Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (2 μέλη και 46 επισκέπτες)

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Ήμαρτον, θα τα βλέπουν οι νεώτεροι και θα γελάνε, Hagem αν απαντήσεις κλείσε το θέμα χωρίς συνέχειες  και Death χαλαρά μαχητή, εμπόλεμη ζώνη το κάνατε..
Αν γελανε οι νεοτεροι με μια μικρη αντιπαραθεση οπως αυτη ρε ΠΑΡΛΑΒΑΤΖΑ,τοτε τι να πουνε ολοι οι υποληποι γυρω απο την μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης???? αν ψαξει αρκετες σελιδες παρακατω κανεις ειναι γεματο off topic,μαλωματα και σπαμαρισματα.... τεσπα αυτο κλεινει εδω ok.

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Για να χαλαρώσουμε και λίγο, η Νατάσσα είναι τσαρίνα αν δεν κάνω λάθος, προσωπικά μάγκες δεν θα πήγαινα ότι καλό και να κάνει-θυμάμαι το διαφήμιζε και η τσατσά- αλλά θέλω την γυναίκα με  σέξι καμπύλες ( όχι αδύνατη ) με μακριά μαλλιά  ( όχι τα κοντά η καρέ ) διότι τα γούστα θα βγουν ανάλογα με τις δυνατότητες και χάρες που έχουμε.
Δεν μιλαμε για τσαρινα,για αλλη Νατασσα εγινε το πατιρντι εδω....αυτη που λεμε ηταν μια Νατασσα μολδαβη και καλα.... οπως  ελεγε η τσατσα,και δουλευε Προμηθεως 11 αυτο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Για να χαλαρώσουμε και λίγο, η Νατάσσα είναι τσαρίνα αν δεν κάνω λάθος, προσωπικά μάγκες δεν θα πήγαινα ότι καλό και να κάνει-θυμάμαι το διαφήμιζε και η τσατσά- αλλά θέλω την γυναίκα με  σέξι καμπύλες ( όχι αδύνατη ) με μακριά μαλλιά   ( όχι τα κοντά η καρέ ) διότι τα γούστα θα βγουν ανάλογα με τις δυνατότητες και χάρες που έχουμε.
εισαι πολυ λαθος....απο εμφανιση ουτε εμενα ειναι του γουστου μου λογω του οτι ειναι πολυ αδυνατη (σχετικο αυτο,εγω γουσταρω γεματουλες) αλλα μεσα στο δωματιο κανει παπαδες.....η πιπα της ειναι για οσκαρ,ειναι πεντακαθαρη και πολυ καυλα.....ισως η τελευταια των ρωσιδων που μπορουμε να απολαυσουμε για να θυμομαστε εμεις οι παλιοι την παλια καλη ρωσικη σχολη περιποιητικων και θηλυκων ιεροδουλων οπως την μαθαμε πριν δεκα χρονια στην αθηνα που γαμουσαμε τοτε.....και η οποια πλεον εχει εκλειψει σε μεγαλο βαθμο αντικαθιστωμενη απο ρουμανια και ουκρανια κλπ....

εντιτ φυσικα μιλαω παντα κι εγω για την νατασσα του ερως

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Πχ το χαμόγελο της Ελένης από τα τρίδυμα δεν το έχει καμία από όλες, ένα χαμόγελο χωρίς προσποίηση, ένα χαμόγελο αθώο και πρόστυχο συνάμα.
Συμφωνείς κύριε Δοκιμαστή…

Ναι να πω την αλήθεια δεν είναι και το μοντελέ κορίτσι. Δεν είναι η σούπερ γκόμενα. Αλλά με το χαμόγελό της κόλλησα την πρώτη φορά και μπήκα! Δε νκαταλαβαίνουν ότι πρέπει να μας κάνουν κλικ οι κοπέλες για να δώσουμε τα λεφτά μας. Και στην τελική δεν μας πέφτουν από τον ουρανό...

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Αν γελανε οι νεοτεροι με μια μικρη αντιπαραθεση οπως αυτη ρε ΠΑΡΛΑΒΑΤΖΑ,τοτε τι να πουνε ολοι οι υποληποι γυρω απο την μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης???? αν ψαξει αρκετες σελιδες παρακατω κανεις ειναι γεματο off topic,μαλωματα και σπαμαρισματα.... τεσπα αυτο κλεινει εδω ok.
Μάγκα γενικά δεν κατάλαβα ποτέ τις αντιπαραθέσεις , οπότε απλά ότι καταλαβαίνω  πάνω σε αυτά που γραφτήκαν απαντώ με βάση την λογική που πρέπει να βασιλεύει και εδώ.
Θα χρησιμοποιήσω και  την εκδοχή του Επίκτητου: Μην σε αποτρέπουν από το καθήκον σου τα ανόητα σχόλια των ανθρώπων, γιατί αφού δεν μπορείς να εμποδίσεις τις επικρίσεις τους, δεν πρέπει φυσικά και να φροντίζεις γι’ αυτές.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ναι να πω την αλήθεια δεν είναι και το μοντελέ κορίτσι. Δεν είναι η σούπερ γκόμενα. Αλλά με το χαμόγελό της κόλλησα την πρώτη φορά και μπήκα! Δε νκαταλαβαίνουν ότι πρέπει να μας κάνουν κλικ οι κοπέλες για να δώσουμε τα λεφτά μας. Και στην τελική δεν μας πέφτουν από τον ουρανό...
Ναι, κάνεις λες και δεν ξέρεις κύριε δοκιμαστή, κάτι τέτοια κορίτσια όμως βγάζουν τα καλά γούστα, όπως στο λύκειο που οι καλύτερες και καπαρωμένες γκόμενες ήταν όλο δήθεν και τα μέτρια κορίτσια σε ρίχνανε  στην κυριολεξία από κάτω, που και τότε τα πράγματα ήταν και λίγο πολύ πίσω σε σχέση με τα τωρινά και παράλογα δεδομένα. Για αυτό το σωστό χαμόγελο, το σωστό βλέμμα  έμενα προσωπικά με σκοτώνει ( να μην το αναλύσουμε όμως γιατί υπήρχε και παλιότερη μου τοποθέτηση ).

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
εισαι πολυ λαθος....απο εμφανιση ουτε εμενα ειναι του γουστου μου λογω του οτι ειναι πολυ αδυνατη (σχετικο αυτο,εγω γουσταρω γεματουλες) αλλα μεσα στο δωματιο κανει παπαδες.....η πιπα της ειναι για οσκαρ,ειναι πεντακαθαρη και πολυ καυλα.....ισως η τελευταια των ρωσιδων που μπορουμε να απολαυσουμε για να θυμομαστε εμεις οι παλιοι την παλια καλη ρωσικη σχολη περιποιητικων και θηλυκων ιεροδουλων οπως την μαθαμε πριν δεκα χρονια στην αθηνα που γαμουσαμε τοτε.....και η οποια πλεον εχει εκλειψει σε μεγαλο βαθμο αντικαθιστωμενη απο ρουμανια και ουκρανια κλπ....

εντιτ φυσικα μιλαω παντα κι εγω για την νατασσα του ερως
Gl, δεν θα διαφωνήσω καθόλου αλλά όταν υπάρχουν και εναλλακτικές, πχ η καλύτερη πίπα για μένα είναι η Ειρήνη από Ν.Ουρανού το καλύτερο σεξ πάλι η Ειρήνη η Λούση ( που χάθηκε αυτή ) η Ναταλί που ήταν πριν χρόνια στο Κεφαλληνίας ( πρέπει να έφυγε για Γερμανία ) αλλά είπαμε γούστα είναι αυτά έμενα με ενδιαφέρει να χορταίνει το μάτι μου η αγκαλιά μου και για τα αλλά δεν ανησυχώ.
Για αυτό έχω την άποψη αυτή.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Δεν μιλαμε για τσαρινα,για αλλη Νατασσα εγινε το πατιρντι εδω....αυτη που λεμε ηταν μια Νατασσα μολδαβη και καλα.... οπως  ελεγε η τσατσα,και δουλευε Προμηθεως 11 αυτο.
Εντάξει Death το έβαλα για χαλάρωση εξάλλου από μπουρδέλα είμαι άσχετος.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Φυσικα δεν μπορω να συνεχισω να μοιραζομαι πληροφοριες στον ιδιο χωρο με τυπους σαν τον Death_zone88.
Γεια σας!

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Μάγκα γενικά δεν κατάλαβα ποτέ τις αντιπαραθέσεις , οπότε απλά ότι καταλαβαίνω   πάνω σε αυτά που γραφτήκαν απαντώ με βάση την λογική που πρέπει να βασιλεύει και εδώ.
Θα χρησιμοποιήσω και  την εκδοχή του Επίκτητου: Μην σε αποτρέπουν από το καθήκον σου τα ανόητα σχόλια των ανθρώπων, γιατί αφού δεν μπορείς να εμποδίσεις τις επικρίσεις τους, δεν πρέπει φυσικά και να φροντίζεις γι’ αυτές.
Σωστα τα τελευταια σου λογια ΠΑΡΛΑΒΑΤΖΑ,αλλα μερικες φορες δεν μπορεις να αφηνεις να λεγονται πραγματα που δεν ευσταθουν σε λογικα πορισματα, ιδιαιτερα αν εχεις περασει και δοκιμασει και εσυ με μια ιεροδουλο που ειναι υπερεκτιμημενη, δεν μπορω να πω ναι σε κατι που δεν ισχυει στην πραγματικοτητα, και με μεγαλη ''βεβαιωτητα'' ξερω οτι εχουν και αλλα ατομα την ιδια γνωμη με μενα για την συγκεκρημενη....και εχω μιλησει μαζι τους αλλα απλα δεν το λενε το αφηνουν να περασει ετσι το θεμα, τεσπα ελαβε τελος το λιξον θεμα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ελατε ρε ειρηνη υμιν.....καντε ενα βημα πισω και αφηστε τις αντιπαραθεσεις....ολοι ειναι χρησιμοι στο φορουμ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
καποιο αρχιδακι που προχθες ταχα ρωτουσε απο ενδιαφερον αν θα κλεισουν τα σπιτια του Βαρδαρη μου εστειλε σημερα το γνωστο πμ για τη Νασια ακριβως το ιδιο με τις αλλες φορες και ταχα με κοροϊδευε και γελουσε...Βεβαιως εχει ηδη διαγραφει

Το πραγματικα αστειο ομως θα ηταν να μπει εδω,να συστηθει και να μας πει τι απεγινε η Νασια  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Φυσικα δεν μπορω να συνεχισω να μοιραζομαι πληροφοριες στον ιδιο χωρο με τυπους σαν τον Death_zone88.
Γεια σας!
Πιστεύω να βοήθησα και να είναι όλα καλά, εξάλλου Η μοίρα των ανθρώπων είναι κοινή .

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Σωστά κύριοι ολα από τη γη προέρχονται και όλα εκεί καταλήγουν.

Deep ocean

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2013
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας συναδελφοι, ειχα ισως την πιο δυνατη καταθεση για φετος στην ανανεωμενη ΚΑΡΜΕΝ μπραβο της, φοβερη αλλαγη απο τοτε που δουλευε βαρδαρη.

Στα λιγα σπιτακια που επισκευτηκα εχθες το βραδυ ειχαμε:
26ης Οκτωβρίου 35Α Η καινουργια κοπελα γιουλη αν δεν κανω λαθος, δεν μου εκανε το κλικ εχθες για να περασω αλλα θα την δοκιμασω στο μελλον.
Αχελώου 10 Η βικυ μου ειπαν, δεν εκατσα να την δω μιας και την ξερω καλα.
Φρίξου 13 Η γνωστη εμμα, πολυ μπλα μπλα με τους συναδελφους για να περασουν, με ξενερωσε λιγο αυτο και εφυγα.
Κοροβάγκου 5 Η μαυρομαλα πλεον καρμεν, πολυ καλο σεξ καναμε, λεπτομερειες στην κριτικη.
Ανδρέου Γεωργίου 21Εδω ηταν η νταιανα απο ταυλανδη  :think: η καπως ετσι. προσωπικα δεν μου αρεσει.
Ανδρέου Γεωργίου 16 Η ψιλη αντζελα που δουλευε πριν απο λιγες μερες στο στουντιο με τα πολλα σκαλια α.γεωργιου 50
Στον βαρδαρη ειχε αρκετα μαγαζια ανοιχτα αλλα δεν σταματησα να δω της κοπελες.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καλά Ocean πότε άλλαξαν οι βάρδιες, το πρωι στο Α.Γεωργίου 16 ήταν μια Ντανιέλα κοντούλα ,πιπίνι με μαζεμένο μαλλάκι  και στο Φρίξου 13  αν και δεν θυμάμαι όνομα είμαι σίγουρος πως η Εμα δεν ήταν αλλά πρέπει να ήταν η Τάνια, άρχισαν του αιφνιδιασμούς τα μαγαζιά…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom