You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μεσα εισαι....Ε θα παω τοτε...! ;) για την εμφανιση μονο με τις petite εχω ενα θεματακι ( μικρουλι.. ) γιατι γενικα προτιμω οσο πιο ψηλες ( και νταρντανες σε με ενοχλει )
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
τι συγκρινεις ρε συ?...ιεροσυλια...δεν κανει :o :oκατεμε πιο πολυ αξιζει η νταιανα απο την βικυ αλλα γουστα ειναι παλι αυτα
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.812
- Πόντοι
- 35.668
Χρόνια πολλά. Δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Πάντως εδώ είναι γιατί το μεσημέρι που κατέβαινα κέντρο την πέτυχα δίπλα μου πάνω στη Β.Όλγας.Χρονια πολλα σε ολα τα παιδια!Ξερετε τιποτα για την Ελισα αν εφυγε η αν θα δουλεψει μεσα στην εβδομαδα ?
Ευχαριστω..
Djole_7
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Χρόνια πολλά. Δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Πάντως εδώ είναι γιατί το μεσημέρι που κατέβαινα κέντρο την πέτυχα δίπλα μου πάνω στη Β.Όλγας.
Χρονια πολλα και σε σενα φιλε μου..ναι νομιζω τεταρτη ηταν η τελευταια μερα που θα δουλευε γιατι την ρωτησα την τριτη που πηγα..και μου ειπε τελος κατεβαινει αθηνα δυστυχως..
Να σαι καλα..
ω ρε μανα μου οι νεες φωτο της Καρμεν...
Death_Zone88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 11
Λιγο και αρκετα παλιο θεμα για το οποιο αναφερωμαι,αλλα κανωντας searching σε πολυ ποιο κατω σελιδες, οταν διαβαζω ''οτι νανε'' δεν μπορω να μην απαντησω,οχι απλα ηταν και θα ειναι μια κοπελα της σειρας, αλλα ειναι εντελως για τον ''πουτσο'' και τα 25€ που ειχε το απλο προγραμμα ηταν αρκετα υψηλο για αυτην σε σχεση με αυτο που εδεινε μεσα στο δωματιο, τουλαχιστον επρεπε να ξεκιναει απο 10-15€ βαρια-βαρια 20€ οπως στο μεταξουργειο στην Αθηνα,αλλα μεχρι και εκει συνατησα καλητερες υπηρεσιες απο αυτην.Αλλα τετοιες τιμες εδω θεσσαλονικη παραμυθια τις Χαλιμας,εμεις εδω ειμαστε μπρουκληδες μην χεσω τελος παντων,απλα η συγκεκριμενη εκανε νεκρα προκαταρκτικα(νεκρογαμια)γενικως,εβαζε τονους κρεμα στον πατο της, και απο συμμετοχη ηταν βουβη καμια σχεση με Λαρα απο la femme, ουτε καν την αγγιζει σε υπηρεσιες τι και αν η Νατασσα ειχε καλο σωμα ε και?? σαν υπηρεσια ηταν μουφα αυτα.Οχι, δεν ειναι μια κοπέλα της σειρας η Νατάσσα.
Δεν ειναι στο. Top five. Βεβαια αλλα στην συμμετοχή δεν ειναι χειροτερη απ τη lara του la femme ας πουμε.
Και το κορμι της ειναι αγαλματενιο!
Το μονο που θα συμφωνησω με την κριτική είναι ο απαραδεκτος χωρος...
master_pro
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ρε φιλε , απο τις 27-11-2012 μεχρι 23-03-2013 μου εστελνες π.μ. και με ρωτουσες σχετικα με την νατασσα. τωρα εσυ πηγες και διαπιστωσες οτι η γκομενα δεν αξιζει ουτε €10,00 ? η λαρα ειναι καλυτερη απο την νατασσα σε υπηρεσιες? τι παραπανω σου κανει δηλαδη? εμενα μαλλον δε με γουσταρε γιατι δεν μου εκανε κατι.Λιγο και αρκετα παλιο θεμα για το οποιο αναφερωμαι,αλλα κανωντας searching σε πολυ ποιο κατω σελιδες, οταν διαβαζω ''οτι νανε'' δεν μπορω να μην απαντησω,οχι απλα ηταν και θα ειναι μια κοπελα της σειρας, αλλα ειναι εντελως για τον ''πουτσο'' και τα 25€ που ειχε το απλο προγραμμα ηταν αρκετα υψηλο για αυτην σε σχεση με αυτο που εδεινε μεσα στο δωματιο, τουλαχιστον επρεπε να ξεκιναει απο 10-15€ βαρια-βαρια 20€ οπως στο μεταξουργειο στην Αθηνα,αλλα μεχρι και εκει συνατησα καλητερες υπηρεσιες απο αυτην.Αλλα τετοιες τιμες εδω θεσσαλονικη παραμυθια τις Χαλιμας,εμεις εδω ειμαστε μπρουκληδες μην χεσω τελος παντων,απλα η συγκεκριμενη εκανε νεκρα προκαταρκτικα(νεκρογαμια)γενικως,εβαζε τονους κρεμα στον πατο της, και απο συμμετοχη ηταν βουβη καμια σχεση με Λαρα απο la femme, ουτε καν την αγγιζει σε υπηρεσιες τι και αν η Νατασσα ειχε καλο σωμα ε και?? σαν υπηρεσια ηταν μουφα αυτα.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Ξεκαθαθαρηστε για ποια νατασσα μηλατε. νωμιζω μιλατε για Νατασσα απο βαρδαρη και οχι για Ερως σωστα.?? Σωστα.
Αρα χωρις να εχω δοκιμασει την Νατασσα, ουτε την εχω δει, και βγαζοντας συμπερασμα απο τις κριτικες, η Λαρα υπερτερει...
Αρα χωρις να εχω δοκιμασει την Νατασσα, ουτε την εχω δει, και βγαζοντας συμπερασμα απο τις κριτικες, η Λαρα υπερτερει...
Cecell
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 4.525
η νατασσα στον βαρδαρη ειναι για τον πουτσο
η νατασσα στο ερως ειναι κορυφη
οσο για το θεμα με τη λαρα, αμα θες να πας για hardcore σεξ πας νατασσα του ερους και πεθαινεις στον πουτσο
αμα θες ναζια και να καθοδηγησεις και να πας σε ενα κοριτσακι με ωραιο σωματακι και δεκτικο σε ολα πας λαρα του λαφαμ
η νατασσα στο ερως ειναι κορυφη
οσο για το θεμα με τη λαρα, αμα θες να πας για hardcore σεξ πας νατασσα του ερους και πεθαινεις στον πουτσο
αμα θες ναζια και να καθοδηγησεις και να πας σε ενα κοριτσακι με ωραιο σωματακι και δεκτικο σε ολα πας λαρα του λαφαμ
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.722
- Πόντοι
- 25.165
Καρμεν μπορει να δωσει καποιος τα φωτα του? θα παω με εναν φιλο αποψε και θελω να τον παω καπου καλα. οσο για νταιανα την χασαμε για 10 λεπτα... αλλαγη βαρδιας και ετσι...
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Καρμεν μπορει να δωσει καποιος τα φωτα του? θα παω με εναν φιλο αποψε και θελω να τον παω καπου καλα. οσο για νταιανα την χασαμε για 10 λεπτα... αλλαγη βαρδιας και ετσι...
Τι θελεις να μαθεις για την Καρμεν.?? πρεπει να δουλευει τωρα.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εν ταχει για καρμενΚαρμεν μπορει να δωσει καποιος τα φωτα του? θα παω με εναν φιλο αποψε και θελω να τον παω καπου καλα. οσο για νταιανα την χασαμε για 10 λεπτα... αλλαγη βαρδιας και ετσι...
σε προγραμμα με γλειφομουνι εστησε την κωλαρα στα τεσσερα,την εγλειψα αρχικα ετσι και μετα 69 με αναστροφη πανω μου κανονικη....πιπα βαθια και καλη με προστυχα φτυσιματα,γλειψιμο αφηνει και στις δυο τρυπες,ειναι πολυ καθαρη,βογγητα συμμετοχης,αλλαγη στασεων αγογγυστα,αρχιδακια δεν γλειφει,κανει γλωσσοφιλα αν γουσταρει,μουνοχαδακια και δαχτυλα μεσα αφηνει επισης και δυνατα σαν να την γαμας......
πολυ καλη φαση ,να παει ο φιλος σου
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
εν ταχει για καρμεν
σε προγραμμα με γλειφομουνι εστησε την κωλαρα στα τεσσερα,την εγλειψα αρχικα ετσι και μετα 69 με αναστροφη πανω μου κανονικη....πιπα βαθια και καλη με προστυχα φτυσιματα,γλειψιμο αφηνει και στις δυο τρυπες,ειναι πολυ καθαρη,βογγητα συμμετοχης,αλλαγη στασεων αγογγυστα,αρχιδακια δεν γλειφει,κανει γλωσσοφιλα αν γουσταρει,μουνοχαδακια και δαχτυλα μεσα αφηνει επισης και δυνατα σαν να την γαμας......
πολυ καλη φαση ,να παει ο φιλος σου
θα παω αυριο...εεεεε +1000 ηθελα να πω...!!
...εκτος απο τα αρχιδακια, που τα τιμαει και τα ρουφαει μερικες φορες.
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
Άντε μωρέ παλικάρια που σας διαβάζω... να κάνω και μια ερώτηση. Εντάξει την Ελένη στα τρίδυμα την τίμησα (δις) και είναι καλή, φιλότιμη, value for money αν και όπως είπατε τσιγγανοφέρνει (από Τσεχία λέει η ίδια!). Στο Ανδρέου Γεωργίου (κοντά στο Κεφαλληνίας και δίπλα στο καινούργιο με τις σκάλες - νούμερο δεν θυμάμαι!) είχε ένα μελανούρι μοντελίσιο δυνατό. Όνομα που μου είπε η κυρία επί της υποδοχής δεν θυμάμαι. Ξέρει κανείς καμιά παραπάνω πληροφορία? Ψηλό, μαυρομάλικο και μοντελέ κορμί.
Και για Μιρέλλα ξέρουμε τίποτα? Μιας και διαφαίνεται το κλείσιμο του Βαρδάρη δεν θα πάει κάπου αλλού? Ή δεν έχει πάει κάπου αλλού?
Και για Μιρέλλα ξέρουμε τίποτα? Μιας και διαφαίνεται το κλείσιμο του Βαρδάρη δεν θα πάει κάπου αλλού? Ή δεν έχει πάει κάπου αλλού?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις