumbsup:

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Άσχετο....αλλά επειδή και για τους 2 έχω μια καλή είκονα και επειδή καταλαβαίνω τον Death για αυτά που είπε για την Νατάσσα ,αλλά καταλαβαίνω και τον Hagem γιατί δεν υπάρχει λόγος για τέτοιες λεκτικές" επιθέσεις" απο την πλευρά του Death....άλλωστε δεν υπάρχει κάτι να χωρίσουμε.....

Βόλτα χθές βράδυ λίγο μετα της 7 και σε μερικές περιπτώσεις μετα της 8 όπου είχαμε αλλαγή βάρδιας

Απο Μαντζάρου ήταν ανοιχτό μόνο το 14 και ήταν μια μέσης ηλικίας μελαχροινή με κοιλίτσα,  καινούριο πρόσωπο αλλά για τα δικά μου γούστα τίποτα το τρομερό απο αποψης εμφάνισης .
Τα άλλα ήταν όλα κλειστά Μαντζάρου και Κατεχάκη

[color=blue[color=blue]]Κωλέττη[/color] η Ισαβέλλα [/color]η οποία απο εμφάνιση μπορεί να μην σκίζει αλλα μέσα κάνει τα πάντα σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό.....

Φρίξου 9 η Μιχαέλα ακα Αντριάννα για μένα απο τις καλύτερες εμφανίσεις....και απο άποψης υποδοχής την είδα αλλαγμένη και θεωρώ πως πρέπει να βελτιώθηκε πάρα πολύ...Όπως και η Κάρμεν η οποία ηταν στο Βίλα πριβέ....(ρώτησαμε για την Αντριάννα και μας ειπε η μαντάμ πως έφυγε οριστικά για Ισπανία και αναμένουνε και άλλες κοπέλες απο Αθήνα μαζί με την Πάμελα που είχε ρεπό χθές και πιθανόν να ξεκινήσει απο αύριο...

Φρίξου 13 η Είρήνη που χθές πραγματικά μετάνιωσα που δεν μπήκα μαζί της.....
Φρίξου 14 η Γιασμίν
Φρίξου 15 μια λεπτή ψηλή μελαχροινή όνομα δεν ρώτησα

Τρίδυμα ήταν μόνο το 1. Ελένη μελαχροινή που μου άρεσε σε εμφάνιση αλλά με τσάντισε όταν είπε πως κάνουμε βόλτες και κάτι το οποίο δεν "ακουσα"
στο 2 ηταν μια γεμάτη ξανθιά η οποία και παπάδες να κάνει μέσα είναι απαγορευτικό με αυτή την εμφάνιση να κάνει αυτή τη δουλειά.

Νικ.Ουρανού 26 η Αλίνα.
Νικ.Ουρανού 1Β η Αντζελα απο τα παλιά....που ηταν τελευταία Σαπφούς.

B

Ανδρέου Γεωργίου 21 η Γκρέτα .
Ανδρέου Γεωργίου 50 η Βερόνικα.
Ανδρέου Γεωργίου 34 η Λάρα
Ανδρέου Γεωργίου 32 η Αννίτα η Ελληνοιταλίδα η οποία προτιμήθηκε αλλά είναι το ίδιο χάλια μην πώ και χειρότερη .Η κοπέλα απλά δεν γουστάρει αυτή τη δουλειά ,η καλύτερα γουστάρει μόνο τα φράγκα αυτης της δουλειάς.
Ανδρέου Γεωργίου 30 κλειστό
Ανδρέου Γεωργίου 24 η Μιρέλα την οποία θα΄θελα να συναντήσω σε έναν καλύτερο χώρο και τώρα ειναι η ευκαιρία
Ανδρέου Γεωργίου 16 άνοιξε το βράδυ αλλα δεν μπήκα
Ανδρέου Γεωργίου 4 Κλειστό
Κεφαλληνίας Αφροδίτη και μετα απο όσο κατάλαβα θα ηταν η Ελενα η ουκρανέζα.

Βαρδάρη πάμε για οριστικό κλείσιμο....

3 μαγαζια ανοιχτά.

Σαπφους 5 η Ισαβέλλα η Βουλγάρα... στο προμηθέως και στο ανορθόγραφο δεν πήγα..

Είπα πως καταλαβαίνω τον Death γιατί και εγω χοντροκέφαλος είμαι πήγα 3 φορα στην Αννίτα και περίμενα να βελτιωθεί...αλλα τί να κάνουμε το μουνί σέρνει καράβι....και σαν μουνί μου αρέσει αλλα μάγκες είναι φόλα μην την πατήσετε σαν εμένα τον χοντρο,ξεροκέφαλο......

επιλογές καλές υπάρχουν με Βερόνικα ,Μιρέλα πλέον να δεσπόζουν σε καλύτερα μαγαζία και Κάρμεν,Ισαβέλλα και Ειρήνη πολύ δυνατά......
ρε μαγκες αλλη ειναι η ισαβελλα στην κωλεττη και αλλη αυτη στο προμ 5? αυτη στο προμ 5 ειναι μια μελαχρινη , καλο κορμι, αδυνατη?
εχουμε καμια πληροφορια γι αυτην? πριν κανα μηνα αν δεν κανω λαθος την πετυχα και ο συναγωνιστης πρεπει να τις εριχνε πολλα και δυνατα κωλοσκαμπιλα, ακουγονταν μεχρι το σαλονι

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
ρε μαγκες αλλη ειναι η ισαβελλα στην κωλεττη και αλλη αυτη στο προμ 5? αυτη στο προμ 5 ειναι μια μελαχρινη , καλο κορμι, αδυνατη?
εχουμε καμια πληροφορια γι αυτην? πριν κανα μηνα αν δεν κανω λαθος την πετυχα και ο συναγωνιστης πρεπει να τις εριχνε πολλα και δυνατα κωλοσκαμπιλα, ακουγονταν μεχρι το σαλονι
ναι αλλες ειναι...αυτη της Κωλετη ειναι μια μικρη κοντουλα αχλαδοσχημη.Η αλλη ειναι πανω απο 30 πολυ μελαχρινη και στο μαλλι και στο δερμα και εχει κι ενα σημαδακι στα κωλομερια

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
ναι αλλες ειναι...αυτη της Κωλετη ειναι μια μικρη κοντουλα αχλαδοσχημη.Η αλλη ειναι πανω απο 30 πολυ μελαχρινη και στο μαλλι και στο δερμα και εχει κι ενα σημαδακι στα κωλομερια
ευχαριστω αλ, απο επιδοσεις ξερουμε τιποτα? γι αυτην στο προμ.

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
μπα και γενικα μου φαινεται δεν εχουμε και πολλα σχολια γι'αυτην
πριν αρκετες μερες δεν υπηρχε ουτε μια κριτικη γι αυτην. τεσπα, οταν ερθω θεσ/νικη θα κανω μια επισκεψη να δω τι παιζει (αν υπαρχει ακομη βαρδαρης)
και κατι ακομη , θυμαμαι πριν 18 περιπου χρονια αρχισα να επισκεπτομαι την περιοχη αυτη , στα επομενα χρονια ολο και περισσοτερα σπιτακια ανοιγαν κι αυτο για εμενα που ερχομουν απο επαρχια ειτε μονος ειτε με παρεα , ειχα το χαβαλε του . παρκαραμε το αυτοκινητο και μεχρι να τα περπατησουμε ολα περνουσε ευχαριστα 1 - 1,5 ωρα. τωρα να κανω 250 χιλιομετρα και να παω σε ενα στουντιο να γαμ, ε δε νομιζω να εχει το χαβαλε του. παω και σε ενα κωλομπαρο της επαρχιας μου και γλυτωνω και τις βενζινες. Α ΡΕ ΜΠΟΥ-ΤΑΡΗ. ΤΑ ΜΠΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom